grazyna-lubicz 03.10.02, 20:19 No właśnie,bo ja i mój mąż Rysiu mamy takie podejrzenia,że to facet udający babę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata_ Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/txt) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 20:21 Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/tx 03.10.02, 20:25 Czy mogłabys Beatko wyrazić sie jaśniej.Co oznacza to (n/tx) bo my z Rysiem od niedawna mamy net i nie za bardzo sie znamy na tych wszystkich znaczkach. To w końcu to facet?Czy baba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/tx IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 20:31 grazyna-lubicz napisała: > Czy mogłabys Beatko wyrazić sie jaśniej.Co oznacza to (n/tx) bo my z Rysiem od > niedawna mamy net i nie za bardzo sie znamy na tych wszystkich znaczkach. > To w końcu to facet?Czy baba? Odpowiedź jest w nagłówku - znaczki być może pomyliłam, a mają mówić, ze post jest pusty, bez tekstu i nie trzeba go otwierać Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia_z_bufetu Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:32 A czyż paniusia to nie jezd przypadkiem ta grazyna-lubicz co mię komplet talerzy z bufeta wyniesła. Taka arystokratka psia mać, a nawet na talerze nie ma i bufecie tylko taniom kaszankie zamawia. Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:37 Żadnych talerzy pani nie wynosiłam ,bo ostatnio dostałam od Ryśka na roczncę ślubu,piękną zastawę Włocławek ,to na grzyba mnie pani wyszczerbione talerze. A i tak wiem,że Jadzia z bufetu to Zdzicha. A wogóle Zdzicha to facet i już.Tylko udaje babę.Żadne tłumaczenia tu nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia_z_bufetu Re: Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:43 Ta Rysiu jej dał z Wrocławka jej paniusi dał. Zastawem jej dał. Ja wam jutro za to tyż dam. Kaszankie dam na obiad - niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:50 Pani Jadziu, czy Zdzicho dlaczego pani udaje babe jak pani jest facetem .A może pani jest transeksualista i źle sie pani czuje w swojej płcii dlatego pani tu babe udaje? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia_z_bufetu Re: Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:55 grazyna-lubicz napisała: > Pani Jadziu, czy Zdzicho dlaczego pani udaje babe jak pani jest facetem .A może > > pani jest transeksualista i źle sie pani czuje w swojej płcii dlatego pani tu > babe udaje? Żeśta wszytskie arystokraty nie wyginęły to ja się dziwiem niepomiernie skoroście takie domyślne odwrotnie som. Ja jej o jednem to ona mię o czem innem. Czekaj ty jutro jak po kaszankie przyńdziesz to ja ci dam. Odwrotnie tyż. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Sie Jadzia nie turbuje 03.10.02, 21:10 Sie Jadzia nie turbuje, ta lubicz to jakaś taka mocno upierdliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia_z_bufetu Re: Sie Jadzia nie turbuje 03.10.02, 21:23 pan_pndzelek napisał: > Sie Jadzia nie turbuje, ta lubicz to jakaś taka mocno upierdliwa... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonówa Re: Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/tx IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 00:19 Zdzicha to facet. Sama widziałam onegdaj włosy na jego nogach. I wypukłosci niżej pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/tx 05.10.02, 18:12 Gość portalu: balonówa napisał(a): > Zdzicha to facet. > Sama widziałam onegdaj włosy na jego nogach. I wypukłosci niżej pasa. ------- A duże miał te wypukłości? Bo mój Rysiu to ledwie ledwie tam ma,to ja szukam z dużymi wypukłościami. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Czy Zdzicha to facet? 03.10.02, 21:34 A ja powtarzam ty zboczeńcu udający babę,że żadnych talerzy ci nie wyniosłam,mało ja u ciebie w żadnym bufecie nie byłam ,bo ja z Ryskiem i dziecmi jadamy w domu.A ty tu takie rzeczy opowiadasz.Ty zboku jeden,przestań udawac Jadzię czy inne baby , boś ty facet tylko z tych "innych". Odpowiedz Link Zgłoś