Dodaj do ulubionych

Gdzie jest Pan_Pndzelek?

30.10.02, 21:52
No właśnie - dawno na forum juz go nie widze,moze niezbyt dobrze widze, ale
nie widze...
Nie to, żebym sie steskniła, jednak gdzies brakuje mi tego nerwu
pndzelkowego:)))
czy ktos cos wie, o czym ja nie wiem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sherlock Holmes Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 168.143.123.* 30.10.02, 22:03
      Chyba się załamał po klęsce Unii Wolności .
      Jest w dołku.

Wróć ,świat nie kończy się na UW:)
      • Gość: spinkaa Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: *.chello.pl 30.10.02, 22:10
        Sherlock wie, co mówi - na UW nie kończy sie nie tylko świat, ale nawet Polska
        nasza kochana.
        Pyndzel - wróc!!!!!! My cię i na lewo, i na prawo, a nawet w centrum - jak
        zechcesz, przytulimy i ukoimy twój ból po klęsce (też bez przesady).
        No tylko wracaj!!!!
    • zdzicha Pewnie coś pndzluje... (n/txt) 30.10.02, 22:20

• Gość: spinkaa Re: Pewnie coś pndzluje... (n/txt) IP: *.chello.pl 30.10.02, 23:03
        pywnie gyrdło, co go zabylało od tygo na forum gydania....
        • pan_pndzelek RSiemanencja spineczko 30.10.02, 23:13
          Jestem jestem, wydawało mi się, że ostatnio normalną aktywność przejawiam, to
          raczej Ciebie nie bywa...

Do Mr Holmesa: nie no, aż tak się nie załamałem, zresztą jeden z forumowiczów
          (p. Bartelski) zwrócił mi uwagę, że Unia to nie do końca liberałowie co wziąłem
          sobie do serca ;-)
          • Gość: spinkaa Re: RSiemanencja spineczko IP: *.chello.pl 30.10.02, 23:19
            uff, odetchnęłam z ulgą niewypowiedzianą, teraz juz moge spokojnie do snu się
            ułozyc.
            Ale faktycznie - ostatnio mniej mam czasu na zabawę i przyjemność, czym bez
            wątpienia jest forum. A gdy już wpadnę na chwilę, to od razu bym chciała na nim
            Pyndzelka ulubionego widziec....
            Pozdrówka i miłych snów:))))
            (oby ci sie przysniła Unia odrodzona, odświeżona i nowa myśl niosaca)
            Pa.
            • pan_pndzelek Re: RSiemanencja spineczko 30.10.02, 23:23
              adios, a propos czemu za mną nie tęskniłaś? Tak napisałaś wyżej, no wiesz co?
              • iwa_ja Re: RSiemanencja spineczko 31.10.02, 00:56
                Ja też tęsknilam. Ale mamusia mi mówiła, że swoich uczuc sie nie wywnętrza
                publicznie. I wszystko przez tych Liberałów...
                • pan_pndzelek Re: RSiemanencja spineczko 31.10.02, 01:13
                  Ale to nie ma po co tęsknić. Ja tu jestenm NIEUSTANNIE i Iwę również pozdrawiam.

PS. Uczucia powinno się uzewnętrzniać, w przeciwnym przypadku wiele uczuć
                  przejdzie niezauważonych...
                  • Gość: Niech Re: RSiemanencja spineczko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 01:16
                    Stary, odpusc te dusery, wal w unie, kolego, albo w kogos innego.
                    • pan_pndzelek Re: RSiemanencja spineczko 31.10.02, 01:36
                      Ty chyba w jakąś zazdrość walisz, nie? Ale czy to piękna kobieta?
                      • Gość: ninka no i co z ta recenzja?????????? IP: *.n.club-internet.fr 31.10.02, 01:44
                        z Wroclawia
    • Gość: kable Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 31.10.02, 10:58
      pndzelek jest miedzy nami robotnikami (fabryki kabli) w ozarowie .jest juz
      bezrobotny !
      robotnicy !
      • Gość: Vox Populi kable ? Tzn. konfidenci ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 11:28
        Gość portalu: kable napisał(a):

> pndzelek jest miedzy nami robotnikami (fabryki kabli) w ozarowie .jest juz
        > bezrobotny !
        > robotnicy !

Konfidentów najłatwiej werbowasposród motłochu.
        • spinkaa Tylko bez takich! 31.10.02, 12:33
          Żadnych kabli, ani innego motłochu prosze tutaj nie wciskać. To miał byc wątek
          sentymentalny, z tęsknoty za celnym, acz częstio boelsnym dowcipem Pna
          Pyndzelka zrodzony.
          A uczucia trzeba uzewnętrzniać, bo inaczej człowiek sie zakwasi od środka i
          stetryczeje przedwcześnie.
          • Gość: kura Re:czy Pan Pndzelek siem dobrze czuje? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 13:41
            wita kura
            zbladła kura.
            zbladła jak przeczytała tęsknoty Pana Pndzelka za uniom wolności zapapranom.
            jak, że to Panie Pndzelku, za kim łzy wylewasz, kura pyta, za Kuratowskom, za
            Święcickim, za Bonim, za Kuroniem, za Booojakiem ?
            kura na wyjaśnienie czeka - co te nazwiska z lyberalizmem przez Ciebie
            wielbionym majom. za czem tęsknisz, za ich mądrąscią (koalicja z awsem) czy za
            elitarnością (przypomnij sobie kogo mieli w drugim i trzecim szeregu - sam
            pisałeś)
            tłumacz siem Pndzelku - kura czeka
            Qrapa
    • Gość: Pix Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: PJ.home.astercity.net:* / 192.168.0.* 31.10.02, 19:03
      Ja się zdecydowanie NIE stęskniłem za pędzlem.
      • pan_pndzelek Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? 31.10.02, 19:34
        Ale to TWOJA sprawa...
        • Gość: znawca Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 01.11.02, 18:59
          pndzelek to wietnamczyk , albo chinczyk !zawsze o ryzu i ryzu !widac ze francja
          go tez interesuje , ale o zabach nic nie wspomina !
          znawca!!!!!
    • Gość: pracownik Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 02.11.02, 11:59
      pndzel pracuje w tartaku . spozywa odpady i sr-.deskami .
      pracownik .
    • Gość: tak Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 02.11.02, 23:47
      pndzelek miesza na portalu ! dlaczego ?
      tak !
    • Gość: tak Re: Gdzie jest Pan_Pndzelek? IP: 203.36.162.* 02.11.02, 23:48
      pndzelek miesza na portalu ! dlaczego ?
      tak !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka