tomalamas 13.10.05, 23:50 spieszył się na debatę w Polsacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierzant.podsiadlik Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem 13.10.05, 23:58 O, cholera...Igor - szybkiego powrotu do zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo A dlaczego nie jechał niby ekspresowym autobusem IP: *.pgi.waw.pl 14.10.05, 08:24 A dlaczego nie jechał niby ekspresowym autobusem E-4 który po zmianie trasy jeździ dwa razy dłuzej a według niego poprawił połaczenie miasta z Nowodworami. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga112 Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem 14.10.05, 09:36 Wypadek w dziekanowie widziałam wracając z pracy. Wygladało to strasznie, az sie płakac chciało! Kochani, uważajcie na drogach! Odpowiedz Link Zgłoś
rilo Re: Śmierć pod tirem 14.10.05, 19:14 Akurat jechałem z 50 dalej, jadę i nagle widzę jak latarnia się przwraca a sygnalizacja świetlna wylatuje w powietrze. Szok. Potwierdzam wersje cięzarówki - mieliśmy zielone. Podejchałem, wysiadłem i chciałem pomóc, ale widok tych ludzi w samochodzie mnie sparaliżował - kierowcy w ogóle nie było widać, a pasażerowie nie ruszali się... i dam sobie głowę uciąć ,ze nie był to rover - to hodna civic, taka jak moja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Śmierć pod tirem IP: 80.51.73.* 14.10.05, 20:40 Brak odpowiedzialności ze strony kierowcy Rovera i ginie Iza lat 30 pozostawiając w rozpaczy swojego syna lat 10 i całą rodzinę. Rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Śmierć pod tirem IP: *.chello.pl 15.10.05, 00:30 Jak by komuszki drogę tę przebudowali na bezkolizyjną ci Ludzie nadal by żyli a tak ich już nie ma. Precz z indolencją w polskiej administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Śmierć pod tirem IP: 217.17.37.* 15.10.05, 07:51 A Iza byla niemowa czy byla sparalizowana piracka jazda? Dopoki pasazerowie beda slepo przygladac sie szalenczej jezdzie kierowcow dopoty na drogach bedzie panowala przemoc a nie zyczliwosc. Kochani! Nie bojmy sie zwracac uwage kierowca o ich nieodpowiedzialnym sposobie prowadzenia pojazdu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT,MATI,DAREK Re: Śmierć pod tirem IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.05, 00:57 TO NAS PRZEROSŁO, MĄZ,SYN I SZWAGIER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franki Re: Śmierć pod tirem IP: *.aster.pl 16.10.05, 11:29 Samochód to był z całą pewnością Rover 620 Si (co prawda oparty konstrukcyjnie na Hondzie Accord). Ciężarówka jechała 60 km/h i kierowca widział, że Rover wyczynia jakieś dziwne rzeczy na skrzyżowaniu - ponoć wjechał pod prąd i kombinował, jak się wycofać - aż wjechał prosto pod Jelcza. Na miejscu zginęły dwie osoby - kierowca Rovera i siedząca za nim na tylnym siedzeniu pasażerka. Trzecia jadąca samochodem osoba przeżyła i znajduje się w szpitalu. Nie można wykluczyć, że wszyscy podróżujący Roverem byli pijani - w samochodzie była niedopita butelka wódki. Jeśli nadal ktoś będzie twierdzić, że za takie wypadki odpowiedzialne są złe polskie drogi, a nie ludzka głupota - to go chyba własnymi ręcamy pochlastam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Jest nadzieja IP: *.acn.waw.pl 14.10.05, 09:58 Skoro w te dziure wpadla w koncu jakas osoba ,ktora moze wplynac na ich zabezpieczenie,to mamy szanse ,ze w koncu wiadomosci o samochodach ktore tam wpadly przestana sie ukazywac-ja pamietam co najmniej dwa wczesniejsze wypadki,a i malo brakowalo,zebym sam byl tam zepchniety Odpowiedz Link Zgłoś
skeler Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem 14.10.05, 12:33 październik zawsze jest miesiącem wypadków... masa.waw.pl/wypadki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem IP: *.chello.pl 14.10.05, 16:15 no wlasnie dlaczego nie jechal transportem publicznym...??? Przeciez komunikacja jest taka sprawna... Widzialem ten wypadek, niezle mu sie spieszylo... Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem 14.10.05, 16:30 Powinien być ustawowy obowiązek korzystania z KM przez jej decydentów i pracowników, wtedy rzecznik by nie wpadł. A swoją drogą miejsce rzecznika jest w rzece :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 09:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Rzecznik ZTM pod mostem IP: *.spray.net.pl 16.10.05, 17:56 Szweycer tak, Urbanski tak, Czapla NIE. Odpowiedz Link Zgłoś