Dodaj do ulubionych

PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 18:20
www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=25&w=3396941
Obserwuj wątek
    • Gość: saunne Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 19:00
      Drogi Kamieniu, czasami lepiej jest najpierw poczytac o dzialalnosci osoby,
      ktora ma sie zamiar skrytykowac, a dopiero potem dzielic sie publicznie swoimi
      refleksjami. Tak sie sklada, ze prof. Zoll wielokrotnie wystepowal w obronie
      prawa wlasnosci, o czym moglbys sie przekonac, gdybys od czasu do czasu zajrzal
      chocby na zolte strony "Rzeczpospolitej". Twoja sugestia o koniecznosci
      rezygnacji ze stanowiska jest po prostu smieszna, nie mowiac juz o tym, ze
      uwarunkowana jest sympatiami politycznymi.
      Wiecej rozwagi Kamieniu, mniej emocji.

Pozdrawiam.
      • Gość: Kamień Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 19:02
        Ty znasz prawdę z żółtych stron (też ją znam), a ja z własnego doświadczenia.
        Czy to, że może być gorszy rzecznik oznacza, że dziś musimy mieć marnego?
        A marny jest i to bardzo!
        Pozdrawiam!

• Gość: saunne Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 19:12
          Na jakiej podstawie uwazasz, ze jest marny? Bo chyba nie na podstawie jednego
          programu...? A prawde znam nie tylko z zoltych stron...

Pozdrawiam.
          • Gość: Kamień NIE POMÓGŁ MI W KILKU SPRAWACH - WYSTARCZY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 19:20
            1. O ZWROT WYWŁASZCZONEGO GRUNTU;
            2. W SPRAWIE NIEKONSTYTUCYJNOŚCI USTAWY O NAJMIE LOKALI Z 2 07 1994;
            3. W SPRAWIE NIEKONSTYTUCYJNOŚCI PRAWA ENERGETYCZNEGO Z 1997 ROKU
            Mam pisać dalej?
          • Gość: mydelko Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: 203.36.162.* 27.10.02, 07:06
            ugrys sie w pndzelek !
            mydelko !
    • pan_pndzelek Re: Do Kamienia!!!!!!!! OT 26.10.02, 21:20
      Napisz na mój meil lub podaj mi swój w tym miejscu. Mam nie cierpiące zwłoki
      pytanie do Ciebie.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Kamień Re: Do Kamienia!!!!!!!! OT IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 23:12
        Ja piszę wszystko na forum. Cóż to za temat, wymagający kamuflażu?
        • pan_pndzelek Re: Do Kamienia!!!!!!!! OT 28.10.02, 23:37
          Od kiedy podnosisz czynsze w swojej kamienicy? Od grudnia czy dopiero od
          stycznia? Pytam, bo zdania wśród zarządców są podzielone...
          • Gość: Kamień Magiczna data 10 10 2002 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 23:12
            To data opublikowania treści wyroku TK w Dzienniku Ustaw 168. Wysłałem w
            połowie października wypowiedzenia czynszu, podwyżka od 1-go grudnia.
            Podwyżka na max. Tobie i innym też radzę. Ale dla Was już za późno-lokatorzy
            musieliby otrzymać do 31 października (można wręczyć przez dozorcę za
            potwierdzeniem odnioru). Jak się spóźnisz, to dopiero od 1-go stycznia.
            Rozumiesz? Musisz im dać pełny miesiąc kalendarzowy.
    • Gość: Kamień POLAK MAŁY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 23:14
      Profesor Andrzej Zoll jest symbolem miernoty społeczeństwa polskiego.
      Po prostu: POLAK MAŁY
      • Gość: ula MAŁY POLAK czyli Kamień IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 00:02
        Przestań skakać po wszystkich lokalnych forach z tymi obłudnymi oskarżeniami,
        bo wylądujesz w Tworkach ty kamienny czubku.
        • Gość: Kamień Kiedyś Ci wyjawię pewną tajemnicę IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 00:03
          Bynajmniej nie związaną z jakimś tam Zollem, ale z Tobą.
          Spłoniesz ze wstydu.
          Ale jeszcze nie czas
    • Gość: Kamień Re: PROF. ANDRZEJ ZOLL BOI SIĘ GŁOSU LUDU IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 00:05
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=61&w=3397125
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka