k.ziomek 06.07.05, 15:04 Mam prośbę. Czy może mi ktoś poradzic gdzie w Warszawie można kupic dobry i niedrogi namiot willowy. Może jest jakiś fajny sklep gdzie można je obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RED Re: pytanie o namioty IP: 193.0.117.* 06.07.05, 15:22 sklep turystyczny WIATA przy Złotej sklep HI_MOUNTAIN przy Krakowskim Przedmieściu okolice Bristolu sklep CAMPUSA na Modlinskiej ale nie liczylabym na dobry namiot za niska cene - za dobry namiot trzeba troche jednak zaplacic Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert1 Re: pytanie o namioty 06.07.05, 15:30 Pamietaj, ze wszystkie niedrogie namioty nie sa namiotami tylko sa moskitierami czyli, ze podczas deszczow przemiekaja i trzeba na niego klasc folie malarska. Ja zdecydowanie polecam kupic markowy namiot o konstrukcji tunelowej lub kopulowej. Odpowiedz Link Zgłoś
k.ziomek Re: pytanie o namioty 06.07.05, 19:38 Dzięuję bardzoza wskazówki. Nie chcę takiego całkiem taniego namiotu, ale tak do 1000zł za czteroosobowy. Zdaję sobie sprawę, że za małe pieniądze to raczej niska jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
juszjezdem Re: pytanie o namioty 06.07.05, 22:24 robertrobert1 napisał: > > Pamietaj, ze wszystkie niedrogie namioty nie sa namiotami tylko sa > moskitierami czyli, ze podczas deszczow przemiekaja i trzeba na niego klasc > folie malarska. Ja zdecydowanie polecam kupic markowy namiot o konstrukcji > tunelowej lub kopulowej. co to za konstrukcja "kopulowa" namiotu i do czego służy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: pytanie o namioty 07.07.05, 16:14 juszjezdem napisała: > co to za konstrukcja "kopulowa" namiotu i do czego służy :) Ja myślę, że jak sama nazwa wskazuje do... zapoznawania dziewcząt-biwakówek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: pytanie o namioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:50 Kopułowa czyli typu IGLO Odpowiedz Link Zgłoś
mooj Re: pytanie o namioty 08.07.05, 13:44 wydaje mi się ze dość ciekawa propozycja jest Quechua T6.2 (w decathlonie za około 600zł) nie mam wielkiego doświadczenia (1 rozłożenie - 1 noc- 1 złożenie:) ale nie dostrezgłem większych wad pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś