fedorczyk4 Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? 21.07.05, 22:54 A powinniśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Myślę że tak, to jedna z najladniejszych krów 21.07.05, 23:17 W Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowolub Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? IP: *.aster.pl 22.07.05, 00:56 Przy Nowym Świecie, niedaleko ronda de Gaulle'a. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? IP: *.aster.pl 22.07.05, 12:17 Bravo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Cos jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 12:48 Może spytaj gdzie stoi pałac kultury? Ciekawe czy wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
omar1 [...] 22.07.05, 13:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Czy wiecie kim jest Omar już twój język 22.07.05, 13:45 Stawia cie poza nawias,jesteś nikim omarze, pozostaly tobie tylko obelgi! Odpowiedz Link Zgłoś
krowolub Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? 22.07.05, 17:34 No a co z nagrodą? Nagroda być muuusi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Re: Czy wiecie gdzie stoi krowa światowa? IP: *.aster.pl 22.07.05, 18:49 Zastanawiam się nad tym,może mleko od tej krowy? Odpowiedz Link Zgłoś
krowolub nagroda 23.07.05, 18:32 Może lepiej powiedz, gdzie stoi Krowa Siawa (nie mylić z Sawą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werte-6 skandal!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 23.07.05, 18:55 Nie ma pomnika krowylesbijki i byka-homoseksualisty!!!!!!!!!!!!! Piszę skargę do Srasburga o prześladowaniu bydła domowego w Polsce zw względu na orientację seksualną. A poza tym to vhuba nie jestem normalny. Czy Tworki mnie przyjmą, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: skandal!!!!!!!!!!!!!!/ stylistyka Omara1 23.07.05, 20:16 tego się nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werter-6 Re: skandal!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 23.07.05, 20:22 Skandal !!!!!!!!! Ktoś się pode mnie podszywa!!!!!!!! Piszę skargę do Strasburga, że prześladuje mnie homoseksualistę nniejaki werter -6!!!!!!!! Jest nieobyczajny i niemoralny!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: skandal!!!!!!!!!!!!!!Do Omara1 jesteś zbyt 24.07.05, 09:52 prymitywny i glupi aby aby cokolwiek mądrego napisać, a to jest twoja robota, > Skandal !!!!!!!!! Ktoś się pode mnie podszywa!!!!!!!! > Piszę skargę do Strasburga, że prześladuje mnie homoseksualistę nniejaki > werter -6!!!!!!!! Jest nieobyczajny i niemoralny!!!!!! Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omar1 Re: Pedale czy masz omamy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 13:26 Wiec ,ze nie pisze poprzez "Aster" Ciesze się ,ze masz na moim punckie obsesję.Może ,rzeczywiscie wkrótce zabiora cie do Tworek.Nie wiem tylko czy tam kastruja takich jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werter-6 Re: Pedale czy masz omamy? IP: *.aster.pl 24.07.05, 16:05 Homoseksualistów kastrować? ojojojojoj!!!!!!!!!!!! Piszę skargę do Strasburga, że tutaj chcą homoseksualistów kastrować!!!!!!! P.s. A co z lezbijkami? Jak równość to równość!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 ?Pastuchu Omarze! IP: *.aster.pl 24.07.05, 16:48 Czy już się już umyleś przyglupie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Pastuchu a może byś się umyl do Omara1 IP: *.aster.pl 24.07.05, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Ja już się umyłem i czekam na propozycje. IP: *.aster.pl 24.07.05, 20:57 Jestem tani i niedrogi w utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Ja już się umyłem i czekam na propozycje. 24.07.05, 20:58 Chyba powinnas doplacac za swoje towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Re: Ja już się umyłem i czekam na propozycje. IP: *.aster.pl 24.07.05, 21:28 No wiesz co? To jest ubliżanie i poniżanie mniejszościom seksualnym. Piszę skargę do Strasburga. Jeszcze nie wiem co napiszę, ale liczę na sowite odszkodowanie. Tylko nie wiem kogo pozwać. Może Green Peace? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertus Re: Przyglupi Omar podszywa się pod mój nick! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.07.05, 21:52 Przecież to każdy wie. Od razu widać po poziomie i rodzaju wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Mój kochany Robusiu, IP: *.aster.pl 25.07.05, 22:11 dziękuję Ci za tak wspaniałą obronę. My homoseksualiści jesteśmy tak bardzo uciskani i prześladowani. Czy mogę być dla Ciebie Robaczku Ernestem Rohmem? Papatki i nie spóźnij się. Wiesz, jak ja nie lubię spóźnialskich. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 ten prymityw Omar nie jest w stanie zmienić 26.07.05, 09:40 stylu,no coż, polaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Ktoś tu na forum napisal że jesteś trollem 26.07.05, 09:38 Forumowym wiesniaku!! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 o trollu 26.07.05, 09:47 Powrót trolla forumowego, a już mialem nadzieję Autor: Gość: Antypendzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 26.07.2005 09:22 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- że go szlag trafi w Egipcie,niestety samochód pułapka zbyt daleko stal od plaży! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Ale jak w końcu wercia? Pociągniesz to wymię? 26.07.05, 10:02 Ale jak w końcu wercia? Pociągniesz to wymię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 Ojojojojojojojoj!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 26.07.05, 12:19 Co ja biedny pocznę, każą mi robić takie brzydkie rzeczy. Robuś, pomocy, gdzie jesteś???? Ratuj mnie biednego homosia przed uszczypliwościami norlmalnych ludzi. A może się do Tworek przeflancuję? Tam będę bezpieczny i pokoik bez klamek miał będę. Odpowiedz Link Zgłoś