xxxinkaxxx 29.01.05, 19:39 ...od wrzesnia... co powinnam wiedziec? jaka jest aktualna dyrektorka? kto najlepszy od nauczania poczatkowego? jakie zajecia dodatkowe? bede wdzieczna za info.. pozdr INKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metrluba Re: moj syn idzie do 103.... 15.03.05, 23:47 ...przyłączam się do pytania... A gdzie Twój syn chodzi teraz do zerówki? Odpowiedz Link Zgłoś
krzzaw Re: moj syn idzie do 103.... 17.03.05, 12:42 > co powinnam wiedziec? odwiedź www.sadyba.waw.pl/sp103 > kto najlepszy od nauczania poczatkowego? będą dwie klasy pierwsze - jedna prawdopodobnie z dodatkowymi zajęciami (typu:klasa autorska - dodatkowe zajęcia oczywiście płatne dodatkowo). > jakie zajecia dodatkowe? orócz tego co na w/w stronie internetowej - języki obce i basen. No i zbiórki zuchów. Od siebie: ja mam córkę w obecnej klasie II i mimo, że nie jest to klasa autorska - dziecko ma język niemiecki i angielski oraz basen. A co do nauczycieli - że za takie marne pieniądze są jeszcze tak dobrzy nauczyciele, to pozostaje się tylko cieszyć. Szkoła jest mniejsza niż np. 115 i to dobrze - bo jest bezpieczniejsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matyldastern Re: moj syn idzie do 103.... 15.08.05, 23:24 witaj Inko mój synek też idzie od września do 103, wiesz już do której klasy pójdzie Twój?? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxinkaxxx Re: moj syn idzie do 103.... 29.08.05, 15:57 Hej! rzadko tu zagladam, a teraz wlasnie wrocilismy z wakacji.... moj do B, a Twoj? nikogo tu nie znamy, wiec bardzo szukam przyjaznej duszy.... napisalam tez na priv pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba Re: moj syn idzie do 103.... 01.09.05, 19:35 Mój też jest w "b", pewnie się wszystkie dziś widziałyśmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxinkaxxx Re: moj syn idzie do 103.... 01.09.05, 20:30 hm, pewnie tak.... idziesz z nimi jutro na wycieczke? ja sie postaram, o ile moja mala (1 roczek) nie utnie sobie wtedy drzemki :-) tak, czy siak- do zobaczenia! pozdr P.S. Napisalam na priv Odpowiedz Link Zgłoś