Dodaj do ulubionych

Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa?

21.07.05, 22:52
Obserwuj wątek
    • fedorczyk4 Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? 21.07.05, 22:54
      A powinniśmy?
      • werter-6 Myślę że tak, to jedna z najladniejszych krów 21.07.05, 23:17
        W Warszawie
    • Gość: krowolub Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? IP: *.aster.pl 22.07.05, 00:56
      Przy Nowym Świecie, niedaleko ronda de Gaulle'a. :-)
      • Gość: Werter-6 Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? IP: *.aster.pl 22.07.05, 12:17
        Bravo!!!!!
        • Gość: omar1 Re: Cos jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:48
          Może spytaj gdzie stoi pałac kultury?
          Ciekawe czy wiesz?
          • werter-6 Czy wiecie kim jest Omar1? 22.07.05, 13:07
            bo ja wiem.
            • omar1 [...] 22.07.05, 13:19
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • werter-6 Re: Czy wiecie kim jest Omar już twój język 22.07.05, 13:45
                Stawia cie poza nawias,jesteś nikim omarze, pozostaly tobie tylko obelgi!
        • krowolub Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? 22.07.05, 17:34
          No a co z nagrodą? Nagroda być muuusi..
          • Gość: Werter-6 Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? IP: *.aster.pl 22.07.05, 18:49
            Zastanawiam się nad tym,może mleko od tej krowy?
            • krowolub nagroda 23.07.05, 18:32
              Może lepiej powiedz, gdzie stoi Krowa Siawa (nie mylić z Sawą).
              • Gość: werte-6 skandal!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 23.07.05, 18:55
                Nie ma pomnika krowylesbijki i byka-homoseksualisty!!!!!!!!!!!!!
                Piszę skargę do Srasburga o prześladowaniu bydła domowego w Polsce zw względu
                na orientację seksualną.
                A poza tym to vhuba nie jestem normalny. Czy Tworki mnie przyjmą, jak myślicie?
                • werter-6 Re: skandal!!!!!!!!!!!!!!/ stylistyka Omara1 23.07.05, 20:16
                  tego się nie czyta
                  • Gość: werter-6 Re: skandal!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 23.07.05, 20:22
                    Skandal !!!!!!!!! Ktoś się pode mnie podszywa!!!!!!!!
                    Piszę skargę do Strasburga, że prześladuje mnie homoseksualistę nniejaki
                    werter -6!!!!!!!! Jest nieobyczajny i niemoralny!!!!!!
                    • werter-6 Re: skandal!!!!!!!!!!!!!!Do Omara1 jesteś zbyt 24.07.05, 09:52
                      prymitywny i glupi aby aby cokolwiek mądrego napisać, a to jest twoja robota,
                      > Skandal !!!!!!!!! Ktoś się pode mnie podszywa!!!!!!!!
                      > Piszę skargę do Strasburga, że prześladuje mnie homoseksualistę nniejaki
                      > werter -6!!!!!!!! Jest nieobyczajny i niemoralny!!!!!!
                      Co?
              • werter-6 Re: nagroda/ nie wiem, a może takiej nie ma 23.07.05, 20:17
                • Gość: omar1 Re: Pedale czy masz omamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:26
                  Wiec ,ze nie pisze poprzez "Aster"

Ciesze się ,ze masz na moim punckie obsesję.Może ,rzeczywiscie wkrótce zabiora
                  cie do Tworek.Nie wiem tylko czy tam kastruja takich jak ty?
                  • Gość: werter-6 Re: Pedale czy masz omamy? IP: *.aster.pl 24.07.05, 16:05
                    Homoseksualistów kastrować? ojojojojoj!!!!!!!!!!!!
                    Piszę skargę do Strasburga, że tutaj chcą homoseksualistów kastrować!!!!!!!
                    P.s. A co z lezbijkami? Jak równość to równość!!!!!!!!
                    • Gość: Werter-6 ?Pastuchu Omarze! IP: *.aster.pl 24.07.05, 16:48
                      Czy już się już umyleś przyglupie!!
                  • Gość: Werter-6 Pastuchu a może byś się umyl do Omara1 IP: *.aster.pl 24.07.05, 16:46
                    • Gość: Werter-6 Ja już się umyłem i czekam na propozycje. IP: *.aster.pl 24.07.05, 20:57
                      Jestem tani i niedrogi w utrzymaniu.
                      • warzaw_bike_killerz Re: Ja już się umyłem i czekam na propozycje. 24.07.05, 20:58
                        Chyba powinnas doplacac za swoje towarzystwo.
                        • Gość: Werter-6 Re: Ja już się umyłem i czekam na propozycje. IP: *.aster.pl 24.07.05, 21:28
                          No wiesz co? To jest ubliżanie i poniżanie mniejszościom seksualnym. Piszę
                          skargę do Strasburga. Jeszcze nie wiem co napiszę, ale liczę na sowite
                          odszkodowanie. Tylko nie wiem kogo pozwać. Może Green Peace?
                          • werter-6 Przyglupi Omar podszywa się pod mój nick! 25.07.05, 21:01
                            • Gość: Robertus Re: Przyglupi Omar podszywa się pod mój nick! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.07.05, 21:52
                              Przecież to każdy wie. Od razu widać po poziomie i rodzaju wypowiedzi...
                              • Gość: Werter-6 Mój kochany Robusiu, IP: *.aster.pl 25.07.05, 22:11
                                dziękuję Ci za tak wspaniałą obronę. My homoseksualiści jesteśmy tak bardzo
                                uciskani i prześladowani. Czy mogę być dla Ciebie Robaczku Ernestem Rohmem?
                                Papatki i nie spóźnij się. Wiesz, jak ja nie lubię spóźnialskich.
                                • werter-6 ten prymityw Omar nie jest w stanie zmienić 26.07.05, 09:40
                                  stylu,no coż, polaczek!
                      • werter-6 Hey Junge , An Junior, bist dumm! 25.07.05, 21:04
    • werter-6 Ktoś tu na forum napisal że jesteś trollem 26.07.05, 09:38
      Forumowym wiesniaku!!
    • werter-6 o trollu 26.07.05, 09:47

Powrót trolla forumowego, a już mialem nadzieję
      Autor: Gość: Antypendzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Data: 26.07.2005 09:22 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      że go szlag trafi w Egipcie,niestety samochód pułapka zbyt daleko stal od plaży!

• pan_pndzelek Ale jak w końcu wercia? Pociągniesz to wymię? 26.07.05, 10:02
        Ale jak w końcu wercia? Pociągniesz to wymię?
        • werter-6 Trollu Forumowy! będziesz kasowany do skutku 26.07.05, 10:20
          • pan_pndzelek To mnie skasuj... PS. Ciągniesz już to wymię? 26.07.05, 11:06

• Gość: Werter-6 Ojojojojojojojoj!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 26.07.05, 12:19
              Co ja biedny pocznę, każą mi robić takie brzydkie rzeczy. Robuś, pomocy, gdzie
              jesteś???? Ratuj mnie biednego homosia przed uszczypliwościami norlmalnych
              ludzi. A może się do Tworek przeflancuję? Tam będę bezpieczny i pokoik bez
              klamek miał będę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka