Dodaj do ulubionych

Uwaga wirus !!!

14.01.05, 21:38
Prawdopodobnie wirus zaatakowal nasze forum. Robak nazywa sie MARUDUS. Do
czasu otrzymania programu antywirusowego zaleca sie ignorowanie
wirusa...Pozdrowienia dla Nowej, tu takze mieszkaja normalni ludzie... he !
Obserwuj wątek
    • marudus Re: Uwaga wirus !!! 15.01.05, 22:13
      Tu WIRUS starowarszawski..... atakuje wszystkich buraków co się nam do miasta
      napłynęli i próbują swój ład i ciszę rodem z zapadłych burakowic
      wprowadzić..... oj wy nowe warsiawiaki...... żal mi was, zasuwajcie na wiochę
      po dopłaty
      • freigeist Re: Uwaga wirus !!! 16.01.05, 12:14
        Tja... ład i ciszę zaprowadzić. Marzenie... Nie tylko tego brak w Warszawie. A
        przyjezdni? Cóż, jeśli kupują mieszkania w takich lokalizacjach, to radzą sobie
        chyba lepiej niż "starowarszawiacy". Rozumiem, że może to być frustrujące,
        jeśli jest się przez aktywny i zaradny "element napływowy" spychany do getta
        typu Praga Południe. Drogi Marudusie, tak niestety wygląda wpływ organizmów
        wyższych na niższe. A swoją drogą typowy "starowarszawiak" przypomina
        przyjezdnym często samą Warszawę: z jednej strony Wola i Ochota, ale z drugiej
        Włochy i Bródno.
        • wojfor Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 10:07
          freigeist napisał:

> Tja... ład i ciszę zaprowadzić. Marzenie... Nie tylko tego brak w Warszawie.
          A
          > przyjezdni? Cóż, jeśli kupują mieszkania w takich lokalizacjach, to radzą
          sobie
          >
          > chyba lepiej niż "starowarszawiacy". Rozumiem, że może to być frustrujące,
          > jeśli jest się przez aktywny i zaradny "element napływowy" spychany do getta
          > typu Praga Południe. Drogi Marudusie, tak niestety wygląda wpływ organizmów
          > wyższych na niższe. A swoją drogą typowy "starowarszawiak" przypomina
          > przyjezdnym często samą Warszawę: z jednej strony Wola i Ochota, ale z
          drugiej
          > Włochy i Bródno.
          A ten znowu nudzi.
        • blacky35 Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 11:49
          Fakt to jest flustrujace. Przyjezdzaja (nie dotyczy to oczywiscie wszytkich) i
          im wszystko przeszkadza a to droga a to samochody parkujace itd. Jak tak to
          trzeba bylo nie przeprowadzac sie.
          I to nietety nie jest wplyw organizmów wyższych na nizsze, tylko kwestia kasy
          co nic nie ma wspólnego z pozytywnie rozumiana forma "wyższą", wręcz odwrotnie.
          A jesli chodzi o prage południe to nie mam pojecia skad taki poglad ze to jest
          getto?????????. Tak naprawde to wszystkie dzielnice maja swoje getta ale nie
          należy tego generalizować. My tez żyjemy w przecietnym gettcie i nic wiecej a
          nie "takiej lokalizacji".
          • zzrobert Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 14:14
            Mnie także męczy to że Wyścigowa jest przez te parkujące samochody
            jednokierunkowa i to nie w tym kierunku co mi pasuje.
          • freigeist Re: Uwaga wirus !!! 23.01.05, 13:36
            O jakości danej lokalizacji świadczy z reguły cena metra kwadratowego
            mieszkania o określonym standardzie. A więc proste porównanie wystarczy. Co do
            przeciętności tego miejsca, mam pewne wątpliwości patrząc na większość
            substancji budowlanej tego miasta. Ale może się mylę, w końcu nie jestem stąd.
            Zapewne ta otaczająca z każdej strony wielka płyta to tylko powierzchowność a
            kryją się pod nią wspaniałe apartamenty.
      • wojfor Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 10:19
        marudus napisał:

> Tu WIRUS starowarszawski..... atakuje wszystkich buraków co się nam do miasta
        > napłynęli i próbują swój ład i ciszę rodem z zapadłych burakowic
        > wprowadzić..... oj wy nowe warsiawiaki...... żal mi was, zasuwajcie na wiochę
        > po dopłaty
        Ty starowarszawski - brzmisz raczej jak starokobyłokowski.
      • blacky35 Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 11:33
        :)Niestety masz racje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka