Dodaj do ulubionych

Automat biletowy na Centralnym

04.08.05, 13:14
BRAWO PKP.Autowmat stoi w hali głównej i prezentuje sie bardzo
godnie.Wszystko działa bez zarzutu.Obsługa tego urządzenia jest tak prosta,że
nawet dziecko sobie poradziWreszcie nie trzeba stać w kolejkach do
kasy.Ciekawe dlaczego tylko jeden no ale mam nadzieję,że z czasem pojawi sie
ich więcej.
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan Re: Automat biletowy na Centralnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:58
      Człowiek, który w jego wnętrzu wypisuje bilety, musi sie strasznie męczyć w te
      upały.
      • Gość: annamaria Re: Automat biletowy na Centralnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:30
        Myślisz, że to lipa?
      • u-boot_88 Re: Automat biletowy na Centralnym 04.08.05, 14:57
        Coś w stylu "automatu segregującego korespondencję" z "Men in Black II"?
        • Gość: stefan Re: Automat biletowy na Centralnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:59
          W każdym razie słychać jak ten w środku sapie, a jak wydawał bilet to mu palce
          przytrzasnęło.
          • vampi_r Re: Automat biletowy na Centralnym - to nie lipa 04.08.05, 15:48
            Hehe... własnie skończyłem zmianę w tym automacie (teraz koleżanka wlazła do
            środka i wypisuje te bilety).

Ten automat to nie lipa.
            Kupisz tam każda miejscówkę, kuszetkę i sypialne oraz bilet na przejazd w
            dowolną stronę. Celem uproszczenia obsługi można kupic bilety tylko od stacji
            usytuowania automatu. W tym przypadku tylko od Centralnego.

Zapłacisz gotówką (automat wyda reszte) lub kartą płatniczą.
            Polecam płacenie kartą. Bezpieczne tak samo, jak pobór pieniędzy z bankomatu.

A co najważniejsze, nie muszisz stac w dłuuuugiej kolejce do kas biletowych, bo
            te ostatnio nie działały najlepiej.

Polcam przetestowanie biletomatu. Ręczę, że nawet największa ciapa do techniki
            zarezerwuje miejsce w ciągu 30 sekund. Skoro nawet Zebonce się udało... ;-)=
            • jaa_ga Re: Automat biletowy na Centralnym - to nie lipa 04.08.05, 15:53
              Czy czujesz się ojcem tego ustrojstwa, choćby w jakiejś mierze, vampi_rku? :)))
              • vampi_r Re: Automat biletowy na Centralnym - to nie lipa 04.08.05, 17:02
                Bardziej Matką....
                Automat został w całości zbudowany i oprogramowany w KZŁ Bydgoszcz przez
                tamtejszych informatyków.
                Warszawa natomiast nadzorowała i wspomagała te prace. Wiele rzeczy wykonano
                wedle naszych wytycznych, czy szeroko rozumianych konsultacji.
                • kixx Re: Automat biletowy na Centralnym - to nie lipa 04.08.05, 21:19
                  chyba raczej dzieckiem
                  skoro siedzisz w srodku...
            • zebonka5 Re: Automat biletowy na Centralnym - to nie lipa 04.08.05, 21:01
              vampi_r napisał:
              > Polcam przetestowanie biletomatu. Ręczę, że nawet największa ciapa do
              techniki
              > zarezerwuje miejsce w ciągu 30 sekund. Skoro nawet Zebonce się udało... ;-)=
              >

No Vampirze to ładnie mnie podsumowałeś......chyba się obrażę.... ;-)))
              • vampi_r Re: Automat biletowy na Centralnym - to nie lipa 05.08.05, 12:57
                No dobra... Przepraszam...
                Miałem co innego na mysli. Wiesz, ze głodnemu chleb na myśli?
            • jan-w Re: Automat biletowy na Centralnym - to nie lipa 06.08.05, 18:57
              Też uważam że to znakomity pomysł, jednak na razie nie do końca. Automat
              sprzedaje bilety w sposób bardzo łatwy, ale ma ograniczoną bazę danych (osobny
              serwer). Efekt jest taki, że bilety ulgowe sprzedaje tylko na niewielkiej ilości
              tras. Np z Warszawy do Gdyni tylko normalne.
    • Gość: annamaria Re: Automat biletowy na Centralnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:41
      A więc to nie lipa, muszę spróbować.
      • mandragora666 Re: Automat biletowy na Centralnym 05.08.05, 15:43
        Byłam, widziałam, kupowałam, polecam. Szybko, sprawnie, bezboleśnie.
        • vampi_r Re: Automat biletowy na Centralnym 05.08.05, 16:13
          mandragora666 napisała:

> Byłam, widziałam, kupowałam, polecam. Szybko, sprawnie, bezboleśnie.

Hmmmm.... podoba mi się Twoj nick... może umówimy się na jakiś nocny sabat?...
    • mandragora666 Re: Automat biletowy na Centralnym 05.08.05, 16:55
      Mandragora z Vampirem....tak to byłoby interesujące......
      • vampi_r Re: Automat biletowy na Centralnym 05.08.05, 17:39
        Interesujące? To mało.
        To byłaby prawdziwa eksplozja horroru i okropieństwa.
        • mandragora666 Re: Automat biletowy na Centralnym 06.08.05, 07:54
          Tylko tyle?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka