Gość: Ladislao IP: 193.59.91.* 13.04.05, 13:04 O co chodzi juz kilka osób widziałem dzisiaj, ida jakby prowadzili psa - drążek a na koncu kółko, czy obroża. Cos jakby narzedzie pracy chycla. Czy to jakis flashmob? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ IP: *.chello.pl 13.04.05, 13:20 ja tez ich widzialam:)rano, przy metrze Pole Mokotowskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 13:21 Ano właśnie. Mnie też zaintrygowała dziewczyna z drążkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:22 Z opisu jasno wynika, że to... saperzy! Więc to nie problem, że chodzą, problem będzie, jak coś znajdą... zwłaszcza pod asfaltowym chodnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:24 Nie strasz Tomaszku, bo za chwilę do metra wchodzę...:)_ Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:26 wczoraj taki mi pod oknami chodzil a cora pyta co on robi. Mialam niejakie trudnosci z odpowiedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
izabelir Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 14.04.05, 11:07 Ale numer! nie widzialam jeszcze czegos takiego:))) ... hehe musze chyba sie bardziej przygladac z czym ludzie ida i co trzymaja w reku. To pewnie jakaś akcja reklamowa, widzialam takie nowe piwo z etykietą psa. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:26 Jaa_guś coś Ci się do brody przyczepiło :)_ Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:28 Ososichosiii??? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:30 Coś masz w kącikach ust :)_ Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:32 O nie nie:)) Sam wiesz, że z obroży i wędzideł się właśnie wyrwałam i szaleję ze szczęścia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:34 To może przyjdę na Mufkę, zobaczyć Ciebie... szalona :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:37 No wiesz...to na pewno nie o mnie chodzi...pleciugo... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:39 To taka ładna, ruda półfinalistka z kitkami to nie Ty? A już chciałem na Ciebie głosować :( Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: RLudzie z drążkami i obrożami?? - Saperzy! 13.04.05, 13:43 Nie ja, ale głosować możesz:))) PS. Zanurzam się...hej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 13:25 Wczoraj w Trójce była o tym mowa.... podobno to jakaś nowa moda... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:42 Modę tę zapoczątkował Ronald McDonald. W ubiegłym wieku :) byłam na uroczystym otwarciu McDonalda w Smyku. Ronald McDonald miał taką sztywną smycz z równie sztywną obrożą i trzymał ją przed sobą, a roześmianym dzieciom, wcinającym hamburgery, kazał głaskać niewidzialnego pieska. I dzieci to robiły. Wy też możecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:45 Tfu... to może ten hamburger był z tego psa?! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:48 Ja - jeżeli czasem coś w przelocie jem w McDonaldzie, to tylko FishMaca. Ewentualnie lody z polewą truskawkową. Jedną rzecz mieli dobrą, ale krótko - panierowane brokuły! Ale nie wiem, jak smakuje pies. Ani gorący, ani zimny. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:50 Ten niewidzialny hamburger? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:51 Dla ludzi z wyobraźnią ten pies był amstaffem. A dla tych bez wyobraźni - zwykłym jamnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:52 A może oni czymś faszerują te swoje buły (jakaś amfa)? Biedne dzieci... głaskały niewidzialnego psa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:54 A ja mam nawet zdjęcie Ronalda McDonalda z autografem na pamiątkę. I na tym zdjęciu jest ze smyczą, obrożą i z tym niewidzialnym psem. Podajcie adresy, prześlę Wam odbitki. Gratis! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:56 Wyzyskiwaczom i destruktorom środowiska naturalnego mówimy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 13:57 A myślisz, że Twój Filemon to na czym tak przytył ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 14:01 Na szezlongu i "na" hamburgerach! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 14:03 Filemon takich odpadków nie jada. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Ronald McDonald ma taką smycz z obrożą 13.04.05, 14:07 Myszy są zdecydowanie lepsze, szczególnie te z wykusza! Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 14:18 Też ich widziała, dwóch wczoraj. Udawali, że mają psy. "Psy" czasem ciągnęły, czasem zatrzymywały się, żeby obwąchać słupek :) Może są samotni, a psa prawdziwego nie moga mieć, bo mają alergię? A tak poważnie: myślę, że to marketing. Ciekawe, czy udają też, że kupy po nich sprzątają :D Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 14:40 I widzisz - o to chodzi! Jeśli ktoś lubi chodzić z psem na spacerek, to z takim "niewidzialnym" psem na wygodę - jego piesek nie pogryzie nikogo i co - najważniejsze nie trzeba sprzątać tych kup. Ta moda narodziła się w Warszawie, bo właściciele psów mieli serdecznie dosyć ciągłego schy- lania się po kupki i ciągłego pilnowania, aby nigdzie ich nie było widać. Tak więc to nie moda - to wygoda! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 14:47 A jak się wejdzie w niewidzialną kupkę, to dopiero jest ubaw po pachy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 15:45 to pies metafizyczny. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=22664750&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
miki987 Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 15:59 nie pies tylko warszawiaków powaliło doszczętnie. zaorać wies warszawską!! Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 18:21 To Ciebie powaliło Miki, że tutaj przyjechałeś i na dodatek wszedłeś na nasze forum. Takiego grzechu żaden ksiądz Ci nie wybaczy, będziesz smażył się w piekle po wsze czasy i o jeden dzień dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 16:45 Dobre! Tylko, hm, o co się rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 16:30 Może to wirus niezbadany jaki... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 13.04.05, 16:55 A to nie jakas Heyah? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Kobiety z wałkami i ścierkami 13.04.05, 19:54 Następnymi "niewidzialnymi" będą mężowie lubiący (al)kohol. Żony będą trzymały w rękach wałki (widzialne) i okładały nad ranem mężów (niewidzialnych). To ci dopiero będzie zabawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 forma reklamy 13.04.05, 21:13 jest to forma przyszłej reklamy podobnej do Heya - na początku też nikt nie wiedział o co chodzi. Zapytałam jednego z "patyczaków" bo ciekawość mnie zżerała. Wkrótce się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Reklama środków przeciwpchelnych??? 13.04.05, 21:20 Tak, to na pewno reklama środków przeciwko pchłom. Albo nowej karmy dla piesków, po których wreszcie psy przytyją i będą widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Reklama środków przeciwpchelnych??? 13.04.05, 22:19 Za takie psy i tak się mandat należy. Według polskiego prawa, psy należy prowadzić na smyczy i w k a g a ń c u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ IP: *.acn.waw.pl 13.04.05, 22:41 Gość portalu: Ladislao napisał(a): > O co chodzi juz kilka osób widziałem dzisiaj, ida jakby prowadzili psa - > drążek a na koncu kółko, czy obroża. Cos jakby narzedzie pracy chycla. Czy to > jakis flashmob? nie, to są psiarze których pupile latają po okolicznych krzaczorach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociara Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 08:27 ... ale latają w kagańcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladislao Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ IP: 193.59.91.* 14.04.05, 11:03 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2652887.html Odpowiedz Link Zgłoś
izabelir Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 14.04.05, 11:08 Ale numer! ja też to widzialam dzis rano, nie widzialam jeszcze czegos takiego:))) ... hehe musze chyba sie bardziej przygladac z czym ludzie ida i co trzymaja w reku. To pewnie jakaś akcja reklamowa, widzialam takie nowe piwo z etykietą psa. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
moskiewskij Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 14.04.05, 11:21 im coś głupsze tym większe wzbudza zainteresowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezmotoryzowana Do kierowców! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:42 Bardzo Was proszę, byście od dzisiaj biegali po ulicach z kierownicami. W ten sposób zaoszczędzicie na paliwie, a i o środowisko naturalne zad- bacie, naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladislao Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ IP: 193.59.91.* 14.04.05, 15:01 Własnie szedłem Jerozolimskimi i znowu sie natknąłem na koleżankę z kijem. Wyglądało to dośc realistycznie naprawdę jakby miała psa. W ciągu minuty niewidzialny pies ją za sobą dynamicznie ciągnął a przy okazji odsikał się przy słupie reklamowym. Przynajmniej tak to wyglądało hehehe, troche smiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Ludzie z drążkami i obrożami??????????/ 14.04.05, 15:05 O Pradze zapomniano :( Nie widziałam tutaj żadnego takiego pieska :( A chciałabym, bo może by przynajmniej nie szczekały, jak te osiedlowe, które mnie codziennie budzą. Odpowiedz Link Zgłoś