Dodaj do ulubionych

Reprezentacja Polski-11 Murzynów

12.06.02, 23:03
Tak mysle o ostatnim meczu naszych "wspaniałych "chłopców z narodowej.Myślę i
jednocześnie sie zastanawiam jaki bedzie wynik meczu z USA.Biorąc pod uwage
postep w jakim nasi dostawali po nosie, wychodzi ,że powinno byc 0:6

A może,P. Prezygent powinien podarowć 11 murzynom polskie obywatelstwo i tych
11 czarnych facetów engel powinien zaangażowac do reprezentacji.Znależć ich
można bez problemu ,a ile zostanie pieniędzy w kasie to głowa boli.

Naszym bohaterom powinno sie podziękowac już!
Jestem za czarną reprezentacja Polski!/Mniej wstydu,więcej pieniędzy w kasie
PZPN/
Obserwuj wątek
    • Gość: pan_laga Re: Reprezentacja Polski-11 Murzynów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 00:29
      k_rzyzak napisał(a):

> Tak mysle o ostatnim meczu naszych "wspaniałych "chłopców z narodowej.Myślę i
      > jednocześnie sie zastanawiam jaki bedzie wynik meczu z USA.Biorąc pod uwage
      > postep w jakim nasi dostawali po nosie, wychodzi ,że powinno byc 0:6
      >
      > A może,P. Prezygent powinien podarowć 11 murzynom polskie obywatelstwo i tych
      > 11 czarnych facetów engel powinien zaangażowac do reprezentacji.Znależć ich
      > można bez problemu ,a ile zostanie pieniędzy w kasie to głowa boli.
      >
      > Naszym bohaterom powinno sie podziękowac już!
      > Jestem za czarną reprezentacja Polski!/Mniej wstydu,więcej pieniędzy w kasie
      > PZPN/

a czytaleś, Krzyżaku, w dzisiejszej, a właściwie wczorajszej wyborczej dodatek
      sportowy i odezwę do engela ? dobre to było.
      ahoj
      pan laga
      • Gość: Krzyżak Re: Reprezentacja Polski-11 Murzynów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 19:21
        Chodze dzisiaj jak pijany.Przeczytałem w GW i w Onecie ile dostali kasy nasi
        pilkarze za ten blamaż.Boże trzeba byc kompletnie chorym ,żeby za taką mierote
        jeszcze płacić.
        Powtarzam apel.Niech ktos pojedzie np. do Kamerunu czy Senegalu.Popyta sie czy
        byli kiedys ajcyś polacy i szukac korzeni.
        Znależć 11 młodych murzynów P.Prezydent da im obywatelstwo i nie bedziemy sie
        juz w....ć na naszych najlepszych piłkarzy na świecie.
        • kilovolt Re: Reprezentacja Polski-11 Murzynów 13.06.02, 19:26
          Znaleźć nie jest trudno ale znaleźć chętnych i dobrych to już tak. Powodzenia
          w poszukiwaniu.
          • Gość: Krzyżak Re: Reprezentacja Polski-11 Murzynów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 19:47
            kilovolt napisał(a):

> Znaleźć nie jest trudno ale znaleźć chętnych i dobrych to już tak. Powodzenia
            > w poszukiwaniu.

Ale czy moga byc jeszcze gorsi ,chyba już nie.Nie wiem czy dobrze przeczytałem
            wycierając łzy,że za awans dostali po 100.000$. Ja im tego nie zazdroszczę,ale
            wiesz, za tą kasę należy naprawdę oczekiwac więcej.Biorąc pod uwage ,że doszło do
            tej kwoty jeszcze"trochę" to nóz mi sie otwiera ...
            • tassman Re: Reprezentacja Polski-11 Murzynów 14.06.02, 09:59

> Ale czy moga byc jeszcze gorsi ,chyba już nie.Nie wiem czy dobrze przeczytałem
              > wycierając łzy,że za awans dostali po 100.000$. Ja im tego nie zazdroszczę,ale
              > wiesz, za tą kasę należy naprawdę oczekiwac więcej.Biorąc pod uwage ,że doszło
              > do
              > tej kwoty jeszcze"trochę" to nóz mi sie otwiera ...

Zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi;). Przecież najwiekszy, najlepszy z obrońców
              biało-czerwonych po meczu z Portugalią powiedział, że jest "zadowolony z gry i z
              podjętej walki choc wynik mówi co innego". Kto ogladał mecz widział jak sie
              spisywał w polu karnym pilnując Paulety. Jesli on jest zadowolony to pan Boniek
              też jest, pan obiecujacy gruszki-na-wierzbie trener Engel też no i prezesik Misio
              Listkiewicz też. A jak sa wszyscy zadowoleni to o co biega???
              My kibice nie musimy ogladać naszych "orłów";), słuchać wyników ich poczynań ;) -
              bedziemy zadowoleni ;)...
              Trzeba spytac ile $ dostał Engel za triumfalny marsz na mundialu naszych
              patałachów. Ja stawiam na jakieś 250-350 tys. $....Chłopaki obejrzeli filmy
              motywujace przygotowane przez Engela i ostro dali czadu.....hehe. Kolesie jadą na
              mundial a trener musi im puszczać filmy motywujace, bo tych jedenastu baranów nie
              wie po co tam przyjechało......
              Zenada...

11 czarnych??? Hmmmm moze to jest metoda......

tassman:)
              • Gość: Zocha Re: Reprezentacja Polski-11 Murzynów IP: *.chello.pl 14.06.02, 10:07
                Chłopaki obejrzeli filmy
                > motywujace przygotowane przez Engela i ostro dali czadu.....hehe.
                >
                > tassman:)

Pan trener wspominał coś o "Seksmisji". ;))
              • Gość: polonus Re: Reprezentacja Polski-11 Murzynów IP: 198.138.227.* 14.06.02, 20:08
                tassman napisał(a):

>
                > 11 czarnych??? Hmmmm moze to jest metoda......
                >
                ?
                a ja tak napowaznie jestem przeciwny zeby w polskiej reprezentacji gral
                jakikolwiek murzyn i nie dlatego ze mam cos do nich tylko w polskiej
                eprezentacji powinni grac polacy i to rodowici, bowiem jakby wsyscy zaczeli
                skupowac to naszmalowani amerykanie zakupia 15 najlepszych pilkarzy swiata i
                beda mistrzami swiata ku rzpaczy Brazylii (ktorej zawodnikow np kupia) wg ciebie
                to bedzie Ok?
                Uwazacie ze gdyby zakupieni obcokrajowcy wywalczyli Polsce 3 miejsce to mialbys
                sie z czego cieszyc przestalby to wtedy byc sport a zaczalby sie bussines.
                Co za radosc dla polkow z tego ze obywatele kamerunu za nasze pieniadze oplacani
                wygrali medal????
                Az takie mamy kompleksy ze gotowi jestesmy oddac ratowanie naszego honoru w rece
                murzunow????

• lilo Ja w kwestii kasy 14.06.02, 10:03
      Się ich nadęło pychą i wygórowanymi żądaniami finansowymi, to się teraz ma.

Może zaapelujemy by każdy z nich oddał część tych pieniędzy na piłkarską
      młodzież, albo na szukanie nowych talentów?

(...co ja gadam : N o w y c h !!! Jakichkolwiek!!!!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka