Gość: Zuza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 22:31 Gdzie mozna zjesc w Warszawie dobre sushi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Sushi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.08.02, 22:40 Nowogrodzka obok Romy Foksal Dobra Najnowszy punkt Chłodna blisko Zelaznej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Sushi IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.02, 22:44 Dzieki! Juz sie nie moge doczekac. Mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Sushi 10.08.02, 13:06 na Saskiej Kępie, na Francuskiej blisko skrzyżowania z Obrońców, w tym samym budynku, co apteka. Sake bardzo dobra i mają pływajacy bar, tzn przed smakoszami jest lada do jedzenia , a za lada strumyk na którym w kółko przepływaja łódki z talerzami rzeczywiście - mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Sushi IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 20:19 poledcam ci solowa plyte kasi nosowskiej sushi papappa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Sushi IP: 63.99.105.* 12.08.02, 22:37 Gdybys kiedykolwiek byla w Nowym Jorku to polecam ISO na skrzyzowaniu 2 aleji i 11 ulicy. Sredni koszt na jedna osobe okolo $40. (... a po sushi na desert i bardzo dobra kawe na mleku w Veniro's - wloskiej ciastkarni/kawiarni na 11 ulicy blizej 1 aleji z Polska obsluga) Lukas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulgul Re: Sushi IP: *.ien.com.pl / 192.168.100.* 13.08.02, 13:27 Jak cie sushi to proponuje zimny browar Odpowiedz Link Zgłoś
karo-lix Re: Sushi 03.01.14, 09:48 jesli o mnie chodzi to stoluje sie w Orient Corner :) wnetrze nie powala, ale jedzenie maja swieze i mi smakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: Sushi IP: *.free.aero2.net.pl 03.01.14, 14:12 Jesli o mnie chodzi to klikam w kosz. Spadaj spamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deli Re: Sushi IP: *.dynamic-ww-12.vectranet.pl 21.03.16, 16:26 Jak dla mnie to w Wesołej znalazłam bardzo dobre sushi. Jakby ktoś szukał to www.sushiwesola.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
matysia_k Re: Sushi 23.03.16, 05:05 Dobre , jakosciowo i cenowo(mają stała promocję) jest w Sushi Wola. Za 99 zł jest zestaw Warsaw i ają 3 rolki gratis , ale tez do kazdego, nawet najmniejszego zestawu dają rolkę gratis. Naprawdę warte polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Sushi IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.16, 20:05 matysia_k napisała: > Dobre , jakosciowo i cenowo(mają stała promocję) jest w Sushi Wola. Za 99 zł je > st zestaw Warsaw i ają 3 rolki gratis , ale tez do kazdego, nawet najmniejszego > zestawu dają rolkę gratis. świetnie! rolka papieru toaletowego gratis może się przydać, a 3 rolki to już szał. Odpowiedz Link Zgłoś
piernikarczyk.t Re: Sushi 05.05.16, 13:20 Jedne z najlepszych sushi w Warszawie według mnie mają w sushiberry na Bielanach. I to bez znaczenia czy na miejscu czy na dowóz, za każdym razem smakuje super, jest świeże i ma odpowiednią temperaturę, ryż nie jest ?maziowaty? tylko lekko kleisty, czyli tak jak powinno być :) Z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś