sloggi 29.08.02, 13:45 W czasie wojny Szwecja była państwem neutralnym. Nie przeszkadzało jej to w produkcji broni dla faszystów. Taki wzór neutralności bardzo mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_sindi_ Re: [SO-end] Chcę być neutralny jak Szwecja 29.08.02, 13:47 zmien nick na IKEA :-))) Pozdr Sindi Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [SO-end] Chcę być neutralny jak Szwecja 29.08.02, 13:51 Dlaczego miałbym zmienić nick ? Czy Ty planujesz taką zmianę ? Odpowiedz Link Zgłoś
_sindi_ Re: [SO-end] Chcę być neutralny jak Szwecja 29.08.02, 13:55 sloggi napisał: > Dlaczego miałbym zmienić nick ? > Czy Ty planujesz taką zmianę ? > Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Chcę być jak Szwecja 29.08.02, 13:57 sloggi Nie prdol, bierz sie w garść i walcz. war correspondent tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Chcę być jak Szwecja 29.08.02, 13:59 tassman napisał: > sloggi > > Nie prdol, bierz sie w garść i walcz. Nie muszę, tak się wczułeś, że robisz to za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Chcę być jak Szwecja 29.08.02, 14:01 sloggi Oj dajesz plamę.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Chcę być jak Szwecja IP: *.mlociny.waw.pl / *.datastar.pl 29.08.02, 14:10 sloggi napisał: > > Nie muszę, tak się wczułeś, że robisz to za mnie. pomóż Mu choć trochę, walcząc na kilku frontach naraz można na którymś coś przeoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: Chcę być jak Szwecja 30.08.02, 00:55 tassman napisał: > sloggi > > Nie prdol, bierz sie w garść i walcz. > > war correspondent > tassman:) slogg sam nie ma odwagi. gdy towarzyszą mu wielonickowcy ze `świty warszawskiej`, to inna gadka. sam, to on taki bardziej wycofujący gościo jest.............słabo go szczujecie też może trochę........... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: [SO-end] Chcę być neutralny jak Szwecja 30.08.02, 00:12 sloggi napisał: > W czasie wojny Szwecja była państwem neutralnym. > Nie przeszkadzało jej to w produkcji broni dla faszystów. > Taki wzór neutralności bardzo mi pasuje. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: [SO-end] Chcę być neutralny jak Szwecja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.02, 01:32 pan_laga napisał: > taka hipokryzja ci pasuje ? slogguń, mnie to brzydzi!!!! bądź ty już lepiej > albo faszystą, albo antyfaszystą. a ja mysle, ze sloggi ironizowal - mnie ta postawa bardziej przypomina dzialania niejakiego tassmana Odpowiedz Link Zgłoś