Dodaj do ulubionych

Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK !

06.03.05, 14:06
To człowiek zawierzenia i cężkiej pracy, bydlaki !
Obserwuj wątek
    • warka_strong Re: Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK 06.03.05, 14:56
      Może jest to Twój prezydent. Ja na niego nie głosowałem i nie utożsamiam się z
      jego linią polityczną.
      • magdusia93 Re: Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK 07.03.05, 07:15
        warka_strong napisał:

> Może jest to Twój prezydent. Ja na niego nie głosowałem i nie utożsamiam się z
        > jego linią polityczną.
        >
        >
        Jak tak możesz ?!!! Wiesz jak zmartwiłeś maluszka ? Teraz się zapłacze na
        smieć ! I nawet deserku nie bedzie ciał zeżreć.
        Chyba, że będzie to ciastko z kremem w którym poczuje ohydną stalową pięść SLD !
        • niezlomny.prawicowiec Re: Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK 07.03.05, 13:03
          magdusia93 napisała:

> warka_strong napisał:
          >
          > > Może jest to Twój prezydent. Ja na niego nie głosowałem i nie utożsamiam
          > się z
          > > jego linią polityczną.
          > >
          > >
          > Jak tak możesz ?!!! Wiesz jak zmartwiłeś maluszka ? Teraz się zapłacze na
          > smieć ! I nawet deserku nie bedzie ciał zeżreć.
          > Chyba, że będzie to ciastko z kremem w którym poczuje ohydną stalową pięść
          SLD
          > !

Nie damy ukrzywdzić Jego !
          • magdusia93 Re: Przestańcie denerwować Naszego Prezydenta LK 08.03.05, 12:56
            niezlomny.prawicowiec napisał:

> magdusia93 napisała:
            >
            > > warka_strong napisał:
            > >
            > > > Może jest to Twój prezydent. Ja na niego nie głosowałem i nie utożs
            > amiam
            > > się z
            > > > jego linią polityczną.
            > > >
            > > >
            > > Jak tak możesz ?!!! Wiesz jak zmartwiłeś maluszka ? Teraz się zapłacze n
            > a
            > > smieć ! I nawet deserku nie bedzie ciał zeżreć.
            > > Chyba, że będzie to ciastko z kremem w którym poczuje ohydną stalową pięś
            > ć
            > SLD
            > > !
            >
            > Nie damy ukrzywdzić Jego !

A może go skrzyżować z Giertychem ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka