Dodaj do ulubionych

gdzie mieszka Katarzyna Cichopek?

10.01.06, 11:47
Obserwuj wątek
    • warzaw_bike_killerz A kto to jest? 10.01.06, 11:56

• Gość: corgan jesteś zacofany WBK IP: 87.207.187.* 10.01.06, 12:10
        jak możesz nie wiedziec kto to jest ta Cichopek...
        • umfana ja też nie wiem i zwisa mi to kim jest ta laska 10.01.06, 16:03
          zieeeeeeew!
      • Gość: corgan to ta co wygrała taniec z gwiazdami w TVN IP: 87.207.187.* 10.01.06, 12:11
        a TVN jest na Augustówce 3 wiec tam czeba pytac
        • warzaw_bike_killerz A z jakimi gwiazdami tanczyla? 10.01.06, 12:23
          Ja nie trawie przasnej produkcji TVN-u.
          • warszawianka_jedna Re: A z jakimi gwiazdami tanczyla? 10.01.06, 13:36
            warzaw_bike_killerz napisał:

> Ja nie trawie przasnej produkcji TVN-u.

ona nie przaśna ale wyrafinowana, elytarna. "Droga do Gwiazd", "Taniec z
            Gwiazdami" i "Moja krew", sprawiają że, widz czuje się wyróżniony takim
            towarzystwem i nie czuje, że TVN robi ich w "Ciao Darwin".
    • Gość: Agusia Re: gdzie mieszka Katarzyna Cichopek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:03
      Na Saskiej Kepie na ul. Ateńskiej
      • Gość: xy Re: gdzie mieszka Katarzyna Cichopek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 13:21
        na saskiej kepie?
    • sebpl Uzyteczny slownik WBK 10.01.06, 13:50
      Katarzyna Cichopek (patrz wytwor mass mediow) --> zywy przyklad socjologicznego
      eksperymentu, ze wystarczy byc czesto pokazywanym na wizji, zeby wiekszosc
      telewidzow i czytelnikow prasy kolorowej kojarzylo twoje nazwisko (syndrom Big
      Brother). K.C. mylnie nazywana aktorka (dyplomu brak) zdobyla popularnosc
      wystepujac w masowych produkcjach jednej ze stacji komercyjnej.
      Eksperyment udowondnil, ze wsrod uczestnikow slawa zaczela sie mylic z talentem,
      a popularnosc z zaslugami.
      Wiecej o zjawisku patrz -->, telewizja, mass media, prasa kolorowa, "Bunt mas" -
      Ortega Y Gasset.
      • Gość: gizmo Re: Uzyteczny slownik WBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 14:46
        Jakbyś miał takie piersi jak Cichopęk też byłbyś sławny!
      • warzaw_bike_killerz Re: Uzyteczny slownik WBK 10.01.06, 15:52
        O nie. Ortega y Gasset byc moze mial czesciowo racje, ale mylil sie przynajmniej
        w polowie. To jakis komunista chyba.
      • umfana ta Ciporek znaczy się ... 10.01.06, 16:07
        ... robi kupe i siusiu na oczach widzów tv?
        • Gość: gizmo Re: ta Ciporek znaczy się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 16:09
          Wyłącznie na twoje.
      • j_karolak Re: Uzyteczny slownik WBK 10.01.06, 16:13
        sebpl napisał:

> Katarzyna Cichopek (patrz wytwor mass mediow) --> zywy przyklad socjologicz
        > nego
        > eksperymentu, ze wystarczy byc czesto pokazywanym na wizji, zeby wiekszosc
        > telewidzow i czytelnikow prasy kolorowej kojarzylo twoje nazwisko (syndrom Big
        > Brother).

To nie jest żaden socjologiczny eksperyment tylko zwykła oczywistość.

K.C. mylnie nazywana aktorka (dyplomu brak)

Śmieszny jesteś teraz. Papierki nie są w stanie z kogoś uczyniś artysty. A
        aktor to niewątpliwie zawód artystyczny. To czy jest się aktorem czy nie to
        raczej kwestia talentu, a nie państwowego zaświadczenia.

> zdobyla popularnosc
        > wystepujac w masowych produkcjach jednej ze stacji komercyjnej.

Rozumiem, że dla Ciebie aktorem jest ten, kto występuje w niszowych
        produkcjach? Wszyscy znani aktorzy zdobyli popularność grając w nasowych
        produkcjach.

> Eksperyment udowondnil, ze wsrod uczestnikow slawa zaczela sie mylic z
        > talentem

Na jakiej podstawie oceniasz talent pani Cichopek? Czy fakt, że gra w
        telenoweli automatycznie pozbawia aktora talentu?

> ,
        > a popularnosc z zaslugami.

Z zasługami?! Aktorem zostaje się za zaslugi?!

> Ortega Y Gasset.

Ten Ortega to jakiś niespełniony widać.
        • sebpl Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja sebp 10.01.06, 17:34
          Januszu, dla Ciebie ułozyłem odrębny słownik.

Katarzyna Cichopek - oczywisty przykład nadziei polskiego aktorstwa nurtu
          młodego pokolenia. K.C. należy do fali artystów-samorodków, której popularnosć
          w masowych produkcjach zapewnia miejsce w panteonie utalentowanych sław; oraz
          własny odcisk w Miedzyzdrojach w Alei Gwiazd.

Patrz również --> sława, gwiazda, historia kina, talent, telewizja, showbiznes,
          telekamery.
          • Gość: kixx Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 17:43
            czy w tym slowniku znajdzie sie takie hasla jak Buczkowski lub Himilsbach?

i pytanie na koniec-czy np taki Dymsza byl aktorem?
            • sebpl Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 10.01.06, 18:14
              Tak. Buczkowski zaraz za Leonem Niemczykiem ma najwiecej ról (Leon ok.
              500, "Buczek" ponad 300), a jednak to własnie Buczkowski jest dobrym przykładem
              na to, że nie każdego można nazwać aktorem (o Himisbachu, nawet nie wspomnę).
              Aktor by mieć papiery na pobieranie emerytury z uprawy swego zawodu (casus
              Olbrychskiego, który również przez całe lata nie miał dyplomu) musi zdać
              egzamin przed komisją państwową. Po co ta komisja, skoro wszyscy widzą
              człowieka w tylu rolach? Ano właśnie po to by stwierdzic, czy artysta umie np.
              zagrać Hamleta, prawidłowo wykonac etiude komediowa. Nie umie - do widzenia.
              Umie, otrzymuje tytuł magistra sztuk pieknych. I taka jest róznica między
              naturszczykami, a aktorami.
              Buczka w roli Hamleta jakoś sobie nie wyobrazam (słyszałem, ze napisana
              specjalnie dla niego rola lovelasa - przez jego przyjaciela Porebskiego - też
              nie potwierdziła jego talentów dramatacznych) Tak więc jak to mówią takim na
              komisji... "Tu sie zgina dziob pingwina".
              • Gość: gizmo Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:38
                Sranie w banie. Te dyplomy to jakiś komunistyczny wymysł. W Holyłudzie są/były
                setki znanych aktorów bez dyplomów - taki Cary Grant na przykład. Aktorów to
                się tam szuka na castingach, a nie na uczelniach. Co nie znaczy, że nauka
                aktorstwa nie ma sensu. Buczkowski nie zagra pewnie Hamleta, ale Niemczyk w tej
                roli też raczej rozbawi. I pewnie jeszcze tłum absolwentów szkół aktorskich.
                • sebpl Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 10.01.06, 18:53
                  Qrwa chlopie. Masz racje. W takiej Mongoli na ten przykład, Zirano Moon też nie
                  ma papierow, bo go wyrzucili z moskiewskiuej szkoly A JAK GRA! Perełka. Taki
                  Pazura przy nim to pikus. A te komunistyczne komisje ludowe to do zamiatania
                  scen tylko sie nadaja (a juz najbardziej Komorowska). Chlopie, oczy mi
                  otworzyles. Tym bardziej, ze napisalem, ze (cyt. za toba) "nauka aktorstwa nie
                  ma sensu"! Moge sie do ciebie zapisac na kurs czytania miedzy wierszami?

P.S. A taki Kixx, np. zagrał w Bollywodzkim filmie (i to jak zagrał!) I co, nie
                  aktor?
              • Gość: kixx Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 19:01
                hm
                powiedzmy
                ale skoro dyplom jest takim magicznym papierkiem ktory pozwala zostac aktorem
                przez duze A to dlaczego przy ogladaniu wyczynow niektorych artystow,tych przez
                duze A, ma sie odczucie ze od nich byle jakie drzewo w Parku Ujazdowskim byloby
                lepsze na scenie
                mam odczucie,ze czasem ten dziob ma jednak wiecej do powiedzenia i przekazania
                niz dyplomowani aktorzy
                BTW.Buczkowski zdal w koncu wzmiankowany egzamin,ciekawe mial mial zadanie na
                nim-moze musial zagrac Hamleta...
                • sebpl Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 10.01.06, 23:08
                  Mówimy aktor, myslimy rzemieślnik - mówimy naturszczyk, widzimy artystę.
                  Najpierw powinniśmy zdefiniować pojęcie. Jeżeli wszystkich przed kamerą
                  nazywamy aktorami, to ok. możecie mi mówić aktor (jakby nie patrzeć WFF mi
                  kiedyś płaciła) i możemy pójść się napić do dawnego SPATIF-u.

Tylko, ze takie kryterium nie ma sensu, bo raptem aktorem okazuje się Man i
                  Materna, ktorzy zagrali u Piwowskiego, Gulczas i jego łysy kolega, baaa...
                  nawet samego Gruzę możemy wrzucić do tego samego kotła. Tylko kto chce patrzeć
                  na takie aktorstwo?

Tak wiec jeszcze raz powtarzam. Aktor to człowiek przygotowany do wywołania u
                  widza okreslonych reakcji. Od jego talentu natomiast zależy czy zrobi to
                  bardziej, czy mniej przekonywująco. Ale z zadania magister wywiązać się musi. I
                  tu mamy aktorstwo na poziomie rzemieślniczym, który z czasem może stać się
                  artyzmem.

Jest grupa artystów, którzy jednak przygotowania akademickiego nie potrzebują,
                  by być świetnymi w tym co robią. To są artyści, którzy są wiarygodni w swojej
                  roli (np. Himisbach, Olbrychski i aktor charakterystyczny, jednej roli
                  warszawiaka-cwaniaka czyli Buczkowski). (Himisbacha wycofuję, bo aktor z niego
                  żaden - H. z Maklakiewiczem funkcjonowali na zasadzie przyprawy do warszawskiej
                  bohemy).

Tak więc nie przywiązujmy się za bardzo do terminu aktor, bo ten tak naprawdę
                  obchodzi tylko pracowników Urzędu Statystycznego i ZUS. My, jako odbiorcy,
                  skupmy się bardziej na talencie artysty i czy jest dla nas w swej pracy
                  wiarygodny.
                  • Gość: kixx No w koncu sebpl... IP: *.acn.waw.pl 12.01.06, 17:13
                    gdy pokaze sie Ci delikatnie wlasciwy kierunek potrafisz samodzielnie dojsc do
                    opinii,przeciwko ktorej na poczatku dyskusji zawziecie gardlowales
                    beda jeszcze z ciebie ludzie
                    moze...
              • jhbsk Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 11.01.06, 16:26
                Mylisz dyplom magistra sztuki z egzaminem eksternistycznym.
              • j_karolak Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 12:45
                sebpl napisał:

> egzamin przed komisją państwową. Po co ta komisja, skoro wszyscy widzą
                > człowieka w tylu rolach? Ano właśnie po to by stwierdzic, czy artysta umie
                np.
                > zagrać Hamleta, prawidłowo wykonac etiude komediowa. Nie umie - do widzenia.
                > Umie, otrzymuje tytuł magistra sztuk pieknych. I taka jest róznica między
                > naturszczykami, a aktorami.

Rozumiem, że oglądając sztukę w teatrze, czy wybierając się do kina,
                wstrzymujesz się z własnymi opiniami na temat gry aktorskiej do czasu, gdy
                uzyskasz informacje na temat formalnych zaświadczeń o odbytych studiach przez
                aktorów, reżysera, operatora, dźwiękowców, twórców muzyki itd itp.
                Rozumiem, że w podobny sposób postępujesz słuchając muzyki w radio. Zanim
                wydasz opini o jakości wysłuchanego utworu najpierw zapoznasz się z przebiegeim
                studiów i ocenami otrzymanymi przez kompozytora na Akademii Muzycznej.
                • sebpl Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 14:42
                  Nic nie rozumiesz, w dodatku z czytaniem u Ciebie tez slabo.
                  Podsylam Ci link, popros by Ci ktos tresc na glos przeczytal:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=34716219&a=34759028
                  • j_karolak Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 14:57
                    Sam sobie zaprzeczasz. Cichopek nie jest aktorką bo nie ma wykształcenia, a
                    Olbrychski mimo braku wykształcenia aktorem jest. Dodajesz tylko mętne pojęcie
                    talentu, które z natury rzeczy jest niedefiniowalne.
                    • sebpl Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 15:07
                      Bo dla mnie ona nie jest ani aktorka pod wzgledem talentu, a i dyplomem sie nie
                      podeprze. Tak wiec w moich uszach to slowo wobec niej to duze naduzycie. Ale
                      masz racje nie zabronie Ci mowic na nia aktorka, gwiazda itd. poniewaz kazdy
                      wybiera sobie idoli podlug wlasnych kryteriow.
                      • j_karolak Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym 12.01.06, 16:04
                        No i o to mi chodziło. O nieodbieranie pannie Cichopek prawa do bycia aktorką.

Osobiście nie znam się na aktorstwie, dlatego dla mnie aktorem jest każdy, kto
                        się w filmie pojawił w rolni znaczniejszej niż statysta. Także Ty.
                • Gość: ... Re: Nie myślałem, że można być tak ograniczonym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:10
                  Następny nieaktor: Sean Connery.
              • milestone Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 12.01.06, 13:13
                Trochę nieszczęśliwie dobrałeś przykład, bo Buczkowski taki egzamin zdał. Za
                filwebem:

Do filmu trafił przez przypadek. Andrzej Kondratiuk zatrudnił go do jednej z ról
                w swoim filmie "Dziewczyny do wzięcia" i praca aktora tak mu się spodobała, że
                postanowił rozpocząć karierę artystyczną. W bardzo szybkim czasie zyskał
                popularność. Widzom najczęściej kojarzy z rolami cwaniaczków i kombinatorów, w
                które to postaci wcielał się najczęściej. Egzamin kończący szkołę aktorską zdał
                eksternistycznie w 1986 r.

Pozdrawiam,
                Emilia
                • sebpl Do Emilii 12.01.06, 15:14
                  Emilio, zdal egzamin eksternistyczny, z pozycji czlowieka z branzy. Jak nie
                  wiesz, to mozesz sie tylko domyslic jak wyglada taki agzamin, i jak sie pozniej
                  pije z kolegami z komisji.

Jak widac o wiele latwiej zdac egzamin esternistyczny, niz wstepny na uczelnie
                  (pamietasz moze co odpowiedzial na pytanie komisji kto to jest kosmopolita?
                  Niech sam Co opowie. Ubaw murowany).
                  • Gość: ... Re: Do Emilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:29
                    Nieaktorka: Elizabeth Taylor.
                    • sebpl Re: Do Emilii 12.01.06, 15:31
                      Nieaktor: Zbigniew Cybulski
                      • Gość: ... Re: Do Emilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 16:05
                        Pudło - skończył PWST w Krakowie.
                        ---------------------------------
                        Nieaktor: Brad Pitt. Zaczął jak Cichopek - od roli w telenoweli.
                        • sebpl Re: Do Emilii 12.01.06, 16:14
                          Pudlo. Przepraszam. Dyplom w '53
                          • Gość: ... Re: Do Emilii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 18:15
                            Nie ma sprawy.
                            ---------------
                            Nieaktor: Alain Delon.
            • corgan1 Re: Uzyteczny slownik j_karolaka pod redakcja seb 10.01.06, 18:15
              > czy w tym slowniku znajdzie sie takie hasla jak Buczkowski lub Himilsbach?

Tak, powinni. Jako przykłady że mimo kiepskiego empluła można zrobić karierę,
              choć oczywiście Himilsbach gdyby żył nigdy nie pojawiłby się na okładce "VIVY"
              bo nie byłby dostatecznie fotogeniczny i graficy mieliby wielkie kłopoty żeby
              obrobić jego facjate w Photoshopie. Ale z drugiej strony publiczne używanie
              słów uznanych za wylgarne typu "wyr...chałam sie aż mi się uszy trzęłsy"
              autosrtwa nijakiej Dody albo tradycyjne "k...wy" i "cipy" Chylińskiej są jakimś
              atutem w dzisiejszych mass-mediach, ktore niewątpliwie przynoszą popularność.

Z drugiej strony jesteś w stanie wybrazić sobie Himilsbach
              w "Familiadzie", "Śpiewających fortepianach" albo ww. "Tańcu z gwiazdami"? choć
              w "Ciao darwin" już prędzej hehe

> i pytanie na koniec-czy np taki Dymsza byl aktorem?

no chyba był, coś tam zagrał, nawet nieźle, ale nie był na okładkach pism
              typu "Fakt", "VIVA" albo "Gala" więc nie wiadomo jakby się potoczyły jego losy
              gdyby miał startowac teraz i teraz wystepować.

W ogóle mam wrazenie że ktos tu myli popularność ze zdolnosciami i mistrzostwem.
    • samotny_21cm Re: gdzie mieszka Katarzyna Cichopek? 10.01.06, 15:20
      ja ja uwielbiam. i jej biust. mysle ze ma klase urode i gust. i biust. jest
      piekna i madra. i ma biust. chcialbym ja blizej poznac. i jej biust.
      • umfana Samotny ... 10.01.06, 16:09
        ... jak możesz być samotnym z taakimi paraMetrami???
        Może zgłoś się do jakiegoś teleturnieju, gdzie występuje pani Ciporek?
        Powodzenia Januszu!!!
        • j_karolak Re: Samotny ... 10.01.06, 16:16
          Żarty z nazwiska znamionują klasę człowieka.
        • Gość: kixx Re: Samotny ... IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 16:16
          taaakimi?
          • umfana Re: Samotny ... 10.01.06, 16:36
            Kixx,
            Rozumiem się chwalisz ;o))))
            • Gość: kixx Re: Samotny ... IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 16:39
              nie
              ale 21 cm to moj nos sobie liczy dlugosci
              • umfana Re: Samotny ... 10.01.06, 17:02
                Powiadasz że nos...
                Coż... stanowczo za duży!
                • Gość: kixx Re: Samotny ... IP: *.acn.waw.pl 10.01.06, 17:03
                  pracuje jako tropiciel
                  a po pracy czesto mijam sie z prawda
      • corgan1 może nikt nie wie o twoich 21cm? 10.01.06, 18:19
        i dlatego jesteś samotny? powiniennes sobie szczelić tatuaż na czole coby nie
        było wątpliwości. pewnie ktoś się połasi skoro to taki wazny atut :)
      • Gość: i jej biust...... Re: gdzie mieszka Katarzyna Cichopek? IP: *.chello.pl 09.02.06, 13:31
        i jej biust......
    • Gość: Hipo mnie to wali IP: *.aster.pl 10.01.06, 16:42
      A co kogo obchodzi gdzie mieszka jakaś Cipochek?
      • billy.the.kid Re: mnie to wali 10.01.06, 20:39
        aktorstwo nie polega raczej na robieniu min.
      • Gość: met Re: mnie to wali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:47
        i to jest najwieksza glupota tego forum, takie banaly
    • sceptyk Nigdy nie widzialem p. Cichopek 11.01.06, 00:25
      Ale jesli ma faktycznie taki biust, jak tu o niej piszecie, to mi sie podoba. I
      tez jestem ciekaw gdzie mieszka.
      • atob Re: Nigdy nie widzialem p. Cichopek 11.01.06, 00:39
        Sceptyk a jak sie okaze ze bedzie na ten przyklad kibicowac Polonii to tez
        bedziesz nia zainteresowany?:)
        Pozatym kobiety wypowiadajace sie w tym watku moga byc nieobiektywne :)
        • sceptyk Re: Nigdy nie widzialem p. Cichopek 11.01.06, 01:01
          P. Cichopek jako kibic Polonii moglaby, przy blizszym poznaniu, rozbudzic we
          mnie sklonnosci sadystyczne. Chcialbym odkryc i te czesc swojego mrocznego
          wnetrza. Ale, oczywiscie, jedynie w przypadku jesli o biuscie pisza prawde.
          • atob Re: Nigdy nie widzialem p. Cichopek 11.01.06, 01:31
            sceptyk napisała:

> P. Cichopek jako kibic Polonii moglaby, przy blizszym poznaniu, rozbudzic we
            > mnie sklonnosci sadystyczne. Chcialbym odkryc i te czesc swojego mrocznego
            > wnetrza.

Na miejscu p Cichopek juz bym sie bal;)
            • umfana dla Scepytka Ci_pek od Umfany 11.01.06, 15:43
              www.foksal.com.pl/new/gal-12-1-1-185.php
              Miłego oglądania :o)))
              • buggi Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany 11.01.06, 19:18
                Szukalam, patrzylam, ale niczego u Cipka pieknego nie znalazlam. ( Umfano,
                dziekuje za fotki) Autor watku twierdzi, ze ma powalajace piersi ( te akurat
                mnie by nie powalily, mam wlasne), moze zatem Cipek zakrylby twarz , a odslonil
                to, co ma najlepszego, chyba, ze nie ma niczego, w takim razie...
                • Gość: Zyzio Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 19:29
                  Mnie też nie powaliły. Ale może ja za daleko od monitora siedzę?

--
                  Mów mi Zyzio, mała
                  • Gość: GOSC Kc mieszka na sadybie IP: *.66.77.83.cust.bluewin.ch 11.01.06, 20:08
                    i od czasu do czasu u tego z ktorym tanczyla w tvn
                    • umfana Moi Drodzy 11.01.06, 20:09
                      w każdym razie już wszyscy wiem kim jest ta pani :o)
                  • Gość: kixx Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany IP: *.acn.waw.pl 11.01.06, 20:27
                    moze przez szybe ogladasz?
                    • Gość: Dan Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany IP: 213.77.56.* 11.01.06, 23:08
                      To dziewcze wyglada jak pierwsza lepsza sprzedawczyni w Samie :))) Co w niej takiego urokliwego?
                      • sceptyk Dziekuje. Mam pytanie 12.01.06, 01:10
                        Kiedy p. Cichopek przeprowadzila sie do Warszawy?

A ten szczyl na zdjeciu?
                        www.foksal.com.pl/new/fot-6897-186-185-1-1.php
                        Dziekuje Umfanie za dostarczenie mi rzadkich doznan estetycznych. A autorowi
                        watku za wyjatkowy wprost gust.
                        • Gość: Mewa Re: Dziekuje. Mam pytanie IP: *.crowley.pl 12.01.06, 12:00
                          A ja współczuję wszystkim zawistnikom tej złości, która się z nich wylewa...
                          Smutne. Każdy z nas się komuś podoba akomuś innemu - nie. I po co to strzępić
                          ozory?
                          Dziewczyna młoda, świeża i urocza. I żadne próby obrzucenia jej błotem niczego
                          nie zmienią.
                          No, chyba, że niektórym poprawią samopoczucie :-))
                          • Gość: Zyzio Re: Gdzie to pytanie? IP: *.crowley.pl 12.01.06, 12:10
                            A jak brzmi pytanie?

--
                            Mow mi Zyzio, mala
                            • Gość: Pytajnik Re: Gdzie to pytanie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:38
                              Pytanie brzmi: Dlaczego Zyzio lubi tylko małe?
                              • Gość: Zyzio Oto odpowiedzi IP: *.crowley.pl 12.01.06, 13:21
                                Jak juz bede Zenobiuszem, wtedy przerzuce sie na duze

--
                                Mow mii Zyzio, mala
                • j_karolak Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany 12.01.06, 12:51
                  buggi napisała:

> Szukalam, patrzylam, ale niczego u Cipka pieknego nie znalazlam. ( Umfano,
                  > dziekuje za fotki) Autor watku twierdzi, ze ma powalajace piersi ( te akurat
                  > mnie by nie powalily, mam wlasne), moze zatem Cipek zakrylby twarz , a
                  odslonil
                  > to, co ma najlepszego, chyba, ze nie ma niczego, w takim razie...

Skąd ta nienawiść do biednej p. Cichopek? Pomijam już żarty z nazwiska bo te są
                  na poziomie umfany, ale co ona generalnie złego Wam zrobiła? Że jest sławna, a
                  Wy nie? Że się podoba wielu osobom, a Wy nie? Wątek założył jakiś gó..arz albo
                  prowokator, a Wy z mordą na biedną aktoreczkę.
                  • pra_gosia Chciałabym ... 12.01.06, 12:54
                    ... wyglądać jak Kasia Cichopek!
                    • j_karolak Re: Chciałbym ... 12.01.06, 13:08
                      ...być takim aktorem jak Kasia Cichopek
                      • Gość: kixx Re: Chciałbym ... IP: *.acn.waw.pl 12.01.06, 14:36
                        zeby karolak byl kasia cichopek
                        • buggi Re: Chciałbym ... 12.01.06, 17:34
                          Gość portalu: kixx napisał(a):

> zeby karolak byl kasia cichopek

mialby wówczas powalajace piersi?
                    • buggi Re: Chciałabym ... 12.01.06, 17:36
                      pra_gosia napisała:

> ... wyglądać jak Kasia Cichopek!

A ja za zadne skarby swiata nie chcialabym tak wygladac. Chcialabym wygladac jak
                      Karolak.
                      • Gość: kixx Re: Chciałabym ... IP: *.acn.waw.pl 14.01.06, 21:58
                        pod warunkiem,ze bedzie wygladal,tak jak ja chcialbym zeby wygladal
                  • miltonia Dlaczego zaraz prowokator? 12.01.06, 13:09
                    Karolak, spodobala sie dziewczyna chlopakowi, moze ma chec ja przypadkowo
                    spotkac i probowac nawiazac znajomosc (pamietasz, ja tez Cie wysledzilam jak
                    sie lales z kibicami Legii i niby przypadkowo Ci rany opatrywalam). A poza tym
                    fajny watek, szczegolnie zazdrosne o jej urode panie sa rozbrajajace.
                    • buggi Re: Dlaczego zaraz prowokator? 12.01.06, 17:06
                      miltonia napisała:

> Karolak, spodobala sie dziewczyna chlopakowi, moze ma chec ja przypadkowo
                      > spotkac i probowac nawiazac znajomosc (pamietasz, ja tez Cie wysledzilam jak
                      > sie lales z kibicami Legii i niby przypadkowo Ci rany opatrywalam). A poza tym
                      > fajny watek, szczegolnie zazdrosne o jej urode panie sa rozbrajajace.

Gdyby watek dotyczyl Twojej urody wierzaj, ze nie zabralabym w nim ani jednego
                      zazdrosnego slowa.
                      • miltonia Re: Dlaczego zaraz prowokator? 12.01.06, 20:04
                        Zabralabys, zabralabys. Jak zwykle blyskotliwie i jak zwykle z powalajacym
                        wdziekiem.
                  • sebpl Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany 12.01.06, 13:27
                    j_karolak napisał:

... co ona generalnie złego Wam zrobiła? Że jest sławna...

Khe, khe... jaka?
                    A co ja tak rozslawilo?
                    Dalej kolego widze masz problemy z percepcja. Swiat TV i kolorowych gazet zlal
                    Ci sie z rzeczywistoscia(?) A moze Ty bez tego mariazu nie umiesz funkcjonowac?
                    Przyznaj sie. Pomoc moze nie pomozemy, ale przynajmniej postaramy sie zrozumiec.
                    • j_karolak Re: dla Scepytka Ci_pek od Umfany 12.01.06, 15:09
                      sebpl napisał:

> j_karolak napisał:
                      >
                      > ... co ona generalnie złego Wam zrobiła? Że jest sławna...
                      >
                      > Khe, khe... jaka?
                      > A co ja tak rozslawilo?
                      > Dalej kolego widze masz problemy z percepcja. Swiat TV i kolorowych gazet zlal
                      > Ci sie z rzeczywistoscia(?) A moze Ty bez tego mariazu nie umiesz
                      funkcjonowac?
                      > Przyznaj sie. Pomoc moze nie pomozemy, ale przynajmniej postaramy sie
                      zrozumiec
                      > .
                      >

O tym, czy ktoś jest sławny, czy nie decyduje nic innego jak właśnie telewizja.
                      I Twoje tupanie nóżką niczego tutaj nie zmieni. A rzeczywistość nie tyle, że
                      zlała mi się ze światem TV i seriali ile ona po prostu tym jest. Nic na to nie
                      poradzę. Rozumiem, że Twoje oburzenie to autokreacja. A tak w ogóle, to czy ten
                      wątek miałby tyle wpisów, gdyby nikt nie wiedział kto to jest Kasia Cichopek?
                      Nawet ja wiem kto to, choć nie oglądam prawie w ogóle telewizji.
                      • sebpl Do Karolaka 12.01.06, 15:25
                        Momencik, momencik... to, ze ktos jest rozpoznawany nie znaczy, ze jest slawny,
                        znaczy tylko, tyle, ze jest popularny. Maria Callas byla slawna, Cichopek jest
                        najwyzej popularna!
                        • j_karolak Re: Do Karolaka 12.01.06, 16:07
                          No i znowu będzie problem z definicją. Bo od kiedy popularność staje się sławą?
                          Czy chodzi o znajomość marki, czy może o liczbę lat bycia popularnym? A może o
                          znalezienie się w podręcznikach? Równie dobrze można napisać, że sławny to był
                          Chopin, a nie jakaś pieśniarka Callas. A znowuż dla kogoś innego sławny to był
                          Magellan, a nie jakiś grajek Chopin. I tak dalej i tak dalej.
                          • sebpl Re: Do Karolaka 12.01.06, 16:20
                            sława - «wielki rozgłos zdobyty talentem, wielkimi czynami, zasługami itp.»
                            Wiekopomna sława.
                            Pianista, lekarz światowej sławy.
                            Zdobyć, zyskać sławę, okryć się sławą.

popularność - «uznanie wśród społeczeństwa; wziętość, rozgłos, powodzenie

Miec talent, a miec rozglos to jednak roznica. Nad pierwszym musisz sam
                            popracowac, nad drugim fachowcy od PR.

za: www.pwn.pl
                            • sceptyk Karolak, mysle, ze jestes, niestety, tolerantem 13.01.06, 00:15
                              Tak mi wychodzi z Twoich postow. To straszny wstyd!
                              • j_karolak Re: Karolak, mysle, ze jestes, niestety, tolerant 13.01.06, 09:18
                                No fakt. Jestem tolerantem. Ja nawet obecnosezonowe występy Polonii toleruję.
                                Ale niby dlaczego to wstyd? To znaczy być tolerantem, bo że wstyd być na
                                ostatnim miejscu w tabelii to wyczuwam podświadomie.

A wracając do Cichopka, to "sława - wielki rozgłos zdobyty talentem, wielkimi
                                czynami, zasługami itp.". Rozgłos już jest, a czym został zdobyty to już sprawa
                                subiektywna. Talentu obiektywnie ocenić się nie da. A jeśli nawet to za wielki
                                czyn można uznać zdobycie tak dużego rozgłosu tak skromnymi (nie licząc
                                rozmiarów biustu) środkami .
                                • sceptyk Toleranctwo ogranicza wolnosc 14.01.06, 13:24
                                  Chcialbys sie posmiac z p. Cichopek, czujesz wewnetrzna potrzebe zadrwienia z
                                  niej (i slusznie) badz z jej, pozal sie Boze, foto-partnera, ale nie robisz
                                  tego. Dusisz to w sobie, przywolujac na oblicze mine sztucznie-przyjazno-
                                  obojetna.

Znowuz czyjes nazwisko smiesznym nadzwyczaj Ci sie wyda, ale Ty udajesz, ze
                                  nic, a dopiero jak nikt nie widzi - pedzisz do toalety, zamykasz sie i tam
                                  bezglosnie sie pochichrasz. Czyz nie? Pewnie nawet mowisz, ze Ruskich lubisz?
                                  Ech, Karolak, Karolak... Nie o to walczylismy z komuna!
    • Gość: Renata P. W dup... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:54
    • Gość: MisioPysio I pomyśleć, że została uznana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:38
      za polski symbol seksu. Dziwne trochę. Ale co kraj - to obyczaj jak widać.
      • Gość: he he he Re: I pomyśleć, że została uznana IP: *.chello.pl 13.01.06, 14:39
        Gość portalu: MisioPysio napisał(a):

> za polski symbol seksu. Dziwne trochę. Ale co kraj - to obyczaj jak widać.

.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=15.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=14.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=13.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=12.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=11.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=10.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=9.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=8.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=7.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=6.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=5.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=4.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=3.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=2.
        www.voila.pl/ap22y/index.php?get=1&f=1
        • Gość: MisioPysio yyyyyych w jakim sensie? /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 19:07
        • Gość: lubie duze kule pierwszy biust IV RP IP: *.chello.pl 15.01.06, 15:00
    • Gość: cycysie super kasi syper ma melonki - mniam mniam IP: *.chello.pl 14.01.06, 13:52
    • ardzuna A kto to jest? 14.01.06, 18:14
      jw.
    • umfana cycate jesy piękne ! 14.01.06, 21:55
      to hasło na dziś!
      • Gość: BIG CYCYUŚ balonki I klasa - Kasia ma potencjał IP: *.chello.pl 14.01.06, 22:19
    • Gość: antoni a gdzie mieszka Katarzyna Dzyzdzyk? IP: *.acn.waw.pl 15.01.06, 17:09
      tak czytam o tej cichopek i se pomyslalem,ze skoro jest to watek informacyjny
      to moze sie czegos i ja dowiem-no wiec pytanie jak w temacie
      • Gość: Duże Kule Kasi C. fajne i wdzięczne dziewcze IP: *.chello.pl 16.01.06, 00:30
    • Gość: MZ Kto to ten Cichopek? Chomik jakis? IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 17.01.06, 11:02
      I kogo obchodzi gdzie mieszka.
      • Gość: Supergirl Kasia Kasia to ma dobrze - nie jest jej na pewno zimno IP: *.chello.pl 21.01.06, 18:11
        biuścik ją ogrzewa - mniam mniam
        • buggi Re: Kasia to ma dobrze - nie jest jej na pewno zi 22.01.06, 13:46
          Gość portalu: Supergirl Kasia napisał(a):

> biuścik ją ogrzewa - mniam mniam

Tez sobie taki zrób.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka