jhkjbk 14.01.05, 21:38 Prawdopodobnie wirus zaatakowal nasze forum. Robak nazywa sie MARUDUS. Do czasu otrzymania programu antywirusowego zaleca sie ignorowanie wirusa...Pozdrowienia dla Nowej, tu takze mieszkaja normalni ludzie... he ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marudus Re: Uwaga wirus !!! 15.01.05, 22:13 Tu WIRUS starowarszawski..... atakuje wszystkich buraków co się nam do miasta napłynęli i próbują swój ład i ciszę rodem z zapadłych burakowic wprowadzić..... oj wy nowe warsiawiaki...... żal mi was, zasuwajcie na wiochę po dopłaty Odpowiedz Link Zgłoś
freigeist Re: Uwaga wirus !!! 16.01.05, 12:14 Tja... ład i ciszę zaprowadzić. Marzenie... Nie tylko tego brak w Warszawie. A przyjezdni? Cóż, jeśli kupują mieszkania w takich lokalizacjach, to radzą sobie chyba lepiej niż "starowarszawiacy". Rozumiem, że może to być frustrujące, jeśli jest się przez aktywny i zaradny "element napływowy" spychany do getta typu Praga Południe. Drogi Marudusie, tak niestety wygląda wpływ organizmów wyższych na niższe. A swoją drogą typowy "starowarszawiak" przypomina przyjezdnym często samą Warszawę: z jednej strony Wola i Ochota, ale z drugiej Włochy i Bródno. Odpowiedz Link Zgłoś
wojfor Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 10:07 freigeist napisał: > Tja... ład i ciszę zaprowadzić. Marzenie... Nie tylko tego brak w Warszawie. A > przyjezdni? Cóż, jeśli kupują mieszkania w takich lokalizacjach, to radzą sobie > > chyba lepiej niż "starowarszawiacy". Rozumiem, że może to być frustrujące, > jeśli jest się przez aktywny i zaradny "element napływowy" spychany do getta > typu Praga Południe. Drogi Marudusie, tak niestety wygląda wpływ organizmów > wyższych na niższe. A swoją drogą typowy "starowarszawiak" przypomina > przyjezdnym często samą Warszawę: z jednej strony Wola i Ochota, ale z drugiej > Włochy i Bródno. A ten znowu nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 11:49 Fakt to jest flustrujace. Przyjezdzaja (nie dotyczy to oczywiscie wszytkich) i im wszystko przeszkadza a to droga a to samochody parkujace itd. Jak tak to trzeba bylo nie przeprowadzac sie. I to nietety nie jest wplyw organizmów wyższych na nizsze, tylko kwestia kasy co nic nie ma wspólnego z pozytywnie rozumiana forma "wyższą", wręcz odwrotnie. A jesli chodzi o prage południe to nie mam pojecia skad taki poglad ze to jest getto?????????. Tak naprawde to wszystkie dzielnice maja swoje getta ale nie należy tego generalizować. My tez żyjemy w przecietnym gettcie i nic wiecej a nie "takiej lokalizacji". Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 14:14 Mnie także męczy to że Wyścigowa jest przez te parkujące samochody jednokierunkowa i to nie w tym kierunku co mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
freigeist Re: Uwaga wirus !!! 23.01.05, 13:36 O jakości danej lokalizacji świadczy z reguły cena metra kwadratowego mieszkania o określonym standardzie. A więc proste porównanie wystarczy. Co do przeciętności tego miejsca, mam pewne wątpliwości patrząc na większość substancji budowlanej tego miasta. Ale może się mylę, w końcu nie jestem stąd. Zapewne ta otaczająca z każdej strony wielka płyta to tylko powierzchowność a kryją się pod nią wspaniałe apartamenty. Odpowiedz Link Zgłoś
wojfor Re: Uwaga wirus !!! 21.01.05, 10:19 marudus napisał: > Tu WIRUS starowarszawski..... atakuje wszystkich buraków co się nam do miasta > napłynęli i próbują swój ład i ciszę rodem z zapadłych burakowic > wprowadzić..... oj wy nowe warsiawiaki...... żal mi was, zasuwajcie na wiochę > po dopłaty Ty starowarszawski - brzmisz raczej jak starokobyłokowski. Odpowiedz Link Zgłoś