bonawentura99 19.09.05, 19:48 Zauważyłam że wieczorem za późno zapalają się latarnie. Ludzie muszą iść w totalnych ciemnościach.Po co więc kamery skoro stwarza się idealne warunki do napadów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zibi_72 Re: Osiedlowe ciemności 20.09.05, 10:51 To fakt. Administracja chyba nie zauważyla, że dzień staje się krótszy... :)) Bo z tego co wiem, to jakiś automat za to odpowiada - o której latarnie mają sie wlączyć i wylączyć. A może sie mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_72 Re: Osiedlowe ciemności 20.09.05, 19:42 Wychodzę właśnie na balkon, a tam czarna CZELUŚĆ!!!!! Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Osiedlowe ciemności 20.09.05, 22:21 Hmm nie jestem pewien czy Administracja bezpośrednio odpowiada za czas włączania i wyłaczania oświetlenia. Tym sie chyba STOEN zajmuje. To jest oparte na sterowniku. Czas jest nastawiony na stałe (pewnie ustawinia letnie). A że się wcześniej robi ciemniej to dopiero teraz da się to zauwazyć. Co jednak nie zwalnia (administracji) z zainteresowania się tą kwestią. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_72 Re: Osiedlowe ciemności 28.09.05, 19:05 Właśnie przed 5 minutami zapaliły sie latarnie. Zdecydowanie za późno. Ciemno było już spoko godzinę temu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś