Dodaj do ulubionych

Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowskiej...

09.04.06, 23:44
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mzb znak ostrzegający przed ptakami??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:51
      • dziedzicznacytadelafinansjery Szkoda, że moderacja nie dostrzega niestosowności 10.04.06, 21:53
        różnych szalenie zabawnych żarcików na temat kaczek w obliczu tragedii.
        Doprawdy, bardzo to jest wszystko zabawne, no kupa śmiechu po prostu.
    • kratzer Coś tu się nie zgadza 10.04.06, 02:24
      Kobieta w stanie ciężkim, mężczyzna w krytycznym - ktoś z nich zdążył jednak
      ujawnić, że to właśnie była kaczka. Albo stan, albo ptak, albo ....
      • kosiar Re: Coś tu się nie zgadza 10.04.06, 15:48
        Kaczka sama się ujawniła bo ostała zabita przez Bravo i leżała kilka metrów
        przed śladami uderzenia samochodu w autobus. tragedia wielka ale znak jest i do
        przepisów trzeba się stosować i uważać na tym zagręcie oraz rozjadach bo bardzo
        często dochodzi tam do wypadków a przyczną najczęsiej jest nadmierna prędkość.

Zdjęcia z tej trgedii oraz zdjęcie że taki znak się tam znajduje można zobaczyć
        na warszawskifotoblog.blox.pl

Szkoda tak młodego człowiek [*]
    • Gość: abc Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.dickensa.waw.pl / *.compi.net.pl 10.04.06, 02:33
      daniel (dj dany w) poniosl smierc po 12 h reanimacji.. dziewczyne odratowali
      ['] :(
      • esmeralda_pl Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 10.04.06, 08:33
        abc, to znowu ktoś z twoich znajomych zabił się podczas jazdy samochodem???
      • Gość: hophip [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 13:59
    • Gość: rafal co roku są tu wypadki przez kaczki !! IP: *.chello.pl 10.04.06, 02:36
      i co roku ZDM zwleka z postawieniem siatki uniemozliwiajacej wchodzenie kaczek
      na jezdnie! zazwyczaj siataka taka jest stawiana/naprawiana dopiero po wypadku
      jakims :(
      • Gość: Delson Re: co roku są tu wypadki przez kaczki !! IP: *.aon.edu.pl 10.04.06, 09:47
        Siatka już tam była - prędkość jest przyczyną
    • Gość: czerniakowianka To nie pierwsza kaczka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:23
      ...będąca przyczyną tragicznych wydarzeń, hue hue :|
      • Gość: [*] Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.chello.pl 10.04.06, 10:15
        kaczka nie kaczka, zginela jedna z najbardziej pozytywnych osob jakie mialam
        okazje poznac w swoim zyciu... Szacunek Daniel [*]
        • Gość: Ania Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:06
          Daniel! Nie mogę uwierzyć!
          • Gość: rosiczka Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 11:17
            .
            • Gość: 123pol Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.orange.pl 10.04.06, 13:01
              smutek mnie ogarnia-zginęła osoba naprawde zdolna i zawsze z ślicznym uśmiechem
              na ustach.Powód śmierci??Ważny ale nie najważniejszy.Żegnaj Dany W
              • Gość: h Re: To nie pierwsza kaczka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:14
                Dany :] () [*]
    • Gość: zielony-on Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 12:13
      je..e kaczki ..niedosc ,ze rządza krajem !to jeszcze powoduja tragedie;/
      • Gość: f Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 13:42
        apolitycznosc wskazana..
        dany. [']
        • Gość: p Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:45
          Dany-W ;((((
          • vaupee Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 10.04.06, 13:47
            R.I.P Dj Dany-W

[*]
            • Gość: xxx Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:52
              a pasy miał zapięte ???
              pewnie nie, bo prawdziwy maczo jeździ bez gumy i nigdy nie zapina pasów
              • Gość: Delson Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aonet.pl / *.aonet.pl 10.04.06, 19:07
                To bez znaczenia - smochód był wbity pod autobus do środkowego słupka.
              • Gość: ania Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 22:47
                zastanow sie zanim sie wypowiesz debilu
          • Gość: MartinWu Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:56
            R.I.P Dany W 1982-2006 [*]
            • rockpoll Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 11.04.06, 02:07
              Dany W to był wspaniały człowiek
    • Gość: Dexter :( IP: *.ath.cx / *.acn.waw.pl 10.04.06, 13:50
      Cos mi sie w to nie chce wiezyc.Gdzie na trasie Łazienkowskiej jest znak
      ostrzegający przed ptakami. Jest mi strasznie smutno po stracie Koleszki.
      Głebokie Kondolencje dla rodziny zmarłego :(
      • Gość: Paweł Re: :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:08
        Właśnie w tym miejscu
        • esmeralda_pl Re: :( 10.04.06, 18:01
          znak jest... a jak ktoś na znaki nie patrzy, to wypadki powoduje
    • Gość: yarski Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.rwe.com 10.04.06, 14:17
      Kolejny przykład, że z kaczorami źle się wychodzi.
      • Gość: WujekDobraRad Dać babie samochód IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:39
        Dać babie samochód - i oto skutki. Przestraszyła się kaczki.... żałosne! Swoją
        drogą też się boję, ale takich bab za kierownicą, które nie umieją prowadzić
        samochodu i zabijają ludzi.
        • warzaw_bike_killerz Re: Dać babie samochód 10.04.06, 14:43
          Moze sie nie przestraszyla, tylko w dobie empatii do wszystkiego miesnego, czego
          jesc nie powinnismy, chciala ja uratowac. To, ze ofiara ludzka zostala
          pochlonieta, to tylko efekt uboczny.
          • Gość: ajka Re: Dać babie samochód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 15:19
            zla zla kobieta, tak? dajcie spokoj, nie oceniajcie, jesli nie wiecie dokladnie
            jaka jest sytuacja. Tego nikt nie wie, wiec nikomu nie wolno oceniac. A
            seksistowskie teksty i polityczne smieszne konotacje sa dla niektorych bardzo
            bolesne, wiec wezcie to pod uwage. Sa ludzie, dla ktorych Daniel byl wazny.
            Wiem, ze jestes w lepszym swiecie Dany. Always. Peace Bro.
    • Gość: ona Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.novartis.com 10.04.06, 15:57
      odpoczywaj w pokoju...
    • Gość: gosc Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.sigma.com.pl 10.04.06, 16:28
      Daniel - zawsze w sercu - zawsze w pamięci - zagraj Tym na górze jakiś dobry
      kawałek ...
      • Gość: gosc Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aster.pl 10.04.06, 17:28
        widzialam go jeszcze o 6 rano:(
        • Gość: koKo Dlaczego najlepsi umieraja mlodo?? :((((((((( [*] IP: *.polkomtel.com.pl 10.04.06, 17:58
          Zegnaj Daniel, tak wiele chcialam Ci jeszcze powiedziec, jeszcze tyle imprez
          mielismy przed soba... Byles czlowiekiem, ktory swoim usmiechem i pozytywna
          energia wprawial wszystkich w dobry humor. Bedzie mi Ciebie brakowalo,
          spoczywaj w pokoju... Mam nadzieje, ze juz nie cierpisz... Bedziesz w naszych
          sercach i w naszych wspomnieniach... Zegnaj [*]
        • esmeralda_pl Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 10.04.06, 18:03
          aaa, to oni z imprezy wracali... może kaczka to tylko zbieg okoliczności?
          Czy laska została zbadana na poziom alkoholu we krwi?
          • Gość: Delson Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aonet.pl / *.aonet.pl 10.04.06, 19:11
            Daj spokój. Sam niedawno starciłem kolegę. Każda tragedia na drodze jest ciężka
            do zrozumienia. Cierpieć będzie rodzina zabitego i ta dziewczyna co go zabiła.
            • esmeralda_pl Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 11.04.06, 11:26
              też z powodu niedostosowanie prędkości do warunków na drodze?
              jak ktoś kogoś zabija, to powinien do więzienia iść... taki lajf
              • Gość: h Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:00
                a myslalas o postawieniu sie w jej sytuacji?
                • esmeralda_pl Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski 11.04.06, 15:33
                  jest takie przestępstwo - nieumyślne spowodwanie śmierci... popłniła je? tak!
                  grozi za nie kara? tak... mamy wybierać że tenn to ma iść do kicia, a tamten to
                  nie, bo cierpi - przestępstwo jest przestępstwem... może następnym razem się
                  zastanowi zanim siądzie za kółkiem
              • Gość: Delson Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aon.edu.pl 13.04.06, 10:14
                To już ustali policja i prokuratura. A nam pozostaje tylko współczucie.
    • Gość: cze100chowa Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:11
      :((((((((((((((((((((((

[*]
      • Gość: Poziom-X ;[ IP: *.acn.waw.pl 10.04.06, 20:00
        wspanialy gosc, przykro mi bardzo...
        • Gość: Staszek [...] IP: 62.111.171.* 10.04.06, 20:10
          • Gość: Dj Hyder Re: Kaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:25
            te tanie żarty są tu nie na miejscu.. straszna sprawa.. pokój Dany W -
            spoczywaj w pokoju, w lepszym świecie niż ten pie..ik
            • Gość: Przyjaciel Dany[*] IP: *.chello.pl 10.04.06, 22:50
              Byles wielki a w naszej pamieci zawsze taki pozostaniesz .
              • Gość: pamiętam na zawsze Re: Dany[*] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 22:54
                Tylko nie Daniel.......... :( :( :(
    • Gość: jasmin Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.chello.pl 10.04.06, 20:42
      KACZKA!!wiedizalam,te Kaczki doprowadza nas do ruiny!!
    • Gość: 6305 Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 22:51
      No i przez Kaczke, kolejny Ikarus rozwalony...:]
      • Gość: d-sound Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.chello.pl 10.04.06, 22:53
        Zegnaj Dany [*]
    • Gość: martee Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:28
      spoczywaj w pokoju Daniel...
    • Gość: Fakir Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 00:04
      Dany.. mialem okazje Cie poznac dopiero ostatnio.. bil od Ciebie taki spokoj.
      Spoczywaj teraz w pokoju..........
    • Gość: yacol przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 00:21
      pie.. to co gadacie że nadmierna predkosc czy kaczki, fakt faktem Daniel nie
      żyje a koleżanka z tego wyjdzie. szczescie w nieszczesciu, pamietajcie o
      dziewczynie pielegnując pamieć o Danielu ;( yacol
    • Gość: Polus Me*Ne*Le IP: *.wfd85b.dsl.pol.co.uk 11.04.06, 01:08
      [']

niebedziesz nigdy sam
      • Gość: [*] Re: Me*Ne*Le IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 01:30
        Never be alone.....
      • Gość: Krzysiek Re: Me*Ne*Le IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 01:40
        Dziekuje za te wszystkie imprezy..Obys gral na gorze tak jak Nam ru na dole..
        • Gość: Krzysiek Re: Me*Ne*Le IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 02:33
          A tak wogole to chyba nie chodzi o kaczki tylko o czlowieka ktory odszedl i
          wiecej dla NAS nie zagra :-(
          • Gość: bliski kolega Re: Me*Ne*Le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 03:10
            Niemoge czytac tego co piszecie w niektorych momentach.
            Byl to wsapnialy czlowiek z ktorym nie raz sie bawilem i ktory nie raz mi pomogl.
            Tak bez interesonego czlowieka nigdy nie znalem i raczej juz nie bede znal.
            Spoczywaj w pokoju :((((
            Kondolencje dla rodziny [*]
            • olecky Re: Me*Ne*Le 11.04.06, 09:50
              Gość portalu: bliski kolega napisał(a):

> Byl to wsapnialy czlowiek z ktorym nie raz sie bawilem
              > i ktory nie raz mi pomogl.

najwyrazniej niewystarczajaco wspanialy, by wytlumaczyc kolezance, ze jedzie za
              szybko.

pozdrawiam, olek
        • Gość: Lukasz Re: Me*Ne*Le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:00
          Naprawdę szkoda tak pozytywnego człowieka....
    • kohol ['] 11.04.06, 11:09

• morning.calm Re: ['] 11.04.06, 11:36
        we are your friends, you're never be alone again...

Jeden z najlepszych ambitnych dj. Flash bedzie tesknil.
        • Gość: nie wierze ;( Re: ['] IP: *.chello.pl 11.04.06, 16:41
          Marta (kierowca) i tak będzie musiała żyć z poczuciem winy ... straszznej winy!
          Zabila swojego kumpla! Więc ona sama bedzie pokutować nie musicie jeszcze tutaj
          ją oceniać i negowac! To nic nie da! A na pewno nie zwróci nam Daniela...
          A rano w niedziele jeszcze sie z nim widzialam... ;(

Odpoczywaj tam na górze i do zobaczenia Dany
          • Gość: x Re: ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:08
            Współczuję rodzinie!
            Oczywiście nie wiemy jak było do końca, ale miejsce zdarzenie jest zdradliwe.
            Jest tam po prostu dlugi luk i jesli jedzie sie za szybko i brakuje
            umiejetnosci to mozna sobie nie poradzic..
            R.I.P. Dany!
          • esmeralda_pl Re: ['] 12.04.06, 09:24
            słuchaj, po całonocnej imprezie nie siada się za kółko...
            bedzie musiała żyć z poczuciem winy... no cóż, taki lajf... i jeszcze czeka ją
            odsiadka... i dobrze, może wreszcie niektórzy pomyślą dwa razy zanim zaczną
            pruć...
            • Gość: Ludvigus @esmeralda_pl IP: *.knet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:07
              esmeralda_pl napisała:

> słuchaj, po całonocnej imprezie nie siada się za kółko...
              > bedzie musiała żyć z poczuciem winy... no cóż, taki lajf... i jeszcze czeka ją
              > odsiadka... i dobrze, może wreszcie niektórzy pomyślą dwa razy zanim zaczną
              > pruć...

Czy Ty musisz z taką rozkoszą cały czas wszystkich dumnie pouczać swoimi
              miernymi docinkami? Swoje przemyślenia zachowaj dla siebie.
    • Gość: andesh ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:37
      Barany, zartujecie sobie o kaczkach,kaczyzmie itp w obliczu tragedii.
      Ten chlopak, Daniel, byl moim kolega!! Niestety nie udalo sie go uratowac!!
      • Gość: Jimmy Re: ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienko IP: *.chello.pl 12.04.06, 17:28
        [']['][']17.01.1982-9.04.06 Dany-W[']['][']
        NA ZAWSZE Z TOBA
        YOU NEVER BE ALONE AGAIN

• Gość: martusia Re: ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienko IP: *.chello.pl 12.04.06, 20:43
          nie znałam cie ale siedze i płacze jak bóbr ;-( mam nadzieje że jest tam ci
          lepiej i że jest jakiś w tym cel że Bóg tak szybko nam ciebie zabrał
          [*] Dany śpij w spokoju
          • Gość: ziupziup Re: ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 22:57
            tak strasznie tesknie. Myslalam, ze bede miala czas na tyle jeszcze rzeczy...
            [*] Daniel nigdy cie nie zapomne.
        • Gość: ewela Re: ['] Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 14:26
          Dany znałam Cie bardzo słabo,ale i tak jest mi przykro,że tak fajna i bardzo
          pozytywna osoba odeszła.Daj czadu tam na górze,niech inni się cieszą mając Cię
          na codzień....
          Dany W always with us...
    • Gość: Kam1982 Re: Fiat uderzył w autobus na Trasie Łazienkowski IP: *.aster.pl 13.04.06, 01:40
      gdy ostatnio gral w emce myslalam - nie teraz, przeciez bedzie jeszcze okazja
      pogadac. nie, bo w kazdej chwili trzeba dawac z siebie wszystko, tak jakby mial
      to byc ostatni raz.
      tak jak gral
      Dany-W R.I.P.
      • Gość: JAkub K. znajomy.. Do końca swych dni.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 06:38
        Danny - łzy nie ukoją bólu po stracie Ciebie, ale płaczę, i przestać nie mogę !

Byłeś strasznie pocieszną mordą , jedną z niewielu i następną która odeszła z
        mojego życia tak nagle, współczuje ludziom z którymi widywałeś Cie codziennie
        lub często(oraz oczywiście rodzinie) bo ja bym tego nie wytrzymał bo teraz z
        trudem daję rade .. strasznie mnie boli że Odszedłeś, ale pociesza mnie że
        garstka osób nie zapomni o Tobie do końca swoich dni oraz to że tam gdzie jesteś
        może masz o wiele lepiej ..

żałuje że to nie ja Cię odwoziłem , tak ku__a strasznie żałuje...

Żegnaj Przyjacielu , (*) --Jakub
        • Gość: kamien Re: Do końca swych dni.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:23
          god is a dj......
          tak wiele razy slyszalem ze danny jest boski.... lecz nigdy nie pomyslalem ze
          bog wezwie go tak szybko do siebie.... niech teraz razem mixuja niebianskie
          sety....
          • Gość: Katarzyna Kazdy z nas ma te chwile, gdy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 22:53
            mam nadzieje, ze me-ne-le nie zostawia teraz Marty bez wsparcia, ani tym
            bardziej rodziny Daniela.

"we are you friends you never be alone again, come on!"

Daniel, osoba pozytywna, raz rozmawialismy, zachecal mnie do czestszych imprez
            w stolicy....

Zgasla nam iskra electro, Daniel badz najlepszy tam na gorze, jak byles
            najlepszy tu wsrod nas...

[*]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka