character 27.06.02, 22:00 jaki jest wg ciebie najlepszy sposób na spędzenie weekendu (niekoniecznie w mieście) ? pozdr. tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Pomysł na Weekend 27.06.02, 22:06 piccccccccccc, duuuuuuuuuuzzzzzzo pic...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Pomysł na Weekend IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:39 character napisał(a): > jaki jest wg ciebie najlepszy sposób na spędzenie weekendu (niekoniecznie w > mieście) ? > pozdr. > tomek najlepsze to jest to, ze na jutro tj. na dzis już - wreszcie mam bilety na `oczyszczonych ` sarah kane i to najlepsze miejsca. jestem bardzo ciekaw jak mi sie to spodoba......................... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
kiril Re: Pomysł na Weekend 28.06.02, 02:52 poopalac sie na sloncu przpalajac skore. pozdrawiam danuta Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Pomysł na Weekend 28.06.02, 08:06 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > character napisał(a): > > > jaki jest wg ciebie najlepszy sposób na spędzenie weekendu (niekoniecznie > w > > mieście) ? > > pozdr. > > tomek > > najlepsze to jest to, ze na jutro tj. na dzis już - wreszcie mam bilety na > `oczyszczonych ` sarah kane i to najlepsze miejsca. jestem bardzo ciekaw jak mi > > sie to spodoba......................... > amen > pan laga ********************* Ja podobnie jak pani Sarah (kiedy jeszcze żyła) wziąłem sciezkę przed jej sztuką. Potem wszystko było takie małoskomplikowane.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Pomysł na Weekend 28.06.02, 08:43 Ja miałam zamiar spędzic na działce wolny czas. Widać, że nadchodzi weekend, bo juz zaczęło padać ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś