Dodaj do ulubionych

Stolica - miasto grubasów

18.07.05, 12:16
Otylosc w stolicy to juz epidemia!
Czy Warszawiacy chca dorównac niechlubnie Amerykanom?
Nieodpowiednia dieta,stres w pracy, brak ruchu, siedzacy tryb zycia(np. przy
komputerze i telewizorze) itd. itd.
A lekarze zacieraja rece: coraz wiecej pacjentów z cukrzyca, miazdzyca,
nowotworami itd, itd.
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz Re: Stolica - miasto bombasu 18.07.05, 12:20
      fasolka11 napisała:

> Otylosc w stolicy to juz epidemia!
      > Czy Warszawiacy chca dorównac niechlubnie Amerykanom?
      > Nieodpowiednia dieta,stres w pracy, brak ruchu, siedzacy tryb zycia(np. przy
      > komputerze i telewizorze) itd. itd.
      > A lekarze zacieraja rece: coraz wiecej pacjentów z cukrzyca, miazdzyca,
      > nowotworami itd, itd.

Dlatego trzeba przywrocic gleboki komunizm. Pomarancze i banany tylko w swieta,
      ciagly ruch i stanie w kolejkach, brak komputerow i jeden program telewizyjny
      (no drugi czasami od 16-tej, a i 3-ci w Warszawie w obcym jezyku), oraz kartki
      regulujace diete. Ale stresu w pracy nie bylo. Nawet jak sie kradlo, to bylo
      "panstwowe", wiec i zlodzieja.
      • Gość: wszawiak Re: Stolica - miasto bombasu IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.07.05, 12:58
        pomysl niezly, ale na 100% Warszawa zostalaby miastem znerwicowanych.
        Dla mlodych to science fiction przy obecnym poziomie wygodnictwa
        • azar21 Dla zapracowanych - Trimex 18.07.05, 14:25
          Trimex został przygotowany dla tych, którzy mają trudności ze stosowaniem
          diety, np. obiady jadają się w barach, nieregularnie spożywają posiłki.
          Oprócz spadku masy ciała doskonale poprawia metabolizm.
          B. łatwy w stosowaniu - raz dziennie przed pójściem spać. Działa - kiedy śpisz
          www.schudnij.com.pl/trimex.html
          • tygrys01 Re: Dla zapracowanych - Trimex 18.07.05, 15:24
            azar21 napisał:
            B. łatwy w stosowaniu - raz dziennie przed pójściem spać. Działa - kiedy śpisz
            =========================
            Działa łagodnie, wypróżniająco, nie przerywając snu
            --Tygrys01
            • Gość: pawełek Re: Dla zapracowanych - Trimex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:58
              tygrys01 napisał:

> azar21 napisał:
              > B. łatwy w stosowaniu - raz dziennie przed pójściem spać. Działa - kiedy śpisz
              >
              > =========================
              > Działa łagodnie, wypróżniająco, nie przerywając snu

I do tego obustronnie? :)
          • warzaw_bike_killerz Ale zapracowani nie maja czasu tyc! 18.07.05, 16:02
            Przeciez taki gornik, albo robotnik budowlany, jak zacznie Trimex, to nie bedzie
            mial sily pracowac. Iles tam kalorii to on musi wchlonac.

Moze ci budowlancy ronda przy GM uzywaja Trimexu?
    • pan_pndzelek Do tej tam... 18.07.05, 12:22
      fasolka11 napisała:

Rozumiem, ża się zaraziłaś? To zadzwoń po pogotowie... najlepiej do Łodzi...
    • zakompleksiony Re: Stolica - miasto grubasów 18.07.05, 16:21
      fasolka11 napisała:

Tu rozpoznanie.

> A lekarze zacieraja rece: coraz wiecej pacjentów z cukrzyca, miazdzyca,
      > nowotworami itd, itd.

A tu wyjaśnienie przyczyn.
      Dokończę pisząc, jak przeciwdzialać. Należy wytłuc lekarzy, bo przecież
      wiadomo, że to ich sprawka ta otyość. Siedzą oni sobie na tych swoich ekstra
      siowniach, wcinają dietetyczne miniobiadki i zacierają ręce. Precz z lekarzami!
      Zawsze jak ich widzę, to jestem chory - to nie może być przypadek!
      • fasolka11 Re: Stolica - miasto grubasów 18.07.05, 16:30
        Popieram Cie zakompleksiony - mam nadzieje, ze nie przez lekarzy.
        A stronka www.schudnij.com.pl - no niezla
        • Gość: Obcy Re: Stolica - miasto grubasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:03
          Żrą za dużo, a naj częściej tłumaczą się że mają złą przemiane materii.
          Czy w oświęcimiu wszyscy byli szczupli bo byli zdrowi i mieli właściwą
          przemianę.
          • Gość: wszawiak Re: Stolica - miasto grubasów IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.07.05, 20:51
            Czy ci rozum dzisiaj wyparowal w ten upalny dzien, zeby robic takie porównania?
        • Gość: nowa Re: Stolica - miasto grubasów IP: *.eranet.pl 21.07.05, 22:57
          Czy ktoś stosował ten Trimex i jakie daje efekty?
          • Gość: nowa Re: Stolica - miasto grubasów IP: *.eranet.pl 22.07.05, 15:38
            Znalazłam taką stronę: www.schudnij.com.pl/trimex.html i produkt ten
            wygląda ciekawie. Ale najpierw chcę zasięgnąć opinii.
            • warzaw_bike_killerz Gdzies czytalem, ze to trujace 22.07.05, 15:54
              W jakiejs powaznej prasie zagranicznej. Byly objawy odwodnienia i obrzekow z
              porazeniem nerwow. Moga to reklamowac, ale szkoda marnowac swego zdrowia. Nic
              tak nie wyszczupla jak aktywnosc fizyczna. Czy to na rowerze, czy to w silowni,
              czy tez na basenie. Paskudztwa chemiczne z naturalnych surowcow rzadko kiedy
              dzialaja. A akurat wlasnie ten specyfik w jakichs krajach zostal zakazany z
              uwagi na liczne hospitalizacje wierzacy w diete-cud.
              • azar21 Re: , ze to trujace 22.07.05, 16:58
                warzaw napisał: Gdzies czytalem, W jakiejs powaznej prasie zagranicznej,
                w jakichs krajach.
                Jesteś beznadziejnie niewiarygodny!
                Wejdź na stronę: www.schudnij.com.pl/atesty.html i przeczytaj o
                rygorystycznych atestach jakie produkt dostał właśnie na całkowite
                bezpieczeństwo stosowania.
                Jak nie masz pojęcia o produkcie to lepiej idź na spacer, żeby głupota Ci
                wywietrzała
                pozdrawiam
                • warzaw_bike_killerz Re: , ze to trujace 22.07.05, 17:01
                  azar21 napisał:

> Jak nie masz pojęcia o produkcie to lepiej idź na spacer, żeby głupota Ci
                  > wywietrzała

Jaka glupota? Glupota sa te kupione atesty na tureckich bazarach. Na stronie
                  jest mnostwo trojanow. Wszedlem tam i przez 4 godziny musialem czyscic komputer
                  z wirusow.
                  • azar21 Re: , ze to trujace 22.07.05, 21:06
                    Cóż, na spacerze jednak nie byłeś.
                    Ale zdrowia życze Ci dużo i pozdrawiam
                    • pra_gosia Gdzie te grubasy, gdzie? 22.07.05, 21:16
                      Dużo spaceruję i czasem mi się zdarzy zobaczyć kogoś puszystego.
                      Ale nie tak często jak Wam. Może na Pradze chudsi mieszkają?
                      Wiem z opowieści tych z lekką nadwagą, że nie ma lepszej metody
                      na schudnięcie niż lekkie jedzenie i dużo ruchu. Pragnących schudnąć
                      zapraszam na spacery po Pradze!
    • platformiak Re: Stolica - miasto grubasów 23.07.05, 22:12
      ja codziennie robie 5km do po chodnikach Targówka i jestem w dobrej formie:)
      mam 2 kg niedowagi
      • Gość: trampek Re: Stolica - miasto grubasów IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 24.07.05, 13:50
        I tak trzymaj!
    • Gość: corgan polecam przejazdy rowerem do pracy i z powrotem IP: *.chello.pl 23.07.05, 22:30
      albo na uczelnię - bardzo pomaga na wyszczuplanie :)
      • dupekzoledny Re: polecam przejazdy rowerem do pracy i z powrot 23.07.05, 23:46
        jadąc do hajnówki zatrzymałem sie w leśnej kuchni za wyszkowem kazałem se
        golonczynę. rzucili na wage1,70 kg. zapytałem małżonki co chce sporzyc.golonkę
        zdziwiłem sie ale kazałem dac mniejszą. 1,20. swoją wciagnąłem nosem,lepiej
        sie poczułem.patrze, a moje szczescie ślubne ze swojej wyżera co chudsze,a to
        co stqanowi o sensie golonki -na bok. zapytałem co z tuym chce zrobić. no
        wiesz ,może psu wezmę. co,co,co nie dosłyszałem-powtórz. no może psu... DAWAJ.
        OPĘDZIŁEM WSZYSTKO.pózniej wciechanowcu za powrotem u rodziny podano
        wódezckę,chłopcy na ryje popadali-aja nic. wale te gorzxałę i nic nie czuje.
        I TO JEST SENS ZYCIA.
    • Gość: jantars Re: Polska 30-latków - zagrożona otyłością? IP: *.eranet.pl 25.07.05, 09:24
      Trzy czwarte Polaków nie planuje urlopu w lipcu albo w sierpniu - wynika z
      sondażu "Rzeczpospolitej".Najbardziej zapracowani są trzydziestolatkowie. Ponad
      80 proc. z nich nie będzie wypoczywać latem.
      Czy oni mają czas na ruch, czy jedynym dla nich ruchem jest gonienie za kasą?
      • azar21 Re: Polska 30-latków - zagrożona otyłością? 25.07.05, 18:40
        Gość portalu: jantars napisał(a):
        Trzy czwarte Polaków nie planuje urlopu w lipcu albo w sierpniu - wynika z
        > sondażu "Rzeczpospolitej".Najbardziej zapracowani są trzydziestolatkowie.
        Ponad 80 proc. z nich nie będzie wypoczywać latem.

no wlasnie - w tym m.in. tkwi problem: czesc osób jest za bardzo pochlonietych
        praca. Urlop wezma, gdy powaznie zachoruja
        www.schudnij.com.pl/trimex.html
    • Gość: Roberto Re: Stolica - miasto grubasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 09:35
      Zapomnialas jeszcze napisac, ze na owa nadwage ma kolosalny wplyw sposob
      dojezdzania do pracy. Pod tym wzgledem samochodzik to juz jest krolem lenistwa!
    • tripper Re: Stolica - miasto grubasów 25.07.05, 15:36
      to nie Warszawiacy, to przyjezdni sa grubi
      • bodzio_kolo A co sądzicie o Lucku z M jak miłość ????.? 25.07.05, 17:09
    • Gość: Kay Re: Stolica - miasto grubasów IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 26.07.05, 05:36
      Kotus, rozumiem, ze masz nadwage. Ze zra cie kompleksy. Ze przyjechalas do
      Warszawy i zobaczylas stadko slicznych, smuklych panienek i szlag Cie trafil. I
      ze inspiracja do napisania zenujacego postu byla ujrzana pozniej kobieta nieco
      bardziej zaokraglona. Ale tak nie wypada, naprawde. Wez sie za siebie, nie jedz
      tyle, ruszaj sie, moze i Ciebie ktos zauwazy. Grube niekoniecznie sa ohydne,
      masz jeszcze szanse odzyskac urok w oczach mezczyzn. I nie uogolniaj - grubasow
      jest tyle samo w Warszawie, co w Krakowie, Kozienicach i Wytrzyszczce.
      Przypuszczam, ze dobra dieta, poznany (trzymam kciuki!!) lubiacy nieatrakcyjne
      i zgryzliwe kobiety mezczyzna i udane zakupy takze z Ciebie zrobia kogos, na
      kogo warto spojrzec-powodzenia!!
      • fasolka11 [...] 26.07.05, 19:15
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka