atak.spawacza 06.03.05, 14:06 To człowiek zawierzenia i cężkiej pracy, bydlaki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warka_strong Re: Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK 06.03.05, 14:56 Może jest to Twój prezydent. Ja na niego nie głosowałem i nie utożsamiam się z jego linią polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 Re: Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK 07.03.05, 07:15 warka_strong napisał: > Może jest to Twój prezydent. Ja na niego nie głosowałem i nie utożsamiam się z > jego linią polityczną. > > Jak tak możesz ?!!! Wiesz jak zmartwiłeś maluszka ? Teraz się zapłacze na smieć ! I nawet deserku nie bedzie ciał zeżreć. Chyba, że będzie to ciastko z kremem w którym poczuje ohydną stalową pięść SLD ! Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK 07.03.05, 13:03 magdusia93 napisała: > warka_strong napisał: > > > Może jest to Twój prezydent. Ja na niego nie głosowałem i nie utożsamiam > się z > > jego linią polityczną. > > > > > Jak tak możesz ?!!! Wiesz jak zmartwiłeś maluszka ? Teraz się zapłacze na > smieć ! I nawet deserku nie bedzie ciał zeżreć. > Chyba, że będzie to ciastko z kremem w którym poczuje ohydną stalową pięść SLD > ! Nie damy ukrzywdzić Jego ! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia93 Re: Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK 08.03.05, 12:56 niezlomny.prawicowiec napisał: > magdusia93 napisała: > > > warka_strong napisał: > > > > > Może jest to Twój prezydent. Ja na niego nie głosowałem i nie utożs > amiam > > się z > > > jego linią polityczną. > > > > > > > > Jak tak możesz ?!!! Wiesz jak zmartwiłeś maluszka ? Teraz się zapłacze n > a > > smieć ! I nawet deserku nie bedzie ciał zeżreć. > > Chyba, że będzie to ciastko z kremem w którym poczuje ohydną stalową pięś > ć > SLD > > ! > > Nie damy ukrzywdzić Jego ! A może go skrzyżować z Giertychem ?! Odpowiedz Link Zgłoś