Gość: Andre IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 13:59 anons moze i dziwny - ale bez "podtekstow" zabawa u znajomych przylatuje do Polski 29 grudnia jesli beda pytania - odpowiem ... Miłe Panie -> odwagi ! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andre Re: Taniec-przytulaniec ... IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:29 tańczę jak Fred Aster ... ale jego już nie ma ... * odpowiadając poważnie tańczę na 3+ tzn. 3mam rytm / +partnerkę trzymam oj - znowu wyszło żartobliwie - przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Taniec-przytulaniec ... 26.12.04, 14:32 Ktoś kiedyś powiedział, że to wyczucie rytmu czyni nas dobrymi tancerzami, a nie sama umiejętność tańczenia. Teraz drugie pytanie: czy nad ranem będziesz w stanie przypomnieć sobie imię świeżo poznanej partnerki jednonocnej, czy też będziesz spał pod stołem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Wiek partnerki - bez ograniczeń? 26.12.04, 14:39 Wiem, że jesteś abstynentem. Teraz przechodzę do pytania o wiek partnerki - czy ma być mniej pełnoletnia czy bardziej pełnoletnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Wiek partnerki - bez ograniczeń? IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:43 bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Taniec-przytulaniec ... IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:41 nie mieszkam aktualnie w Polsce, mocnych trunków raczej nie pijam, nauczyłem się pić wino i wodę ... imię zapamiętam na 100% nie będę spał pod stołem - spaliłbym się ze wstydu Gosiu z Pragi dziwnie brzmi "partnerka jednonocna" ja raczej nazwałbym Cię Koleżanką Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Czy na pewno masz poczucie humoru? 26.12.04, 14:44 Pamiętaj, że bez poczucia humoru nie masz szans u nikogo, nawet u mnie :))) A skąd wiesz, że jestem Gosią z Pragi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Czy na pewno masz poczucie humoru? IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Czy na pewno masz poczucie humoru? IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:45 hahaha śmieję się cały czas Gosiu a z tym nickiem "strzelałem" Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Puszysta blondynka czy szczupła brunetka? 26.12.04, 14:45 Puszysta brunetka czy chuda blondynka, niska ruda czy wysoka siwa? O IQ nie wspomnę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Puszysta blondynka czy szczupła brunetka? IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:46 wygląd w sumie bez znaczenia, wiem, że jak ktoś tak pisze jak Ty, to jest uroczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Urocze, miłe, inteligentne, piękne - od dawna ... 26.12.04, 14:49 ... są zajęte. Pozostały tylko takie wiedźmy jak ja: brzydkie, stare, niez- grabne, które w tańcu zniszczą Ci te nowe skórzane pantofelki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Urocze, miłe, inteligentne, piękne - od dawna IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:51 przyznam że brzmi zachęcająco odważę się nawet na radę: spoko, o gustach trudno dyskutować - więcej odwagi ! to Ty sporo ryzykujesz - jesteś Kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia To Ty ryzykujesz, nie ja ... 26.12.04, 14:54 A co zrobisz, jeśli nowopoznana Koleżanka zakocha się w Tobie i pojedzie za Tobą na koniec świata? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Porozmawiamy później, bo ... 26.12.04, 14:56 ... teraz idę na świąteczny obiad. Pamiętaj, abyś dobrze wybrał i potem nie żałował :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Porozmawiamy później, bo ... IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:58 ok ok będziemy w kontakcie pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: To Ty ryzykujesz, nie ja ... IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 14:57 wszystko jest możliwe - ponoć, ale ja nie wyglądam jak Juan Paul Belmondo ! więc chyba się we mnie nie zakochasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To Ty ryzykujesz, nie ja ... IP: *.acn.waw.pl 26.12.04, 15:44 nie mieszkasz w Polsce,przylatujesz 29-ego... i piszesz spod acn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: To Ty ryzykujesz, nie ja ... 26.12.04, 15:58 Przeciez napisal ze :"anons moze i dziwny":) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: To Ty ryzykujesz, nie ja ... 26.12.04, 16:49 Na pewno miał szczere intencje. Dlatego pewnie najpierw pisał jakby nie miał polskich fontów, by następnie wstawiać je bez żadnego trudu :/ --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Mysle, ze Andrek to Hiszpanek 26.12.04, 17:22 Tam tez maja dziwne literki. A ponadto, na Jasia Belmondo mowi Juan. Do 29-go jeszcze zdazy obrocic do Madrytu i z powrotem. Ja bym mu uwierzyl. Ponadto nalezy go docenic za staranie sie. Jak nie w tym roku, to w nastepnym mu sie uda. Byc moze. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Ciekawa rzecz - faceci się odezwali! 26.12.04, 17:41 Poza mną - odezwali się sami stuprocentowi mężczyźni z tego forum! Pewnie są zazdrośnikami :))) A może też chcą przyłączyć się do sylwestrowego balu u Twoich przyjaciół? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ciekawa rzecz - faceci się odezwali! 26.12.04, 17:58 Poprostu martwimy sie o nasze koleznki z forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Koleżanki z forum Was testują ... 26.12.04, 18:02 ... bo chcą wiedzieć, czy tak łatwo oddacie je w ręce "obcego" faceta, czy będziecie też walczyć o nie jak prawdziwe lwy salonowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Koleżanki z forum Was testują ... 26.12.04, 18:30 Bywaja na forum tacy co nie tylko oddaliby "forumowa kolezanke" obcemu a wrecz lwu ...temu prawdziwemu:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kobieta-lwica 26.12.04, 18:44 Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że na widok niektórych forumowych Koleżanek i lew by czmychnął, gdzie pieprz rośnie :))) Lepiej więc nie podpadać forumowym Drogim Koleżankom!!! Pytanie do Andre - jakie stroje obowiązują - dowolne (czytaj: frywolne), wieczorowe czy karnawałowo-maskowe (dla zamaskowania się)? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Kobieta-lwica 26.12.04, 21:27 Nie chwalac sie swego czasu obronilem* "forumowe kolezanki" od zalotow osobnika zza wschodniej granicy ;)Ale to bylo juz tak dawno temu ... * Oczywiscie razem z Grzechurem ...tak na marginesie ciekawe czy jeszcze czytuje to forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: To Ty ryzykujesz, nie ja ... IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 08:45 Proste, wyjeżdzam 26 wracam 29 w czym problem dedektywie :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To Ty ryzykujesz, nie ja ... 27.12.04, 10:16 Gość portalu: Andre napisał(a): > Proste, wyjeżdzam 26 wracam 29 w czym problem dedektywie :) Okej. Twój pierwszy wpis 26 grudnia, godzina 13:59. Ostatni wpis wczorajszo - dzisiejszy 27 grudnia, godzina 00:31. W miedzy czasie podrózowales, skoro wczoraj wyjechales. Wracasz 29. Serwer bez zmian. Czekaj, a moze ty do symulatora jakiego wsiadles i wydaje ci sie, ze lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: To Ty ryzykujesz, nie ja ... IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 10:35 A co Ty z KGB?. Czy ja Ci zaglądam co robisz, gdzie robisz i z kim robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: To Ty ryzykujesz, nie ja ... 27.12.04, 14:54 Gość portalu: Andre napisał(a): > A co Ty z KGB?. Czy ja Ci zaglądam co robisz, gdzie robisz i z kim robisz? A po czym poznales? Moze zagladsz co robie, gdzie i z kim? PS. wybacz, ze nie bede taka kurtuazyjna jak Gosia ( ona sie nie poznala). Drogi Andre przeciez kazdy kto na to forum wchodzi, widzi co piszesz, z jakiego serwera piszesz, o której godzinie piszesz. Wiec czy trzeba byc z KGB, badz innego Mossadu? Drogi Andre, co to sie wina i wody pic nauczyles ( tego trzeba sie uczyc? Ja wode od kolyski pijam. Z winem zaczelam troche pózniej) nie wiem, w jakich ilosciach którego trunku spozywasz, ale najwyrazniej którys ci zaszkodzil. Zyczac szybkiego powrotu do zdrowia i takiegoz powrotu do kraju. Twoja Buggi. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Zaproś nas obie z Buggi a ... 27.12.04, 15:26 ... do końca życia nie zapomnisz tego Sylwestra :))) Potem będziesz pił już tylko wodę ... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaproś nas obie z Buggi a ... 27.12.04, 15:32 pra_gosia napisała: > ... do końca życia nie zapomnisz tego Sylwestra :))) > Potem będziesz pił już tylko wodę ... A widzisz, jaka Gonia jest wspanialomyslna:))))) A Ty ja jakas Hiszpania, czy inna Francja nad Wisla mamic chciales. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaproś nas obie z Buggi a ... 27.12.04, 15:39 Będzie gorzej, jak Andre zostanie na Pradze i nie będzie chciał wrócić za tę swoją zagranicę. Zapomniałam nadmienić, że Belmondo nie jest w moim typie. W ostateczności możesz wyglądać jak Pitt czy Banderas (ale 10 lat temu). Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaproś nas obie z Buggi a ... 27.12.04, 15:41 pra_gosia napisała: > Będzie gorzej, jak Andre zostanie na Pradze i nie będzie chciał wrócić za > tę swoją zagranicę. Zapomniałam nadmienić, że Belmondo nie jest w moim typie. > W ostateczności możesz wyglądać jak Pitt czy Banderas (ale 10 lat temu). Pójdzmy na kompromis, skoro juz we trójke mamy plasac na tej zabawie sylwestrowej. Niech wyglada jak Banderas 10 lat remu. Mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Zaproś nas obie z Buggi a ... 27.12.04, 15:48 Zgoda - Banderas 10 lat temu. Andre - skoro nie wyglądasz jak Belmondo, to wyglądaj jak Antonio, zrób szybki lifting, pięć wizyt w solarium, pół dnia na siłowni, obejrzyj sobie kilka filmów z naszą sympatią - i postaraj się zachowywać przez te kilka godzin sylwestrowej zabawy jak prawdziwy hiszpański m a c h o! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zaproś nas obie z Buggi a ... 27.12.04, 15:52 pra_gosia napisała: > Zgoda - Banderas 10 lat temu. Andre - skoro nie wyglądasz jak Belmondo, > to wyglądaj jak Antonio, zrób szybki lifting, pięć wizyt w solarium, pół > dnia na siłowni, obejrzyj sobie kilka filmów z naszą sympatią - i postaraj > się zachowywać przez te kilka godzin sylwestrowej zabawy jak prawdziwy > hiszpański m a c h o! cóz mozna dodac? OLE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no login Rozszyfrowany Andrzejek juz zniknął? IP: *.aster.pl 26.12.04, 21:09 Od kilku godzin juz nie daje znaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Rozszyfrowany Andrzejek juz zniknął? IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 00:24 wybacz mi proszę odwzajemnię całość czas limituje wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Sylwester / szukam Partnerki IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 00:31 przepraszam Osoby, które poczuły się urażone, nic złego nie mam na myśli ... będę TU na miejscu 29 grudnia liczę na Waszą wyrozumiałość pa Ukochane Niewiasty kocham Was Andrzejek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Sylwester / szukam Partnerki IP: *.adsl.proxad.net 27.12.04, 02:23 Co ciekawe, drogi Andre, jeszcze z Polski nie wyleciales, skoro piszesz z polskiego serwera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Sylwester / szukam Partnerki IP: 80.241.130.* 27.12.04, 09:53 Następny, który chce się dowartościować w jakiś dziwny sposób... 'Przylatuję do Polski 29-go' hłehłehłehłe... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dobra rada cioci Buggi 27.12.04, 10:18 Andrzejku, jak juz nas w malyny chcesz wpuszczac, to sie dla przyzwoitosci zaloguj. Co sie bedziesz sie osmieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Andre - wracaj szybko! 27.12.04, 15:57 Andre - gdzie jesteś? Tutaj już kolejka się ustawiła - casting w Twoim imieniu przeprowadzi Seb! Kreacje już lśnią na wieszakach, pantofelki też, mamy wypieki przed wyborem "Miss-Sylwestra dla Andre" - a Ty nie dajesz znaku życia! Typowy łamacz serc niewieścich ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Przeczytałem koleżankę buggi i zczyściło mnie :) IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 16:29 strach z taką "lwicą" rozmawiać. Jakubowska to leszcz przy niej. Wolę na Pragie na buggi nie mam Ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Przeczytałem koleżankę buggi i zczyściło mnie 27.12.04, 16:38 Gość portalu: Andre napisał(a): > strach z taką "lwicą" rozmawiać. Jakubowska to leszcz przy niej. Wolę na Pragie > > na buggi nie mam Ochoty Ochota sie znajdzie, jak napisze, zem mlodsza i ladniejsza od Jakubowskiej. IQ tez mam wyzsze, ale co sie bede chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: aha 27.12.04, 16:39 Gość portalu: Andre napisał(a): co to znaczy, ze cie "zczyscilo"???? Moze przeczyscilo? No tak, to po wodzie z winem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Sylwester / szukam Partnerki IP: *.speed.planet.nl 27.12.04, 18:10 Aja przylatuje 29 cos ok 22 i wylatuje 4 stycznia i tak prawde mowiac to i tak nie wierze ze na forum mozna znalezc partnerke:))) Rusze lepiej dupsko po lokalach i moze....:) Do siego a ty Andrzej to chyba masz prywatny polski serwr u siebie tam zagramanica:)))))) Do siego roku wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Speedy Gonzales z Amsterdamu ... 27.12.04, 18:20 U nas w Warszawie nie ma takich lokali jak Buldog w Amsterdamie, więc będzie Ci trudno znaleźć odpowiednią partnerkę. Przyjdź do Łysego Pingwina na Ząbko- wską, to porozmawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Speedy Gonzales z Amsterdamu ... IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 18:44 Biedny pingwin...na Ząbkowskiej go oskubali... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Speedy Gonzales z Amsterdamu ... 27.12.04, 18:54 Zaraz oskubali. Pewnie za ciepło mu było. Zimy w Polsce teraz takie przereklamowane. Nie to co w 1979 :) --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Pamiętam tamtą zimę, pamiętam ... 27.12.04, 18:58 Najbardziej pamiętam autobus 107, w którym wgnieciono we mnie poręcz, bo ileś tam osób chciało jeszcze wejść ... A taka chudziutka byłam i kości mi trzeszczały. Dlatego potem postanowiłam obrosnąć tłuszczem, co mi się troszeczkę udało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Pamiętam tamtą zimę, pamiętam ... 27.12.04, 19:01 Aleście spryciule he he A pingwin jak był łysy, tak i jest łysy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Pingwin dlatego jest łysy ... 27.12.04, 19:05 ... żeby można było go głaskać po główce i użalać się nad brakiem włosków. Poza tym łyse pingwiny lubią nosić kolorowe czapeczki wydziergane na drutach, do tego szaliczki pod kolor ... oczu dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Pingwin dlatego jest łysy ... 27.12.04, 19:15 Przeczytałem, że w "Łysym Pingwinie" sprzedają czeskie piwo. Gosiu, czy jest tam Staropramen? Jeżeli tak, to z przyjemnością tam zajrzę. --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Pingwin dlatego jest łysy ... 27.12.04, 19:19 Smak piwa nie ma znaczenia na Pradze :) Ważniejsza jest atmosfera. Właścicielem pubu jest Szwed, więc nie rozmawiaj z nim po czesku, tylko po angielsku, ewen- tualnie po prasku :))) (czyli bardzo kulturalnie!) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Zaczęły się Wiadomości ... 27.12.04, 19:33 ... i wszyscy prawdziwi mężczyźni z tego forum poszli je oglądać. Biedne kobiety muszą odstawić klawiaturę w kąt i zaszyć się gdzieś z książką! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Pingwin dlatego jest łysy ... 27.12.04, 19:37 Z tego co wiem, właściciel jest buddystą. To ja może przyjdę z kołowrotkiem modlitewnym. Jedno piwo, jeden obrót. Może przez wieczór kilka duszyczek zbawię... --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kołowrotek modlitewny :))) 27.12.04, 19:39 Wiesz co Seb? To Ty lepiej pij po prostu czystą wódkę jak prawdziwi Prażanie, ona też nieźle kręci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Kołowrotek modlitewny :))) 27.12.04, 19:44 Herr Ober, stakankę praskiej... dla tej młodej damy i dla mnie. Gosiu, może jeszcze śledzika? --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Kołowrotek modlitewny :))) 27.12.04, 19:54 Śledzik jak najbardziej, ale tylko w oleju (wykluczony śledzik w occie lub w śmietanie). A jak trzeba będzie dotrzymać Ci towarzystwa w piciu, to się raz na rok poświęcę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Na śledzika czas :))) 27.12.04, 20:07 Panie ładny, zamówionko: śledzik pod lornetę ale bez pierzynki i bez octu. Pan notuje? Stakanek uprasza się o nie wymienianie (swoje przyniosłem - musztardówki, rozumie się ;) Dla panienki proszę wodę w wazonie wymienić, bo paprotka wyschła. Tu dla Cygana jest "dyskretne" co by zagał "Panna Andzia ma dziś wychodne". Panienka pozwoli, że odbiję butelkę by się procenty równo rozeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi do pra_gosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 21:39 co w "Łysym Pingwinie" planuja na sylwester ? mam goscie z Australii i nie bardzo wiem co z nimi zrobic...poszukuje miejsca gdzie nie musza gadac po polsku... mimi, 25, single Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Speedy Gonzales z Amsterdamu ... IP: *.speed.planet.nl 28.12.04, 12:09 Gdzie to jest bo nazwa jest w pyte:))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester / szukam Partnerki 27.12.04, 23:26 Gość portalu: max napisał(a): > Aja przylatuje 29 cos ok 22 i wylatuje 4 stycznia i tak prawde mowiac to i tak > nie wierze ze na forum mozna znalezc partnerke:))) Rusze lepiej dupsko po > lokalach i moze....:) Do siego a ty Andrzej to chyba masz prywatny polski serwr > > u siebie tam zagramanica:)))))) Do siego roku wszystkim No popatrz,a ja wlasnie do amsterdamu na sylwestra jade. Moze sie w locie miniemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Sylwester / szukam Partnerki IP: *.acn.waw.pl 27.12.04, 23:31 może? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sylwester / szukam Partnerki 27.12.04, 23:35 taa, z Toba acn z pewnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Sylwester / szukam Partnerki IP: *.speed.planet.nl 28.12.04, 18:55 PRZEDOSTATNI POST NIE JEST MOJ. JAKAS MENDA SIE PODSZYWA Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Andre gdzieś przepadł, Max jest niezdecydowany ... 28.12.04, 19:44 ... czyli ten Sylwester będzie do niczego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Sebpl zasłuchał się w piosence.... 28.12.04, 19:55 W piosence czy w piosenkarce? A czego słuchasz, jeśli wolno Ci przerwać to miłe słuchanie-przesłuchanie? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Sebpl zasłuchał się w piosence.... 28.12.04, 20:34 Ależ oczywiście. Razom nas bohato nas ne podołaty... --- Śladami kota Filemona tup... tup... tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Andre gdzieś przepadł, Max jest niezdecydowan IP: *.speed.planet.nl 29.12.04, 00:01 Ello. Ja qrcze nadal jestem zdecydowany i juz nawet mam kogos na oku::)))Sylwek bedzie na ful wypas nawet jesli bedzie pod Zygmuntem Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Powiadasz, Maxie 29.12.04, 00:15 ze Sylwek bedzie na fól wypas pod Zygmuntem... No, no. A co Ci sie stalo w oko, ze sie spytam przy okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Jak tam kłamczuszku? 28.12.04, 21:23 Jak tam kłamczuszku? Kupiłeś już bilet na 29.12 "do Polski"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: >>>Jak tam kłamczuszku? IP: *.speed.planet.nl 29.12.04, 00:04 Oczywiscie - lot amsterdam schiphol-wawa 29.12.04 KL 1369 21.50 (wawa). Mozesz mnie nawet przywitac chlebem i sola w jakims folklorystycznym przebraniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś