Dodaj do ulubionych

Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego tele...

IP: *.acn.waw.pl 15.12.05, 02:47
Gdybyście przy każdym skraodzionym telefonie sprawdzali billingi i próbowali go namierzyć to złodziej bałby się go ukraść, a ktokolwiek inny kupić.
I byłoby mniej kradzieży komórek. I byście mogli znowu zająć się wlepianiem mandatów.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.acn.waw.pl 15.12.05, 03:35
      Tanie państwo PiS'u. Druga służbowa rezerwowa komórka, jak się bateria wykończy
      w pierwszej. K.mac, ręce opadają. A podatnicy płaca.
      • Gość: pisuary Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:09
        komortka komorka a pensje z Wawy dla setek urzedasow kidy od wrzesnia nic nie
        robia
        • Gość: fakopis JAK TA NASZA POLICA DBA O OBYWATELI:o) DZIEKUJEMY IP: *.chello.pl 15.12.05, 11:33
          ze nawet bez formalnego zawiadomienia szukacie zwyklego tel kom bo jestescie po
          to by CHRONIC I SLUZYC nam POLAKOM hehehehehehe
          • Gość: pix Komorka skradziona przez belgijska prostytutke? IP: *.ri.ri.cox.net 15.12.05, 12:16
            Czy to czasem nie komorka zagubiona - skradziona europoslowi Golikowi?
          • Gość: Popowo Rules! "Unia" wszędzie, co to będzie? IP: *.chello.pl 16.12.05, 19:16
      • Gość: majka Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:49
        tiaa niezły kabaret mam się szykuje za panowanie Kaczora Małego I:-(
      • Gość: anfra Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:54
        A może by tak szef radiowo-telewizyjnej rozgłośni rządowej szarpnął się i z
        tego co mu zostało po obligacjach uzyskanych na zakup Stoczni Gdańskiej kupił
        tej pani ładowarkę w prezencie Gwiazdkowym i futerał mohair'owy żeby się tak
        szybko nie rozładowywała (nie Pani a komórka). Ulży w ten sposób i Pani i
        naszej dzielnej Policji. To tak pod rozwagę. Aha. No i New Prezio częściej
        będzie w rozgłośniach bywał.
        • Gość: pix Co za problem? IP: *.ri.ri.cox.net 15.12.05, 12:28
          czy tak trudno namierzyc te komorke? Kazda przeciez mozna namierzyc.

Albo zwyczajnie zamknac numer, i po krzyku

musi byc zaraz artykul w prasie?
          • Gość: qaazziikk Naturalnie, że to problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 13:06
            Przecież w tej komórce pewnie był numer samego wszechmogącego KACZORA, a może nawet obu naraz :-). no i pewnie innych pisiorków też :-D. a jak wiadomo, to tajemnica państwowa.
            • jardo-g Re: Naturalnie, że to problem 15.12.05, 13:26
              A nie ma tych numerów na stronie www.ksiazka-telefoniczna.com ?
            • Gość: nacholeręonanam ZARAZ CHWILECZKĘ, PRZECIEŻ TO WASZA IP: *.chello.pl 15.12.05, 16:32
              "KOBITA", ONA BYŁA TYLKO W DWÓCH PARTIACH:

1. UNII DEMOKRATYCZNEJ;

2. UNII WOLNOŚCI.

"WEŹTA SE JĄ ABAROT."
      • Gość: AGA Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:09
        A pierwszą już ukradli wcześniej?
        • Gość: ;) Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:48
          nie, wcześniej to ukradli księżyc;-(
      • block-buster Cala policja szuka zaginionego kota kaczorow 15.12.05, 13:54
        Bo ma czas,a kot kaczorow ma duzy wplyw na polityke panstwa...
        A moze komendant stoleczny stuknalby sie w glupia lepetyne i zajal sie 500
        napadami codziennie na ludzi w Warszawie.
      • Gość: garfield69 Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: 200.46.75.* 15.12.05, 14:14
        Ale zauwaz, jaka sympatyczna buzia u tej Pani, nieprawdaz ?
        Az, chce sie zyc.
        Na obczyznie.
      • Gość: iaia "Każde przestępstwo traktujemy z taką samą powagą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 19:57

"Każde przestępstwo traktujemy z taką samą powagą. Zawsze robimy wszystko, co
        tylko możliwe, by zatrzymać sprawców i odzyskać utracone mienie."
        "Gdybyśmy przy każdym zaginionym aparacie mieli przeglądać monitoring, sprawdzać
        billingi itd., to nie zajmowalibyśmy się niczym innym."
    • Gość: Zenon Kaczyzm w rozkwicie - Szczęśliwice zamknięte IP: *.compi.net.pl / *.compi.net.pl 15.12.05, 07:03
      Dzisiejsze Życie Warszawy pisze:
      www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_a_ListNews1&news_cat_id=11&news_id=76613
      Niezła jazda po Górce Szczęśliwickiej

Górka miała być otwarta w połowie grudnia, czyli... dzisiaj. Ale nie będzie.

Wiadomo też, że górka nie będzie otwarta ani w grudniu, ani w styczniu. Mało
      tego – prawdopodobnie będzie zamknięta przez cały zimowy sezon. Tymczasem jest
      to jedyny profesjonalny stok narciarski w Warszawie.

Dlaczego obiekt nie przyjmie narciarzy? Ponieważ miejscy urzędnicy, wbrew
      wielokrotnie powtarzanym zapewnieniom, nie dogadali się z firmą Energopol-
      Trade, która jest właścicielem sprzętu narciarskiego na stoku, w tym wyciągu. –
      Spotkałem się z Arturem Piłką, szefem miejskiego biura sportu, dwa razy.
      Obiecywał, że miasto zwolni nas z podatku i części opłat, bo obciążenie nimi
      było dla nas zabójcze. Po prostu nie opłacało nam się prowadzić działalności.
      Ale wszystkie te zapewnienia były nam dane na tzw. twarz, a nie na piśmie, więc
      teraz można je włożyć między bajki – mówi Henryk Żebrowski, prezes Energopol-
      Trade.

– Rzeczywiście, na razie nam się niepowiodło z Górką Szczęśliwicką – martwi się
      Artur Piłka. – Ale na pewno będziemy jeszcze rozmawiać z Energopolem. Miastu
      naprawdę zależy na przywróceniu stoku do życia. Nie wszystko jednak możemy
      zrobić.

Po dokładnych analizach okazało się, że miasto nie może zwolnić Energopolu z
      płacenia części podatku za użytkowanie stoku. Zgodnie z przepisami podatkowymi
      byłoby to możliwe, gdyby podstawową działalnością firmy był sport. Sęk w tym,
      że Energopol zajmuje się przede wszystkim budownictwem.

O tym, że podatkowe zniżki są możliwe i konieczne, przekonują przykłady z
      Poznania i Chorzowa. – Właśnie tam, dzięki podobnym ulgom, spółki nie płacą
      podatków i mogą sprzedawać tanie bilety. Dzięki temu stoki są pełne ludzi –
      przekonuje Żebrowski.

Choć miasto zapewnia, że doprowadzi w końcu do uruchomienia stoku, to żadnych
      dat już nie podaje.

Teraz najbliżej położony stok, po którym mogą szusować warszawiacy, jest w
      Bełchatowie (215 kilometrów od Warszawy). Tyle tylko, że całodzienny karnet na
      zjazdy po bełchatowskim zboczu kosztuje około 100 złotych, a w Warszawie
      kosztował 30. Trzeba też jeszcze do Bełchatowa dojechać.

Data: 2005-12-15
      MARCIN HADAJ

• Gość: jogo Re: Kaczyzm w rozkwicie - Szczęśliwice zamknięte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:12
        Marcinie jak ta chołota z wawy nie pojdzie szybko to bedzie koniec swiata dwa
        lata temu mowilem ze cztery kadencje nie posprzataja a teraz toi piec po tych
        praworzadnych i sprawiedliwych
    • zupper żenada 15.12.05, 07:30
      współczuje policji tego cyrku strachem podszytego
      • Gość: antypolicjant Rzecznik prasowy kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:48
        To nieprawda, co kolejny raz mówi rzecznik prasowy stołecznej policji. Sam
        doświadczyłem, jak jest traktowany zwyczajny mieszkaniec miasta. Gdy mi się
        złodzieje włamali do samochodu i ukradli radio, policjant któremu zgłosiłem
        kradzież, nawet nie zszedł na parking, aby obejrzeć samochód.... A potem
        dostałem pismo, że "śledztwo umorzono z powodu nie wykrycia sprawcy". A kto go
        mógł (chciał?) wykryć? Życzę panu Sokołowskiemu nadal dobrego samopoczucia.
        • Gość: SD Zwyczajny warszawiak, nie jest z Popowa i nie IP: *.chello.pl 15.12.05, 08:18
          jest TW Mosadu.
          • Gość: Witold A może to inna "instytucja/agencja"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:59
        • Gość: rf Re: Rzecznik prasowy kłamie IP: *.udskior / 217.11.133.* 15.12.05, 09:34
          ja z kolei nie chciałem zgłaszać bo znam realia ale patrol który podszedł do
          mnie jak zmieniałem szybe powiedział cyt. " Moze pan zgłosić, może kiedys
          wpadną to oddzyska Pan radio"
          • Gość: W Re: Rzecznik prasowy kłamie IP: 62.41.77.* 15.12.05, 10:10
            Jak mi radio z samochodu ukradli policjant w plastikowych klapkach doradzil,
            zebym zrobil "przyczajke", zlapal zlodzieja i wtedy do nich zadzwonil, to oni
            mu odpowiednio "wpie**ola"...
        • Gość: vortex Re: Rzecznik prasowy kłamie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:41
          Co za .... Dwa razy zdazylo mi sie zglosic na Wilcza w Wwie w sprawie
          skadzionych rzeczy (raz telefon, raz walkman suna). Obydwa razy dostalem ta
          sama odpowiedz: Panie, nie oplaca sie pisac protokolu. I tak nie znajdziemy.
          Slowa tego rzecznika to zenada i obluda.
          • Gość: lili kto po nich posprzata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:34
            Szacuje ze po tych trzech latach zabraknie w kasie miasta pare miliardow oraz
            kto spusci te pare tysiecy Kaczych urzedasow z calej polskiktorzy byli
            narzedziem do wyborowwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ptl Re: Rzecznik prasowy kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:52
          ... no i sraczka juz jest?
          Kaczki dużo łykają sta tez kupka co chwilę.
        • Gość: Klara Re: Rzecznik prasowy kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 10:18
          Mnie też próbowano ukraść samochód - tyle, że na Targówku. Przyszłi policjanci-
          niby wzięli odciski, ale od razu powiedzieli, że nie wykryją sprawcy. Po około
          miesiącu dostałam napisane przez kalkę (zapewne taśmowo) umorzenie sprawy wobec
          niewykrycia sprawcy.
          Ja to się zastanawiam, czy oni nie współpracują ze złodziejami. Zachowanie
          policjantów było podczas oględzin conajmniej dziwne. Miałam wrażenie, że żałują,
          że nie udało się złodziejom ukraść mi auta. Zastanawiali się, jak mogło się nie
          udać. Aż doszło między nami do wymiany zdań. Może warto zająć się komendą na
          Targówku i przeprowadzić tam kontrolę!
        • Gość: ten Re: Rzecznik prasowy kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 10:35
          Mi ostatnio teź ukradli radio ale nawet tego nie zgłosiłem . Szkoda czasu i
          nerwów
      • maciek9940 Re: żenada 15.12.05, 10:45
        Dla Bardzo Ważnej Osobistości postawią na nogi cały potencjał techniczny i
        ludzki policji a dla normalnych ludzi ( nazywanych kulturalnie przez PISiorka
        Kurskiego "ciemniakami")............. pały policyjne jak w Poznaniu.

W stosunku do poprzednich rządów jedyna zmiana to ta, że poprzednia władza nie
        była z założenia represyjna wobec zwykłych ludzi.
    • yavorius Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te 15.12.05, 08:22
      "Mariusz Sokołowski: - Każde przestępstwo traktujemy z taką samą powagą. Zawsze
      robimy wszystko, co tylko możliwe, by zatrzymać sprawców i odzyskać utracone
      mienie"

Buhahaha, rotfl rotfl. Bezczel :/
    • wojtek7362 Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te 15.12.05, 08:55
      "...Każde przestępstwo traktujemy z taką samą powagą. Zawsze robimy wszystko, co
      tylko możliwe, by zatrzymać sprawców i odzyskać utracone mienie..."

mojego aparatu szukali tez funkcjonariusze techniki operacyjnej? nie wiedzialem
      ze z taga powaga potraktowali moje zgloszenie! po prostu nie znam nikogo ktorego
      aparat po kraciezy odnalazlby sie, tzn. przepraszam ktorego aparat odnalezliby
      funkcjonariusze techniki operacyjnej! (badz z ich pomoca)
    • Gość: ss Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 08:56
      Niech zwykli ludzie nie mają złudzeń, że ktoś w podobny sposób szuka ich
      komórek. Gdybyśmy przy każdym zaginionym aparacie mieli przeglądać monitoring,
      sprawdzać billingi itd., to nie zajmowalibyśmy się niczym innym.

do d.u.p.y z taka firma
      • Gość: wyga Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: 80.48.254.* 15.12.05, 08:58
        Najciekawszy będzie prawdopodobnie wykaz numerów, na które pani dzwonila.
    • Gość: radek Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 15.12.05, 08:58
      Przeciez sprawdzenie bilingow i zidentyfikowanie numerow z ktorymi kontaktuje
      sie uzytkownik skradzionej komorki to najprostszy sposob na odnalezienie
      zlodzieja. Ja nawet nie wiedzialem ze nie jest to rutynowe dzialanie i teraz
      rozumiem dlaczego jest tak duzo kradizezy' po prostu jest to bezkarne. Linia
      polityczna tego artykulu jest jasna, ale to juz zupelne zaslepienie odbierajace
      zdolnosc normalnego myslenia.
    • magdii Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te 15.12.05, 08:58
      Mi też ukradli komórkę w supermarkecie, nikt jej nie szuka, spędziłam na
      komisariecie półtorej godziny (i to nie na najbliższym, ale odpowiednim który
      zajmuje się komórkami) i policjant powiedział, że nie zajmują się szukaniem
      telefonów we współpracy z operatorem, nawet do głowy mu nie przyszło aby
      obejrzeć obraz z kamery, jak widać są równi i równiejsi ....
      • Gość: wyga Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: 80.48.254.* 15.12.05, 09:02
        magdii napisała:

> [...] nawet do głowy mu nie przyszło aby
        > obejrzeć obraz z kamery, jak widać są równi i równiejsi ....

To Ty nie wiedziałaś? Gdzie Ty żyjesz? Przecież teraz to norma.
    • Gość: Roca Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.bph.pl 15.12.05, 09:02
      Wszystkie zwierzęta są równe, ale świnie są równiejsze...
      • Gość: bt "Chomiki sa równiejsze" nt IP: *.acn.waw.pl 15.12.05, 10:17
      • Gość: koloratura1 Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.05, 13:49
        : Roca napisał(a):

> Wszystkie zwierzęta są równe, ale świnie są równiejsze...

Dokładnie to to szło tak:
        "All animals are equal but some are more equal"
        (..., ale niektóre równiejsze)

Ale, oczywiście, masz rację: chodziło o świnie.
    • Gość: Maria Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:03
      Gdyby za nia zaplacila z pensji wysokości 1200 brutto , pilnowalby komórki.
      • Gość: janek Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.aster.pl 15.12.05, 09:08
        sadzisz, że jej komórka kosztowała 1200 brutto?? Powodzenia. totalna ignorancjac
        nadchodzi wielkimi krokami: już od 23-12-2005
        • Gość: wyga Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: 80.48.254.* 15.12.05, 09:12
          Gość portalu: janek napisał(a):

> sadzisz, że jej komórka kosztowała 1200 brutto?? Powodzenia. totalna
          ignorancja
          > c
          > nadchodzi wielkimi krokami: już od 23-12-2005

Czy Ty umiesz czytać? Tam chodzi o pensję 1200 brutto.
          Nabij zanim wystrzelisz.
    • Gość: zyga Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:12
      Sąsiad ma komórkę , może to TA . Tylko nie wiem czy z niej dzwonił bo ma
      drewianą obudowę i nie ma klawiatury na drzwiach . Nie wiedziałem że komórka to
      taki strategiczny obiekt że " spece" jej szukają , moja się nigdy nie znalazła.
      Gdzie ja mieszkam ?.
    • Gość: Albo Jak ktos wie to znajdzie. IP: *.netia.pl 15.12.05, 09:25
      A operatorzy szukaja swoich "waznych" telefonow w bardzo prosty sposob:
      - telefon po kradziezy celowo nie jest natychmiast blokowany (SIM jak i IMEI)
      - sprawdzane sa polaczenia (zwlaszcza na numery stacjonarne) wykonane z numeru
      (znalazca zwykle dzwoni do rodziny)
      - jesli to nie pomoze sprawdza sie czy w ramach sieci aparat o podanym IMEI nie
      pojawil sie z innym SIMem i znow sprawdza sie gdzie dzwoni i czy nowy SIM nie
      jest numerem abonamentowym.
      Potem zwykle rozmowa z osoba do ktorej złodziej najczesciej dzwoni wystarczy by
      telefon sie znalazł.
      Proste, ale dla zwykłego szarego obywatela - niemozliwe.
      • Gość: tril Re: Jak ktos wie to znajdzie. IP: *.itelekom.pl 15.12.05, 10:22
        "W Polsce co roku ginie kilkadziesiąt tysięcy telefonów komórkowych."

Czytałem w jakiejś gazecie poświęconej telekomunikacji, że operatorom zgłasza
        się rocznie około MILIONA zaginionych telefonów (w celu zablokowania). Pewnie
        jakaś część z nich zostaje faktycznie zgubiona, ale niewielka.

A włączony telefon można namierzyć z dokładnością do ulicy. Nawet taka usługa
        jest u operatorów (np Plus). Nr IMEI może niestety każde dziecko zmienić, mając
        kabelek i odpowiedni soft na kompie. Za to możemy dziękować twórcom komórek,
        którzy się od niedawna starają to zmienić.
    • Gość: hehehe Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: 83.8.26.* 15.12.05, 09:26
      A ja powiem tak ciekawe czy jak by inny czlowiek zgubil telefon czy policjanty
      by robily taki cyrk, hahahaha a zobaczcie nie zglosila zgubienia telefonu ,
      formalnie a oni juz sobie klaki na tylkach wyrywali, che che lizusy
    • Gość: Moherowy Beret ! ! ZIOBRO w akji! IP: *.w83-115.abo.wanadoo.fr 15.12.05, 09:33
      Sprawe nadzoruje swieta trojca:Ziobro, Dorn i Waserman!
      Pan Ziobro nie ma czasu aby przygotowac materialy dla Prezydenta!
      tak bedzie wygladac teraz IV Rzeczpospolita!
    • premier_pacynka W CH?W hipermarkecie?Co na to Rydzyk, Mohery 15.12.05, 09:36
      brat jaroslaw!! Co innego mowia co innego robia!! Skandal tak narod oklamac!
      Zamiast do malego sklepiku osiedlowego do Polaka to oni w hipermarketach kupuja
      u niemca!!! SKANDAL!!! ZDRADA KRAJU!!!
      • Gość: tytus Re: W CH?W hipermarkecie?Co na to Rydzyk, Mohery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:44
        No ciekawe czy tak wszyscy policjanci szukali by mojej komórki.To jest totalna
        bzdura, czy nie wiecie co to jest ukręcanie spraw, a statystyka później mówi co
        innego.
      • Gość: koloratura1 Re: W CH?W hipermarkecie?Co na to Rydzyk, Mohery IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.05, 14:19
        Mam nadzieję, że to chociaż - co Boże uchowaj - nie było w niedzielę!
        • Gość: WC "Kwadrat" CO NA TO PROF. GEREMEK - "OJCIEC DUCHOWY" IP: *.chello.pl 17.12.05, 07:42
          E. J.???
    • Gość: el_comandante Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.asystent.polsl.gliwice.pl 15.12.05, 09:44
      "Gdybyśmy przy każdym zaginionym aparacie mieli przeglądać monitoring, sprawdzać
      billingi itd., to nie zajmowalibyśmy się niczym innym."

Noooo i nie będzie czasu na ku*ewki i upijanie się. Straszne.
    • Gość: poranek Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:45
      ja to hciał bym zobaczyć jak tej komórki szuka spec wasserman
      pozdrawiam
      • Gość: wyga Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: 80.48.254.* 15.12.05, 09:51
        Gość portalu: poranek napisał(a):

> ja to hciał bym zobaczyć jak tej komórki szuka spec wasserman
        > pozdrawiam

Masz u niego "plus".
    • lilith76 Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te 15.12.05, 09:55
      ogłosili już przetarg na wazelinę dla Komnedy Stołecznej? czy kupują ją własnym
      kosztem?
      • Gość: koloratura1 Nasz prezydent jak Saddam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.05, 14:07
        No, jest pewna różnica; ma tylko jednego sobowtóra.
    • mangold Jak nie wanna to telefon........co za kraj... 15.12.05, 09:55
      Moje radio samochodowe nie było tak ostro szukane...sprawę umorzono po
      tygodniu... :-))
    • Gość: emeryt policyjny "spieprzaj dziadu"....mówi WAM to coś-??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:56
      To właśnie w tej instytucji jest chore do szpiku kości-tak było i tak jest i juz
      pewnie pozostanie.Odszedłem z tej instytucji bo praca w niej dla samego siebie
      stała się śmiertelnym niebezpieczeństwem.Rządzą układy,układziki-policjant jest
      w istocie rzeczy ubezwłasnowolniony i pozbawiony możliwości samodzielnego
      myślenia.Przykładów takich jak ten z telefonem jest dziennie pełno-ktoś kiedys
      wspominał o apolityczności Policji-...jest to bzdura i mydlenie oczu opinii.Ci
      którzy wierzą w to,że w każdym takim przypadku,lub innym policjant troskliwie
      się nim zaopiekuje i z takim rozmachem zarówno od strony "technicznej" jak tez
      dochodzeniowej przeprowadzi działania-czynności-jest naiwny.Jak ja się ciesze że
      juz w tym "bagnie nie muszę się babrać".
    • Gość: Brudny Hary Mariusz Sokołowski....................... ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:58
      chce wazeliniarską gadką przekonać sam siebie i sobie podobnych o czystych i
      prawidłowych reakcjach policji.
      Panie Sokołowski my dobrze wiemy jak , kiedy i dla kogo pracujecie we właściwy
      sposób.
    • Gość: paweł_m Re: Stołeczna policja na tropie bardzo ważnego te IP: 212.244.29.* 15.12.05, 10:06
      tu wypowiada się policjant fantasta:
      mienie."

tu normalny realista:
      "Policjant z Targówka: - Niech zwykli ludzie nie mają złudzeń, że ktoś w podobny
      sposób szuka ich komórek. Gdybyśmy przy każdym zaginionym aparacie mieli
      przeglądać monitoring, sprawdzać billingi itd., to nie zajmowalibyśmy się niczym
      innym."

rozbawiło mie to :)
    • Gość: jan niezbedny a MY ??? My za Was placimy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cafemax.eu.org 15.12.05, 10:07
      niedosc ze Nie placi na Was to jeszce WY robicie taka akcje a My za to placimy a
      jak nam gina telefony to jeszcze nam oszczerstwa ze to na tle oszustwa kradzierz
      !!!!!!!!!!! wiec??????????? co to za kraj ????????????????????????????
    • Gość: Airwalk OCZYWIZNA!!! IP: 193.247.39.* 15.12.05, 10:10
      mienie."

Panie Mariuszu, Pan mnie nie rozsmiesza!!!! :-) Jak ja sie zglosze to tez ta
      specjalna komurka policji sie sprawa zajmie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka