Dodaj do ulubionych

T U S K - to miernota bez programu. RATUNKU LUDZIE

21.09.05, 21:25
Obaj sepleniący po swojemu - TUSK i ROCITA
unikają debaty programowej.
Boją się konfrontacji z PIS-em.
Wiedzą że na programy - nie mają szans.
Obserwuj wątek
    • Gość: edith Re: T U S K - to miernota bez programu. RATUNKU L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:29
      to na kogo chcesz glosowac kmiocie, na giertycha, kaczorow czy borowke? Tusk to
      najmniejsze zlo.
      • npp Re: T U S K - to miernota bez programu. RATUNKU L 21.09.05, 21:39
        podpowiedzieć ci ?
        Na ludzi z PIS, z LPR i RP - mają czyste ręce, jak Kaczyńscy
        i mają najlepszy program dla Polski.

PO - to pusty balon , z którego uchodzi powietrze. Tracą... z dnia na dzień.
        Ciotko - Kmiotko.
        • Gość: PiS Off Tak jest - kurdupel na cesarza! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 21:45
        • Gość: wawiak mi wystarczy że ta miernota na kaczych łapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:47
          miała bardzo dobry program dla Warszawy, nauczony doświadczeniem podpowiem ci co
          warty jest program kaczki,bo widzę że nie wiesz albo jesteś ślepy - jest goowno
          warty...
          • dianitra Re: mi wystarczy że ta miernota na kaczych łapach 21.09.05, 22:09
            Współczuję wyboru. Donald jako jedyny prowadzi kampanie pozytywną. Nie ma
            programu? Mi sie wydaje, że platforma wytyczyła sobie cele,które stawia na
            pierwszym miejscu. Wszyscy, którzy głosują na pis dali się zwieść
            przedwyborczej kiełbasie. Ulgi od podatków? Pytam po co? Ja niestety jestem w
            grupie, która płaci 19 % podatek a jednak uważam, że nie strace na 15 %
            podatku - jak sugeruje pis. Dlaczego? Przede wszystkim dlatego, że pis nie mówi
            o tym, że większość produktów obłożona jest 22% podatkiem vat. Po co ulgi?, bo
            to działa ajlepiej na wyborców. Chcemy miec wszyscy równe szanse? A więc
            wszyscy powiniśmy mieć takie same przywileje i podatki. Jestem za platformą, bo
            tylko oni jedni mówią prawdę, że wprowadzą masę niepopuarnych reform.
            NIepopularnych, ale niezbednych. Niezdecydowanym powiem jedno-
            ludzim bezrobotnym nie potrzeba jałumużny, ale pracy. A co do jednego z haseł
            pis: Kaczyński podobno podwoił wydatki socjalne? Pytam się kiedy? Wybur miedzy
            po a pis to dla mnie wybór między jałumużna a pracą. Ja wybieram pracę...

A co do bogatych, którzy podobno tylko zyskają... Kto do cholery w tym kraju
            tworzy miejsca pracy? No nie wierzmy w bajki... Ludzie bogaci, przedsiębiorcy.
            Dlaczego tworzą ich tak mało? Bo nasze prawo (nie tylko podatkowe) nakłada na
            nich masę obciązeń, które ograniczają większośc inwestycji.
            Pis proponuje nam wsparcie najbiedniejszym? przepraszam, ale socjalizm juz
            przeprobiliśmy...
            • Gość: stefan Re: mi wystarczy że ta miernota na kaczych łapach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:12
              A kolega npp - jak jego inni wspólplujący - oczywiście z Warszawy. A w jakiej
              to dzielnicy kolega mieszka? Mystaków? Rozpliszki? Greckie Prądki?
            • bmxx Re: mi wystarczy że ta miernota na kaczych łapach 22.09.05, 17:35
              Dzisiejsza gra polityczna o stanowisko prezydenta jest konspiracją skierowana
              przeciwko Narodowi POlskiemu przez liberałów z Platformy Obywatelskiej i elitę
              komunistyczną której liberałowie już wcześniej umożliwili powrót( gruba kreska
              Mazowieckiego- moje)do władzy mimo "bezkrwawej rewolucji". (www.pogonowski.com)
              TUSKOWI i jego obrzydliwie spiskujacym i bogacacym się ciągle kłamcom -
              liberałom z PO (dawniej KLD, UD, UW ) którym do szczęścia brakuje już teraz
              tylko niższych podatków, wcale na dobru Polaków nie zależy. To są gwaranci
              obowiazywania dalej grubej kreski - wrogowie wszelkich rozliczeń i mając
              swojego prezydenta (- co nie daj Panie Boże !) uwalą każdą ustawę PISu , która
              sięgnie po sprawiedliwość.
              Ulgi budowlanne już nam dawno zlikwidowali , są im teraz niepotrzebne
              bo sami się już prawie wszyscy zdążyli pobudować. Niższe podatki to więcej kasy
              do ich kieszeni, a mniej do budżetu , na renty , emerytury, zasiłki, pensje
              sluzby zdrowia, zapomogi, inwestycje, ogólny rozwój kraju , itp.itd.
              Kto na tym straci - średniacy i biedota. Dlatego PO-wcy są za wolnością także
              od jakiej kolwiek wrażliwości społecznej i zasad moralnych, są za eutanazją i
              aborcją, pedałami i tolerancją wszelkich dewiacji łącznie z gospodarczym
              fanatyzmem i wreszcie feminizmem. A Jak wolność to wolność, od wszystkiego.

Z ich rzekomego programu pozostało kompromitujące ich 19 kartek.Ten brak myśli
              i obrazę wyborców oraz rozumu - nazywają tezami, swojego wirtualnego niby
              programu.
              A w nich same hasła, jak to - 3x15 , podatek liniowy, itp.nierealne, liberalne
              b r e d n i e. Chcą na biedującym społeczeństwie eksperymentować.
              Takie plany już teraz są czystą kpiną z wyborców!
              Oni wierzą że wszystko i wszystkich są w stanie zbałamucić tą swoją-nieswoją
              skandalicznie kłamliwą i beznadziejną libertyńską retoryką.
              Bystrzejsi i bardziej rozgarnięci zauważą i pewnie pamietają ,że robią to z
              nami nieodpowiedzialnie i bezkarnie już od 16 lat - ich rządzenia ?(najpierw
              ROAD potem lisy nazwały się w kolejnych wydaniach - UD, KLD, UW, a ostatnio -
              demokraci.pl )I ciągle nadal prą do koryta władzy.
              I wszędzie w koło powtarzają to swoje czarodziejskie zaklęcie, które jest
              k ł a m s t w e m i największą pychą współczesnego człowieka od czasów
              rewolucji francuskiej, która to, "to" wymyśliła i wpisała pierwsza na swoje
              sztandary, jako alibii lub listek figowy mający ukryć niewyobrażalne upodlenie
              człowieka i dokonywane na nim zbrodnie, tj. wolność, wolność, wolność.
              Przejrzyj wreszcie na oczy !
              Pójdź i zagłosuj wreszcie na tych, co ich z tych 16 lat rządzenia przeciw
              narodowi, teraz rozliczą:
              na ludzi z LPR , Ruch Patriotycznego i Samoobrony.
              Innego wyboru - nie ma.
              • Gość: nudzisz koleś przyjedź do wawy zobaczysz swojego idola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:12
                z kaczymi łapami w akcji to przestaniesz stukać brednie na lewo i prawo
    • Gość: AntyPOPiS Tusk i Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:16
      Jeden z Rokitą czy też bez,
      drugi z bratem czy też bez,
      to
      JEDNA WIELKA MIERNOTA !!!
    • Gość: hmm tu jest program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 15:24
      www.platforma.org/index.php/oplatformie/program
    • Gość: . Re: Donald Plusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:14
      Donald <a href="xxxxx11111.w.interia.pl/tusk.html" target="_blank">Plusk</a>
      • Gość: Wodpowiedzi Re: Donald Plusk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:32
        W odpowiedzi na apel RATUNKU;
        ratuję, na Platformę Demokratyczną głosuję.
        I Tobie to polecam.
        mazowieckie.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0010,0016,0001
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka