Dodaj do ulubionych

Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem

13.10.05, 23:50
spieszył się na debatę w Polsacie ;)
Obserwuj wątek
    • sierzant.podsiadlik Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem 13.10.05, 23:58
      O, cholera...Igor - szybkiego powrotu do zdrowia!!!
    • Gość: olo A dlaczego nie jechał niby ekspresowym autobusem IP: *.pgi.waw.pl 14.10.05, 08:24
      A dlaczego nie jechał niby ekspresowym autobusem E-4 który po zmianie trasy
      jeździ dwa razy dłuzej a według niego poprawił połaczenie miasta z Nowodworami.
    • jaga112 Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem 14.10.05, 09:36
      Wypadek w dziekanowie widziałam wracając z pracy. Wygladało to strasznie, az
      sie płakac chciało! Kochani, uważajcie na drogach!
      • rilo Re: Śmierć pod tirem 14.10.05, 19:14
        Akurat jechałem z 50 dalej, jadę i nagle widzę jak latarnia się przwraca a
        sygnalizacja świetlna wylatuje w powietrze. Szok. Potwierdzam wersje
        cięzarówki - mieliśmy zielone.
        Podejchałem, wysiadłem i chciałem pomóc, ale widok tych ludzi w samochodzie
        mnie sparaliżował - kierowcy w ogóle nie było widać, a pasażerowie nie ruszali
        się...
        i dam sobie głowę uciąć ,ze nie był to rover - to hodna civic, taka jak moja...
        • Gość: Jacek Re: Śmierć pod tirem IP: 80.51.73.* 14.10.05, 20:40
          Brak odpowiedzialności ze strony kierowcy Rovera i ginie Iza lat 30
          pozostawiając w rozpaczy swojego syna lat 10 i całą rodzinę.
          Rozpacz.
          • Gość: MM Re: Śmierć pod tirem IP: *.chello.pl 15.10.05, 00:30
            Jak by komuszki drogę tę przebudowali na bezkolizyjną ci Ludzie nadal by żyli a
            tak ich już nie ma.

Precz z indolencją w polskiej administracji.
          • Gość: Roberto Re: Śmierć pod tirem IP: 217.17.37.* 15.10.05, 07:51
            A Iza byla niemowa czy byla sparalizowana piracka jazda? Dopoki pasazerowie
            beda slepo przygladac sie szalenczej jezdzie kierowcow dopoty na drogach bedzie
            panowala przemoc a nie zyczliwosc. Kochani! Nie bojmy sie zwracac uwage
            kierowca o ich nieodpowiedzialnym sposobie prowadzenia pojazdu!
          • Gość: ROBERT,MATI,DAREK Re: Śmierć pod tirem IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.10.05, 00:57
            TO NAS PRZEROSŁO,
            MĄZ,SYN I SZWAGIER
        • Gość: franki Re: Śmierć pod tirem IP: *.aster.pl 16.10.05, 11:29
          Samochód to był z całą pewnością Rover 620 Si (co prawda oparty konstrukcyjnie
          na Hondzie Accord). Ciężarówka jechała 60 km/h i kierowca widział, że Rover
          wyczynia jakieś dziwne rzeczy na skrzyżowaniu - ponoć wjechał pod prąd i
          kombinował, jak się wycofać - aż wjechał prosto pod Jelcza. Na miejscu zginęły
          dwie osoby - kierowca Rovera i siedząca za nim na tylnym siedzeniu pasażerka.
          Trzecia jadąca samochodem osoba przeżyła i znajduje się w szpitalu. Nie można
          wykluczyć, że wszyscy podróżujący Roverem byli pijani - w samochodzie była
          niedopita butelka wódki. Jeśli nadal ktoś będzie twierdzić, że za takie wypadki
          odpowiedzialne są złe polskie drogi, a nie ludzka głupota - to go chyba
          własnymi ręcamy pochlastam!
    • Gość: kixx Jest nadzieja IP: *.acn.waw.pl 14.10.05, 09:58
      Skoro w te dziure wpadla w koncu jakas osoba ,ktora moze wplynac na ich
      zabezpieczenie,to mamy szanse ,ze w koncu wiadomosci o samochodach ktore tam
      wpadly przestana sie ukazywac-ja pamietam co najmniej dwa wczesniejsze
      wypadki,a i malo brakowalo,zebym sam byl tam zepchniety
    • skeler Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem 14.10.05, 12:33
      październik zawsze jest miesiącem wypadków...
      masa.waw.pl/wypadki.htm
    • Gość: mati Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem IP: *.chello.pl 14.10.05, 16:15
      no wlasnie dlaczego nie jechal transportem publicznym...??? Przeciez
      komunikacja jest taka sprawna... Widzialem ten wypadek, niezle mu sie
      spieszylo...
      • nauma Re: Śmierć pod tirem, rzecznik pod mostem 14.10.05, 16:30
        Powinien być ustawowy obowiązek korzystania z KM przez jej decydentów i
        pracowników, wtedy rzecznik by nie wpadł. A swoją drogą miejsce rzecznika jest
        w rzece :)
    • Gość: Igor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 09:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Rychu Re: Rzecznik ZTM pod mostem IP: *.spray.net.pl 16.10.05, 17:56
        Szweycer tak, Urbanski tak, Czapla NIE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka