Dodaj do ulubionych

Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantura ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:47
No to co z tą karą śmierci?
Obserwuj wątek
    • Gość: aqq Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantura ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 00:48
      oby p.Piskorski wystapił do sądu! Może wreszcie dowiemy się prawdy o
      przekrętach "układu warszawskiego"
      • tarantula01 Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur 18.02.06, 02:29
        I pewnie dlatego nie wystąpi na drogę sądową, tylko nią postraszy.
      • Gość: wańka-wstańka Bardzo dobrze niech się nawalają. IP: *.chello.pl 18.02.06, 09:56
    • Gość: Powislanka A ja już zwątpiłam w Piterę... IP: *.aster.pl 18.02.06, 00:52
      Po paru jej występach w PO.
      Teraz widać jak różni ludzie trafili do PO i czują sie niewyraznie widząc, kto
      do niej wraca.
      • koszatek Re: A ja już zwątpiłam w Piterę... 18.02.06, 01:03
        ... a tak swoją drogą to po co p.Pitera wyskakuje z tym publicznie ? to nielojalność wobec własnej partii.
        Jeśli miała dowody przeciw Piskorskiemu, mogła zanieść je do prokuratury lub władz partii.
        Jeśli nie miała lepiej zamilczeć i czekać.
        • Gość: gościu Re: A ja już zwątpiłam w Piterę... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.02.06, 01:52
          Widać nie znasz układów w warszawskiej PO. Rządzą w niej sami ludzie
          Piskorskiego, którzy zresztą mają błogosławieństwo Komorowskiego. Spójrz na
          skład zarządu warszawskiej PO - sami kolesie PP, nie wyłączając, Kidawy.
      • zwierzynski Re: A ja już zwątpiłam w Piterę... 18.02.06, 09:35

Błędem PO jest to,że na jej listę wyborczą a póżniej w szeregi trafiła pani
        Julia.Mam nadzieję,że sąd partyjny oczyści szeregi PO z tak zbędnych i
        nawiedzonych elementów jak p.Julia.P.Piskorskiemu się dziwię,że wniosek złożył
        dopiero teraz.Wiem,ze lista wyborcza PO do Sejmu straciła wiele głosów
        dlatego,że była na niej p.Julia...
        sec
        • Gość: DC Re: A ja już zwątpiłam w Piterę... IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 14:04
          Ciekawe... Ja niemal zrezygnowałem z poparcia PO ze względu na Piskorskiego.
          • Gość: husar Re: A ja już zwątpiłam w Piterę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 16:58
            takie jaja będa robic to stracą głosy i z władzy i tak nie skorzystają.
            Myslałem czy na nich nie głosować ale pewnie się rozmyślę
    • Gość: sąd to śmiech Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 01:15
      przecież w tym sądzie to sami kolesie piskorskiego, wszystko już ustawione
      przecież już raz sąd się odbywał nad radnymi, pełna kompromitacja, młodzi
      niedouczeni działacze i fanatyk jakiś białecki z układu warszawskiego to byli
      sędziowie toż to kpiny ale niestety tak jest w warszawskiej platformie-zgroza
    • Gość: gosc Trzymam kciuki za Piterę!!!!! IP: 194.106.193.* 18.02.06, 01:28
      • Gość: mhm Re: Trzymam kciuki za Piterę!!!!! IP: *.111-82-70.mc.videotron.ca 18.02.06, 02:38
        Ja za Pitera nie przepadam, ale ogolnie wiadomo, ze pan Piskorski uczciwie
        pieniedzy sie nie dorobil... W jednym liksusowym bloku na Mokotowie ma 6 albo 8
        mieszkan... Poza tym kilka na Grzybowskiej... Mlodzi uczciwie pracujacy ludzie
        biora kredyt np. 30 lat na swoje wymarzone M
        • Gość: makler Re: Trzymam kciuki za Piterę!!!!! IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 08:27
          No cos ty - przeciez on zapewnial, ze sie legalnie dorobil na gieldzie. A skoro
          tak mowi to musi byc prawda :)
          • Gość: Jerzy Re: Trzymam kciuki za Piterę!!!!! IP: *.chello.pl 18.02.06, 11:59
            Nota bene: Nasz ukochany ZIOBRO też w wywiadzie podał, że dorobił się na
            giełdzie-trzeba podziwiać a nie pałać nienawiścią-spróbujcie sami zagrać!
            Żyjemy-wbrew pozorom-w systemie dążącym w kierunku kapitalizmu.
            A czy Piskorski ukradł czy nie - tego nie wiemy- raczej ukradł, ale tak by tego
            nie wykryć-jest zbyt inteligentny. A może jednak jest uczciwy i czysty jak łza?
    • dziedzicznacytadelafinansjery Hydrze obrasta łeb... 18.02.06, 07:55
      To tak z dedykacją tym, którzy uwierzyli, że PO to partia ludzi z zasadami :)))
    • Gość: Grisza Wart Pac palaca a palac Paca IP: *.bb.online.no 18.02.06, 08:05
      Julia Pitera ma na swoim koncie piekne mieszkanie nabyte za 1 zl w ramach
      dzialalnosci meza w ZSMP( zwiazek socjalistycznej mlodziezy polskiej )i niech
      nie struga durnia.Piskorskiego nie bronie, ale tak ogolnie wydaje mi sie, ze w
      Polsce problem polega na tym , ze sporym grupom ludzi zaginelo pojecia dobry
      uczynek i zly uczynekI dobrze, ze Kaczynscy postanowili wszystkim o tych
      pojeciach i ich znaczeniu przypomniec.
    • Gość: kk TRANSPARENTNA JULKA IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 18.02.06, 08:23
      A CO ZE STRYSZKIEM NA MOKOTOWIE PANI JULIO ?
      Jak sie chce tak innych obrzucać błotem to samemu trzeba być "czystym". No i
      może pare słów o czasach pożyczki dla T.I. przez Pani męża - to zaraz po tym
      została pani prezeską T.I.
      PS. Nie lubie Piskorskiego zwłaszcza za tunel równoległy do Wisły do tego nie
      połaczony z mostem, ale osoba która wypowiedziała prywatną wojnę wysokiemu
      urzędnikowi na Mokotowie ( ostatnio uwolniony przez sąd którejś tam instancji
      ze wszystkich zarzutów Kaczo-Piterowej ekipy)niech przynajmniej sam pozostanie
      poza wszelkimi podejrzeniami.
      • Gość: mmx Re: TRANSPARENTNA JULKA IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 08:29
        > PS. Nie lubie Piskorskiego zwłaszcza za tunel równoległy do Wisły

Fajny tekst - to tak jakby napisac: "Nie lubie Pęczaka za to, ze ma zle dobrane
        okulary".
        • Gość: wyborca Tunel przekręt IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 08:54
          Gość portalu: mmx napisał(a):

> > PS. Nie lubie Piskorskiego zwłaszcza za tunel równoległy do Wisły
          > Fajny tekst - to tak jakby napisac: "Nie lubie Pęczaka za to, ze ma zle dobrane
          > okulary".

Tak jakby, ale tylko wtedy, gdyby okulary kosztowały 200mln, zostały zakupione
          za pieniądze podatników i miały moc szkieł 0 dioptrii.
    • Gość: Arek "Aiwa-Platz" Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur IP: *.orange.pl 18.02.06, 08:28
      MAXIMUM przyzwoitości powinien się niewinny człowiek domagać. To MINIMUM, o
      które walczy Piskorski, ma mu zapewnić niezbyt głębokie grzebanie w niesławnej
      przeszłości - jak mniemam.
    • Gość: brona Piskorski niech szuka ratunku w PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 08:35
      Piskorski łatwo sobie poradzi z Piterą, gdy podliże się PiS-owi, tak jak inny,
      jeszcze bardziej "zasłużony filar układu warszawskiego" - tow. Lejk.
    • Gość: lantra Układ warszawski przynajmniej coś zbudował, a Pi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 08:50
      Od rozliczania jest prokuratura, a ja osobiście zawdzięczam Układowi most i to
      że z jednego brzegu na drugi do szpitala w Aninie jadę 10 minut, a nie 1,5
      godziny ! Ekipa z PiS przez trzy lata wydłużyła trasę siekierkowską o 300
      metrów, Układ zbudował kilka kilometrów i most. A Pani Pitera nie robi kariery,
      wcale, skromność wcielona !!!!
      • Gość: DC Re: Układ warszawski przynajmniej coś zbudował, a IP: *.acn.waw.pl 18.02.06, 14:07
        Gierkowi też podziękujesz za trasę katowicką i kilka hut?
        Cena, za którą budowali też ma znaczenie.
      • Gość: Warszawianka Pan Piskorski był świetnym prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:39
        Dziwię się, że PO przyjeła w swe szeregi Panią Julię Piterę, a Jej, że wstąpiła
        w te szeregi. Zawsze krytykowała PO, odkąd pamiętam. Nie wiem o co chodzi.
        Natomiast Pan Prezydent został sprawdzony przez Urząd Skarbowy o czym
        wielokrotnie powiadamiała prasa. Uważam, że jest straszna nagonka na Niego,
        może dlatego, że jest mądrym, kulturalnym, doświadczonym politykiem.
        • Gość: Robal Zlituj się babo IP: *.chello.pl 18.02.06, 15:01
          Gość portalu: Warszawianka napisał(a):

> Natomiast Pan Prezydent został sprawdzony przez Urząd Skarbowy o czym
          > wielokrotnie powiadamiała prasa.

Kpisz czy o drogę pytasz? Naczelniczka Urzędu Skarbowego na Woli bezprawnie
          wystawiła mu świstek świadczący de facto jedynie o nie zaleganiu z podatkami.
          Nikt z US nigdy nie sprawdzał źródeł pochodzenia majątku Piskorskiego.
          Indagowany przez dziennikarzy odmówił przedstawienia wykazu transakcji
          giełdowych na których rzekomo się dorobił. Poza tym paplał również rozczulające
          bzdury o zyskach z "handlu dziełami sztuki".
        • Gość: gosc Re: Pan Piskorski był świetnym prezydentem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 16:25
          jest niezłym kretaczem i cwaniakiem! Moze naiwyzszy czas zeby któs wreszcie sie
          dobrał do jego skory.a moze go dokładnie przeswietlic? zreszta warto to zrobic
          ze wszystkimi z PO.Wiekszosc to milionerzy ,ciekawe jakim sposobem.
          • Gość: edi Re: Pan Piskorski był świetnym prezydentem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.02.06, 16:55
            Piskorski podobno zarobił na handlu antykami czy na giełdzie
        • Gość: dociekliwy A' propos prezydenta. Co teraz robi Kwaśniewski ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:20
      • Gość: Jerry Dojazd do szpitala w 10 min zapewnił ci PiS IP: *.aster.pl 18.02.06, 16:58
        Most budowany 9 lat za prezydentów Wyganowskiego i Swiecickiego a otwarty przez
        Piskorskiego konczył sie na wale Miedzeszynskim gdzie zaczynały się godzinne
        korki do Anina i wszędzie. Dopiero budowa przez Kaczyńskiego dwyjezdniowego
        Wału umożliwiła ludzki dojazd do Anina. Nie wiesz głupia co piszesz. Piskorski
        tylko zegarki rozdawal na otwarcie mostu, Casio po 1000 zł za pieniądze
        miasta, 100 sztuk ten dobrodziej zamówił ze swoim autografem za twoje pieniądze.

Gość portalu: lantra napisał(a):

> a ja osobiście zawdzięczam Układowi most i to
        > że z jednego brzegu na drugi do szpitala w Aninie jadę 10 minut, a nie 1,5
        > godziny ! Ekipa z PiS przez trzy lata wydłużyła trasę siekierkowską o 300
        > metrów, Układ zbudował kilka kilometrów i most
        • Gość: Admiral A Ciebie robią w Wała IP: 80.51.246.* 20.02.06, 14:51
          Taaa... Wał. Wał według projektów ekipy Piskorskiego miał mieć 3 pasy. Ponieważ
          Kaczyński i jego ekipa to nieudacznicy i nie byli w stanie wykupić wszystkich
          niezbędnych gruntów to zdecydowali o jego zwężeniu - oczywiście bez zostawienia
          rezerwy na jego rozbudowę. W rezultacie Wał już zaczyna się korkowac i najdalej
          za 10 - 15 lat stanie się trasą "nieprzejezdną" a jego przebudowa/prozbudowa
          będzie w zasadeze miemożlwa a jeśli już to potwoerni kosztowna.
          Jesli tego wyrażnie nie dostrzegasz to znaczy, że Kaczor umiejętnie zrobił z
          Ciebie Wała.
    • Gość: Cezar Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 10:37
      czyli układ sie umacnia.
      Tusk poblogosławił na ostatnim zjeździe, Komorowski wprost popiera, a Piskorski
      rozwija skrzydła i wraca do gry.
      Taki jest efekt "oczyszczenia" warszawskiej PO.
      ... cóż trzeba będize na PiS głosować. Nie lubie ich za poglądy, ale mają
      oczciwych ludzi.

Paweł pewnie nie przejmie się spadającymi sondarzami PO w Wawie, bo lepiej mieć
      małe ale własne.
    • Gość: Tomek Czy ktos tego pana nie powinien w koncu usunac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 13:51
      PO sama sie podklada przez takich kolesi. Sam kupilem mieszkanie, ktore za prawie darmo zbudowala pewna spoldzielnia dzieki ukladom z panem P i doskonale wiem o co chodzi. Czy jesli cos jest tajemnica poliszynela to nie powinno sie tego wyczyscic? Sami sie podkladamy pozniej kaczorom...
    • Gość: rozpad po niedługo Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 14:38
      idzie wyrażnie na rozpad po piskorski w wawie zawiąże koalicje z sld lub jakimś
      tam tworem /sld pod nazwą własną sld nie pójdzie do wyborów w wawie/ a
      następnie będzie próbował to zrobić w skali kraj. Proste i czytelne. W wawie to
      dopiero możliwości i koryto a do parlamentarnych trzeba się przygotowywać.
    • Gość: duduś Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 16:28
      Strach przed rozliczeniem doda Piskorskiemu sprzymierzeńców.
      • Gość: Lord Sith A my rośniemy w siłę. IP: *.chello.pl 18.02.06, 18:41
        Niech się nawalają dalej.
    • Gość: Rysiek Piskorski na szubienice ! ! ! ! ! ! IP: 83.180.102.* 18.02.06, 19:27
      To ze Piskorski jest jeszcze czlonkiem tej partii najlepiej dowodzi jej UBeckich
      powiazan.
      • Gość: wańka-wstańka Re: Piskorski na szubienice ! ! ! ! ! ! IP: *.chello.pl 21.02.06, 06:54
        Słusznie.
    • Gość: gosc Piskorze najlepiej czuja sie w metnej wodzie...:-( IP: *.molgen.mpg.de 18.02.06, 20:04
    • jona12 Re: Paweł Piskorski zaczął kochać kaczorów?????? 18.02.06, 20:41
      i w ten sposób napada na p. pitere.To już początek kumoterstwa,to właśnie jego
      wywalić z PO. JUŻ DWOCH SPZEDALO SIE TERAZ NASTEPNY ---KTO NASTEPNY /?????
      B.DOBRZE MNIEJ JUZ ZLODZIEJI MORALNYCH BEDZIE NA LISTACH /juz niebawem wybory/
      • Gość: PiS Re: Paweł Piskorski zaczął kochać kaczorów?????? IP: *.toya.net.pl 18.02.06, 21:42
        Wy wszyscy z PO jesteście siebie warci.

Weźmiemy się za was niedługo.
    • Gość: B.M. Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur IP: *.chello.pl 18.02.06, 21:42

Z najwyższym uznaniem za wytrwałosć,można tylko złożyć gratulacje
      Pani Julii Pitera! Oby jaknajwięcej było takich posłów!! Obywatel.
    • liceum111 Ktoś tu szwindoli a media nie czują krwii? 19.02.06, 07:35
      Pani Pitera jest w niewłaściwym miejscu, należy do partii rządzonej nieudolnie i
      podatnej na wchodzenie w układziki (przynajmniej z takimi władzami jak teraz np
      sekretarz PO pan S. czy ten Pawełek ukryty w Brukseli przed wyjaśnieniem
      sprawy-może jest niewinny ale tego niewyjaśniono).
      Kiedy w końcu dotrze do pani Pitery że miała być tylko kwiatkiem do kożucha na
      fali antykorupcyjnej mody a teraz wadzi i jak będzie się za często odzywać to ją
      swoi zakneblują i postawią w kącie.
      (wbrew pozorom i propagandzie mediów to w PO jest więcej elementów autorytarnych
      -> sposób wyznaczania kandydatów na listy wyborcze świadczy, że za fasadą
      nowocześności i otwartości kryje się deficyt demokracji i zastępowanie procedur
      ręcznym sterowaniem i prowizorką).
    • arahat1 a kiedys chodzil na zebrania w trampkach a teraz 19.02.06, 12:31
      pan ze sloma w lakierkach....
    • Gość: syrena Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:23
      "kwestionuje moją osobistą uczciwość i usiłuje podważyć zaufanie wyborców do
      mnie. "

Jak on tak może:)))))
      • Gość: wańka-wstańka PO się rozpadnie jeszcze w tym roku. IP: *.chello.pl 19.02.06, 16:24
        O co zakład?
    • Gość: Maliniak Piskorski do wiezienia ! IP: *.cust.tele2.ch 19.02.06, 18:18
      Tam gdzie jego koledzy z Pruszkowa siedza i gdzie pozostali koledzy UB-ecy juz
      wkrotce sie znajda !
    • Gość: Wacek Maupa Wykluczyć Piskorskiego i jego grupę z PO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 19:55
      To Piskorski i jego grupa odebrali PO swymi działaniami wiarygodność w
      Warszawie.
      Teraz Piskorski "mistrzowski gracz giełdowy" i "wybitny handlarz dziełami
      sztuki" i posiadacz konta z 500 000 $ oraz kilku dużych mieszkań ma odwagę
      atakować kobietę krystaliznie ucziwą.
      Wywalić tego cwaniaczka z PO zanim definitywnie ją zniszczy.
      • Gość: Lord Sith Rozwiązać PO - większość przejdzie do SLD, cześć IP: *.chello.pl 20.02.06, 08:51
        do PiS - i będzie tylko prawica i lewica w Polsce, resztę się zmarginalizuje.
    • Gość: akol Re: Paweł Piskorski kontra Julia Pitera - awantur IP: *.iil.pwr.wroc.pl 21.02.06, 14:38
      Inkryminowany p. Piskorski kompromituje PO. Tajemnicą poliszynela jest jego
      pazerność. Myślę, ze jest klasycznym przykładem cwaniaczka (a może nawet
      Cwaniaka - przez duże C) politycznego. Pamiętam jak twierdził, że jego majątek
      pochodzi z gry na giełdzie i z handlu dziełami sztuki. Jednak żadnych papierów
      nigdy nie pokazał, a dziennikarze udawali, że to brzmi wiarygodnie i nie
      zgłębiali tego tematu. Sądzę, że PIS do tego tematu teraz wróci i między innymi
      obecność w PO takich ludzi, których trzeba będzie wreszcie rozliczyć
      uniemożliwiała koalicję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka