Dodaj do ulubionych

WTC zostanie odbudowany

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 20:14
Jak powiedział na konferencji prasowej burmistrz NY Rudolph Giuliani wszystko
co zostało zniszczone podczas ataku terrorystycznego zostanie odbudowane,
zostanie odbudowane WTC, wszystkie biura, hotele, restauracje, wszystko, nie
wykluczone że będą one jeszcze wyższe.
Ma pokazać że żaden atak terrorystów nie powali Ameryki na kolana, została na
to przeznaczona kwota 20 mld dolarów
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: WTC zostanie odbudowany IP: *.zigzag.pl 15.09.01, 12:07
      faktycznie,podobno maja odbudowac,chociaz niekoniecznie w tym samym ksztalcie.
      • Gość: Mattik Re: WTC zostanie odbudowany IP: *.*.*.* 15.09.01, 12:36
        Panowie, nie to forum ... tu sie mowi o Warszawie
        • Gość: michal Re: WTC zostanie odbudowany IP: *.zigzag.pl 15.09.01, 15:45
          tak tylko napomknelismy
        • Gość: ar Re: WTC zostanie odbudowany IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.09.01, 18:29
          Dotyczy to też Warszawy, która powinna brać przykład z Ameryki. Tam patrzą w
          przyszłość. Znając naszą mentalność, u nas powstało by cmentarzysko i miejsce
          święte.
          • Gość: Andrzej Re: WTC zostanie odbudowany IP: *.aclis.utah.edu 16.09.01, 02:43
            Tak wlasnie jest w Oklahoma City.
            Co zas tyczy sie WTC , jeszcze nie wiadomo , czy zostanie odbudowany szybko i w
            jakiej formie. Zapewne potrwa to dosc dlugo, prawdopodobnie od 4-7 lat. a moze nawet
            dluzej, zaleznie od sytuacji, jaka moze powstac, zarowno wewnatrz USA, jak i poza jego
            granicami. Jest faktem, ze juz po 3 dniach od tej niesamowitej tragedii, krecili sie
            architekci na gruzach calej tej ogromnej Plaza. Sa jednak tam jeszcze budynki, ktore
            moga grozic zawaleniem sie w najblizszej przyszlosci.
          • Gość: yahve cmentarzysko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 23:18
            tia,znow bysmy mieli nudna martyrologie, do zrzygania
            • Gość: laci.k Re: cmentarzysko IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 22.09.01, 00:07
              Gość portalu: yahve napisał(a):

> tia,znow bysmy mieli nudna martyrologie, do zrzygania

A która z martyrologii działa na ciebie najbardziej wymiotnie?
              Nie bądź taka, poopowiadaj nam o tym!
              • Gość: yahve nie zmieniaj mi plci mlotku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 01:59
                kazdej martyrologii mam dosc, na kazdym kroku tylko mowimy "o tu tylu i tylu
                wymordowano, a tu nie mozna tego, bo tamtego zabili, w ten dzien nie rob tego a
                tego bo wiesz 300 lat temu tego dnia to to i to, a w kampanii wrzesniowej to w
                ogole wygralismy, tyle ze moralnie". tego mam dosc, zyjmy wreszcie przyszloscia.
                • Gość: laci.k Re: nie zmieniaj mi plci mlotku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 23:48
                  Wiedza historyczna, że o "trupach we własnej szafie nie wspomnę" bardzo
                  wszystkich zwolenników SLD irytuje. Dla nich historia Polski rozpoczęła się
                  dopiero cztery lata temu, gdy premierem został nieszczęsny Buzek z
                  namaszczenia, jeszcze bardziej nieszczęsnego, Krzaklewskiego, co jak wiadomo
                  zakończy się odejściem w polityczny niebyt obu tych panów. I właśnie ta
                  ignorancja+indolencja historyczna, wielce mój zmysł polemiczny ożywia.
                  PS#1
                  Płeć nieważna! Uczucie jest najważniejsze!
                  (mogę przytoczyć co najmniej jeden post w którym posłużyłeś się formą żeńską)
                  PS#2
                  Czy tytuł postu stanowi z twojej strony zachętę do wymiany inwektyw i słów
                  niecenzuralnych?
                  PS3#
                  Tak na marginesie (i poza protkółem): tylko straszny szczeniak mógł sobie
                  wykombinowac takiego nicka, jak ty. Osobiscie strasznie mnie wkurwia, gdy ktoś
                  się bawi w Pana Boga (kimkolwiek On jest).
    • Gość: mar Re: WTC zostanie odbudowany IP: 213.25.197.* 21.09.01, 08:37
      Wielkie rzeczy - Warszawę po wojnie też odbudowali.
    • Gość: osama I znowu bedzie w co celowac ;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 22:53
    • Gość: wow Re: WTC ( Word Tray Center ) ??? IP: 195.116.250.* 28.09.01, 14:14
      eeee tam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka