andrzej28aaa 09.04.06, 23:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mzb znak ostrzegający przed ptakami??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:51 Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Szkoda, że moderacja nie dostrzega niestosowności 10.04.06, 21:53 różnych szalenie zabawnych żarcików na temat kaczek w obliczu tragedii. Doprawdy, bardzo to jest wszystko zabawne, no kupa śmiechu po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kratzer Coś tu się nie zgadza 10.04.06, 02:24 Kobieta w stanie ciężkim, mężczyzna w krytycznym - ktoś z nich zdążył jednak ujawnić, że to właśnie była kaczka. Albo stan, albo ptak, albo .... Odpowiedz Link Zgłoś
kosiar Re: Coś tu się nie zgadza 10.04.06, 15:48 Kaczka sama się ujawniła bo ostała zabita przez Bravo i leżała kilka metrów przed śladami uderzenia samochodu w autobus. tragedia wielka ale znak jest i do przepisów trzeba się stosować i uważać na tym zagręcie oraz rozjadach bo bardzo często dochodzi tam do wypadków a przyczną najczęsiej jest nadmierna prędkość. Zdjęcia z tej trgedii oraz zdjęcie że taki znak się tam znajduje można zobaczyć na warszawskifotoblog.blox.pl Szkoda tak młodego człowiek [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.dickensa.waw.pl / *.compi.net.pl 10.04.06, 02:33 daniel (dj dany w) poniosl smierc po 12 h reanimacji.. dziewczyne odratowali ['] :( Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 10.04.06, 08:33 abc, to znowu ktoś z twoich znajomych zabił się podczas jazdy samochodem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hophip [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 13:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal co roku są tu wypadki przez kaczki !! IP: *.chello.pl 10.04.06, 02:36 i co roku ZDM zwleka z postawieniem siatki uniemozliwiajacej wchodzenie kaczek na jezdnie! zazwyczaj siataka taka jest stawiana/naprawiana dopiero po wypadku jakims :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delson Re: co roku są tu wypadki przez kaczki !! IP: *.aon.edu.pl 10.04.06, 09:47 Siatka już tam była - prędkość jest przyczyną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerniakowianka To nie pierwsza kaczka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:23 ...będąca przyczyną tragicznych wydarzeń, hue hue :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*] Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.chello.pl 10.04.06, 10:15 kaczka nie kaczka, zginela jedna z najbardziej pozytywnych osob jakie mialam okazje poznac w swoim zyciu... Szacunek Daniel [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:06 Daniel! Nie mogę uwierzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosiczka Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:17 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123pol Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.orange.pl 10.04.06, 13:01 smutek mnie ogarnia-zginęła osoba naprawde zdolna i zawsze z ślicznym uśmiechem na ustach.Powód śmierci??Ważny ale nie najważniejszy.Żegnaj Dany W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:14 Dany :] () [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony-on Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:13 je..e kaczki ..niedosc ,ze rządza krajem !to jeszcze powoduja tragedie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 13:42 apolitycznosc wskazana.. dany. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:45 Dany-W ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
vaupee Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 10.04.06, 13:47 R.I.P Dj Dany-W [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:52 a pasy miał zapięte ??? pewnie nie, bo prawdziwy maczo jeździ bez gumy i nigdy nie zapina pasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delson Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aonet.pl / *.aonet.pl 10.04.06, 19:07 To bez znaczenia - smochód był wbity pod autobus do środkowego słupka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 22:47 zastanow sie zanim sie wypowiesz debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartinWu Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:56 R.I.P Dany W 1982-2006 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
rockpoll Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 11.04.06, 02:07 Dany W to był wspaniały człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter :( IP: *.ath.cx / *.acn.waw.pl 10.04.06, 13:50 Cos mi sie w to nie chce wiezyc.Gdzie na trasie Łazienkowskiej jest znak ostrzegający przed ptakami. Jest mi strasznie smutno po stracie Koleszki. Głebokie Kondolencje dla rodziny zmarłego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:08 Właśnie w tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: :( 10.04.06, 18:01 znak jest... a jak ktoś na znaki nie patrzy, to wypadki powoduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarski Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.rwe.com 10.04.06, 14:17 Kolejny przykład, że z kaczorami źle się wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekDobraRad Dać babie samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:39 Dać babie samochód - i oto skutki. Przestraszyła się kaczki.... żałosne! Swoją drogą też się boję, ale takich bab za kierownicą, które nie umieją prowadzić samochodu i zabijają ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Dać babie samochód 10.04.06, 14:43 Moze sie nie przestraszyla, tylko w dobie empatii do wszystkiego miesnego, czego jesc nie powinnismy, chciala ja uratowac. To, ze ofiara ludzka zostala pochlonieta, to tylko efekt uboczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: Dać babie samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:19 zla zla kobieta, tak? dajcie spokoj, nie oceniajcie, jesli nie wiecie dokladnie jaka jest sytuacja. Tego nikt nie wie, wiec nikomu nie wolno oceniac. A seksistowskie teksty i polityczne smieszne konotacje sa dla niektorych bardzo bolesne, wiec wezcie to pod uwage. Sa ludzie, dla ktorych Daniel byl wazny. Wiem, ze jestes w lepszym swiecie Dany. Always. Peace Bro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.novartis.com 10.04.06, 15:57 odpoczywaj w pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.sigma.com.pl 10.04.06, 16:28 Daniel - zawsze w sercu - zawsze w pamięci - zagraj Tym na górze jakiś dobry kawałek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aster.pl 10.04.06, 17:28 widzialam go jeszcze o 6 rano:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koKo Dlaczego najlepsi umieraja mlodo?? :((((((((( [*] IP: *.polkomtel.com.pl 10.04.06, 17:58 Zegnaj Daniel, tak wiele chcialam Ci jeszcze powiedziec, jeszcze tyle imprez mielismy przed soba... Byles czlowiekiem, ktory swoim usmiechem i pozytywna energia wprawial wszystkich w dobry humor. Bedzie mi Ciebie brakowalo, spoczywaj w pokoju... Mam nadzieje, ze juz nie cierpisz... Bedziesz w naszych sercach i w naszych wspomnieniach... Zegnaj [*] Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 10.04.06, 18:03 aaa, to oni z imprezy wracali... może kaczka to tylko zbieg okoliczności? Czy laska została zbadana na poziom alkoholu we krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delson Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aonet.pl / *.aonet.pl 10.04.06, 19:11 Daj spokój. Sam niedawno starciłem kolegę. Każda tragedia na drodze jest ciężka do zrozumienia. Cierpieć będzie rodzina zabitego i ta dziewczyna co go zabiła. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 11.04.06, 11:26 też z powodu niedostosowanie prędkości do warunków na drodze? jak ktoś kogoś zabija, to powinien do więzienia iść... taki lajf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:00 a myslalas o postawieniu sie w jej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 11.04.06, 15:33 jest takie przestępstwo - nieumyślne spowodwanie śmierci... popłniła je? tak! grozi za nie kara? tak... mamy wybierać że tenn to ma iść do kicia, a tamten to nie, bo cierpi - przestępstwo jest przestępstwem... może następnym razem się zastanowi zanim siądzie za kółkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delson Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aon.edu.pl 13.04.06, 10:14 To już ustali policja i prokuratura. A nam pozostaje tylko współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze100chowa Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:11 :(((((((((((((((((((((( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poziom-X ;[ IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 20:00 wspanialy gosc, przykro mi bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek [...] IP: 62.111.171.* 10.04.06, 20:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj Hyder Re: Kaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:25 te tanie żarty są tu nie na miejscu.. straszna sprawa.. pokój Dany W - spoczywaj w pokoju, w lepszym świecie niż ten pie..ik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Dany[*] IP: *.chello.pl 10.04.06, 22:50 Byles wielki a w naszej pamieci zawsze taki pozostaniesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętam na zawsze Re: Dany[*] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 22:54 Tylko nie Daniel.......... :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.chello.pl 10.04.06, 20:42 KACZKA!!wiedizalam,te Kaczki doprowadza nas do ruiny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6305 Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:51 No i przez Kaczke, kolejny Ikarus rozwalony...:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-sound Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.chello.pl 10.04.06, 22:53 Zegnaj Dany [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martee Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:28 spoczywaj w pokoju Daniel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 00:04 Dany.. mialem okazje Cie poznac dopiero ostatnio.. bil od Ciebie taki spokoj. Spoczywaj teraz w pokoju.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacol przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 00:21 pie.. to co gadacie że nadmierna predkosc czy kaczki, fakt faktem Daniel nie żyje a koleżanka z tego wyjdzie. szczescie w nieszczesciu, pamietajcie o dziewczynie pielegnując pamieć o Danielu ;( yacol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polus Me*Ne*Le IP: *.wfd85b.dsl.pol.co.uk 11.04.06, 01:08 ['] niebedziesz nigdy sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*] Re: Me*Ne*Le IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 01:30 Never be alone..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Me*Ne*Le IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 01:40 R.I.P Dany W 1982-2006 [*] Dziekuje za te wszystkie imprezy..Obys gral na gorze tak jak Nam ru na dole.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Me*Ne*Le IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 02:33 A tak wogole to chyba nie chodzi o kaczki tylko o czlowieka ktory odszedl i wiecej dla NAS nie zagra :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliski kolega Re: Me*Ne*Le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 03:10 Niemoge czytac tego co piszecie w niektorych momentach. Byl to wsapnialy czlowiek z ktorym nie raz sie bawilem i ktory nie raz mi pomogl. Tak bez interesonego czlowieka nigdy nie znalem i raczej juz nie bede znal. Spoczywaj w pokoju :(((( Kondolencje dla rodziny [*] Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: Me*Ne*Le 11.04.06, 09:50 Gość portalu: bliski kolega napisał(a): > Byl to wsapnialy czlowiek z ktorym nie raz sie bawilem > i ktory nie raz mi pomogl. najwyrazniej niewystarczajaco wspanialy, by wytlumaczyc kolezance, ze jedzie za szybko. pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Me*Ne*Le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:00 R.I.P Dany W 1982-2006 [*] Naprawdę szkoda tak pozytywnego człowieka.... Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: ['] 11.04.06, 11:36 we are your friends, you're never be alone again... Jeden z najlepszych ambitnych dj. Flash bedzie tesknil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wierze ;( Re: ['] IP: *.chello.pl 11.04.06, 16:41 Marta (kierowca) i tak będzie musiała żyć z poczuciem winy ... straszznej winy! Zabila swojego kumpla! Więc ona sama bedzie pokutować nie musicie jeszcze tutaj ją oceniać i negowac! To nic nie da! A na pewno nie zwróci nam Daniela... A rano w niedziele jeszcze sie z nim widzialam... ;( Odpoczywaj tam na górze i do zobaczenia Dany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:08 Współczuję rodzinie! Oczywiście nie wiemy jak było do końca, ale miejsce zdarzenie jest zdradliwe. Jest tam po prostu dlugi luk i jesli jedzie sie za szybko i brakuje umiejetnosci to mozna sobie nie poradzic.. R.I.P. Dany! Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: ['] 12.04.06, 09:24 słuchaj, po całonocnej imprezie nie siada się za kółko... bedzie musiała żyć z poczuciem winy... no cóż, taki lajf... i jeszcze czeka ją odsiadka... i dobrze, może wreszcie niektórzy pomyślą dwa razy zanim zaczną pruć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludvigus @esmeralda_pl IP: *.knet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:07 esmeralda_pl napisała: > słuchaj, po całonocnej imprezie nie siada się za kółko... > bedzie musiała żyć z poczuciem winy... no cóż, taki lajf... i jeszcze czeka ją > odsiadka... i dobrze, może wreszcie niektórzy pomyślą dwa razy zanim zaczną > pruć... Czy Ty musisz z taką rozkoszą cały czas wszystkich dumnie pouczać swoimi miernymi docinkami? Swoje przemyślenia zachowaj dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andesh ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:37 Barany, zartujecie sobie o kaczkach,kaczyzmie itp w obliczu tragedii. Ten chlopak, Daniel, byl moim kolega!! Niestety nie udalo sie go uratowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimmy Re: ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienko IP: *.chello.pl 12.04.06, 17:28 [']['][']17.01.1982-9.04.06 Dany-W['][']['] NA ZAWSZE Z TOBA YOU NEVER BE ALONE AGAIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia Re: ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienko IP: *.chello.pl 12.04.06, 20:43 nie znałam cie ale siedze i płacze jak bóbr ;-( mam nadzieje że jest tam ci lepiej i że jest jakiś w tym cel że Bóg tak szybko nam ciebie zabrał [*] Dany śpij w spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziupziup Re: ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:57 tak strasznie tesknie. Myslalam, ze bede miala czas na tyle jeszcze rzeczy... [*] Daniel nigdy cie nie zapomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela Re: ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:26 Dany znałam Cie bardzo słabo,ale i tak jest mi przykro,że tak fajna i bardzo pozytywna osoba odeszła.Daj czadu tam na górze,niech inni się cieszą mając Cię na codzień.... Dany W always with us... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kam1982 Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aster.pl 13.04.06, 01:40 gdy ostatnio gral w emce myslalam - nie teraz, przeciez bedzie jeszcze okazja pogadac. nie, bo w kazdej chwili trzeba dawac z siebie wszystko, tak jakby mial to byc ostatni raz. tak jak gral Dany-W R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAkub K. znajomy.. Do końca swych dni.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 06:38 Danny - łzy nie ukoją bólu po stracie Ciebie, ale płaczę, i przestać nie mogę ! Byłeś strasznie pocieszną mordą , jedną z niewielu i następną która odeszła z mojego życia tak nagle, współczuje ludziom z którymi widywałeś Cie codziennie lub często(oraz oczywiście rodzinie) bo ja bym tego nie wytrzymał bo teraz z trudem daję rade .. strasznie mnie boli że Odszedłeś, ale pociesza mnie że garstka osób nie zapomni o Tobie do końca swoich dni oraz to że tam gdzie jesteś może masz o wiele lepiej .. żałuje że to nie ja Cię odwoziłem , tak ku__a strasznie żałuje... Żegnaj Przyjacielu , (*) --Jakub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamien Re: Do końca swych dni.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:23 god is a dj...... tak wiele razy slyszalem ze danny jest boski.... lecz nigdy nie pomyslalem ze bog wezwie go tak szybko do siebie.... niech teraz razem mixuja niebianskie sety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Kazdy z nas ma te chwile, gdy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:53 mam nadzieje, ze me-ne-le nie zostawia teraz Marty bez wsparcia, ani tym bardziej rodziny Daniela. "we are you friends you never be alone again, come on!" Daniel, osoba pozytywna, raz rozmawialismy, zachecal mnie do czestszych imprez w stolicy.... Zgasla nam iskra electro, Daniel badz najlepszy tam na gorze, jak byles najlepszy tu wsrod nas... [*] Odpowiedz Link Zgłoś