Gość: czesiek Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.02.05, 20:34 ja przejechalem samochodem psa - z zimna krwia. Niestety - po lewej stronie mialem rowerzyste po prawej psa balem sie odbic w lewo bo moglem potracic rowerzyste - musialem zabic psa Odpowiedz Link Zgłoś
karola52 Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm 01.02.05, 20:35 Bardzo dobrze zrobili!!!! Tym którzy ich krytykują proponuję wyjść na ulicę z gazem na takiego psa ciekawe kto będzie szybszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc rozumiem motywy policjantów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:45 H.W.D.P.= Hciałbym Wstapic Do Policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawl Brawo policja !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 20:49 Podpity i agresywny facet szczujący pitbulla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikolski Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 01.02.05, 20:54 mądrale<: p.Szymońska i p. Nałęcki mogli wkroczyć do akcji tzw. gołymi rękoma i byłoby po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
annijawy Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm 01.02.05, 21:13 czytajc tu te wypowiedzi jest czesc ludzi ograniczona dobrze ze sa tacy anonumowi bo sa załosni .w swym ograniczonym mysleniu .dobrze zrobili bo zabili psa. co to za myslenie to moze wszystko rozwiazujmy -siłowo za pomoca broni jak cos nie tak to strzelac. po co wykorzystywac inne aspekty nie zastanawiac sie tylko strzelic. ojj szkoda słow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:30 niestety ci ktorzy strzelali sa uczeni wszystko zalatwiac silowo i bezmyslnie wczoraj zastrzelili psa jutro ciebie i psa a pojutrze psa ciebie i swiadkow bo tak bedzie najwygodniej i wszyscy bedziemy musieli wierzyc w policyjna historie sami sobie stworza alibi.tymi policjantami tez powinien sie zajac prokurator a bron powinni im zabrac natychmiast.niech siedza na dyzurce w komendzie i otwieraja drzwi jak sa tacy nerwowi ze strzelaja do szczekajacego psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:48 Gość portalu: bbb napisał(a): > niestety ci ktorzy strzelali sa uczeni wszystko zalatwiac silowo i bezmyslnie > wczoraj zastrzelili psa jutro ciebie i psa a pojutrze psa ciebie i swiadkow bo > tak bedzie najwygodniej i wszyscy bedziemy musieli wierzyc w policyjna historie > > sami sobie stworza alibi.tymi policjantami tez powinien sie zajac prokurator a > bron powinni im zabrac natychmiast.niech siedza na dyzurce w komendzie i > otwieraja drzwi jak sa tacy nerwowi ze strzelaja do szczekajacego psa A ci którzy trzymaja amstafy są grzecznymi maminsynkami co to boja sie wyjść na spacer samemu i obca im jest siła oraz przemoc po prostu brzydzą się tym. A może to sa chłopcy bez jaj -pieski mają ,więc po co im jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel W pełni popieram policję! IP: 193.0.117.* 01.02.05, 20:57 Brawo policja! W pełni was popieram!!! Na jesieni dwa razy zostałem zaatakowany przez psa groźnej rasy. Za każdym razem właścicielami psów były "łyse podrostki", które puszczały psy bez smyczy i kagańca. W końcu ktoś zrobił z tym porządek!!! Brawo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an R popieram policję! zastrzelono psa BEZ kagańca !! IP: *.it-net.pl 01.02.05, 21:19 Manipulacja GW juz w tytule: powinno być ewentualnie "zastrzelono psa BEZ kagańca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annijawy Re: W pełni popieram policję! 01.02.05, 21:28 ale to nie chidzi by zabijac psy tym ludzim, ktorzy maja zanizona wartosc i sobie kupuja takiego psiaka by błysnac- jacy to oni sa hojracy .powinno byc tak ze z psy agresywne chodzic powinny w kagancach i to powinno byc respektowane . a taki hojrak powiinien nie czuc sie bezkarny, ze jego pies od idioty (bo pies nie moze za własciciela) moze wszystko . bo nie moze!! a kto jest zachwycony pastawa tych hmm dosc ograniczonych co tu ukrywac policjatow to nic tylko wspołczuc i polecic by mieki ich ,,wiecej,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: 80.26.226.* 01.02.05, 20:58 no tak , wspanialy pomysl ! I co czulbys sie zadowolony gdyby za kazdym razem stosowac taka perswazje . A przede wszystkim to bestwialstwo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoo Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.05, 21:07 marcel...tamten pies byl na smyczy...potrafisz strzelic do kogos kto jest przywiazany np do sciany????? jesli tak to brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.udn.pl 02.02.05, 11:30 był na smyczy na początku, ale zęby miał na wierzchu i w każdej chwili mógł wystartować a policjanci byli pewnie pod wrażeniem zagryzienia kobiety pod Warszawą. TVN w uwadze pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewe W w-wie jest wiecej kundli niz LUDZI !!!! IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 21:08 Wytruc kundlostwo do ZERA !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentos Re: W w-wie jest wiecej kundli niz LUDZI !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:16 wiesz Rewe czytając Twój post i inne tobie podobnych jestem się w stanie z tym zgodzić...może faktycznie w warszawie jest więcej kundli niż ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewe Re: W w-wie jest wiecej kundli niz LUDZI !!!! IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 21:32 No tak. Dla Ciebie czlowiek=kundel, kundel=czlowiek. Typowy objaw zoofilstwa........... Ps. Ile kundelków lata po Twoim mieszkanku? Odpowiedz Link Zgłoś
cczarnulka Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm 01.02.05, 21:11 brak mi słów!!ludzie wy sami jesteśnie niebezpiecznymi zwierzętami!!dlaczego zawsze pies musi płacić życiem za debilstwo wlasciciela??zauważcie fakt że zawsze jest powiedziane o ŁYSYCH GÓWNIARZACH prowadzących i szczujących psy na ludzi!!a z tego wynika że jak gó..arz i łysy to od razu musi mieć amstaffa lub pittbula!!dlaczego ludzie mają wogóle czelnośc wypowiadać się na temat psów "morderców" HEHEHE jesli wogóle nic nie wiedza o tych rasach!!może niech wypowie sie znawca tych psów co??normalnie czytając niektóre komentarze aż mi żyłka na szyi chodziła z nerwów!!jak chorzy mogą być LUDZIE!!!!BRAK I PRZEDE WSZYSTKIM SZKODA MI SŁÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owczarek Prawidłowa reakcja-brawo -aby hodować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:09 takie psy trezeba być zrównoważonym psychicznie a widać kim są właściciele tych zwierząt.Są to niedowartościowane bydlaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golden Re: Prawidłowa reakcja-brawo -aby hodować IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:53 masz racje ale bydlak i z goldena moze zrobic bestie 99 zalezy od wlasciciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka123 Re: Prawidłowa reakcja-brawo -aby hodować IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 11:30 Uwazam ze ogladasz za duzo teledyskow polskich raperow. Wiesz Peja itp. I mowie Ci... Zycie to nie film... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIeszaniec Powinni jeszcze właściciela spałować IP: *.pl / 217.173.202.* 01.02.05, 21:14 Samo posiadanie psa mieszańca ras agresywnych wskazuje, że jego właściciela należałoby skierować na przymusowe leczenie się z agresji do psychiatryka. Coś jak w filmie "Dwóch gniewnych ludzi" (Anger mangement) z Jaqckiem Nicholsonem i Adamem Sandlerem. Psy tych ras i ich mieszańce powinny być sterylizowane. Za prowadzenie takiego psa bez smyczy i/lub kagańca w mieście powinna być kwalifikacja jak za spowodowanie narażenie zdrowia i życia Art. 160. § 1 Kodeksu Karnego, co jest zagrożone karą pozbawienia wolności do lat 3. Policjantów należy koniecznie jednocześnie nagrodzić za to co zrobili i z zaleceniem, żeby na przyszłość jeszcze pałowali takich łobuzów. Koniecznie skierować wniosek do prokuratury, a prokuratura wniosek do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka123 Re: policjanci zastrzelili psa,ktorego sie bali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 11:16 Szczekasz jak pies!!! A do phychiatrka powinno sie wysłlac takiego pozbawionego uczuc frajera jak ty!!! Ja mam psa rasy husky, ktory warczy i pokazuje zeby wszystkim. Jezeli nie wiesz to takie psy uzywane sa do dogo-terapi dla chorych dzieci. Moja kuzynka ma amstafa, ktory jest mily i lagodny dla wszystkich wiec nie pieprz takich farmazonow o rasie psa bo nie to decyduje o tym jaki pies jest!!! Z reszta sa swiadkowie ktorzy twierdza ze pies z tego art. byl spokojny i ani troche sie nie rzucal!!! To policjanci byli tak odwazni ze bali sie podejsc i zaczeli strzelac!!! Jezeli nadal chca byc glinami to niech szef wsle ich najpierw na kurs odwagi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: policjanci zastrzelili psa,ktorego sie bali 02.02.05, 13:55 Gość portalu: lolka123 napisał(a): > Ja mam psa rasy husky, ktory warczy i pokazuje zeby > wszystkim. Jezeli nie wiesz to takie psy uzywane sa do dogo-terapi dla > chorych dzieci. żartujesz... psy które warcza i pokazują zęby stosowane sa w dogotereapii? Mogłabyś powiedzieć gdzie? > Moja kuzynka ma amstafa, ktory jest mily i lagodny dla wszystkich wiec > nie pieprz takich farmazonow o rasie psa bo nie to decyduje o tym jaki pies > jest!!! opinie Twoje i Twojej kuzynki na temat łagodnosci jej pupilka naprawdę mało mnie obchodzą. Jeśli wychodzicie z takimi zwierzakiem między ludzi, to pies ma być na smyczy i w kagańcu. I po dyskusji. Nie mam ochoty sprawdzać, czy Wasze poglądy na temat charakteru psa są prawdziwe, czy też jednak trochę się pomyliłyście. > Z reszta sa swiadkowie ktorzy twierdza ze pies z tego art. byl spokojny świadkowie twierdzą ze "nie był _aż_ tak agresywny". Co to jest "aż tak" jeśli startuje do mnie pies bez kagańca mam prawo bronić sie skutecznie. Aż do wyslania milusińskiego pieska do psiego raju włącznie. > i ani troche sie nie rzucal!!! To policjanci byli tak odwazni ze bali sie > podejsc i zaczeli strzelac!!! mylisz się. Twierdzili co innego. A w notatce policyjnej brzmiało to jeszcze inaczej. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Policjant Re: policjanci zastrzelili psa,ktorego sie bali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 23:22 Losiu, czytając twoje posty mam wrażenie, że nie bardzo wiesz o czym piszesz. Nie znasz się ani na psach ani na prawie. A to, że Tobie coś się wydaje nie znaczy, że społecznie masz rację. Nie życzę Ci, ale może kiedyś się przekonasz, że nie zawsze Twoje zdanie jest zgodne z prawem obowiązującym w RP. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: policjanci zastrzelili psa,ktorego sie bali 05.02.05, 23:55 Były_Policjancie. Moje zdanie jest bardzo często sprzeczne z prawem panującym w RP :) tak samo jak i zdanie mnóstwa innych ludzi :) co do meritum - mógłbys przybliżyc o co Ci chodzi? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:16 jak czytam takie powalone odpowiedzi i dyskusje, że policjanci dobrze zrobili to nie wiem naprawdę co można na to odpisać, albo żeby srające psy zabjać, przecież wy jesteście ĆWIERĆMÓZGOWCE!!! W ogóle szkoda prowadzić forum jak takie przygłupy się tu wypowiadają. Ja szanuję policję i uważałam zawsze, że powinna mieć więcej praw i udogodnień, żeby skutecznie działać, ale ciągle nowe informacje na nienormalne działania policji, odwiodły mnie od tej myśli. Szeregi policji zasilaja masy przygłupów, nieodpowiedzialnych za swoje działania nieuków i imbecyli. Pewnie się będzie tłumaczył, że się bał "że go pies ukąsi". Bo przygłupów właśnie "kąsi"!!! Uczcie się ludzie, nie ściągajcie na egzaminach tylko się uczcie kultury, obycia i szacunku do świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mie tek Ewa chcialbym widzieć ciebie jak stawiasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:38 czoła takiemu pieskowi podzcas "kąszenia" chyba torebką byś go odgoniła :)))))) .Nie chodzi tutaj o psy tylko o osoby które są ich właścicielami aby mieć takiego psa trzeba być odpowiedzialnym -bo na włascicielu spoczywa ta odpowiedzialnośc.A może ty jestes laską takiego dreska z amstafikiem co boi się bez pieska wychodzić z tobą przed blok.Podobno wlaściciele upodabniają sie do psów lub po prostu kupują takie rasy jakie mają charaktery a wtym przypadku podobieństwa są uderzające.Otwórz oczęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwed Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.238.66.173.adsl.inetia.pl 01.02.05, 21:17 Dość już tych paskudnych kundli - jestem zdecydowanie za zakazem hodowli pitbuli, amstafów i innych agresywnych paskudztw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Policjanci zastrzelili atakującego psa BEZ kagańca IP: *.it-net.pl 01.02.05, 21:22 Brawo Policja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka123 Re: Policjanci zastrzelili atakującego psa BEZ ka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.05, 11:20 Swiadkowie twierdza ze pies nie byl agresywny, a to ze policja go zastrzelila wynika jedynie z tego ze sie bala.Sorry,ale jak bijesz brawo policji,ktora potrafi tylko wlepiac mandaty i strzelac ze strachu to uwazaj bo jutro Ciebie sie moga przestraszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.05, 21:23 Nareszcie właściwa reakcja policji na łamanie przepisów wyprowadzania psa między ludzi. Myślę, że inaczej świadkowie zachowywaliby się gdyby to ich ten pies zaatakował, albo musieliby przejść obok niego z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamo Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:36 tato pamietaj swiadek tylko mowi co widzial a nie co chcialbys uslyszec.oczywiscie uczciwy swiadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek STefAN Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:24 I prawidlowo!tak trzymać. przez takie artykuly jak ten, gliny sie boja reagowac, a potem gazetka pisze nastepny artykul o nieudolnosci policji! zo za zenada. palki maja, bron maja, tylko pozwolenia nie maja. przeciez oni to robia dla nas. ciekaw jestem co mowila by Pani Anna gdyby to ja pogryzl ten kundel?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewe POROZKLADAC PULAPKI NA PSY BEZ SMYCZY IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: POROZKLADAC PULAPKI NA PSY BEZ SMYCZY IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: POROZKLADAC PULAPKI NA PSY BEZ SMYCZY IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:28 masz racje rewe porozkladac w tym parku i zadzwonic na komende niech przyjada i w nie wpadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.cvx30-bradley.dialup.earthlink.net 01.02.05, 21:37 TE KUTAST Z POLICI POWINNI STRZELAS DO BANDYTOW. ZLODZIEI. NO ALE JAK ZAWSZE ONI MAJA RACJE GOWNO JEST I BEDZIE W POLSCE. NIE MA SPRAWIEDLIWOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reqwe Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 21:40 PEWNIE ZE NIE MA - JUZ DAWNO POWINNI STRZELAC DO KUNDLI BEZ SMYCZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.cvx30-bradley.dialup.earthlink.net 01.02.05, 21:48 W TYM PROBLEM ZE BYL NA SMYCZY NAJPIERW PROSZE CZYTAC DOKLADNIE Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi keltoja przemyślenia psio-policyjne 01.02.05, 21:44 Parę rzeczy mnie zastanawia ... idzie facet ulicą, spotyka policjantów i mówi, że zaatakował go inny mężczyzna z psem. Policja leci, znajduje pierwszego lepszego, psa na wszelki wypadek ubija i po sprawie. Acha, no podobno po drodze spotyka jeszcze jednego pogryzionego/pobitego ... Jakaś Pani, która widzi/ała ( ? ) sytuację, Nie mówi nic o innych pogryzionych, tylko o zdenerwowanym psie i zastrzeleniu go ... Wnioski ? 1. Ci którzy mają psy wiedzą, że pies, na którego właściciela drze się, biegnie w jego stronę, macha łapami (wszystko razem lub każde osobno) zacznie najprawdopodobniej szczekać, warczeć itp. Norma. Niczego innego nie można się spodziewać. 2. Skąd wiadomo, że ten pies to amstaff/pitbull ? Dlaczego nie ma tego dowodów ? Co się stało z ciałem psa ? Trzeba by zapytać Panią, która widziała zajście i Pana, który leży w szpitalu i to nie standardowym pytaniem naprowadzającym, jakże często stosowanym przez policję "Czy widział Pan agresywnego mieszańca pitbulla i amstaffa ?"... 3. Skąd wiadomo, że atakujący Pana leżącego w szpitalu człowiek i podpity właściciel św. pamięci psa to te same osoby ? Nie wiadomo ! Może więc poczekajmy na opinię samego poszkodowanego, o ile go się o taką, mam nadzieję, poprosi ... 4. Nawet najtwardsze bydlęta padają po solidnej dawce gazu pieprzowego, bo jakby nie były agresywne, mają świetny, pieski węch - a taki gaz posiada każdy policjant. Tutaj muszę stwierdzić, że faktycznie musiał być strachliwy I niedoszkolony, skoro użył aż broni palnej ... 5. Ja, kiedy zaatakował mnie amstaff, złamałam mu poprostu kark. poprostu, drodzy państwo. Łapkami, a do dużych kobiet nie należę. Wystarczy wiedzieć, gdzie pies ma kark i mocno pokręcić. Nie mam po tym nawet blizny. Więc bez histerii. Przeszkolony policjant chyba powinien sobie radzić lepiej niż zwykła kobitka... Pozdrowienia anyways ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.cvx30-bradley.dialup.earthlink.net 01.02.05, 21:44 PRAWDY NIE MOZESZ NAPISA CO MYSLISZ O TYM BO CIE NIE DOPUSZCZA. MAM NADZIEJE ZE CI POLICJACI ODPOWIEDZA ZA TO CO ZROBILI A GDZIE JEST ZWIAZEK OBRONY ZWIEZAT . SA SWIADKOWIE I TRZEBA TO WYJASNIC ...UWAGA WLASCICIELE PSOW DEDZIE ODSZCZAL JAK NIE BEDZIE SPRAWIEDLIWOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do max Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:02 masz racje jak sie tego nie wyjasni i nie postawi tych glin przed prokuratorem to jutro beda strzelali jak im sie nie spodobamy. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm 02.02.05, 08:45 Zapuszczajcie chlopaki jakies gustowne plerezki, moze sie spodobacie. Tymczasem lysych trzeba odstrzelic, nie pasuja do krajobrazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asista Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:39 Sadze ze tych policjantow powinnio sie wywiezc na Sybir.Sama ma amstaffa ma juz 5 lat i jest przemila,kocha wszystkich i wszystko.Jest maskotka.Nigdy na nikogo z czlonkow rodziny nie warknela. Polcja nie jest jeszcze najwazniejsza.Nie ma prawa zabic psa na smyczy tylko dla tego ze szczekal !!! To ludzie stworzyli tak grozna rase,to ludzie czynia zlo na swiecie,to ludzie odpowiadaja za psy a nie psy za ludzi.Teraz sie boje o swojego psa.Zeby przypadkiem przejezdzajacy radjowuz nie zaczol do mnie i mojego psa strzelac.Kto teraz wyjdzie z domu,nie boja sie ze straci przyjaciela (psa). Jak mi policjant zabil by spa,to ja zajebalabym skorwiela dlugopisem !!! Mam nadzieje ze chociaz jeden skorwile wejdzie na ta strone i przczyta moj komentarz. A ludzie ktorzy boja sie tej rasy lub sa poje..i i twierdza ze nie nalezy chodowac tej rasy.To ja wam powiem my jestesmy pozadnymi ludzmi i podoba nam sie rasa AMSTAFF,i to wlasnie my staramy sie zmienic historie tej rasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:55 asista napisał(a): " .Nigdy na nikogo z czlonkow rodziny nie warknela. " no własnie ale nie kazdy przechodzien jest Twoim członkiem rodziny. i jest mozliwosc ze zaatakuje... i dobzr ze zabili tego psa... powini jeszez zabic tego gn..jka. 100% po stronie policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asista Nie mieli prawa !!! IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:56 Polcija nie miala prawa tak postapic. Z drugiej strony gdzyby nie policja wszyscy by sie wzajemnie okradali i mordowali.Ale nie mieli prawa zastrzelic psa na smyczy.Nic im nie zrobil i nie zagrazal innym.Mam nadzieje ze policjant ktory to zrobil wyjasni nam dlaczego to zrobil i jakie pobudki nim kierowaly.Bo ja mysle ze zadne.Radze sprawdzic czy nie byl pod wplywem srodkow oduzajacych. Teraz wypadalo by chlopaka przeprosic,chociaz to nic nie da.Policja jest nie honorowa i w takich sytuacjach wlasnie nie honorowo trzeba ja traktowac. Odpowiedz Link Zgłoś
angel.28 Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm 01.02.05, 21:56 zalozyc kaganiec, smycz lub otruc powinno sie tych wszystkich bydlakow co az zieja nienawiscia do psow. Posluchajcie buraki, tak samo jak wy mieszkam w tym miescie, place podatki i nie zycze sobie zeby jeden z drugim wygrazali ze otrujecie mi mojego psa bo "sra" szczeka czy po prostu z jakiejs chorej nienawisci. Doszlo do tego ze naprawde boje sie o mojego psa jak widze ile cwokow i koltunstwa dookola. Nikt nie dal wam prawa grozic mi ani mojemu psu. Na rowni stawiacie jakiegos pijanego drecha z innym wlascicielami psow. Czy naprawde jestescie tak prosci i ograniczeni ze nie potraficie zrozumiec ze pies nie byl w tej sytuacji nic winien? Nie wiem jak bylo, nikt z was nie wie, byc moze pies byl bardzo agresywny i policjanci nie mieli innego wyjscia. Ale tak go durny wlasciciel wychowal. Waszej prymitywnej agresji nie usprawiedliwia nic. Ciekawe ile podworkowych kotow albo bezdomnych psow zakatuja wasze bachory (albo juz to zrobily) Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm 02.02.05, 08:47 Jak slusznie zauwazasz nie warknela na nikogo z czlonkow rodziny. Poza rodzina sa jednak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asista Smierc za smierc !!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:45 Wspolczuje chlopakowi ktory stracil tego psa.I mam nadzieje ze tych policjantow spaotka to samo.Zasluzona kara. Smierc za smierc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktos musi cos zrobic,proponuje uwzglednienie praw dla psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.d.w.hc Re: Smierc za smierc !!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:48 tak p.d.w.hc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewe Re: Smierc za smierc !!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 01.02.05, 21:50 Moze wspolne opodatkowanie?????? Qrwa rzygac sie chce jak sie czyta takie wypociny zoofilskie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyasista Smierc krwiożerczym bestiom !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.02.05, 21:53 Gość portalu: asista napisał(a): > Wspolczuje chlopakowi ktory stracil tego psa.I mam nadzieje ze tych policjantow > > spaotka to samo.Zasluzona kara. > Smierc za smierc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Ktos musi cos zrobic,proponuje uwzglednienie praw dla psa. Szkoda że nie współczujesz rodzinie zagryzionej przez dwa psy kobiety z wczorajszych doniesień medialnych . Zjadły jej prawie całą jedną nogę i spore kawałki rąk . Smacznego , idioto ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asista Re: Smierc krwiożerczym bestiom !!! IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:58 Po pierwsze jestem dziewczyna.Przeczytaj uwaznie to co pisze.To nie jest moja wina ze ludzie hoduja mordercow ale trzeba tez wziasc pod uwage fakt ze mawet z jamnika da sie zrobic morderce. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Smierc krwiożerczym bestiom !!! 02.02.05, 08:49 Juz widze jamnika z paszcza lwa!Ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Smierc za smierc !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:56 Gość portalu: asista napisał(a): > Wspolczuje chlopakowi ktory stracil tego psa.I mam nadzieje ze tych policjantow > > spaotka to samo.Zasluzona kara. > Smierc za smierc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Ktos musi cos zrobic,proponuje uwzglednienie praw dla psa. Brawoo asista dzięki w imieniu psów że chcesz uwzględnić nasze prawa -dzielnicowy Koledzy na pewno będą ciebie podziwiać :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asista Re: Smierc za smierc !!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:04 Ktos o przezwisku PIES.Dzieki.Skoro kobiety moga glosowac i pracowac a mezczyzni byc glowami rodziny to dlaczego nie uwzglednic takze praw zwierzat i wyrownac ich z prawami czlowieka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Smierc za smierc !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:16 nie ktos - tylko pies i wypraszam sobie takie traktowanie zwierząt -my tez mamy swoje prawa i honor -pozdr. A tak na marginesie dlaczego spuściłaś z tonu po pierwszym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Smierc za smierc !!!!!!!!!!! 02.02.05, 08:53 ales ty kolego smieszny jest.msciciel sie znalazl.juz sie trzese ze strachu. synciu, takich jak ty trzeba przeciskac przez kraty sciekowe tam gdzie wasze miejsce-w szambie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:50 Słusznie zrobili. Łyse pały w dresach są nieodpowiedzialne i szpanują krzyżówkami psów(im bardziej niebezpieczna tym lepsza). Nic nie da rejestracja bo pies nie jest rasowy i nie potrzeba zezwolenia. Mimo tego jest czasem groźniejszy niż pies z rodowodem niebiezpiecznej rasy. A gdyby zaatakowal kobietę z dzieckiem? Pewnie inne byłyby tutaj komentarze. Brawo za zimną krew. A tak przy okazji sam pijany łysy w tej okolicy to już zagrożenie a co dopiero z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 21:57 a gdzie przeczytales ze byl lysy? ja z tekstu wiem ze byl pijany adam.s. no i pamietaj ze wersja policji wcale nie musi byc prawdziwa. oni tez moga cos krecic jak sie polapaji co zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ FLY Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:56 wiecie co nierobmy sobie jaj bronili sie tak?? sciema jak niewiem..tak dalej pojdzie to bedzie ekstra naprawde:( oni sa od tego by nas chronic a co robia?? pokazuja co potrafia...ile bylo juz sytuacj co policjant zawinil??? jest ich coraz wiecej...a strzelac do psa to nie skomentuje bo cenzura jest..kto daje takim ludziom pozwolenie na broń???? poprostu nie da sie tego opisac ukarac ich i tyle ale co to da??? chlopak kochal zwierze i jak je przywrocic?????normalnie jest nienormalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.cvx30-bradley.dialup.earthlink.net 01.02.05, 22:03 Kriss zobacz na siebie jaki ty jestes z jakiej kzyrzowki. klepki i BRAK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preczglina Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:06 a pamietasz jak pala zbili kibica koszykowki w slupsku czy w koszalinie bo przechodzil na czerwonym swietle.jutro cie zastrzela bo zle zaparkowles a pani rzecznik policji wytlumaczy ze to w obronie praworzadnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg samowzbudnik Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:58 Pomimo że popieram policje uważam ze uczynili nieprawdopodobna głupote.A ty opowiadasz takie głupstwa że powinieneś ze wstydu zjeść myszę a twoja twarda łowa walnąć w twardy dysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dosamowzb Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:14 ja tez popieram jak dzialaja madrze ale sam przyznasz ze wiekszosc kraweznikow to chamy i prymitywy a my z nimi mamy glownie kontakt.to ludzie o takich samych charakterach jak te bandziory ktorych maja zwalczac tylko jedni wybrali policyjny los a drudzy bandycki.jak kiedys mialem mnie okradli i mialem okazje poznac technikow kryminalistyki to bylem milo rozczarowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:21 bo technicy kryminalistyki to wyższa klasa nie jakiś tam krawężnik.Spotykaj sie z technikami to i ty taki będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czikolski Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 01.02.05, 22:02 mądrale<: p.Szymońska i p. Nałęcki mogli wkroczyć do akcji tzw. gołymi rękoma i byłoby po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad_boy puknij ty sie w glowe!! IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:06 I w tym momencie rence mi opadaja... Czlowieku tu nie chodzi o te wszytskie psy i ich wlascicieli! Jezeli tak piszesz to swiadczy to o Twoim zacofaniu!! Zastanow sie, przeciez 'wonskobarkowcy'zaczynaja naduzywac sowjej wladzy i to do kogo na dodatek... do Chlopaka z psem! Z tego wynika ze psy zastrzelily psa wiec tym bardziej powinni zostac ukarani! Ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy-bad Re: puknij ty sie w glowe!! IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:18 niech te glupie psy ustawia sie w tym parku sie wystrzelaja nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Domińska Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.238.126.82.adsl.inetia.pl 01.02.05, 22:07 Może wreszcie policjanci zaczną zabijać morderców dzieci,staruszek,pedofilów i innych śmieci zamiast zabijać bezbronne stworzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do karina Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:24 masz racje dwoch wyszkolonych policjantow nie umie(nie chce)majac gaz palki no i ta smycz uwiazac psa. a gdyby od rykoszetu zginal ktos w tym parku albo na rondzie? juz raz uzadzili safari na tygrysa i zabili weterynarza.ciekawe czy ktos w policji za to beknal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rilka Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:29 niech tym sku..synom jakis bandzior powystrzela rodzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:30 no i jak sie czuje ten poszkodowany? moze to tylko sciema policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.udn.pl 01.02.05, 22:39 wczoraj pokazali w TV - pod Warszawą pieski zagryzły kobietę. Tego chcecie obrońcy psów.Ja dołożyłbym właścicielowi - bo pies to pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janeczek Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.aster.pl 01.02.05, 22:35 mam nadzieje ze autorzy pociagna temat i dowiemy sie jaki bedzie final tej sprawy policja jest potrzebna ale idiotow sama mosi eliminowac bo sa grozniejsi niz bandziory ktorych maja scigac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 22:49 Najchetniej to bym was wszystkich postawila pod sciana i po kolei wystrzelala !! Czy wy macie zamiast mozgu trociny??!! Racja,teraz strzelamy do duzych psow,potem do malych,a skonczymy na dzieciach (bo przeciez rzuca sie z zebami na policjanta) i staruszkach (bo rzuca sie z parasolka na policjanta).Zeby wam ktos tam rodzine wytlukl przez przypadek to bym sie smiala ostro.. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Policjanci zastrzelili psa prowadzonego na sm 02.02.05, 08:57 Alez Lauro...zlosc pieknosci szkodzi.tylko, ze wyobrazam sobie ciebie jako dresiare czyli drutociaga wiec twoja uroda kwalifikuje ciebie do odstrzalu.Bum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzedajny michnik brawo panowie policjancI IP: *.client.comcast.net 01.02.05, 22:52 i hanba gazecie za debilny ton broniacy pijanego agresywnego dresiarza. byl pijany, szczul psem ludzi, a michnik i jego banda nie widza w tym przestepstwa? Brawo panowie policjanci, nie przejmujcie sie debilami na forum to glupi dresiarze. interwencja policji byla wzorowa, zakuli bandyte i unieszkodliwili agresywne zwierza. brawo i gratulacje dla policji , tak trzymac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś