andrzejzb 28.12.05, 00:34 Taki sam cmentarzyk widziałem róg Wrocławskiej i Powstańców Śląskich. I cieszyłem się że mam sztuczną choinkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Ale obnizyć ceny nie chcieli IP: *.pgi.waw.pl 28.12.05, 07:57 Teraz nie opłaca im sie wywozić, ale jak w Wigilie pytałem o cene choinki, to była taka sama jak tydzień wcześniej nie można było wywalczyć nawet złotówki obniżki. Kiedyś w Wigilię ceny spadały o połowę i na takie tańsze choinki było sporo chętnych. Kazdy był zadowolony. A co do smietniska, przeciez wiadomo kto tam sprzedawał (miał pozwolenie). Wywieść choinki na śmietnik i obciążyć kosztami handlarza. Moze to czegoś ich nauczy, ze pazerność nie popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Porzucone choinki IP: *.chello.pl 28.12.05, 19:39 Dawno nie słyszałem tego określenia na plac przy Towarowej/Wolskiej. Cieszę się, że jeszcze w Stolicy są Warszawiacy. Odpowiedz Link Zgłoś
sewcik Re: Porzucone choinki 28.12.05, 10:09 Taki sam obraz jest u zbiegu ulic Towarowej i Okopowej. Widok jest żałosny. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier73 Re: Porzucone choinki 28.12.05, 10:28 Moze te choinki powinny byc rozdane potrzebujacym? Domom Dziecka, bezdomnym, domom Samotnej Matki itp.! Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Porzucone choinki 28.12.05, 10:54 może choinki przydały by się w zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oki Re: Porzucone choinki IP: *.itc.pw.edu.pl 28.12.05, 12:13 właśnie - a gdzie zeszłoroczne artykuły Gazety o tym, że choinki przydadzą się do zoo na karmę dla zwierzaków. Redaktorzy kochani - trochę wysiłku - nawet nie do archiwum iść trzeba, wystarczy spytać starszych stażem. wesołego Sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś