Dodaj do ulubionych

pomocy! strój goryla - gdzie mogę wypożyczyć?

08.12.05, 08:50
niby śmieszna sprawa ale zobowiązałem się... Obdzwoniłem już sporo
wypożyczalni strojów - zdziwieni, że mam takie zamówienie. Może ktoś z Was
jest w stanie mi pomóc? Potrzebuję wynająć na jeden dzień.

Pozdrawiam i czekam na wiadomość:

photoart@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • p.s.j Re: pomocy! strój goryla - gdzie mogę wypożyczyć? 08.12.05, 09:03
      goryle najczęsciej chodzą w ciemnych, jednolitych garniturach, biała koszula +
      ciemny krawat, _ciemne okulary_, do tego słuchawka od intercomu w uchu. (teraz
      może już mają blutufy). Zresztą zależy od tego, za czyjego goryla masz się
      przebrać - najczęściej starają się jak najbardziej przypominać strojem chronionego.
      • photoart p.s.j i zyzio - życzę zawsze dobrego humoru 08.12.05, 12:42
        być może kiedyś i wy będziecie w potrzebie i ktoś zamiast pomóc mrugnie okiem i
        obróci wasz apel w żart.

Maranka - dzieki, pozdrawiam - zaraz sprawdzam...;)

• Gość: Zyzio Re: pomocy! strój goryla - gdzie mogę wypożyczyć? IP: 62.181.175.* 08.12.05, 09:52
      Ale samca, czy samicy? Z tego co wiem ani jedno, ani drugie nie nosi strojow.
      Znakiem tego nie mozesz wypozyczyc czegos, czego nie ma.

--
      Mow mi Zyzio, mala
      • Gość: maranka Re: pomocy! strój goryla - gdzie mogę wypożyczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 11:46
        jest duża wypozyczalnia przy ul. baśniowej / ochota- grójecka / ale za goryla
        nie gwarantuje
    • Gość: roborobi Re: pomocy! strój goryla - gdzie mogę wypożyczyć? IP: *.chello.pl 08.12.05, 12:55
      Nic nie mogę polecić, ale zerknij tutaj:
      katalog.onet.pl/9483,wypozyczalnie_strojow,k.html
      lub tutaj:
      www.google.pl
      wpisz: wypożyczalnie strojów - Warszawa.
      Pozdrawiam, Robert.
      • photoart Re: pomocy! strój goryla - gdzie mogę wypożyczyć? 08.12.05, 18:20
        nic z tego. Wydzwoniłem sporo miejsc - bez rezultatu...
        • Gość: Zyzio Re: pomocy! strój goryla - co mam zrobić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:09
          A czytałeś Kod Leonarda.... ? Przesłanie jest jasne - musisz wystąpić we
          własnym futrze. Więcej Ci pomóc nie mogę.

--
          Mów mi Zyzio, mała
        • Gość: roborobi Re: pomocy! strój goryla - gdzie mogę wypożyczyć? IP: *.chello.pl 08.12.05, 19:40
          ;(. Spróbuj może jeszcze w teatrach.
          • Gość: Zyzio Re: pomocy! strój goryla - gdzie mogę wypożyczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:56
            Gość portalu: roborobi napisał(a):

> ;(. Spróbuj może jeszcze w teatrach.

...ale tylko w tych, które wystawiały "Goryle we mgle".

--
            Mów mi Zyzio, mała
            • photoart zyzio do buszu 09.12.05, 09:27
              zyzio, podobno takim zdolnym jak ty fundują bezpłatną podróż do buszu na
              drzewo.
              No to trzymaj się gałęzi, bo to chyba właściwe miejsce dla ciebie

roborobi - dzięki, już i tam sprawdzałem... chyba będę muisiał się poddać
              • Gość: Zyzio Re: zyzio do buszu IP: 62.181.175.* 09.12.05, 10:47
                A jestes mala, ze mowisz do mnie po imieniu? Dla Ciebie jestem Pan Zenon - i tej
                konwencji sie trzymaj!

--
                Mow mi Zyzio, mala
                • Gość: photoart Re: zyzio do buszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 17:17
                  bez urazy ale za mały bąbel jesteś - nie zasługujesz na uwagę, o szacunku nie
                  wspominam
                  • fedorczyk4 Goryli strój 09.12.05, 17:38
                    Sprawdź w Teatrze Wielkim. Tam mają niesamowite rzeczy.
                    • photoart Re: Goryli strój 09.12.05, 22:27
                      spróbuję, choć przyznam, że czas mnie goni i jeżeli nie załatwię tego w
                      poniedziałek to będzie kiepsko. Nie wiedziałem poza tym, że Teatr Wielki też
                      zajmuje sie wypożyczaniem.
                      Dzięki serdeczne;)
                      • fedorczyk4 Re: Goryli strój 10.12.05, 00:53
                        Owszem, zajmuje się. Wypożyczałam u nich cuda wianki. Przewidź kaucję, chyba
                        200PLN. no i oczywiście ceę wynajmu. Kostiumy mają pięęęękne. Powodzenia i
                        dobrej zabawy.
                        • Gość: www.megastroje.pl Re: Goryli strój wypożyczenie IP: 89.174.56.* 28.06.13, 14:54
                          gdyby ktokolwiek potrzebował strój goryla lub tysiące innych kostiumów karnawałowych to zajrzyjcie - www.megastroje.pl

a to link bezpośrednio do kostiumu goryla -
                          megastroje.pl/kostium-goryl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka