Dodaj do ulubionych

JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ???

IP: *.system.net.pl 03.09.01, 17:11
Osobiście co raz częściej RMFu. A Wy ?
Obserwuj wątek
    • arktur Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? 03.09.01, 17:45
      no pewnie, ze radiostacji
      • Gość: michal Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.zigzag.pl 03.09.01, 18:20
        radia classic,troche trojki i jazz.Przede wszystkim jednak classic.
        • Gość: jawar Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.acn.waw.pl 03.09.01, 19:38
          PLUSa
    • Gość: Grzegorz Re: JAKIEJ stacji.... IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 03.09.01, 22:39
      Gość portalu: sloggi napisał(a):

Jaką stację słuchacie ?

JAKIEJ stacji, sloggi, słuchasz a JAKĄ książkę czytasz - wyczuwasz tę subtelną
      róznicę ?
      Grzegorz
      • Gość: sloggi Re: JAKIEJ stacji....- do Grzynia IP: *.system.net.pl 04.09.01, 09:53
        Książki pochłaniam w ilościach nieprzyzwoitych, bo to się Grzesiu nazywa -
        bycie erudytą - chyba wiesz o czym mówię złośliwcze
      • nocomment Re: JAKIEJ stacji.... o Grzesiu słów kilka 04.09.01, 17:05
        Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> Gość portalu: sloggi napisał(a):
        >
        > Jaką stację słuchacie ?
        >
        > JAKIEJ stacji, sloggi, słuchasz a JAKĄ książkę czytasz - wyczuwasz tę subtelną
        > róznicę ?
        > Grzegorz

Sloggi nie przejmuj się, Grzesiu słynie z pouczania innych, no bo jak wszyscy
        przecież doskonale wiemy obyciem i wiedzą przewyższa nas szarych ludzi o kilkaset
        razy...
        Nigdy jeszcze nie napisał posta, w którym zgadzał się z kimś bo chyba wychodzi z
        założenia że jeśli nie można kogoś pouczyć to nie ma sensu klepać w klawiaturę...

Ps. A poza tym Grzesiu to jakiej stacji radiowej słuchasz?
        • Gość: Grzegorz Re: JAKIEJ stacji.... o Grzesiu słów kilka IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 04.09.01, 17:18
          nocomment napisał(a):

> Gość portalu: Grzegorz napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: sloggi napisał(a):
          > >
          > > Jaką stację słuchacie ?
          > >
          > > JAKIEJ stacji, sloggi, słuchasz a JAKĄ książkę czytasz - wyczuwasz tę subt
          > elną
          > > róznicę ?
          > > Grzegorz
          >
          > Sloggi nie przejmuj się, Grzesiu słynie z pouczania innych, no bo jak wszyscy
          > przecież doskonale wiemy obyciem i wiedzą przewyższa nas szarych ludzi o kilkas
          > et
          > razy...
          > Nigdy jeszcze nie napisał posta, w którym zgadzał się z kimś bo chyba wychodzi
          > z
          > założenia że jeśli nie można kogoś pouczyć to nie ma sensu klepać w klawiaturę.
          > ..
          > CO ZA SPOSTRZEGAWCZOŚĆ - a przecież w tym przypadku chodziło mi o zwykłe
          zwrócenie uwagi na to,że nie należy kaleczyć naszego pięknego, chociaż
          niewątpliwie trudnego języka... (a sloggi i tak, zdaje się, nie zrozumiał o co mi
          chodzi, gdyby był takim erudytą, za jakiego się uważa, to nie popełniałby tak
          banalnych błędów...) mnie to razi, nawet bardzo, dziwię się że innych nie... to
          smutne...
          > Ps. A poza tym Grzesiu to jakiej stacji radiowej słuchasz?
          WAWA (coraz mniej po zmianie profilu muzycznego), TRÓJKI i Classic
          Grzegorz

• nocomment Re: JAKIEJ stacji.... pytanie do Grzegorza i innych 04.09.01, 22:01
            Pytanie małe mam: dużo osób słucha tu Classic''a o którym ja pierwszy raz
            słyszę. Pod jaką częstotliwością można go znaleźć?
            • Gość: michal Re: JAKIEJ stacji.... pytanie do Grzegorza i innych IP: *.zigzag.pl 04.09.01, 22:04
              103,7FM
              • nocomment Re: JAKIEJ stacji.... pytanie do Grzegorza i innych 04.09.01, 22:05
                dzięki
          • Gość: raull Re: JAKIEJ stacji.... o Grzesiu słów kilka IP: *.polkomtel.com.pl 07.09.01, 09:23
            Taaak...Była kiedyś tak dobra, Jedyna Rockowa Stacja w mieście. Człowiek
            włączał radio, nie musiał kupować płyt (bo wszystkie dobre kawałki właśnie tam
            puszczali) przegląd prasy, informacje o korkach i kulturalnych imprezach w
            mieście a barrdzo późnym wieczorem doskonały "Mól książkowy" Olgi Branieckiej i
            Grzegorza Bendy. Znajomym z Krakowa i Poznania regularnie wysyłać musiałem
            partię kaset, by mogli sobie posłuchać "na błękitnej fali", którą się zarazili.
            Co więcej - słuchając prowadzących czuć było entuzjazm, przyjemnośc z tego czym
            się zajmowali. Ech, to były czasy... Zmienili profil stacji, by zwiększyć
            dochody, ale szczerze wątpię, by teraz wiodło im się lepiej, a my straciliśmy
            bodaj jedyną stację radiową w polsce, która posiadała coś wyjątkowego; która
            miała szczególny klimat i która była dla sporej rzeszy warszawiaków ważną
            częścią życia. Szkoda...
            • Gość: Xlowak Re: JAKIEJ stacji.... IP: *.pl 10.09.01, 15:57
              Dokladnie kiedys sluchalem wylacznie radia WaWa ale tylko do czasu gdy
              postanowili byc stacja ogolnopolska. Przez dlugi czas nie moglem znalezc sobie
              nowej stacji bladzilem po jakichs Zetkach, Pogodach. Przez jakis rok sluchalem
              Trojki i Radiostacji teraz prawie wylacznie Jazz Radio :))
    • Gość: Ursyn Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.acn.waw.pl 04.09.01, 08:53
      Trójka, właściwie to Trójki.
    • Gość: zet Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: 195.187.84.* 04.09.01, 10:27
      W pracy Radia Wawa, w domu Pogody, Radiostacji i czasami Trójki.
    • Gość: Renata Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 11:57
      A ja słycham w pracy radia Praga Plus, a w domu też tego radia albo Koloru
    • Gość: turtle Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.com.pl 04.09.01, 12:42
      nigdy plastikowej pop wazeliny jaką prezentuje większość stacji. najlepsze
      radio to Trójka, Radiostacja i Jazz.
      • Gość: Xlowak Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.pl 10.09.01, 15:59
        Dokladnie ale dla mnie w innej kolejnosci najpierw Jazz poetm Radiostacja a na
        koniec Trojka.
    • nocomment Re: RMF FM 04.09.01, 17:01
      Gość portalu: sloggi napisał(a):

> Osobiście co raz częściej RMFu. A Wy ?

To pozdrawiam, bo ja też zdecydowanie najchętniej słucham RMF FM (chyba po
      pobycie w Krakowie mi tak zostało;)).

Ps. Kiedyś słuchałem TOK FM-u, ale niedawno podobno wypi..rzyli pół załogi w
      związku z czym radio zrobiło się beznadzieje (poza tym na dłuższą metę to bardzo
      nudna stacja), więc już go nie lubię i nie słucham.
      • Gość: Pac Re: RMF FM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 23:19
        Nowa ramówka RMF jest kiepska. Opuścili się okrutnie, zabrakło pomysłu. Szkoda
    • Gość: rutboj Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.pl 04.09.01, 17:42
      Ja mam w jednym radio pokerętło, a w 2gim guziczki. I słucham sobie takiego
      radia, gdzie dobrze grają. Jak grają źle, to klikam lub kręce, i dalej słucham,
      gdzie dobrze grają.
      A jeżeli na całej skali grają nijako, to przełączam tam, gdzie sensiownie
      gadają, lub włączam jakąś zdartą płytę.
    • Gość: X-15 Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 22:10
      Radia Erewań
    • Gość: Mattik Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.*.*.* 05.09.01, 08:45
      Najchetniej CD :)
    • Gość: matti Re: JAKĄ STACJĘ RADIOWĄ NAJCHĘTNIEJ SŁUCHACIE ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 10:48
      Eska
    • Gość: lesio Jazz radio - 106,8 (Warszawa). IP: *.*.*.* 10.09.01, 16:03
    • Gość: lesio JAKĄ !!!! IP: *.*.*.* 10.09.01, 16:08
      sloggi dobrze napisał - słuchasz kogo? co? - stację,
      nie słuchasz kogo? czego? - stacji. Tak samo JAKĄ
      partię popierasz - wiadomo i JAKIEJ nie popierasz - też
      wiadomo :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka