majtek1 21.05.02, 03:07 Szukam fajnej oferty na Mazurach na drugi majowy weekend. Może znacie jakieś fajne miejsca w rejonie Giżycka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trep Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 08:37 majtek1 napisał(a): > Szukam fajnej oferty na Mazurach na drugi majowy weekend. Może znacie jakieś > fajne miejsca w rejonie Giżycka? Niedaleko Giżycka jest wieś Jeziorowskie. Jest ośrodek ze sprzętem wodnym i bardzo miła obsługa. I ceny całkiem przyzwoite. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
_sindi_ Re: Mazury na Boże Ciało 21.05.02, 13:34 Jeśli Mazury to okolice Gołdapi, wiadukty w Stańczykach(można poskakać na lince) i Wiżajny. Może niezupełnie blisko Giżycka ale naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatek Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 20:35 Zapraszam do Żywek. Mała wioska między Kruklankami a Wydminami. Domki z pokojami 1,2 i 3 osobowymi. Ceny za czterodniowy pobyt (same noclegi) to tylko: 90 zł za pokój jednoosobowy, 160 zł za pokój dwuosobowy i 225 zł za pokój trzyosobowy. Płacisz za pokój - dodatkowe osoby gratis (tylko opłata klimatyczna), psy mile widziane (oczywiście te miłe, a nie krwiożercze bestie). Więcej szczegółów www.swiatowid.com.pl lub 0602 152 777. Na miejscu rowery, ryby, cisza i spokój, doskonałe miejsce na pobyt z dziećmi. Zapraszam. Naprawdę warto. Do spotkanka na miejscu. HEJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Mazury na Boże Ciało IP: 213.195.132.* 22.05.02, 20:43 Zajrzuj np. tu: republika.pl/kermit3k/ Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Mazury na Boże Ciało 22.05.02, 21:05 Zajrzałam. Ciągle mnie Palkerku zaskakujesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Mazury na Boże Ciało IP: 213.195.132.* 22.05.02, 21:25 garma napisał(a): > Zajrzałam. Ciągle mnie Palkerku zaskakujesz :-) Aby było ono wieksze dodam, że interesuję sie od dawna np. historią Prus Wschodnich:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.05.02, 21:33 Gość portalu: palker napisał(a): > garma napisał(a): > > > Zajrzałam. Ciągle mnie Palkerku zaskakujesz :-) > > Aby było ono wieksze dodam, że interesuję sie od dawna np. historią Prus > Wschodnich:-) Palker, coś ty zrobił Garmie że taka zaskoczona?:-) Cos na stronie...??:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Mazury na Boże Ciało 23.05.02, 21:31 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Palker, coś ty zrobił Garmie że taka zaskoczona?:-) Cos na stronie...??:-))) Beatko, Palker od razu się domyślił, czym mnie zaskoczył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.05.02, 21:45 garma napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > Palker, coś ty zrobił Garmie że taka zaskoczona?:-) Cos na stronie...??:-) > )) > > Beatko, Palker od razu się domyślił, czym mnie zaskoczył Garmuś, domyślam się, że on się domyślił - ja się pytam, co zrobił:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.dialup.warszawa.pl 23.05.02, 22:43 Gość portalu: beata_ napisał(a): > garma napisał(a): > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > Palker, coś ty zrobił Garmie że taka zaskoczona?:-) Cos na stronie... > ??:-) > > )) > > > > Beatko, Palker od razu się domyślił, czym mnie zaskoczył > > Garmuś, domyślam się, że on się domyślił - ja się pytam, co zrobił:-)) Zachowałem sie po prostu, jak mężczyzna i.... napisałem do Garmuni list:-) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Mazury na Boże Ciało 27.05.02, 17:35 Gość portalu: palker napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > garma napisał(a): > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > Palker, coś ty zrobił Garmie że taka zaskoczona?:-) Cos na stron > ie... > > ??:-) > > > )) > > > > > > Beatko, Palker od razu się domyślił, czym mnie zaskoczył > > > > Garmuś, domyślam się, że on się domyślił - ja się pytam, co zrobił:-)) > > Zachowałem sie po prostu, jak mężczyzna i.... napisałem do Garmuni list:-) Tak było :-) A ja mu odpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.ipartners.pl 27.05.02, 17:51 garma napisał(a): > Gość portalu: palker napisał(a): > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > garma napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > > > Palker, coś ty zrobił Garmie że taka zaskoczona?:-) Cos na > stron > > ie... > > > ??:-) > > > > )) > > > > > > > > Beatko, Palker od razu się domyślił, czym mnie zaskoczył > > > > > > Garmuś, domyślam się, że on się domyślił - ja się pytam, co zrobił:-) > ) > > > > Zachowałem sie po prostu, jak mężczyzna i.... napisałem do Garmuni list:-) > > Tak było :-) A ja mu odpisałam. Aleście mnie zawstydzili...:-) Już nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.braun.de 22.05.02, 21:33 Ja też obejrzałem. Pięknie tam musi być u Was! Bywasz tam często Palkerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Mazury na Boże Ciało IP: 213.195.132.* 22.05.02, 21:39 Gość portalu: Raffix napisał(a): > Ja też obejrzałem. > Pięknie tam musi być u Was! > Bywasz tam często Palkerze? Najczęściej, jak mogę:-) Jest to wymarzone miejsce do uprawiania turystyki rowerowej i świetna baza wypadowa do licznych wycieczek krajoznawczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: światek Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 09:32 Gość portalu: palker napisał(a): > Zajrzuj np. tu: > <a href="http://republika.pl/kermit3k/"target="_blank">republika.pl/kermit3k/</ > a> Bardzo pięknie, Harsz to rewelacyjne miejsce, nie mniej jednak nadal zapraszam do Żywek, tam jest troszkę inaczej (oferta dla większej grupy) ale także można wspaniale wypocząć: > <a href="www.swiatowid.com.pl/new/oferta.php? oid=70&rid=11"target="_blank"www.swiatowid.com.pl/new/oferta.php?oid=70&rid=11/</ > a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosiorek Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 20:03 Gość portalu: swiatek napisał(a): > Zapraszam do Żywek. Mała wioska między Kruklankami a Wydminami. Domki z > pokojami 1,2 i 3 osobowymi. Ceny za czterodniowy pobyt (same noclegi) to tylko: > > 90 zł za pokój jednoosobowy, 160 zł za pokój dwuosobowy i 225 zł za pokój > trzyosobowy. Płacisz za pokój - dodatkowe osoby gratis (tylko opłata > klimatyczna), psy mile widziane (oczywiście te miłe, a nie krwiożercze bestie). > Więcej szczegółów www.swiatowid.com.pl lub 0602 152 777. Na miejscu rowery, > ryby, cisza i spokój, doskonałe miejsce na pobyt z dziećmi. > Zapraszam. Naprawdę warto. Do spotkanka na miejscu. HEJ!!!! Piłem tam zimne pifko i łapałem rybki,jeździłem na rowerku. Niesamowity jest zwalony most nad Sapiną. Bardzo fajnie było. Polecam. Ten Harsz też chyba odwiedzę - wygląda zachęcająco, ale dla małej ekipki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: król_lew Re: Mazury na Boże Ciało IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 15:57 Zimne piwko, najlepiej królewskie lub Żuberek, aż miło się robi na serduszku. Ale gdzie są te Żywki i jak tam dojechać??? Przecież tego chyba nie ma na żadnej mapie????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Mazury na Boże Ciało IP: 195.117.230.* 26.05.02, 22:19 Jeśli chcesz wyjechać na Mazury. To zapraszam do Wydmin. To taka miejscowość niedaleko Giżycka. Fantastyczne jezioro z mnóstwem wysp. Fantastyczne widoki. Las, rybki itd. Kontakt: 0 87 4 210 110 Pokoje i domki do wynajęcia. Cena do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś