Gość: corgan jesteś zacofany WBK IP: 87.207.187.* 10.01.06, 12:10 jak możesz nie wiedziec kto to jest ta Cichopek... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana ja też nie wiem i zwisa mi to kim jest ta laska 10.01.06, 16:03 zieeeeeeew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan to ta co wygrała taniec z gwiazdami w TVN IP: 87.207.187.* 10.01.06, 12:11 a TVN jest na Augustówce 3 wiec tam czeba pytac Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz A z jakimi gwiazdami tanczyla? 10.01.06, 12:23 Ja nie trawie przasnej produkcji TVN-u. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: A z jakimi gwiazdami tanczyla? 10.01.06, 13:36 warzaw_bike_killerz napisał: > Ja nie trawie przasnej produkcji TVN-u. ona nie przaśna ale wyrafinowana, elytarna. "Droga do Gwiazd", "Taniec z Gwiazdami" i "Moja krew", sprawiają że, widz czuje się wyróżniony takim towarzystwem i nie czuje, że TVN robi ich w "Ciao Darwin". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusia Re: gdzie mieszka Katarzyna Cichopek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:03 Na Saskiej Kepie na ul. Ateńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: gdzie mieszka Katarzyna Cichopek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:21 na saskiej kepie? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Uzyteczny slownik WBK 10.01.06, 13:50 Katarzyna Cichopek (patrz wytwor mass mediow) --> zywy przyklad socjologicznego eksperymentu, ze wystarczy byc czesto pokazywanym na wizji, zeby wiekszosc telewidzow i czytelnikow prasy kolorowej kojarzylo twoje nazwisko (syndrom Big Brother). K.C. mylnie nazywana aktorka (dyplomu brak) zdobyla popularnosc wystepujac w masowych produkcjach jednej ze stacji komercyjnej. Eksperyment udowondnil, ze wsrod uczestnikow slawa zaczela sie mylic z talentem, a popularnosc z zaslugami. Wiecej o zjawisku patrz -->, telewizja, mass media, prasa kolorowa, "Bunt mas" - Ortega Y Gasset. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Uzyteczny slownik WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:46 Jakbyś miał takie piersi jak Cichopęk też byłbyś sławny! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Uzyteczny slownik WBK 10.01.06, 15:52 O nie. Ortega y Gasset byc moze mial czesciowo racje, ale mylil sie przynajmniej w polowie. To jakis komunista chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana ta Ciporek znaczy się ... 10.01.06, 16:07 ... robi kupe i siusiu na oczach widzów tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: ta Ciporek znaczy się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:09 Wyłącznie na twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Uzyteczny slownik WBK 10.01.06, 16:13 sebpl napisał: > Katarzyna Cichopek (patrz wytwor mass mediow) --> zywy przyklad socjologicz > nego > eksperymentu, ze wystarczy byc czesto pokazywanym na wizji, zeby wiekszosc > telewidzow i czytelnikow prasy kolorowej kojarzylo twoje nazwisko (syndrom Big > Brother). To nie jest żaden socjologiczny eksperyment tylko zwykła oczywistość. K.C. mylnie nazywana aktorka (dyplomu brak) Śmieszny jesteś teraz. Papierki nie są w stanie z kogoś uczyniś artysty. A aktor to niewątpliwie zawód artystyczny. To czy jest się aktorem czy nie to raczej kwestia talentu, a nie państwowego zaświadczenia. > zdobyla popularnosc > wystepujac w masowych produkcjach jednej ze stacji komercyjnej. Rozumiem, że dla Ciebie aktorem jest ten, kto występuje w niszowych produkcjach? Wszyscy znani aktorzy zdobyli popularność grając w nasowych produkcjach. > Eksperyment udowondnil, ze wsrod uczestnikow slawa zaczela sie mylic z > talentem Na jakiej podstawie oceniasz talent pani Cichopek? Czy fakt, że gra w telenoweli automatycznie pozbawia aktora talentu? > , > a popularnosc z zaslugami. Z zasługami?! Aktorem zostaje się za zaslugi?! > Ortega Y Gasset. Ten Ortega to jakiś niespełniony widać. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja sebp 10.01.06, 17:34 Januszu, dla Ciebie ułozyłem odrębny słownik. Katarzyna Cichopek - oczywisty przykład nadziei polskiego aktorstwa nurtu młodego pokolenia. K.C. należy do fali artystów-samorodków, której popularnosć w masowych produkcjach zapewnia miejsce w panteonie utalentowanych sław; oraz własny odcisk w Miedzyzdrojach w Alei Gwiazd. Patrz również --> sława, gwiazda, historia kina, talent, telewizja, showbiznes, telekamery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 17:43 czy w tym slowniku znajdzie sie takie hasla jak Buczkowski lub Himilsbach? i pytanie na koniec-czy np taki Dymsza byl aktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 10.01.06, 18:14 Tak. Buczkowski zaraz za Leonem Niemczykiem ma najwiecej ról (Leon ok. 500, "Buczek" ponad 300), a jednak to własnie Buczkowski jest dobrym przykładem na to, że nie każdego można nazwać aktorem (o Himisbachu, nawet nie wspomnę). Aktor by mieć papiery na pobieranie emerytury z uprawy swego zawodu (casus Olbrychskiego, który również przez całe lata nie miał dyplomu) musi zdać egzamin przed komisją państwową. Po co ta komisja, skoro wszyscy widzą człowieka w tylu rolach? Ano właśnie po to by stwierdzic, czy artysta umie np. zagrać Hamleta, prawidłowo wykonac etiude komediowa. Nie umie - do widzenia. Umie, otrzymuje tytuł magistra sztuk pieknych. I taka jest róznica między naturszczykami, a aktorami. Buczka w roli Hamleta jakoś sobie nie wyobrazam (słyszałem, ze napisana specjalnie dla niego rola lovelasa - przez jego przyjaciela Porebskiego - też nie potwierdziła jego talentów dramatacznych) Tak więc jak to mówią takim na komisji... "Tu sie zgina dziob pingwina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:38 Sranie w banie. Te dyplomy to jakiś komunistyczny wymysł. W Holyłudzie są/były setki znanych aktorów bez dyplomów - taki Cary Grant na przykład. Aktorów to się tam szuka na castingach, a nie na uczelniach. Co nie znaczy, że nauka aktorstwa nie ma sensu. Buczkowski nie zagra pewnie Hamleta, ale Niemczyk w tej roli też raczej rozbawi. I pewnie jeszcze tłum absolwentów szkół aktorskich. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 10.01.06, 18:53 Qrwa chlopie. Masz racje. W takiej Mongoli na ten przykład, Zirano Moon też nie ma papierow, bo go wyrzucili z moskiewskiuej szkoly A JAK GRA! Perełka. Taki Pazura przy nim to pikus. A te komunistyczne komisje ludowe to do zamiatania scen tylko sie nadaja (a juz najbardziej Komorowska). Chlopie, oczy mi otworzyles. Tym bardziej, ze napisalem, ze (cyt. za toba) "nauka aktorstwa nie ma sensu"! Moge sie do ciebie zapisac na kurs czytania miedzy wierszami? P.S. A taki Kixx, np. zagrał w Bollywodzkim filmie (i to jak zagrał!) I co, nie aktor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 19:01 hm powiedzmy ale skoro dyplom jest takim magicznym papierkiem ktory pozwala zostac aktorem przez duze A to dlaczego przy ogladaniu wyczynow niektorych artystow,tych przez duze A, ma sie odczucie ze od nich byle jakie drzewo w Parku Ujazdowskim byloby lepsze na scenie mam odczucie,ze czasem ten dziob ma jednak wiecej do powiedzenia i przekazania niz dyplomowani aktorzy BTW.Buczkowski zdal w koncu wzmiankowany egzamin,ciekawe mial mial zadanie na nim-moze musial zagrac Hamleta... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 10.01.06, 23:08 Mówimy aktor, myslimy rzemieślnik - mówimy naturszczyk, widzimy artystę. Najpierw powinniśmy zdefiniować pojęcie. Jeżeli wszystkich przed kamerą nazywamy aktorami, to ok. możecie mi mówić aktor (jakby nie patrzeć WFF mi kiedyś płaciła) i możemy pójść się napić do dawnego SPATIF-u. Tylko, ze takie kryterium nie ma sensu, bo raptem aktorem okazuje się Man i Materna, ktorzy zagrali u Piwowskiego, Gulczas i jego łysy kolega, baaa... nawet samego Gruzę możemy wrzucić do tego samego kotła. Tylko kto chce patrzeć na takie aktorstwo? Tak wiec jeszcze raz powtarzam. Aktor to człowiek przygotowany do wywołania u widza okreslonych reakcji. Od jego talentu natomiast zależy czy zrobi to bardziej, czy mniej przekonywująco. Ale z zadania magister wywiązać się musi. I tu mamy aktorstwo na poziomie rzemieślniczym, który z czasem może stać się artyzmem. Jest grupa artystów, którzy jednak przygotowania akademickiego nie potrzebują, by być świetnymi w tym co robią. To są artyści, którzy są wiarygodni w swojej roli (np. Himisbach, Olbrychski i aktor charakterystyczny, jednej roli warszawiaka-cwaniaka czyli Buczkowski). (Himisbacha wycofuję, bo aktor z niego żaden - H. z Maklakiewiczem funkcjonowali na zasadzie przyprawy do warszawskiej bohemy). Tak więc nie przywiązujmy się za bardzo do terminu aktor, bo ten tak naprawdę obchodzi tylko pracowników Urzędu Statystycznego i ZUS. My, jako odbiorcy, skupmy się bardziej na talencie artysty i czy jest dla nas w swej pracy wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx No w koncu sebpl... IP: *.acn.waw.pl 12.01.06, 17:13 gdy pokaze sie Ci delikatnie wlasciwy kierunek potrafisz samodzielnie dojsc do opinii,przeciwko ktorej na poczatku dyskusji zawziecie gardlowales beda jeszcze z ciebie ludzie moze... Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 11.01.06, 16:26 Mylisz dyplom magistra sztuki z egzaminem eksternistycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 12:45 sebpl napisał: > egzamin przed komisją państwową. Po co ta komisja, skoro wszyscy widzą > człowieka w tylu rolach? Ano właśnie po to by stwierdzic, czy artysta umie np. > zagrać Hamleta, prawidłowo wykonac etiude komediowa. Nie umie - do widzenia. > Umie, otrzymuje tytuł magistra sztuk pieknych. I taka jest róznica między > naturszczykami, a aktorami. Rozumiem, że oglądając sztukę w teatrze, czy wybierając się do kina, wstrzymujesz się z własnymi opiniami na temat gry aktorskiej do czasu, gdy uzyskasz informacje na temat formalnych zaświadczeń o odbytych studiach przez aktorów, reżysera, operatora, dźwiękowców, twórców muzyki itd itp. Rozumiem, że w podobny sposób postępujesz słuchając muzyki w radio. Zanim wydasz opini o jakości wysłuchanego utworu najpierw zapoznasz się z przebiegeim studiów i ocenami otrzymanymi przez kompozytora na Akademii Muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 14:42 Nic nie rozumiesz, w dodatku z czytaniem u Ciebie tez slabo. Podsylam Ci link, popros by Ci ktos tresc na glos przeczytal: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=34716219&a=34759028 Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 14:57 Sam sobie zaprzeczasz. Cichopek nie jest aktorką bo nie ma wykształcenia, a Olbrychski mimo braku wykształcenia aktorem jest. Dodajesz tylko mętne pojęcie talentu, które z natury rzeczy jest niedefiniowalne. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 15:07 Bo dla mnie ona nie jest ani aktorka pod wzgledem talentu, a i dyplomem sie nie podeprze. Tak wiec w moich uszach to slowo wobec niej to duze naduzycie. Ale masz racje nie zabronie Ci mowic na nia aktorka, gwiazda itd. poniewaz kazdy wybiera sobie idoli podlug wlasnych kryteriow. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 16:04 No i o to mi chodziło. O nieodbieranie pannie Cichopek prawa do bycia aktorką. Osobiście nie znam się na aktorstwie, dlatego dla mnie aktorem jest każdy, kto się w filmie pojawił w rolni znaczniejszej niż statysta. Także Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:10 Następny nieaktor: Sean Connery. Odpowiedz Link Zgłoś
milestone Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 12.01.06, 13:13 Trochę nieszczęśliwie dobrałeś przykład, bo Buczkowski taki egzamin zdał. Za filwebem: Do filmu trafił przez przypadek. Andrzej Kondratiuk zatrudnił go do jednej z ról w swoim filmie "Dziewczyny do wzięcia" i praca aktora tak mu się spodobała, że postanowił rozpocząć karierę artystyczną. W bardzo szybkim czasie zyskał popularność. Widzom najczęściej kojarzy z rolami cwaniaczków i kombinatorów, w które to postaci wcielał się najczęściej. Egzamin kończący szkołę aktorską zdał eksternistycznie w 1986 r. Pozdrawiam, Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Do Emilii 12.01.06, 15:14 Emilio, zdal egzamin eksternistyczny, z pozycji czlowieka z branzy. Jak nie wiesz, to mozesz sie tylko domyslic jak wyglada taki agzamin, i jak sie pozniej pije z kolegami z komisji. Jak widac o wiele latwiej zdac egzamin esternistyczny, niz wstepny na uczelnie (pamietasz moze co odpowiedzial na pytanie komisji kto to jest kosmopolita? Niech sam Co opowie. Ubaw murowany). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Emilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:29 Nieaktorka: Elizabeth Taylor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Emilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:05 Pudło - skończył PWST w Krakowie. --------------------------------- Nieaktor: Brad Pitt. Zaczął jak Cichopek - od roli w telenoweli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Do Emilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:15 Nie ma sprawy. --------------- Nieaktor: Alain Delon. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 10.01.06, 18:15 > czy w tym slowniku znajdzie sie takie hasla jak Buczkowski lub Himilsbach? Tak, powinni. Jako przykłady że mimo kiepskiego empluła można zrobić karierę, choć oczywiście Himilsbach gdyby żył nigdy nie pojawiłby się na okładce "VIVY" bo nie byłby dostatecznie fotogeniczny i graficy mieliby wielkie kłopoty żeby obrobić jego facjate w Photoshopie. Ale z drugiej strony publiczne używanie słów uznanych za wylgarne typu "wyr...chałam sie aż mi się uszy trzęłsy" autosrtwa nijakiej Dody albo tradycyjne "k...wy" i "cipy" Chylińskiej są jakimś atutem w dzisiejszych mass-mediach, ktore niewątpliwie przynoszą popularność. Z drugiej strony jesteś w stanie wybrazić sobie Himilsbach w "Familiadzie", "Śpiewających fortepianach" albo ww. "Tańcu z gwiazdami"? choć w "Ciao darwin" już prędzej hehe > i pytanie na koniec-czy np taki Dymsza byl aktorem? no chyba był, coś tam zagrał, nawet nieźle, ale nie był na okładkach pism typu "Fakt", "VIVA" albo "Gala" więc nie wiadomo jakby się potoczyły jego losy gdyby miał startowac teraz i teraz wystepować. W ogóle mam wrazenie że ktos tu myli popularność ze zdolnosciami i mistrzostwem. Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_21cm Re: gdzie mieszka Katarzyna Cichopek? 10.01.06, 15:20 ja ja uwielbiam. i jej biust. mysle ze ma klase urode i gust. i biust. jest piekna i madra. i ma biust. chcialbym ja blizej poznac. i jej biust. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Samotny ... 10.01.06, 16:09 ... jak możesz być samotnym z taakimi paraMetrami??? Może zgłoś się do jakiegoś teleturnieju, gdzie występuje pani Ciporek? Powodzenia Januszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Samotny ... 10.01.06, 16:16 Żarty z nazwiska znamionują klasę człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Samotny ... IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 16:39 nie ale 21 cm to moj nos sobie liczy dlugosci Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Samotny ... 10.01.06, 17:02 Powiadasz że nos... Coż... stanowczo za duży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Samotny ... IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 17:03 pracuje jako tropiciel a po pracy czesto mijam sie z prawda Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 może nikt nie wie o twoich 21cm? 10.01.06, 18:19 i dlatego jesteś samotny? powiniennes sobie szczelić tatuaż na czole coby nie było wątpliwości. pewnie ktoś się połasi skoro to taki wazny atut :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jej biust...... Re: gdzie mieszka Katarzyna Cichopek? IP: *.chello.pl 09.02.06, 13:31 i jej biust...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hipo mnie to wali IP: *.aster.pl 10.01.06, 16:42 A co kogo obchodzi gdzie mieszka jakaś Cipochek? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: mnie to wali 10.01.06, 20:39 aktorstwo nie polega raczej na robieniu min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: met Re: mnie to wali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:47 i to jest najwieksza glupota tego forum, takie banaly Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Nigdy nie widzialem p. Cichopek 11.01.06, 00:25 Ale jesli ma faktycznie taki biust, jak tu o niej piszecie, to mi sie podoba. I tez jestem ciekaw gdzie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Nigdy nie widzialem p. Cichopek 11.01.06, 00:39 Sceptyk a jak sie okaze ze bedzie na ten przyklad kibicowac Polonii to tez bedziesz nia zainteresowany?:) Pozatym kobiety wypowiadajace sie w tym watku moga byc nieobiektywne :) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Nigdy nie widzialem p. Cichopek 11.01.06, 01:01 P. Cichopek jako kibic Polonii moglaby, przy blizszym poznaniu, rozbudzic we mnie sklonnosci sadystyczne. Chcialbym odkryc i te czesc swojego mrocznego wnetrza. Ale, oczywiscie, jedynie w przypadku jesli o biuscie pisza prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Nigdy nie widzialem p. Cichopek 11.01.06, 01:31 sceptyk napisała: > P. Cichopek jako kibic Polonii moglaby, przy blizszym poznaniu, rozbudzic we > mnie sklonnosci sadystyczne. Chcialbym odkryc i te czesc swojego mrocznego > wnetrza. Na miejscu p Cichopek juz bym sie bal;) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana dla Scepytka Ci_pek od Umfany 11.01.06, 15:43 www.foksal.com.pl/new/gal-12-1-1-185.php Miłego oglądania :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany 11.01.06, 19:18 Szukalam, patrzylam, ale niczego u Cipka pieknego nie znalazlam. ( Umfano, dziekuje za fotki) Autor watku twierdzi, ze ma powalajace piersi ( te akurat mnie by nie powalily, mam wlasne), moze zatem Cipek zakrylby twarz , a odslonil to, co ma najlepszego, chyba, ze nie ma niczego, w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:29 Mnie też nie powaliły. Ale może ja za daleko od monitora siedzę? -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Kc mieszka na sadybie IP: *.66.77.83.cust.bluewin.ch 11.01.06, 20:08 i od czasu do czasu u tego z ktorym tanczyla w tvn Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Moi Drodzy 11.01.06, 20:09 w każdym razie już wszyscy wiem kim jest ta pani :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany IP: *.acn.waw.pl 11.01.06, 20:27 moze przez szybe ogladasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany IP: 213.77.56.* 11.01.06, 23:08 To dziewcze wyglada jak pierwsza lepsza sprzedawczyni w Samie :))) Co w niej takiego urokliwego? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Dziekuje. Mam pytanie 12.01.06, 01:10 Kiedy p. Cichopek przeprowadzila sie do Warszawy? A ten szczyl na zdjeciu? www.foksal.com.pl/new/fot-6897-186-185-1-1.php Dziekuje Umfanie za dostarczenie mi rzadkich doznan estetycznych. A autorowi watku za wyjatkowy wprost gust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mewa Re: Dziekuje. Mam pytanie IP: *.crowley.pl 12.01.06, 12:00 A ja współczuję wszystkim zawistnikom tej złości, która się z nich wylewa... Smutne. Każdy z nas się komuś podoba akomuś innemu - nie. I po co to strzępić ozory? Dziewczyna młoda, świeża i urocza. I żadne próby obrzucenia jej błotem niczego nie zmienią. No, chyba, że niektórym poprawią samopoczucie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: Gdzie to pytanie? IP: *.crowley.pl 12.01.06, 12:10 A jak brzmi pytanie? -- Mow mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Gdzie to pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:38 Pytanie brzmi: Dlaczego Zyzio lubi tylko małe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Oto odpowiedzi IP: *.crowley.pl 12.01.06, 13:21 Jak juz bede Zenobiuszem, wtedy przerzuce sie na duze -- Mow mii Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany 12.01.06, 12:51 buggi napisała: > Szukalam, patrzylam, ale niczego u Cipka pieknego nie znalazlam. ( Umfano, > dziekuje za fotki) Autor watku twierdzi, ze ma powalajace piersi ( te akurat > mnie by nie powalily, mam wlasne), moze zatem Cipek zakrylby twarz , a odslonil > to, co ma najlepszego, chyba, ze nie ma niczego, w takim razie... Skąd ta nienawiść do biednej p. Cichopek? Pomijam już żarty z nazwiska bo te są na poziomie umfany, ale co ona generalnie złego Wam zrobiła? Że jest sławna, a Wy nie? Że się podoba wielu osobom, a Wy nie? Wątek założył jakiś gó..arz albo prowokator, a Wy z mordą na biedną aktoreczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Chciałbym ... 12.01.06, 13:08 ...być takim aktorem jak Kasia Cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Chciałbym ... IP: *.acn.waw.pl 12.01.06, 14:36 zeby karolak byl kasia cichopek Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Chciałbym ... 12.01.06, 17:34 Gość portalu: kixx napisał(a): > zeby karolak byl kasia cichopek mialby wówczas powalajace piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Chciałabym ... 12.01.06, 17:36 pra_gosia napisała: > ... wyglądać jak Kasia Cichopek! A ja za zadne skarby swiata nie chcialabym tak wygladac. Chcialabym wygladac jak Karolak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Chciałabym ... IP: *.acn.waw.pl 14.01.06, 21:58 pod warunkiem,ze bedzie wygladal,tak jak ja chcialbym zeby wygladal Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Dlaczego zaraz prowokator? 12.01.06, 13:09 Karolak, spodobala sie dziewczyna chlopakowi, moze ma chec ja przypadkowo spotkac i probowac nawiazac znajomosc (pamietasz, ja tez Cie wysledzilam jak sie lales z kibicami Legii i niby przypadkowo Ci rany opatrywalam). A poza tym fajny watek, szczegolnie zazdrosne o jej urode panie sa rozbrajajace. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dlaczego zaraz prowokator? 12.01.06, 17:06 miltonia napisała: > Karolak, spodobala sie dziewczyna chlopakowi, moze ma chec ja przypadkowo > spotkac i probowac nawiazac znajomosc (pamietasz, ja tez Cie wysledzilam jak > sie lales z kibicami Legii i niby przypadkowo Ci rany opatrywalam). A poza tym > fajny watek, szczegolnie zazdrosne o jej urode panie sa rozbrajajace. Gdyby watek dotyczyl Twojej urody wierzaj, ze nie zabralabym w nim ani jednego zazdrosnego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dlaczego zaraz prowokator? 12.01.06, 20:04 Zabralabys, zabralabys. Jak zwykle blyskotliwie i jak zwykle z powalajacym wdziekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany 12.01.06, 13:27 j_karolak napisał: ... co ona generalnie złego Wam zrobiła? Że jest sławna... Khe, khe... jaka? A co ja tak rozslawilo? Dalej kolego widze masz problemy z percepcja. Swiat TV i kolorowych gazet zlal Ci sie z rzeczywistoscia(?) A moze Ty bez tego mariazu nie umiesz funkcjonowac? Przyznaj sie. Pomoc moze nie pomozemy, ale przynajmniej postaramy sie zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany 12.01.06, 15:09 sebpl napisał: > j_karolak napisał: > > ... co ona generalnie złego Wam zrobiła? Że jest sławna... > > Khe, khe... jaka? > A co ja tak rozslawilo? > Dalej kolego widze masz problemy z percepcja. Swiat TV i kolorowych gazet zlal > Ci sie z rzeczywistoscia(?) A moze Ty bez tego mariazu nie umiesz funkcjonowac? > Przyznaj sie. Pomoc moze nie pomozemy, ale przynajmniej postaramy sie zrozumiec > . > O tym, czy ktoś jest sławny, czy nie decyduje nic innego jak właśnie telewizja. I Twoje tupanie nóżką niczego tutaj nie zmieni. A rzeczywistość nie tyle, że zlała mi się ze światem TV i seriali ile ona po prostu tym jest. Nic na to nie poradzę. Rozumiem, że Twoje oburzenie to autokreacja. A tak w ogóle, to czy ten wątek miałby tyle wpisów, gdyby nikt nie wiedział kto to jest Kasia Cichopek? Nawet ja wiem kto to, choć nie oglądam prawie w ogóle telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Do Karolaka 12.01.06, 15:25 Momencik, momencik... to, ze ktos jest rozpoznawany nie znaczy, ze jest slawny, znaczy tylko, tyle, ze jest popularny. Maria Callas byla slawna, Cichopek jest najwyzej popularna! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Do Karolaka 12.01.06, 16:07 No i znowu będzie problem z definicją. Bo od kiedy popularność staje się sławą? Czy chodzi o znajomość marki, czy może o liczbę lat bycia popularnym? A może o znalezienie się w podręcznikach? Równie dobrze można napisać, że sławny to był Chopin, a nie jakaś pieśniarka Callas. A znowuż dla kogoś innego sławny to był Magellan, a nie jakiś grajek Chopin. I tak dalej i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Do Karolaka 12.01.06, 16:20 sława - «wielki rozgłos zdobyty talentem, wielkimi czynami, zasługami itp.» Wiekopomna sława. Pianista, lekarz światowej sławy. Zdobyć, zyskać sławę, okryć się sławą. popularność - «uznanie wśród społeczeństwa; wziętość, rozgłos, powodzenie Miec talent, a miec rozglos to jednak roznica. Nad pierwszym musisz sam popracowac, nad drugim fachowcy od PR. za: www.pwn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Karolak, mysle, ze jestes, niestety, tolerantem 13.01.06, 00:15 Tak mi wychodzi z Twoich postow. To straszny wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Karolak, mysle, ze jestes, niestety, tolerant 13.01.06, 09:18 No fakt. Jestem tolerantem. Ja nawet obecnosezonowe występy Polonii toleruję. Ale niby dlaczego to wstyd? To znaczy być tolerantem, bo że wstyd być na ostatnim miejscu w tabelii to wyczuwam podświadomie. A wracając do Cichopka, to "sława - wielki rozgłos zdobyty talentem, wielkimi czynami, zasługami itp.". Rozgłos już jest, a czym został zdobyty to już sprawa subiektywna. Talentu obiektywnie ocenić się nie da. A jeśli nawet to za wielki czyn można uznać zdobycie tak dużego rozgłosu tak skromnymi (nie licząc rozmiarów biustu) środkami . Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Toleranctwo ogranicza wolnosc 14.01.06, 13:24 Chcialbys sie posmiac z p. Cichopek, czujesz wewnetrzna potrzebe zadrwienia z niej (i slusznie) badz z jej, pozal sie Boze, foto-partnera, ale nie robisz tego. Dusisz to w sobie, przywolujac na oblicze mine sztucznie-przyjazno- obojetna. Znowuz czyjes nazwisko smiesznym nadzwyczaj Ci sie wyda, ale Ty udajesz, ze nic, a dopiero jak nikt nie widzi - pedzisz do toalety, zamykasz sie i tam bezglosnie sie pochichrasz. Czyz nie? Pewnie nawet mowisz, ze Ruskich lubisz? Ech, Karolak, Karolak... Nie o to walczylismy z komuna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisioPysio I pomyśleć, że została uznana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:38 za polski symbol seksu. Dziwne trochę. Ale co kraj - to obyczaj jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: I pomyśleć, że została uznana IP: *.chello.pl 13.01.06, 14:39 Gość portalu: MisioPysio napisał(a): > za polski symbol seksu. Dziwne trochę. Ale co kraj - to obyczaj jak widać. ____________________________________________ no kurde to trza mieć w oczach widelce, bo ja stary i yyyyyyych . www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=15. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=14. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=13. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=12. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=11. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=10. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=9. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=8. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=7. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=6. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=5. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=4. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=3. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=2. www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MisioPysio yyyyyych w jakim sensie? /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycysie super kasi syper ma melonki - mniam mniam IP: *.chello.pl 14.01.06, 13:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIG CYCYUŚ balonki I klasa - Kasia ma potencjał IP: *.chello.pl 14.01.06, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni a gdzie mieszka Katarzyna Dzyzdzyk? IP: *.acn.waw.pl 15.01.06, 17:09 tak czytam o tej cichopek i se pomyslalem,ze skoro jest to watek informacyjny to moze sie czegos i ja dowiem-no wiec pytanie jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duże Kule Kasi C. fajne i wdzięczne dziewcze IP: *.chello.pl 16.01.06, 00:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Kto to ten Cichopek? Chomik jakis? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 17.01.06, 11:02 I kogo obchodzi gdzie mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supergirl Kasia Kasia to ma dobrze - nie jest jej na pewno zimno IP: *.chello.pl 21.01.06, 18:11 biuścik ją ogrzewa - mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kasia to ma dobrze - nie jest jej na pewno zi 22.01.06, 13:46 Gość portalu: Supergirl Kasia napisał(a): > biuścik ją ogrzewa - mniam mniam Tez sobie taki zrób. Odpowiedz Link Zgłoś