Dodaj do ulubionych

Chcemy do ZBiR-a !

IP: 216.104.228.* 09.09.01, 11:54
My patrioci z SLD domagamy sie przylaczenia Polski do Zwiazku Bialorusi i Rosji.
Jedynie bliska wspolpraca z bratnimi narodami zapewni dynamiczny rozwoj kraju.
Ambitna polityka SLD pomostem w XXI wiek !
Nadchodzace wybory stanowia swietna okazje do przeprowadzenia plebiscytu.
Jestesmy pewni, iz wszyscy patrioci, zwolennicy SLD snia o polaczeniu sie ze
Slowianska macierza!
Obserwuj wątek
    • Gość: vinc Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 13:11
      co wąchałeś
      • Gość: Ilicz Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: 216.104.228.* 09.09.01, 13:15
        Nieeee...
        Bylem tylko na wiecu SLD!
        • Gość: vinc Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 13:17
          chyba raczej na łukaszanki
        • Gość: mmikki Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 09.09.01, 14:35
          Gość portalu: Ilicz napisał(a):

> Nieeee...
          > Bylem tylko na wiecu SLD!

Martwisz mnie pan, panie Iliczu. Ludzie na poziomie w pewnych miejscach nie
          bywają. Nie uchodzi!
          • Gość: Ilicz Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: 216.104.228.* 09.09.01, 15:48
            Gość portalu:
            >
            > Martwisz mnie pan, panie Iliczu. Ludzie na poziomie w pewnych miejscach nie
            > bywają. Nie uchodzi!

A gdzie ja mam bywac, jak mam taki nick?
            Porzadni ludzie psami szczuja.
            Tylko SLD przytuli sierote.

• Gość: mmikki Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 09.09.01, 16:34
              I jakże tu doli sierocej nie ulżyć? I nie przygarnąć owieczki zagubionej? Toż
              Ty, serdeńko, z tej melankoliji i prastracji do końca w złe towarzystwo
              popadniesz... Rzuć, panie Iliczu, te wiece, to już lepsze karty i wódka...

PS. Kiedy się tulimy?
              • Gość: Ilicz Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: 216.104.228.* 09.09.01, 16:49
                Tulic, to ja sie bede z damska mlodziezowka.
                • Gość: mmikki Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 09.09.01, 17:12
                  Gość portalu: Ilicz napisał(a):

> Tulic, to ja sie bede z damska mlodziezowka.

I młodość, i starość lubi zdrowe dupy. Jeśli chodzisz na wiece, by się do
                  jędrnych towarzyszek dobrać, to wybaczam. Choć zachowaj czujność - miej w pamięci
                  obraz Ilicza Pierwszego, zidiociałego i sparaliżowanego od syfilisu, którego mu
                  wraz z wdziękami użyczyły partyjne towarzyszki. A postęp nauki zrobił swoje: oni
                  tam w swoich kobietach ukryli taka broń biologiczną, że nie tylko prezerwatywa,
                  ale i bieżnikowana opona Cię przed nią nie uchroni.

Piszę te przestrogi ze szczegego serca, bo dusza do Ciebie przylgnęła.
                  • Gość: Ilicz Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: 216.104.228.* 10.09.01, 14:20
                    Eeee musiales zepsuc cala zabawe!
                    Teraz to juz tylko za raczke potrzymam i w oczy bolszewickie popatrze...
                    Jak w gwiazdy czerwone.
                    Wiecej bede sie bal.
                    • Gość: Bor''ka Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 14:36
                      Ty Ilicz za stary jestes na mlodziezowke!
                      Najwyzej Izka Sierakowska, dzielna towarzyszka.
                      • Gość: mmikki Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 10.09.01, 15:39
                        Ty, Bor"ko, dyskryminujesz ludzi ze względu na ich wiek! Toż to nowy rodzaj
                        rasizmu! Czemu Ilicz ma nie lgnąć do młodzieżówki, jeśli płochy wdzięk,
                        naiwność i chichoty lubi? Oczywiście, gdyby miał rozum dojrzały, nie
                        młodzieniaszkowaty, poszukałby spełnienia wśród dojrzłych działaczek, jak
                        choćby wspomniana pani Iza. I bynajmniej nie za karę karesów by tam szukał.
                        Przypomnij sobie epopeję narodową: pan Tadeusz nie miał licznej konkurencji
                        uderzając do Zosi. A Telimena? Zawsze wśród młodzieży.
                        A więc rób, Iliczu, co Ci serce i ten inny organ dyktuje, a Ty, Bor"ko nie bądż
                        mu przeciw. Widzę, że wzdragasz się na myśl o dotknięciu czerwonych kobiet. Ja
                        Ciebie rozumiem. Ale młody Ilicz pewnie myśli, że czerwona towarzyszka to to
                        samo, co Lady in red.
    • Gość: vinc Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 13:19
      nas interesuje UE tych ze wschodu to my mamy w dupie
      • Gość: Bor''ka Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 13:21
        No, niedawno posel SLD goscil u Lukaszenki.
        Druzba, druzba !
        • Gość: vinc Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 15:39
          no i chyba sfałszuje te wybory i wygra a Białoruś zamiast do przodu to niestety
          do tyło w rozwoju a to nie dobrze bo coraz więcej będzie ich do nas migrować
    • Gość: mmikki Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 09.09.01, 17:26
      Chcecie do ZBIR-a? On już do was idzie. Liczcie dni...
    • Gość: mmikki Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 10.09.01, 11:59
      Dał nam przykład Łukaszenka, jak wygrywać wybory. Żeby wróciła normalność,
      towarzysze. Wystarczy posadzić przy urnach aktyw (w tym młodzieżówkę). Ludzie
      głosują jak chcą, a aktyw i tak wyjmą z urny kogo trzeba.

(wyjaśnienie dla temperamentnego obrońcy Toli: młodzieżówka to nie młoda
      aktywistka, ale młody aktyw in corpore, czyli grupa).
      • Gość: Bor''ka Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 12:21
        Towarzysze z SLD przyklad juz biora.
        W nocy zrywaja plakaty partii prawicowych.
        Zlapali ich w KIelcach.
        Zatrzymani mieli na szyjach ryngrafy w ksztalcie serca z Leszkiem Millerem.
      • Gość: Bor''ka Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 12:21
        Towarzysze z SLD przyklad juz biora.
        W nocy zrywaja plakaty partii prawicowych.
        Zlapali ich w KIelcach.
        Zatrzymani mieli na szyjach ryngrafy w ksztalcie serca z Leszkiem Millerem.
        • Gość: porfirio Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 10.09.01, 17:44
          Chcę mieć taki ryngraf i być jak mój tata. On ma ryngraf z Dzieciątkiem
          Lenin.

• Gość: Bor''ka Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 18:22
            Gość portalu: porfirio napisał(a):

> Chcę mieć taki ryngraf i być jak mój tata. On ma ryngraf z Dzieciątkiem
            > Lenin.

A czy Ty jestes chlopczyk, czy dziewczynka?
            Leszek ma dla chlopczykow niebieskie, a dla dziewczynek rozowe serduszka.

• Gość: mmikki Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 10.09.01, 21:18
              Ja będę wszystkim, czym pan Leszek mi każe, tak jak mój tata.
              • Gość: porfirio Re: Chcemy do ZBiR-a ! IP: *.chello.pl 10.09.01, 21:22
                Nie nabijaj się ze mnie,żydzie, bo to ja będę czym pan Leszek karze, a twój
                tata to już mojego tatę dobrze pamięta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka