Dodaj do ulubionych

Bezpieczeństwo w sieci

IP: *.acn.waw.pl 21.09.01, 23:16
Czy w Internecie jesteśmy bezpieczni?
Obserwuj wątek
    • Gość: yahve juz mi palce urwalo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 23:21
      otwieram imejla a tu wyskakuje facet z granatem i mowi - a masz za agresje
      nato!!! no i zostalem bez palcow... a tak serio, dzis dostalem takiego smsa,
      przepraszam za wulgaryzm, ale tak to brzmialo:

00:03

00:02

00:01

00:00

A gdyby Ci tak kurwa wybuchlo prosto w oczy?! Pilnuj sie! - OSAMA bin LADEN
      • Gość: laci.k Re: juz mi palce urwalo IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 21.09.01, 23:39
        Zważywszy na Twoje wysublimowane poglądy polityczne, wygląda na to, że raczej
        urwało ci głowę.
        • Gość: yahve odwalisz sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 02:00
          czlowieku, ja szanuje twoje poglady, ty uszanuj moje, a nie przesladuj mnie jak
          jakis maniak, bo to sie robi niesmaczne. troche dystansu do tego forum, i
          troche mniej dzieciecego zacietrzewienia. a moze masz te 5 lat, na ile cie
          oceniam z twoich wypowiedzi?
          • Gość: beata Re: odwalisz sie wreszcie? IP: *.acn.waw.pl 22.09.01, 18:44
            A coś ty się tak zacietrzewił?:-))
            Trochę dystansu do tego forum - jak sam radzisz zresztą:-)
            • Gość: laci.k Re: odwalisz sie wreszcie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:13
              Widziała Pani! Ci nowi to tak zawsze :-))
              • beata_ Re: 23.09.01, 00:23
                A cóż Pan tak oficjalnie?:-))))
                • Gość: laci.k Re: do B. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:29
                  To dla zaznaczenia, że zdarza mi się traktować ludzi poważnie :-))
                  • Gość: beata Re: do B. IP: *.acn.waw.pl 23.09.01, 00:34
                    Czuję sie zaszczycona:-))
          • Gość: laci.k Re: odwalisz sie wreszcie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:11
            Gość portalu: yahve napisał(a):

> czlowieku, ja szanuje twoje poglady, ty uszanuj moje, a nie przesladuj mnie jak
            >
            > jakis maniak, bo to sie robi niesmaczne. troche dystansu do tego forum, i
            > troche mniej dzieciecego zacietrzewienia. a moze masz te 5 lat, na ile cie
            > oceniam z twoich wypowiedzi?

Pochlebiasz sobie. Twoja osoba zupełnie mnie nie interesuje, tylko kretyńske
            poglądy. Ja staram się usilnie walczyć z głupotą, również w jednostkowym wydaniu.
    • Gość: Voxpopul Re: Bezpieczeństwo w sieci IP: *.chello.pl 23.09.01, 08:33
      Gość portalu: Kazik napisał(a):

> Czy w Internecie jesteśmy bezpieczni?

Jak Ci ktoś latającym modelem samolotu nie przypierdzieli w kompa - to jesteś w
      miarę bezpieczny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka