aankaa 18.10.02, 23:18 co Wy na to. Zgłoszenie nieobowiązkowe, liczymy (...) na niespodzianki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: sobota, 17, pod mostem 18.10.02, 23:29 Wyście chyba powariowali!!! Pod tym samym mostem??? Ja nie wiem czy dotrę na czas. Mam ślub córki podwładnego o 15.00. Zaprosił to nie wypada nie przyjść. Poza tym obiecałem sobie kino. Ale może się jakoś uporam??? Zobaczę kino może być w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: sobota, 17, pod mostem 18.10.02, 23:31 My [ja na pewno jestem zwariowany :)] patrz watek w Saloonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: sobota, 17, pod mostem 18.10.02, 23:43 Jakim mostem, Jezu? szybko odpowiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: sobota, 17, pod mostem 19.10.02, 00:28 Poniatowskiego, po praskiej stronie. Będąc po 17 znajdziesz nas bez trudu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: sobota, 17, pod mostem 19.10.02, 00:18 d.z. napisał: > Wyście chyba powariowali!!! czy wyglądamy na wariatów ? > Pod tym samym mostem??? TAK > Ja nie wiem czy dotrę na czas. przecież nie uciekniemy stamtąd po chwili... > Mam ślub córki podwładnego o 15.00. Zaprosił to nie wypada nie przyjść. ślub trwa chwilę (życie dłużej), na wesele też idziesz ? > Poza tym obiecałem sobie kino. > Ale może się jakoś uporam??? Zobaczę kino może być w niedzielę. pewnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: sobota, 17, pod mostem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 09:54 Nic z tego. Mam byznes tok z szycha. Czekalem na to pol roku. Moze inna raza? Odpowiedz Link Zgłoś