Gość: piotr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 21:33 Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego po remoncie Pl. Unii 122 jedzie do okoła Klonową i Goworka zamiast Boya, Warynskiego,do Puławskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piterek Re: 122 na Placu Unii. IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 30.10.02, 03:43 Dlatego ze latwiej skrecic z klonowej w goworka i dalej w pulawska niz z boya w warynskiego. Usiadz za kolkiem przegubowca to zobaczysz jak to latwo mowic! I popros ZDM o przestawienie cyklu swiatel. Moze Cie wysluchaja... Gość portalu: piotr napisał(a): > Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego po remoncie Pl. Unii 122 jedzie do > okoła Klonową i Goworka zamiast Boya, Warynskiego,do Puławskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: 122 na Placu Unii. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 23:49 To niech chociaż postawią przystanek na Klonowej przy Pl. Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterek Re: 122 na Placu Unii. IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 31.10.02, 06:22 Postawienie przystanku 122 na pl. Unii Lub. w kierunku Spartanska zajmie tegoglowym jesze co najmniej pare tygodnii. Spoko, juz oni "wiedza" co robia? LOL. Gość portalu: piotr napisał(a): > To niech chociaż postawią przystanek na Klonowej przy Pl. Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: 122 na Placu Unii. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 21:43 Oni myślą, a ty , człowieku, dymaj aż do Rakowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterek Re: 122 na Placu Unii. IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 02.11.02, 09:06 Wiem, wiem. Sek jest w tym ze po 35-letniej budowie i przebudowie ul. Warynskiego (a moze tak w to miejsce Pulawska do pl. Konstytucji? Kiedys planowano tam tez skierowac tramwaje) nie bardzo jest jak skierowac biedne 122 przez ten rejon miasta. Jezeli pojedzie Piekna to przesiadkowicze z pl. Na Rozdrozu beda plakac, a Ty i tak bys musial dymac do Warynskiego. Jezeli zjedzie do Dolnej po Trakcie Krolewskim to bedziesz musial dymac do Al. Ujazdowskich. Mozna by jeszcze zamkanac ul. Boya dla ruchu przelotowego i zlikwidowac rondo na pl. Unii Lub. Jednak wtedy wrzask podniosa tradycjonalisci ze im sie zabiera to co zawsze bylo i policja ze pogarsza sie bezpieczenstwo. Budowa tunelu oczywiscie nie wchodzi w rachube, a wiadukty zniszcza krajobraz. Zjazd i wjazd na Trase "L" to znow roboty inzynieryjne, brak kasy, i protesty mieszkancow. Pozostaja Ci tylko petycje do twardoglowego ZTM. Z tego co widze i slysze nie jestes jedyny. Gość portalu: piotr napisał(a): > Oni myślą, a ty , człowieku, dymaj aż do Rakowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterek Re: 122 na Placu Unii. IP: *.tnt34.chi15.da.uu.net 02.11.02, 09:08 Wiem, wiem. Sek jest w tym ze po 35-letniej budowie i przebudowie ul. Warynskiego (a moze tak w to miejsce Pulawska do pl. Konstytucji? Kiedys planowano tam tez skierowac tramwaje) nie bardzo jest jak skierowac biedne 122 przez ten rejon miasta. Jezeli pojedzie Piekna to przesiadkowicze z pl. Na Rozdrozu beda plakac, a Ty i tak bys musial dymac do Warynskiego. Jezeli zjedzie do Dolnej po Trakcie Krolewskim to bedziesz musial dymac do Al. Ujazdowskich. Mozna by jeszcze zamkanac ul. Boya dla ruchu przelotowego i zlikwidowac rondo na pl. Unii Lub. Jednak wtedy wrzask podniosa tradycjonalisci ze im sie zabiera to co zawsze bylo i policja ze pogarsza sie bezpieczenstwo. Budowa tunelu oczywiscie nie wchodzi w rachube, a wiadukty zniszcza krajobraz. Zjazd i wjazd na Trase "L" to znow roboty inzynieryjne, brak kasy, i protesty mieszkancow. Pozostaja Ci tylko petycje do twardoglowego ZTM. Z tego co widze i slysze nie jestes jedyny. Gość portalu: piotr napisał(a): > Oni myślą, a ty , człowieku, dymaj aż do Rakowieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś