Dodaj do ulubionych

Yankee Candle - świeczki

IP: 93.176.243.* 11.11.14, 21:29
Zastanawiam się, czy takie świeczki zapachowe są dobrym pomysłem na prezent? Niedługo wybieram się na parapetówkę do siostry ciotecznej i szczerze mówiąc, nie mam zupełnie pomysłu, na prezent. A wydaje mi się, że świeczki, szczególnie zimą, dodają fajnego, ciepłego klimatu, dom zaraz staje się przytulny, a wiadomo, że Yankee Candle dodatkowo sprawią, że będzie pięknie pachniało. Tym bardziej, że to dla nich będzie pierwsza zima w tym mieszkaniu.
Myślałam nawet o tym, żeby wybrać jakiś świąteczny zapach, a drugi jakiś świeży, typu bawełna itp. Czy te świeczki są warte swojej ceny?
Do tego jakieś dobre wino - myślicie, że taki prezent jest ok?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Yankee Candle - świeczki IP: *.microchip.net.pl 11.11.14, 21:33
      Moim zdaniem fajny prezent, bo ja w ogóle lubię świeczki. Co do YC, to moim zdaniem warto zapłacić te kilka zł więcej, bo zapach jest nieporównywalnie lepszy, bardziej intensywny i dłużej się unosi, niż w innych świeczkach zapachowych. Wino też się pewnie nie zmarnuje :D
    • Gość: nikcze Re: Yankee Candle - świeczki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.11.14, 22:58
      Fajny prezent
    • marcinek9958 Re: Yankee Candle - świeczki 19.11.14, 15:32
      Jak najbardziej są warte swojej ceny , z tego co się orientuję to w sklepie www.goodies.pl/101-swiece-zapachowe można znalesc świeczki zapachowe marki Yankee Candle . Mamy już z żoną 2 pudełka takich świec można powiedzieć że nawet je kolekcjonujemy . Uwielbiamy takie klimatyczne zapachy dają niepowtarzalny klimat, mamy chęć upajać się nimi coraz bardziej i bardziej :3 . W dodatku sa to świece zdrowe, produkowane na bazie naturalnych olejków eterycznych. Zapachy nie mają chemicznej nuty oraz są w 100% bezpieczne dla zdrowia.
    • patia22 Re: Yankee Candle - świeczki 25.11.14, 15:56
      Sama ostatnio kupowałam te świeczki. Według mnie pomysł super i i prezent się spodoba tym bardziej, że można wybierać spośród 100 nut zapachowych. Ja zamawiałam z www.goodies.pl/103-swieczki-zapachowe i według mnie warte są swojej ceny, chociażby ze względu na fakt, że zapachy nie mają chemicznej nuty i są bezpieczne dla naszego zdrowia. A warto na to zwrócić uwagę, szczególnie jeśli świeczki takie mają być użytkowane w pomieszczeniach, gdzie mogą też przebywać dzieci.
      • Gość: lola Re: Yankee Candle - świeczki IP: *.connected.pl 15.12.14, 09:45
        kup znicz na prezent a nie
    • ancia18 Re: Yankee Candle - świeczki 11.02.16, 23:58
      Hej dziewczyny! Świece są na prawdę super i godne polecenia. Zapach utrzymuje się długo w pomieszczeniu, a one same są bardzo wydajne, gdyż palą się nawet do 150h. Osobiście mam na sprzedaż pare świec, gdyż po okresie świątecznym troche mi sie nazbierało w formie prezentów tych samych zapachów. Myślę, że porpopnuje dość okazyjną cenę :)
      olx.pl/oferta/markowa-swieca-yankee-candle-CID628-IDdEKbw.html Zapraszam, na pewno się nie zawiedziecie :)
    • eliza.kraszynska Re: Yankee Candle - świeczki 16.11.17, 15:39
      Serdecznie polecam świeczki zapachowe ze sklepu internetowego. Ostatnio zainteresowały mnie zapachy, które widziałam an amerykańskim youtubie stacjonarnie ich nie było, a w sklepie internetowym udało mi się je upolować. Takie tradycyjne świeczki zapachowe, które najczęściej palę to miedzy innymi Soft Blanket, Fresh Air i Macaron Treats :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka