Gość: Kazik IP: *.acn.waw.pl 21.09.01, 23:16 Czy w Internecie jesteśmy bezpieczni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yahve juz mi palce urwalo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 23:21 otwieram imejla a tu wyskakuje facet z granatem i mowi - a masz za agresje nato!!! no i zostalem bez palcow... a tak serio, dzis dostalem takiego smsa, przepraszam za wulgaryzm, ale tak to brzmialo: 00:03 00:02 00:01 00:00 A gdyby Ci tak kurwa wybuchlo prosto w oczy?! Pilnuj sie! - OSAMA bin LADEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laci.k Re: juz mi palce urwalo IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 21.09.01, 23:39 Zważywszy na Twoje wysublimowane poglądy polityczne, wygląda na to, że raczej urwało ci głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahve odwalisz sie wreszcie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 02:00 czlowieku, ja szanuje twoje poglady, ty uszanuj moje, a nie przesladuj mnie jak jakis maniak, bo to sie robi niesmaczne. troche dystansu do tego forum, i troche mniej dzieciecego zacietrzewienia. a moze masz te 5 lat, na ile cie oceniam z twoich wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: odwalisz sie wreszcie? IP: *.acn.waw.pl 22.09.01, 18:44 A coś ty się tak zacietrzewił?:-)) Trochę dystansu do tego forum - jak sam radzisz zresztą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laci.k Re: odwalisz sie wreszcie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:13 Widziała Pani! Ci nowi to tak zawsze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laci.k Re: do B. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:29 To dla zaznaczenia, że zdarza mi się traktować ludzi poważnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: do B. IP: *.acn.waw.pl 23.09.01, 00:34 Czuję sie zaszczycona:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laci.k Re: odwalisz sie wreszcie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 00:11 Gość portalu: yahve napisał(a): > czlowieku, ja szanuje twoje poglady, ty uszanuj moje, a nie przesladuj mnie jak > > jakis maniak, bo to sie robi niesmaczne. troche dystansu do tego forum, i > troche mniej dzieciecego zacietrzewienia. a moze masz te 5 lat, na ile cie > oceniam z twoich wypowiedzi? Pochlebiasz sobie. Twoja osoba zupełnie mnie nie interesuje, tylko kretyńske poglądy. Ja staram się usilnie walczyć z głupotą, również w jednostkowym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voxpopul Re: Bezpieczeństwo w sieci IP: *.chello.pl 23.09.01, 08:33 Gość portalu: Kazik napisał(a): > Czy w Internecie jesteśmy bezpieczni? Jak Ci ktoś latającym modelem samolotu nie przypierdzieli w kompa - to jesteś w miarę bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś