_kontrabeata_z_szufelka_ 28.05.02, 12:47 zamordowałes watki ze szpalą iwona. na smierć a pan pndzelek nigdy nie zasypia i bedzie walczył o dostęp do morza ochockiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warschau Re: warschau ty morderco! IP: *.matrix.pl 28.05.02, 12:50 _kontrabeata_z_szufelka_ napisał(a): > zamordowałes watki ze szpalą iwona. na smierć > a pan pndzelek nigdy nie zasypia i bedzie walczył o dostęp do morza ochockiego Ależ prosze bardzo! Niech sobie Pan_Pndzelek walczy! I niech podrywa Iwonę Szpalę pod redakcja a nie tutaj! Będzie miał więcej szans! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_z_szufelka_ Re: warschau ty morderco! 28.05.02, 13:10 jesteś okrutny! pan pndzelek chciał być niekonwencjonalny oraz pragnął zachwycić wybrankę swego serca niebywałą umiejętnością formulowania myśli. a ty zniszczyłeś jego wiekopomne dzieło jednym nieprzemyslanym zdaniem. wstydz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: warschau ty morderco! IP: *.matrix.pl 28.05.02, 13:18 _kontrabeata_z_szufelka_ napisał(a): > jesteś okrutny! pan pndzelek chciał być niekonwencjonalny oraz pragnął zachwyci > ć > wybrankę swego serca niebywałą umiejętnością formulowania myśli. a ty zniszczył > eś > jego wiekopomne dzieło jednym nieprzemyslanym zdaniem. wstydz sie! > Już się wstydzę, kajam sie i bacikiem karam! Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_bez_szufelki Re: warschau ty morderco! 28.05.02, 14:31 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Już się wstydzę, kajam sie i bacikiem karam! no dobra, to za pndzelka jestes rozgrzeszony teraz znajdź tego co mi zabrał szufelkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: warschau ty morderco! IP: *.matrix.pl 28.05.02, 14:33 _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a): > no dobra, to za pndzelka jestes rozgrzeszony > teraz znajdź tego co mi zabrał szufelkę > Włączam juz swojego kota sledczego i niczym Holmes zapalam faję! Czy jak wykryję sprawcę - włoic mu w skórę? Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_bez_szufelki Re: warschau ty morderco! 28.05.02, 14:35 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Włączam juz swojego kota sledczego i niczym Holmes zapalam faję! Czy jak wykryj > ę > sprawcę - włoic mu w skórę? nie. tylko go przytrzymaj a ja go spiore po łapskach sznurkiem konopnym co ostał mi się jeno po szufelce Odpowiedz Link Zgłoś
tylne_siedzenie_vectry Re: warschau ty morderco! 28.05.02, 15:34 Ty jesteś sado-masło - który normalny chlop sobie dobrowolnie przypali faję ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trep Re: warschau ty morderco! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 13:03 Brawo admin!! :-) Nareszcie forum wygląda tak jak powinno:-) Chcemy przegonić Wrocław ilością wpisów ale inteligentnymi wątkami a nie tymi z serii "szpala iwona". Wielkie dzięki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Ojojoj! Powiedziała co wiedziała, trepka jedna! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 13:44 Ojojoj! Powiedziała co wiedziała, trepka jedna! Odpowiedz Link Zgłoś
tylne_siedzenie_vectry Re: Ojojoj! Powiedziała co wiedziała, trepka jedna! 28.05.02, 15:35 pndzelkiem ją - w szuflę zmiataną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: warschau ty morderco! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 03:04 Gość portalu: trep napisał(a): > Brawo admin!! :-) Nareszcie forum wygląda tak jak powinno:-) Chcemy przegonić > Wrocław ilością wpisów ale inteligentnymi wątkami a nie tymi z serii "szpala > iwona". Wielkie dzięki:-)) niektóre wątki szpalowane są , wg mnie, bardzo dowcipnie napisane. by pisać tak zwięźle i tak dowcipnie, trzeba miec choc ciut intelektu i talentu. pndzelek pan ma. zupelnie jak ktos tu jeszcze............................. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: warschau ty morderco! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 22:04 niech admin coś zrobi z tymi pojebami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: warschau ty morderco! IP: *.dialup.warszawa.pl 28.05.02, 22:25 Gość portalu: mart napisał(a): > niech admin coś zrobi z tymi pojebami Sloggin? Pojebem? Chyba ci się pojebało w głowie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś