Dodaj do ulubionych

sklep Lee Wrangler

IP: *.acn.waw.pl 25.09.02, 11:25
gdzie w Warszawie jest najlepiej zaopatrzony sklep Lee i Wranglera.
Z góry dzieki za informacje jo
Obserwuj wątek
    • Gość: mouchi Re: sklep Lee Wrangler IP: 195.136.95.* 25.09.02, 15:24
      w każdym centrum handlowym
    • Gość: pedro Re: sklep Lee Wrangler IP: 208.163.105.* 25.09.02, 16:05
      Galeria Mokotów albo G.Centrum :-)))
      ...albo Kerfur Reduta albo Real Marki albo Kliiiiiif

aha, jeszcze Wola Park
      pozdr.
    • Gość: magccc1@wp.pl Re: sklep Lee Wrangler IP: *.dynamic.mm.pl 02.02.16, 08:59
      Witam, Chciałabym się z wami podzielić moją przygodą z firmą Lee Wrangler Ursus Warszawa. Kupiłam tam pierwszy raz spodnie i ostatni!!!!!!!!!! Odkąd pamiętam noszę spodnie w/w marki i nigdy przenigdy nie zdarzyło mi się , żeby się przedarły bądź co gorsza zrobiła się dziura!!!!!! Kupiłam spodnie w sklepie w Ursusie, płaciłam kartą, po zakupie paragon wyrzuciłam bo pomyślałam co może się z nimi stać skoro w szafie mam z 4 pary i przez kilka lat nic.... Raz założyłam !! dosłownie raz !! i zrobiła się dziura kolo tylniej kieszeni.. :o ... byłam w szoku , dodam że byłam wtedy w podróży 300 km ;/..... zadzwoniłam do sklepu powiedziałam, że raz założyłam spodnie i się zrobiła dziura ale nie mam paragonu mam tylko wyciąg z konta... Otrzymała odpowiedź że mam przynieść na reklamację.... reklamacja uznana po ok 1 tyg... i decyzja wymiana na inne...... z uwagi że w moim rozmiarze było mało spodni... poprosiłam o zwrot pieniędzy.. usłyszałam, że nie ma takiej opcji bo nie mam paragonu!! Ale miałam wyciąg z konta... Kierowniczkę to nie obchodziło... Więc pojechałam do Rzecznika Praw Konsumenta w Warszawie.... i usłyszałam, że mam prawo do zwrotu pieniędzy... Pani w Urzędzie wydrukowała mi moje prawa, w których jak byk napisane, że mogę odstąpić od umowy i chcieć zwrotu pieniędzy.... Pojechałam do sklepu... pokazuje Pani moje prawa... a ona na mnie krzyczy, że ona zna swoje prawa, że ją to nie obchodzi... że mam sobie wybrać spodnie...albo zaczekać kilka miesięcy aż będzie dostawa :o... więc ja się wkurzyłam... złożyłam wniosek do Rzecznika o pomoc w odzyskaniu pieniędzy.... Rzecznik ze swojej strony wysłał pisma... na co siedziba firmy odpowiadała w ostatni dzień lekceważąco... więc zostało złożenie wniosku w sądzie...Więc podjęłam ryzyko.... minął rok,rok szarpania się o moje prawa !!!!!!... A ja odzyskałam SĄDOWNIE moje pieniądze!!!
      Ludzie nie bójcie się swoich praw!!!!
      Taka sama sytuacja jest z bonami ... że chcesz zwrócić produkt.. ale sklep ma sobie swoje zasady i na bon !!! Nie ma czegoś takiego w prawie, to tylko i wyłącznie wymysł sklepu, żeby i tak u nich coś kupić by nie byli stratni!!!
      Do Waszej dyspozycji jest zawsze Rzecznik Praw Konsumenta, który Wam pomoże !!!!!

Odradzam zakupy w sklepie Lee Wrangler Ursus Warszawa , podejście masakra, kierowniczka wulgarna, zero kompetencji :/....

MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście dodam tylko, że jak pokazałam kierowniczce pismo z Urzędu o moich prawach to zaczęła się na mnie wydzierać , że ją to nie obchodzi, że mam cały sklep spodnie ( absurd) itd.... ;/
      Tak się zraziłam do tej marki, że omijam te sklepy z daleka...spodnie po 290, 300, 350 zł a taki szit....kiedyś to była marka... ale teraz nie warte są tych pieniędzy.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka