Dodaj do ulubionych

parapetówki

28.09.05, 14:39
mam pytanko dotyczace wlasnie parapetówek. Czy ososby, które zamieszkaly juz
na Brzozowym robily te imprezki i jak to bylo postrzegane przez innych?? Czy
osoby, które maja sie wprowadzic planuja tego typu "dzialanie"" ;)
Obserwuj wątek
    • martika24 Re: parapetówki 28.09.05, 20:57
      JA JAK NARBAJDZIEJ MAM ZAMIAR ZROBIĆ MALUTKA IMPREZKE. WLAŚNIE ODEBRAŁAM
      MIESZKANKO W TRZECIM BLOKU. MAM NADZIEJE ŻE NIKOMU NIE BEDZIE TO PRZESZKADZAŁO.
      ALE PONOĆ JEST TAKA TRADYCJA :)
      • moires Re: parapetówki 29.09.05, 09:51
        i wlasnie o to chodzi TRADYCJA;) ja bede dopiero w bloku,który powstanie, ale
        tak mi ostatnio przyszlo to do glowy, bo niedawno bylismy na parapetówce na
        innym osiedlu i tamtejszej wspolnocie bardzo sie to nie podobalo, co chwile
        mielismy policje na glowie choc nic sie takiego nie dzialo, po prostu muzyczka
        grala, no ale mam nadzieje ze trafiamy na bardziej wyrozumialaych ludzi ;)
        udanej imprezki martika!!!!
        • rafryb1 Re: parapetówki 29.09.05, 11:20
          No nie dajmy sie zwiariowac. Kazdy ma prawo cieszyc sie z nowego mieszkania.
          Wiekszosc rodzin to rodziny mlode, chociaz faktem jest ze jest kilka z malymi
          dziecmi, jak moja. Gdyby codziennie "lupalo" mi wieczorami czy nocami, to bym
          sie wqrzyl, ale raz na jakis czas kazdemu wolno :-). Nikt jeszcze chyba policji
          nie wzywal, chociaz ja z rodzinka parapetowe mamy dopiero przed soba.

Pozdrawiam.
          • martika24 Re: parapetówki 30.09.05, 13:55
            SERDECZNE DZIĘKI I ROWNIEŻ ŻYCZĘ UDANYCH PARAPETÓWEK.CIESZĘ SIE ŻE BĘDĘ MIEĆ
            TAKICH SYMPATYCZNYCH SĄSIADÓW. TAK PO ZA TYM TEŻ UWAŻAM ŻE CODZIENNIE TO
            PRZESADA ALE OD CZASU DO CZASU MOŻNA.
            POZDRAWIAM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka