npp 21.09.05, 21:25 Obaj sepleniący po swojemu - TUSK i ROCITA unikają debaty programowej. Boją się konfrontacji z PIS-em. Wiedzą że na programy - nie mają szans. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edith Re: T U S K - to miernota bez programu. RATUNKU L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:29 to na kogo chcesz glosowac kmiocie, na giertycha, kaczorow czy borowke? Tusk to najmniejsze zlo. Odpowiedz Link Zgłoś
npp Re: T U S K - to miernota bez programu. RATUNKU L 21.09.05, 21:39 podpowiedzieć ci ? Na ludzi z PIS, z LPR i RP - mają czyste ręce, jak Kaczyńscy i mają najlepszy program dla Polski. PO - to pusty balon , z którego uchodzi powietrze. Tracą... z dnia na dzień. Ciotko - Kmiotko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Off Tak jest - kurdupel na cesarza! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 21:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak mi wystarczy że ta miernota na kaczych łapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:47 miała bardzo dobry program dla Warszawy, nauczony doświadczeniem podpowiem ci co warty jest program kaczki,bo widzę że nie wiesz albo jesteś ślepy - jest goowno warty... Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: mi wystarczy że ta miernota na kaczych łapach 21.09.05, 22:09 Współczuję wyboru. Donald jako jedyny prowadzi kampanie pozytywną. Nie ma programu? Mi sie wydaje, że platforma wytyczyła sobie cele,które stawia na pierwszym miejscu. Wszyscy, którzy głosują na pis dali się zwieść przedwyborczej kiełbasie. Ulgi od podatków? Pytam po co? Ja niestety jestem w grupie, która płaci 19 % podatek a jednak uważam, że nie strace na 15 % podatku - jak sugeruje pis. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego, że pis nie mówi o tym, że większość produktów obłożona jest 22% podatkiem vat. Po co ulgi?, bo to działa ajlepiej na wyborców. Chcemy miec wszyscy równe szanse? A więc wszyscy powiniśmy mieć takie same przywileje i podatki. Jestem za platformą, bo tylko oni jedni mówią prawdę, że wprowadzą masę niepopuarnych reform. NIepopularnych, ale niezbednych. Niezdecydowanym powiem jedno- ludzim bezrobotnym nie potrzeba jałumużny, ale pracy. A co do jednego z haseł pis: Kaczyński podobno podwoił wydatki socjalne? Pytam się kiedy? Wybur miedzy po a pis to dla mnie wybór między jałumużna a pracą. Ja wybieram pracę... A co do bogatych, którzy podobno tylko zyskają... Kto do cholery w tym kraju tworzy miejsca pracy? No nie wierzmy w bajki... Ludzie bogaci, przedsiębiorcy. Dlaczego tworzą ich tak mało? Bo nasze prawo (nie tylko podatkowe) nakłada na nich masę obciązeń, które ograniczają większośc inwestycji. Pis proponuje nam wsparcie najbiedniejszym? przepraszam, ale socjalizm juz przeprobiliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: mi wystarczy że ta miernota na kaczych łapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:12 A kolega npp - jak jego inni wspólplujący - oczywiście z Warszawy. A w jakiej to dzielnicy kolega mieszka? Mystaków? Rozpliszki? Greckie Prądki? Odpowiedz Link Zgłoś
bmxx Re: mi wystarczy że ta miernota na kaczych łapach 22.09.05, 17:35 Dzisiejsza gra polityczna o stanowisko prezydenta jest konspiracją skierowana przeciwko Narodowi POlskiemu przez liberałów z Platformy Obywatelskiej i elitę komunistyczną której liberałowie już wcześniej umożliwili powrót( gruba kreska Mazowieckiego- moje)do władzy mimo "bezkrwawej rewolucji". (www.pogonowski.com) TUSKOWI i jego obrzydliwie spiskujacym i bogacacym się ciągle kłamcom - liberałom z PO (dawniej KLD, UD, UW ) którym do szczęścia brakuje już teraz tylko niższych podatków, wcale na dobru Polaków nie zależy. To są gwaranci obowiazywania dalej grubej kreski - wrogowie wszelkich rozliczeń i mając swojego prezydenta (- co nie daj Panie Boże !) uwalą każdą ustawę PISu , która sięgnie po sprawiedliwość. Ulgi budowlanne już nam dawno zlikwidowali , są im teraz niepotrzebne bo sami się już prawie wszyscy zdążyli pobudować. Niższe podatki to więcej kasy do ich kieszeni, a mniej do budżetu , na renty , emerytury, zasiłki, pensje sluzby zdrowia, zapomogi, inwestycje, ogólny rozwój kraju , itp.itd. Kto na tym straci - średniacy i biedota. Dlatego PO-wcy są za wolnością także od jakiej kolwiek wrażliwości społecznej i zasad moralnych, są za eutanazją i aborcją, pedałami i tolerancją wszelkich dewiacji łącznie z gospodarczym fanatyzmem i wreszcie feminizmem. A Jak wolność to wolność, od wszystkiego. Z ich rzekomego programu pozostało kompromitujące ich 19 kartek.Ten brak myśli i obrazę wyborców oraz rozumu - nazywają tezami, swojego wirtualnego niby programu. A w nich same hasła, jak to - 3x15 , podatek liniowy, itp.nierealne, liberalne b r e d n i e. Chcą na biedującym społeczeństwie eksperymentować. Takie plany już teraz są czystą kpiną z wyborców! Oni wierzą że wszystko i wszystkich są w stanie zbałamucić tą swoją-nieswoją skandalicznie kłamliwą i beznadziejną libertyńską retoryką. Bystrzejsi i bardziej rozgarnięci zauważą i pewnie pamietają ,że robią to z nami nieodpowiedzialnie i bezkarnie już od 16 lat - ich rządzenia ?(najpierw ROAD potem lisy nazwały się w kolejnych wydaniach - UD, KLD, UW, a ostatnio - demokraci.pl )I ciągle nadal prą do koryta władzy. I wszędzie w koło powtarzają to swoje czarodziejskie zaklęcie, które jest k ł a m s t w e m i największą pychą współczesnego człowieka od czasów rewolucji francuskiej, która to, "to" wymyśliła i wpisała pierwsza na swoje sztandary, jako alibii lub listek figowy mający ukryć niewyobrażalne upodlenie człowieka i dokonywane na nim zbrodnie, tj. wolność, wolność, wolność. Przejrzyj wreszcie na oczy ! Pójdź i zagłosuj wreszcie na tych, co ich z tych 16 lat rządzenia przeciw narodowi, teraz rozliczą: na ludzi z LPR , Ruch Patriotycznego i Samoobrony. Innego wyboru - nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudzisz koleś przyjedź do wawy zobaczysz swojego idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:12 z kaczymi łapami w akcji to przestaniesz stukać brednie na lewo i prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPOPiS Tusk i Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:16 Jeden z Rokitą czy też bez, drugi z bratem czy też bez, to JEDNA WIELKA MIERNOTA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm tu jest program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:24 www.platforma.org/index.php/oplatformie/program Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Donald Plusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:14 Donald <a href="xxxxx11111.w.interia.pl/tusk.html" target="_blank">Plusk</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodpowiedzi Re: Donald Plusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:32 W odpowiedzi na apel RATUNKU; ratuję, na Platformę Demokratyczną głosuję. I Tobie to polecam. mazowieckie.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0010,0016,0001 Odpowiedz Link Zgłoś