sceptyk 05.02.06, 13:48 Czy to jest Twoj krewny? A jesli tak, to jak bliski? • [...] Przeczytaj komentowany artykuł » andrzej.karolak 05.02.06, 11:50 + odpowiedz Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: Zapytanie do J_Karolaka 06.02.06, 09:25 Może i krewny, ale ja go nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zapytanie do J_Karolaka 06.02.06, 11:50 j_karolak napisał: > Może i krewny, ale ja go nie znam. Nie mów tak, bo moze sie okazac, ze to wujek Andrzej z Ameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zapytanie do J_Karolaka 06.02.06, 18:32 Znasz, znasz tylko mały byłeś i nie pamiętasz jak Ci wujek przyklejał do czoła niklową 25-centówkę. Nienawidziłeś go za to. Przypominasz sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Zapytanie do J_Karolaka 06.02.06, 20:17 sebpl napisał: > Znasz, znasz tylko mały byłeś i nie pamiętasz jak Ci wujek przyklejał do czoła > niklową 25-centówkę. Nienawidziłeś go za to. Przypominasz sobie? Z tego co wiem, Karolak kocha pelne portfele, wiec pewnie jako dziecko skarbonke wypychal jendodolarówkami, a nie 25- centówkami. > Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Zapytanie do J_Karolaka 07.02.06, 09:06 Zacząć trzeba od tego, że jako byt internetowy nigdy dzieckiem nie byłem. Moja mama grarzynka wraz z tatą mym normalsem wypączkowali mnie od razu jako dorosłego i w pełni ukształtowanego byta. Jedyne pieniąedze jako w życiu widziałem to te w formie bitów na niematerialnym koncie internetowego banku. Uprzedzając głupie docinki - nie wiem co to znaczy materialne konto. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Zapytanie do J_Karolaka 07.02.06, 09:58 Znaczy się wujek też tylko sumą zer i jedynek... Może go jednak znasz. Przyjrzałeś się IP? Odpowiedz Link Zgłoś