na4 17.11.05, 07:49 czy możecie polecić dobrą podstawówkę, nie przepełnioną, z mądrym personelem chcącym uczyć i wychowywać (przyjaznym dzieciom). Chciałabym, żeby dziecko zachęcono do nauki a nie zrażono. Dziekuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzzaw Re: dobra podstawówka 17.11.05, 07:58 na4 napisała: > czy możecie polecić dobrą podstawówkę, nie przepełnioną, z mądrym personelem > chcącym uczyć i wychowywać (przyjaznym dzieciom). Chciałabym, żeby dziecko > zachęcono do nauki a nie zrażono. Dziekuje za odpowiedź. 103 koło Jeziorka. Kameralna z dobrym personelem i dobrze zarządzana. Mam tam dwójkę dzieci i jest O.K. pozdr., Odpowiedz Link Zgłoś
ginalskie Re: dobra podstawówka 17.11.05, 20:29 ja ukonczylem 115 i jestem bardzo zadowolony... ładna okolica Parku, kadra okej, pracownicy administracyjni też spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
monia323 Re: dobra podstawówka 01.12.05, 10:14 ja ja nie polecam, szkołą się zepsuła. Moja córka chodziła tam przez 2 lata i zabrałam ją . Przeniosłam do 307 i jestem bardzo zadowolona. W115 niski poziom nauki, mała swietlica i mało zajęc dodatkowych a nawet śmiem powiedzieć ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: dobra podstawówka 28.11.05, 08:20 nauczanie poczatkowe i podstawowka jest super w integracyjnej na koncu Bonifacego, moje mlode sa w liceum, ale wspominaja te podstawowke jako wspaniale miejsce.. ja tez bylam zadowolona, mialam dobry kontakt z wychowawczyniami... zadowoleni bylismy... gimnazjum juz slabiej, z liceum ucieklismy jednak Odpowiedz Link Zgłoś
ghost_hamster Re: dobra podstawówka 28.11.05, 14:52 skończyłem ta szkołe. gimnazjum również. dopóki byłem w podstawówce było ok ale w gimnazjum wymienili połowę nauczycieli na delikatnie mówiac niefacowych - w chwili obecnej nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: dobra podstawówka 01.12.05, 17:17 uhm... zgoda, moje uciekły po gimnazjum... ale podstawówka cały czas jest the best, zwłaszcza nauczanie początkowe Odpowiedz Link Zgłoś
michalk76 Re: dobra podstawówka 05.12.05, 00:13 Ja polecam 103. Sam ja kończyłem, widizałem, ze ostatnio niezly remont strzelili, i boisko nowe Odpowiedz Link Zgłoś