IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.04, 10:51
Już nie długo (domyślnie w maju/czerwcu) odbędą się wybory. Możliwe,- patrząc
po wynikach sondaży- że będziemy mieć rząd POPiS. Moja opinia na ten temat
jest bardzo optymistyczna- moim zdaniem będzie to rząd fachowców, którzy nie
będą popełniać takich gaf? jak rząd SLD w chwili obecnej. Mam jednak
wątpliwości, że tak jak, że utęskniona dla mnie chwila, przełoży się na
jesień 2005 roku, a szkoda... Prędzej czy później Polacy zobaczą prawdziwych
fachowców...
Obserwuj wątek
    • Gość: donald duck BENDZIE SUPER! IP: 5.1.* / *.net.gov.bc.ca 11.12.04, 12:32
      kaczka na prezydenta!
      • Gość: Ojojoj Re: oj oj ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 17:39
        Na dużo bedzie narzekań i jęczenia.
        • terenia.nasweter Dopiero ci pokarzą jak się kradnie !!! 12.12.04, 12:11
          Tylko LPR i PSL !!!!!
    • Gość: jorgos Re: POPiS IP: *.lech.kso.pl 12.12.04, 17:51
      I znowu za pięć lat trzeba będzie wyciągać gospodarkę z gówna
    • degon Re: POPiS już dają popis 12.12.04, 20:45
      Jak na razie POPiS dają popis stękania, rozruby, negacji i dewastacji.
      Zobaczymy jak POPiS bedą budować rzeczywistość. Próbkę już widzimy w postaci
      umiejętności kczowatych i tych drugich.
      Pożyjemy, zobaczymy, odczujemy, rozliczymy !!!
    • Gość: Zaraz Re: POPiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:26
      Zaraz, zaraz - jeszcze muszą być wybrani.
      • Gość: rok2004 Re: POPiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 23:16
        Wyborcy nie, ale oni przecież już są tego pewni.
        • Gość: Obywatel POPiS IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 20:00
          Jak was czytam to na myśl przychodzą dzieci z podstawówki którym jak się
          wpoi "Balcerowicz musi odejść" to chodzą i to powtarzają. Te wasze wypowiedzi
          są śmieszne. A wg. was kto mógłby "pomóc gospodarce"? SLD? Samoobrona? PSL? LPR?
          a może Putin bo słuchając was tylko on przychodzi mi na myśl? Ludzie
          pomyślcie... Kot wywołał Orlen, Starachowice, Rywin Gate i szereg innych afer?
          Po, PiS nie SLD ale psiczyć najlepiej jest na każdego.
          • kamele POPiS=reaktywowana AWS bez Krzaka 13.12.04, 20:26
            Czy wy jasyc chorzy jestescie na glowe ?
            SLD - faktycznie afera goni afere, ale zapomnieliscie, ze ci ludzie byli
            niedawno u wladzy i narobili wiecej zlego niz SLD (gospodarczo).
            Znowu na AWS bedziecie glosowac, tylko nazwy zdarzyli pozmieniac....
            Jak slysze o IV Rzeczypospolitej od braci Kaczynskiech, to tylko bierze mnie
            odruch wymiotny, 15 lat siedza w sejmie i nic wielkiego nie pokazali.
            13 lat ciagnie sie afera FOZ, gdzie "kaczory" sa podejrzane o wielomilionowe
            wyludzenia - zaraz sie przedawni.
            Rokita ??? toz to SKL pod nowa nazwa - tez w sejmie juz chyba 3 kadencje i
            udaje filozofa z nowa koncepcja.
            Zenada - Polska schodzi na psy, a Polacy jakos slaba pamiec maja....
          • Gość: V Re: POPiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:30
            Masz prawo wyrażać swoje poglądy i słusznie.
            Ja natomiast wcale nie uważam, że ci pierwsi wymienieni przez ciebie w czymś
            pomogą, ale jestem bardziej niż pewien, że ci drudzy (POPiS) też nic dla Polski
            nie zdziałają.
            Znając życie najpierw odbędzie się uroczysty podział taboretów, potem przez pół
            kadencji nastąpi okres rozliczeń poprzedniej ekipy (czyli znowu grzebanie w
            bagnie i smrodzie), następne dwa lata poświęcą na przygotowywanie się do
            wyborów i szukanie okoliczności łagodzących orzaz trudności obiektywnych, które
            uniemożliwiły im wywiazanie się z obietnic wyborczych. Pewnie bedą stworzone
            pod publiczkę tematy zastępcze (igrzyska dla plebsu) w postaci kilku komisji
            śledczych badających coś np. Czy Agora chce zawładnąć mediami w Polsce i którzy
            politycy jej w tym pomagali i pomagają ? Kto brał łapówki a kto dawał ? - to
            tylko przykad. No bo afery i komisje, to przecież domena opozycji, która z tego
            przywileju nie zrezygnuje.
            Jak będzie inaczej to się zdziwię, ale inaczej wcale nie oznacza weselej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka