Dodaj do ulubionych

Czy Zdzicha to facet?

03.10.02, 20:19
No właśnie,bo ja i mój mąż Rysiu mamy takie podejrzenia,że to facet udający
babę.
Obserwuj wątek
    • Gość: beata_ Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/txt) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 20:21
      • grazyna-lubicz Re: Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/tx 03.10.02, 20:25
        Czy mogłabys Beatko wyrazić sie jaśniej.Co oznacza to (n/tx) bo my z Rysiem od
        niedawna mamy net i nie za bardzo sie znamy na tych wszystkich znaczkach.
        To w końcu to facet?Czy baba?
        • Gość: beata_ Re: Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/tx IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.10.02, 20:31
          grazyna-lubicz napisała:

> Czy mogłabys Beatko wyrazić sie jaśniej.Co oznacza to (n/tx) bo my z Rysiem
          od
          > niedawna mamy net i nie za bardzo sie znamy na tych wszystkich znaczkach.
          > To w końcu to facet?Czy baba?

Odpowiedź jest w nagłówku - znaczki być może pomyliłam, a mają mówić, ze post
          jest pusty, bez tekstu i nie trzeba go otwierać
        • jadzia_z_bufetu Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:32
          A czyż paniusia to nie jezd przypadkiem ta grazyna-lubicz co mię komplet
          talerzy z bufeta wyniesła.
          Taka arystokratka psia mać, a nawet na talerze nie ma i bufecie tylko taniom
          kaszankie zamawia. Tfu.
          • grazyna-lubicz Re: Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:37
            Żadnych talerzy pani nie wynosiłam ,bo ostatnio dostałam od Ryśka na roczncę
            ślubu,piękną zastawę Włocławek ,to na grzyba mnie pani wyszczerbione talerze.
            A i tak wiem,że Jadzia z bufetu to Zdzicha.
            A wogóle Zdzicha to facet i już.Tylko udaje babę.Żadne tłumaczenia tu nie
            pomogą.
            • jadzia_z_bufetu Re: Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:43
              Ta Rysiu jej dał z Wrocławka jej paniusi dał.
              Zastawem jej dał.
              Ja wam jutro za to tyż dam. Kaszankie dam na obiad - niedoczekanie.
              • grazyna-lubicz Re: Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:50
                Pani Jadziu, czy Zdzicho dlaczego pani udaje babe jak pani jest facetem .A może
                pani jest transeksualista i źle sie pani czuje w swojej płcii dlatego pani tu
                babe udaje?
                • jadzia_z_bufetu Re: Arystokracja psia mać 03.10.02, 20:55
                  grazyna-lubicz napisała:

> Pani Jadziu, czy Zdzicho dlaczego pani udaje babe jak pani jest facetem .A
                  może
                  >
                  > pani jest transeksualista i źle sie pani czuje w swojej płcii dlatego pani tu
                  > babe udaje?

Żeśta wszytskie arystokraty nie wyginęły to ja się dziwiem niepomiernie
                  skoroście takie domyślne odwrotnie som.
                  Ja jej o jednem to ona mię o czem innem.
                  Czekaj ty jutro jak po kaszankie przyńdziesz to ja ci dam. Odwrotnie tyż.
                  • pan_pndzelek Sie Jadzia nie turbuje 03.10.02, 21:10
                    Sie Jadzia nie turbuje, ta lubicz to jakaś taka mocno upierdliwa...
                    • jadzia_z_bufetu Re: Sie Jadzia nie turbuje 03.10.02, 21:23
                      pan_pndzelek napisał:

> Sie Jadzia nie turbuje, ta lubicz to jakaś taka mocno upierdliwa...
                      >
      • Gość: balonówa Re: Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/tx IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 00:19
        Zdzicha to facet.
        Sama widziałam onegdaj włosy na jego nogach. I wypukłosci niżej pasa.
        • grazyna-lubicz Re: Czy Zdzicha to facet?-------------- NIE (n/tx 05.10.02, 18:12
          Gość portalu: balonówa napisał(a):

> Zdzicha to facet.
          > Sama widziałam onegdaj włosy na jego nogach. I wypukłosci niżej pasa.
          -------
          A duże miał te wypukłości? Bo mój Rysiu to ledwie ledwie tam ma,to ja szukam z
          dużymi wypukłościami.
    • grazyna-lubicz Re: Czy Zdzicha to facet? 03.10.02, 21:34
      A ja powtarzam ty zboczeńcu udający babę,że żadnych talerzy ci nie
      wyniosłam,mało ja u ciebie w żadnym bufecie nie byłam ,bo ja z Ryskiem i
      dziecmi jadamy w domu.A ty tu takie rzeczy opowiadasz.Ty zboku jeden,przestań
      udawac Jadzię czy inne baby , boś ty facet tylko z tych "innych".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka