Gość: Kamień IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 18:20 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=25&w=3396941 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saunne Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 19:00 Drogi Kamieniu, czasami lepiej jest najpierw poczytac o dzialalnosci osoby, ktora ma sie zamiar skrytykowac, a dopiero potem dzielic sie publicznie swoimi refleksjami. Tak sie sklada, ze prof. Zoll wielokrotnie wystepowal w obronie prawa wlasnosci, o czym moglbys sie przekonac, gdybys od czasu do czasu zajrzal chocby na zolte strony "Rzeczpospolitej". Twoja sugestia o koniecznosci rezygnacji ze stanowiska jest po prostu smieszna, nie mowiac juz o tym, ze uwarunkowana jest sympatiami politycznymi. Wiecej rozwagi Kamieniu, mniej emocji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 19:02 Ty znasz prawdę z żółtych stron (też ją znam), a ja z własnego doświadczenia. Czy to, że może być gorszy rzecznik oznacza, że dziś musimy mieć marnego? A marny jest i to bardzo! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 19:12 Na jakiej podstawie uwazasz, ze jest marny? Bo chyba nie na podstawie jednego programu...? A prawde znam nie tylko z zoltych stron... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień NIE POMÓGŁ MI W KILKU SPRAWACH - WYSTARCZY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 19:20 1. O ZWROT WYWŁASZCZONEGO GRUNTU; 2. W SPRAWIE NIEKONSTYTUCYJNOŚCI USTAWY O NAJMIE LOKALI Z 2 07 1994; 3. W SPRAWIE NIEKONSTYTUCYJNOŚCI PRAWA ENERGETYCZNEGO Z 1997 ROKU Mam pisać dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mydelko Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: 203.36.162.* 27.10.02, 07:06 ugrys sie w pndzelek ! mydelko ! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Do Kamienia!!!!!!!! OT 26.10.02, 21:20 Napisz na mój meil lub podaj mi swój w tym miejscu. Mam nie cierpiące zwłoki pytanie do Ciebie. Pozdrawiam. _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Re: Do Kamienia!!!!!!!! OT IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 23:12 Ja piszę wszystko na forum. Cóż to za temat, wymagający kamuflażu? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Do Kamienia!!!!!!!! OT 28.10.02, 23:37 Od kiedy podnosisz czynsze w swojej kamienicy? Od grudnia czy dopiero od stycznia? Pytam, bo zdania wśród zarządców są podzielone... _______________________________________ ...i w Paryżu nie zrobią z owsa ryżu... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Magiczna data 10 10 2002 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 23:12 To data opublikowania treści wyroku TK w Dzienniku Ustaw 168. Wysłałem w połowie października wypowiedzenia czynszu, podwyżka od 1-go grudnia. Podwyżka na max. Tobie i innym też radzę. Ale dla Was już za późno-lokatorzy musieliby otrzymać do 31 października (można wręczyć przez dozorcę za potwierdzeniem odnioru). Jak się spóźnisz, to dopiero od 1-go stycznia. Rozumiesz? Musisz im dać pełny miesiąc kalendarzowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień POLAK MAŁY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 23:14 Profesor Andrzej Zoll jest symbolem miernoty społeczeństwa polskiego. Po prostu: POLAK MAŁY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula MAŁY POLAK czyli Kamień IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 00:02 Przestań skakać po wszystkich lokalnych forach z tymi obłudnymi oskarżeniami, bo wylądujesz w Tworkach ty kamienny czubku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Kiedyś Ci wyjawię pewną tajemnicę IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 00:03 Bynajmniej nie związaną z jakimś tam Zollem, ale z Tobą. Spłoniesz ze wstydu. Ale jeszcze nie czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamień Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 00:05 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=3397125 Odpowiedz Link Zgłoś