sexmag 21.07.05, 22:13 Tym razem to juz przegięcie jakaś łajza w B w windzie nakleiła jakąś wlepkę na panelu.Trzeba koniecznie sciągnąc te obudowy bo przyzwyczajenia do budy w windzie niczego dobrego nie wróżą.Mam tylko nadzieję że to ktoś obcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylka3 Re: WINDY 22.07.05, 10:43 Ciekawe czy zainstalowanie kamer w windach byloby kosztowne? Odpowiedz Link Zgłoś
doranty Re: WINDY 22.07.05, 12:10 cos okolo 300 zl. w jednej windzie. chyba lepiej nawet wiecej wydac na taki system kamer niz patrzec jak niszczeja i ciagle sie tym denerwowac. a wymiana w windzie paneli sterowania jest kosztowna ..... i to bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: WINDY 22.07.05, 13:39 A jak ja bede uprawial sex w windzie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa_dzienna Re: WINDY 22.07.05, 13:59 tak jak do tej pory, kamera nie powoduje impotencji Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: WINDY 22.07.05, 14:30 Tak samo jak do tej pory - uśmiechając się do kamer tyle że zamiast jednej kamery (jak jest teraz w B) byłyby 2. Więc staraj się wyglądać apetycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: WINDY 22.07.05, 15:02 ;)) No wiec nie bedzie nawet można będzie podrapać się po ... 300 zl to nie majatek a w sumie jest nasz troche więc koszt byłby symboliczny. Mnie akurat nie przeszkadza fakt kamery w windzie. Chociaż będzie widać kto tak niszczy windy , paskudzi je, i czyje czworonogi nie dają rady. Ogolnie jestem Za;) Odpowiedz Link Zgłoś
blacky35 Re: WINDY 22.07.05, 15:19 to fakt tez jestem za te windy zaczynaja wygladac coraz gorzej. Cociaz do k... n... czy ktos zdejmie te oslony wiem co prawda ze moze wartop poczekac wobec tego na kamery ale ja juz na nie nie moge patrzec. Po za tym juz nigdy nie zobaczymy tej windy w calekj okazalosci, jak zdejmiemy oslony to bedzie zdewastowane to co nie jest osloniete a ja chcialem sie chociaz raz taka noka sztuka przejechac:( Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: WINDY 25.07.05, 23:27 Znowu jakaś kur..a wymazała windę może to burak a może jeden miejscowy plebs bo jak widac ich tu nie brakuję.(bubynek B) Odpowiedz Link Zgłoś