Gość: dareksp IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.04.06, 09:27 Nie jestem fanem Arifovicia, ale muszę przyznać, że karnego strzelił perfekcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skywalker To początek marszu w górę tabeli IP: *.chello.pl 13.04.06, 09:56 Szczerze mówiąc odetchnąłem z ulgą. To był chyba najtrudniejszy mecz, co nie znaczy , że następne będą łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 10:06 no wlasnie.a jedynym sposobem w jaki my mozemy pomoc to wsparcie dopingiem w sobote mecz z Belchtowem-obecnosc obowiazkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 11:38 I kto to mówi? Typ który mecze "ogląda" wciskając F5 na gazeta.pl. A może przypomniałeś już sobie jak to było pod Pomnikiem? Zawsze możesz zapytać kolegów, internetowy kibicu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 11:51 BUHABUHABUHABUHABUHA zalosny cweIu,gdyby nie watki o Polonii to nie mialbys nawet o czym pisac chocby dlatego ze twoj jezyk ograniczony jest do inwektywow,wyzwisk,a jedyne emocje jakie potrafisz przekazac to nienawisc tobie cweIu nie wspolczuje,bo bydlu sie nie wspolczuje,wspolczuje twojej rodzinie,jesli taka jeszcze masz-ja na ich miejscu dawno bym zwial od takiego ***** na drugi koniec Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 12:31 Powstrzymaj nerwy internetowy napinaczu, bo ja cie nie wyzywalem, napisalem tylko zebys sie nie wozil z ta mobilizacja, skoro widać z twoich postów, że mecze oglądasz przed monitorem. W sumie żaden wstyd. To co prawda troche gorszy rodzaj kibica, ale zawsze kibic. No wiec jak, dowiesz sie jak bylo z Pomnikiem? Przeciez nie tak dawno miałeś tak dużo na ten temat do powiedzenia! Wstyd przyznac, ze gowno wiesz, bo o tym nie przeczytales w "relacji na żywo"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 12:48 BUHABUHABUHAHA wnioski rownie inteligentne co wnioskujacy wez ty sobie wstydu wiecej nie rob i nie przedstawiaj efektow twojego rozumowania wroc do tego co umiesz najlepiej-pusc pare slow na k,pare na ch i zakoncz to zdaniem ze nie ma Polonii w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 12:54 Gość portalu: kixx napisał(a): > BUHABUHABUHABUHABUHA > zalosny cweIu,gdyby nie watki o Polonii to nie mialbys nawet o czym pisac > chocby dlatego ze twoj jezyk ograniczony jest do inwektywow,wyzwisk,a jedyne > emocje jakie potrafisz przekazac to nienawisc > tobie cweIu nie wspolczuje,bo bydlu sie nie wspolczuje,wspolczuje twojej > rodzinie,jesli taka jeszcze masz-ja na ich miejscu dawno bym zwial od takiego > ***** na drugi koniec Polski nawet jesli mnie zaskoczyles tym postem to niewiele kibic Polonii to kibic Polonii Gość portalu: kixx napisał(a): > BUHABUHABUHAHA > wnioski rownie inteligentne co wnioskujacy > wez ty sobie wstydu wiecej nie rob i nie przedstawiaj efektow twojego > rozumowania > wroc do tego co umiesz najlepiej-pusc pare slow na k,pare na ch > i zakoncz to zdaniem ze nie ma Polonii w Warszawie no tu mnie zaskoczyłeś...nic o bydle, wieśniakach...aż niepodobne...piłeś coś z rana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 12:59 po prostu czynie starania ,zeby dostosowac swoj jezyk do poziomu zrozumialego dla kibicow Legii i przez nich uzywanego na tym forum jesli nawet ty zrozumiales to znaczy ze idzie mi calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:21 Gość portalu: kixx napisał(a): > po prostu czynie starania ,zeby dostosowac swoj jezyk do poziomu zrozumialego > dla kibicow Legii i przez nich uzywanego na tym forum > jesli nawet ty zrozumiales to znaczy ze idzie mi calkiem niezle dodaj jeszcze więcej ku... i innych a dostosujesz się....do poziomu tomcata i innych kolegów Twoich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat miejski plebs zabrał głos IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.06, 17:05 Ja chamski ryju znad kanałku nigdy nie używam słów niecenzuralnych w formie pisanej. PS.Nie katuj nas więcej cytatami idola miejskiego motłochu z USA. Pisz tam - to zapewne będzie przebłysk geniuszu na forum kanalarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: miejski plebs zabrał głos 13.04.06, 17:09 Gość portalu: tomcat napisał(a): > Ja chamski ryju znad kanałku nigdy nie używam słów niecenzuralnych w formie > pisanej. > PS.Nie katuj nas więcej cytatami idola miejskiego motłochu z USA. > Pisz tam - to zapewne będzie przebłysk geniuszu na forum kanalarzy. LOL ;))))))))))))))))) w doskonały sposób potwierdziłeś moje słowa. A że inteligencja nigdy nie była twoją mocną stroną to zapewne i tak nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat nie rozumiem miejskiego plebsu - nie staram się IP: *.aster.pl 13.04.06, 17:27 nawet. Plebs oceniający mnie - to dowcip roku. Pisać sobie kanalarze możecie co chcecie a mnie to interesuje tyle co myśli Sinatry. Nie ten poziom - ja nie słucham muzyki dla plebsu i mysli dresiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: nie rozumiem miejskiego plebsu - nie staram s 13.04.06, 18:13 > Nie ten poziom - ja nie > słucham muzyki dla plebsu i mysli dresiarzy. No tak, bo nawet to stanowi dla ciebie poziom zbyt wysoki, zapluta łajzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 20:09 mike_ napisał: > > dodaj jeszcze więcej ku... i innych a dostosujesz się....do poziomu tomcata i > innych kolegów Twoich.. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ dobre nie zapomnij obrobic jakiegos sklepu ,albo stacji benzynowej w drodze na nastepny mecz,wylam brame na stadion,ukradnij kilka szalikow pieciolatkom i zaspiewaj na stadionie ze Polonia to k*****-wtedy bedziesz mogl napisac ze stuprocentowa gwarancja ,ze jestes wzorcowym kibicem Legii Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 22:27 Gość portalu: kixx napisał(a): > dobre > nie zapomnij obrobic jakiegos sklepu ,albo stacji benzynowej w drodze na > nastepny mecz,wylam brame na stadion,ukradnij kilka szalikow pieciolatkom i > zaspiewaj na stadionie ze Polonia to k*****-wtedy bedziesz mogl napisac ze > stuprocentowa gwarancja ,ze jestes wzorcowym kibicem Legii No znowu mało brakowało żebyś mnie zaskoczył. A jednak...udowadniasz że jednak większość (mam nadzieję że nie wszyscy) polonistów trzyma cały czas ten sam swój "wysoki" poziom. A ponoć to miejska kultura...kto by pomyślał, toż to w pyrlandii mniej ziemniaki z butów wychodzą niż niektórym na k6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 23:02 > No znowu mało brakowało żebyś mnie zaskoczył. A jednak...udowadniasz że jednak > większość (mam nadzieję że nie wszyscy) polonistów trzyma cały czas ten sam swó > j > "wysoki" poziom. A ponoć to miejska kultura...kto by pomyślał, toż to w > pyrlandii mniej ziemniaki z butów wychodzą niż niektórym na k6. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ co moze w skali globalnej jest jakims tam nieszczesciem,ale jednak jest to mniejsze nieszczescie niz to,ze przecietnemu kibicowi znad kanalku znacznie czesciej z butow wystaje kij bejsbolowy i cos do podpalania cudzego stadionu Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 09:34 Gość portalu: kixx napisał(a): > co moze w skali globalnej jest jakims tam nieszczesciem,ale jednak jest to > mniejsze nieszczescie niz to,ze przecietnemu kibicowi znad kanalku znacznie > czesciej z butow wystaje kij bejsbolowy i cos do podpalania cudzego stadionu sam nie wiem co lepsze, kij baseballowy czy nóż w kieszeni kibica KSP. Choć i tak dobrze że w poloniści mają większe doświadczenie w boju z kwietnikami niż ludźmi. Choć szkoda kwietników, ale cóż widać bydło z k6 lubi pokazac swoją siłę, chociażby na rzeczach martwych...takie ot...dowartościowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 09:43 Oj tam, po prostu umówili sie na ustawkę z donicami :) A Kixx zapewne szanuje kibiców Cracovii. Są dwa nożowe kluby Polonia i Cracovia Ślubowały sobie wierność Wierność aż do końca Nie zapominajmy także o kibicach z Kielc (kolejna zgoda Polonii), którzy wyzywali zawodnika własnej drużyny za inny kolor skóry. Kixx i inni poloniści zapewne darzą szacunkiem przyjaciół z Kielc. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 09:47 no co ty.... przecież poloniści bez wyjątku są najgrzeczniejsci, najkulturalniejsi..to cała reszta to bydło... a Ty jakieś farmazony piszesz... wstydź się - tak oczerniać tak inteligentnych i grzecznych kibiców z k6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:07 co do tolerancji do zawodnikow o innym kolorze to pragne przypomniec z jakim przyjeciem spotkal sie na waszym stadionie Olisadabe w swoim pierwszym meczu z Legia-tak ze moje drogie kociolki uwazajcie na argumenty bo one czasem potrafia wrocic jak bumerang Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:11 > co do tolerancji do zawodnikow o innym kolorze to pragne przypomniec z jakim > przyjeciem spotkal sie na waszym stadionie Olisadabe w swoim pierwszym meczu > z Legia To za to, ze biegał w czarnej koszuli. Ci z eLką na piersi zawsze byli traktowani dobrze, wręcz lubiani. Swoich nie wyzywaliśmy nigdy za kolor skóry, co najwyżej za kiepską grę (za to głównie obrywali piłkarze biali). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:16 kazuyoshi78 napisał: > To za to, ze biegał w czarnej koszuli..(...) Swoich nie wyzywaliśmy nigdy za kolor skóry, €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ nic dodac nic ujac co tu komentowac Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:18 No to napisz, kiedy wyzywaliśmy swoich za kolor skóry, oswieć mnie. Oli biegał w czarnej koszuli, no to dostał zjeby, proste. Tak, jak od was zjeby dostaje regularnie Czarek Kucharski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:03 > sam nie wiem co lepsze, kij baseballowy czy nóż w kieszeni kibica KSP. Choć i > tak dobrze że w poloniści mają większe doświadczenie w boju z kwietnikami niż > ludźmi. Choć szkoda kwietników, ale cóż widać bydło z k6 lubi pokazac swoją > siłę, chociażby na rzeczach martwych...takie ot...dowartościowanie. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ widok noza moze razic,podobnie jak i widelca ,zwlaszcza kogos takiego ,kto w domu mial tylko jedna przechodnia lyzke. Co do walk z ludzmi to na pewno jestescie duzo lepsi ,cotygodniowe manewry z uzyciem ostrej amunicji na poligonach wyjazdowych uczynily z was mistrza.Twoja duma jest wiec raczej uzasadniona,przynajmniej z twojego punktu widzenia,bo ja majac taki powod do dumy spalilbym sie ze wstydu. Generalnie we wszystkich dziedzinach jestescie od nas lepsi,wystarczy ze wymienie takie jak: niszczenie srodkow komunikacji,budynkow,przystankow zamilowanie do bicia ludzi za kibicowanie innemu klubowi oszukiwanie opinii publiczej co do historii waszego klubu,jak w tym tempie bedzie przesuwac sobie date powstania klubu to za pare lat przeczytamy,ze historia Legii wywodzi sie w prostej linii od wojsk litewskich bioracych udzial w bitwie pod Grunwaldem wspolpraca z rezimem komunistycznym i czerpanie z tego korzysci,az dziw ze na liscie Wildsteina nie ma takiej pozycji jak Legia ,ale to mozna wytlumaczyc tym,ze byliscie jawnym oddzialem ubecji ps.nawet Polonie kochacie bardziej niz my,o czym moze swiadczyc to ze ilosc waszych wpisow w watkach o Polonii,co prawde ich ilosc niestety nie przechodzi w jakosc,a czy mozna wymagac od pariasow Warszawy sensu w tym co pisza... Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:15 Zaraz zaraz, u nas zawsze stało jak byk 1916. Zdaje się, że to u was niedawno zmienił się numerek. Zmieńcie sobie na 1909, to będziecie tak starzy, jak sam Radomiak. Kibice Legii otwarcie sprzeciwiali się systemowi komunistycznemu - wyście się tylko patrzyli. Kibice Legii tworzyli historię ultras w naszym kraju - wyście się tylko patrzyli. Kibice Legii jeździli w dobrych liczbach na wyjazdy, także zagraniczne - wyście się tylko patrzyli. Zamilcz zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:29 Gość portalu: kixx napisał(a): > Co do walk z ludzmi to na pewno jestescie duzo lepsi ,cotygodniowe manewry z > uzyciem ostrej amunicji na poligonach wyjazdowych uczynily z was mistrza.Twoja > duma jest wiec raczej uzasadniona,przynajmniej z twojego punktu widzenia,bo ja > majac taki powod do dumy spalilbym sie ze wstydu. Duma z czego? Coś Ci się przyśnilo misiu pysiu. Co do strzelania cotygodniwego to poproszę o przykłady, bo klepać bzdury klawiaturą byle gó..arz potrafi. > Generalnie we wszystkich dziedzinach jestescie od nas lepsi,wystarczy ze > wymienie takie jak: > niszczenie srodkow komunikacji,budynkow,przystankow > zamilowanie do bicia ludzi za kibicowanie innemu klubowi no to akurat domena wszystkich kibiców, ale jesteś zbyt zaślepiony żeby zauważyć pewne sprawy. > oszukiwanie opinii publiczej co do historii waszego klubu,jak w tym tempie > bedzie przesuwac sobie date powstania klubu to za pare lat przeczytamy,ze > historia Legii wywodzi sie w prostej linii od wojsk litewskich bioracych > udzial w bitwie pod Grunwaldem > wspolpraca z rezimem komunistycznym i czerpanie z tego korzysci,az dziw ze na > liscie Wildsteina nie ma takiej pozycji jak Legia ,ale to mozna wytlumaczyc > tym,ze byliscie jawnym oddzialem ubecji LOL, żes mnie rozbawił;)))))))). Szczególnie z tymi datami. Co potwierdza moją opinię żeś ślepy. Jaką w tym roku datę ma Polonia? hłe hłe, kiedy dojdziecie do Mieszka I?? A to że wojsko w czasach prl'u nas miało? taki los, kazdy klub dostal swój resort (czego ksp akurat zupelnie nie umaiła wykorzystać, więcv pozostało jedynie utworzyć mit o biednych i pokrzywdzonych, żeby ukryć swoją nieudolność). Współpraca z reżimem? skoro władza była z wojska to trudno żeby nie słuchała władz. A skoro o współpracy mowa, szkoda że nie wspominasz nic o ksp i współpracy władz klubu z okupantem niemieckim. A trzeba było być na trybunach gdy (L) grała z sowieckimi drużynami - zobaczyłbyś wtedy jakie bzdury wypisujesz i jakie zapatrywania mieli kibice (L). Ale wtedy to raczej w pieluchach siedziałeś wiec klepiesz tylko to co mitoman piekarzewski gada. Takie ot klasyczne dla kibiców z k6 - erotomani gawędziarze. > ps.nawet Polonie kochacie bardziej niz my,o czym moze swiadczyc to ze ilosc > waszych wpisow w watkach o Polonii,co prawde ich ilosc niestety nie przechodzi > w jakosc,a czy mozna wymagac od pariasow Warszawy sensu w tym co pisza... ps.nawet Legię kochacie bardziej niz my,o czym moze swiadczyc to ze ilosc waszych wpisow w watkach o Legii,co prawde ich ilosc niestety nie przechodzi w jakosc,a czy mozna wymagac od pariasow Warszawy sensu w tym co pisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:33 postaraj sie lepiej dawno takich bzdur nie czytalem Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:35 > postaraj sie lepiej > dawno takich bzdur nie czytalem Im bardziej nazywasz coś bzdurami, tym większe masz przekonanie, że jest to niewygodna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:37 zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:39 > zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew www.gellwe.pl/x.php/1,465/Tiger-Napoj-energetyczny.html Działa lepiej, niż Red Bull. Powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:43 daj spokój kazuyoshi78. Nie karm trola. daj mu odpocząć, niech nabierze sił w walce z (L), bo ta zapewne po nocach mu się śni. Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 12:31 Ponieważ mike_ opisałeś historię Legii z okresu PRL zachęcam Cię , byś zapoznał się z napisaną w komunistycznym więzieniu książką autorstwa Jerzego Pawłowskiego,szermierza, zawodnika Legii, Mistrza Olimpijskiego. Ci sami ludzie, których ubeckie metody Pawłowski opisał w swojej książce do dziś pracują w Waszym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 22:25 nie czytałem i na razie sie nie zanosi, wiec tak z ciekawości - kto tam z tych co stosowali ubeckie metody pracuje? swoją drogą to ciekawe zarzuty padają z ust kibiców klubu gdzie dużą rolę odgrywa mr P. ... ale jak już opisywałem - jest taki syndrom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:38 napisz jeszcze ze u nas bija murzynow chyba terminujesz ,bo chcesz sie w koncu dosluzyc zielonego dresa jesli moje swiadectwo ci w tym pomoze to wiedz,ze uwazam,ze zaslugujesz na to wyroznienie >>>>>>>>DRES dla MIKE`A<<<<<<<<<<< bedzie godnym reprezentam legijnej elity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbados Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:45 kixx - dresy wręczasz osobiście czy poprzez wezwanie na komendę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:47 te zielone??? z trzema paskami?? nie jestem godzien ten przywilej jest zarezerwowany dla Teddy Boys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbados Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:25 ale za to jesteś godzien noszenia dresu w paski o kolorach tęczy, jak każdy trendy kibic KSP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 15.04.06, 13:39 no prosze,wiem juz ze nie lubicie Murzynow(ale tylko tych z innych druzyn)ludzi noszacych teczowe barwy,czekam na dalsze grupy ,przy ktorych wasza slynna tolerancja sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbados Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 15:27 uderz w stół a nożyce się odezwą Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 15.04.06, 12:48 mike_ napisał: swoją drogą to ciekawe zarzuty padają z ust kibiców klubu gdzie dużą rolę > odgrywa mr P. ... ale jak już opisywałem - jest taki syndrom... Nie zrozumiałeś mike_. Zachecełem Cię do poszerzenia swojej wiedzy na temat na który się często wypowiadasz. Specjalnie wskazałem Ci lekturę, której autorem jest bardzo znany zawodnik Legii, występujący w tym klubie kilkanaście lat i znający temat jak mało kto. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że Mistrz Olimpijski, Jerzy Pawłowski jest kibicem Polonii. mike_ napisał: nie czytałem i na razie sie nie zanosi, wiec tak z ciekawości - kto tam z tych > co stosowali ubeckie metody pracuje? Szczerze zachęcam do poznania tej książki, bo nie powstawała ona na zamówienie propagandzistów tylko z potrzeby autora uporządkowania zagmatwanej przeszłości. Nie jest moją intencją wskazywanie, kto to jest "sierżant" czy "mały prezio" skoro sam autor nie wymienił ich nazwisk. Jeśli zaczniesz myśleć samodzielnie a nie bezsensownie powtarzać plotki Twoje wypowiedzi zyskają na wartości. Ale pewien wysiłek ponieść trzeba, szczególnie, gdy organ, którego trzeba użyć był od dawna nie używany. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 15.04.06, 17:42 parazauroloff napisał: > Nie zrozumiałeś mike_. Zachecełem Cię do poszerzenia swojej wiedzy na temat na > który się często wypowiadasz. Specjalnie wskazałem Ci lekturę, której autorem > jest bardzo znany zawodnik Legii, występujący w tym klubie kilkanaście lat i > znający temat jak mało kto. Kim jest Pawłowski nie musisz mi mówić, jako że nawet miałem okazję być na spotkaniu z nim, poza tym za młodu biegałem na szermierkę (ale wtedy o innych rzeczach niż szermierka nie wspominano) > Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że Mistrz > Olimpijski, Jerzy Pawłowski jest kibicem Polonii. yyyyyyy.... a gdzie ja tak stwierdziłem??????? > Szczerze zachęcam do poznania tej książki, bo nie powstawała ona na zamówienie > propagandzistów tylko z potrzeby autora uporządkowania zagmatwanej > przeszłości. > Nie jest moją intencją wskazywanie, kto to jest "sierżant" czy "mały prezio" > skoro sam autor nie wymienił ich nazwisk. Nie chcesz to nie, ja tylko spytałem ponieważ nie zanosi się zebym tą książkę przeczytał w najbliższym czasie. Tak więc skoro twierdzisz że ubecja wciąż pracuje dla CWKS'u to możesz wskazać imiennie - nie bój się w tych czasach nic Ci nie grozi za to > Jeśli zaczniesz myśleć samodzielnie a nie bezsensownie powtarzać plotki Twoje > wypowiedzi zyskają na wartości. >Ale >pewien wysiłek ponieść trzeba, szczególnie, gdy organ, którego trzeba użyć był > od dawna nie używany. zniżasz się do poziomu kumpli z k6 występujących tutaj....uważaj bo niedługo osiągniesz poziom kixxa vel tomcata Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 15.04.06, 21:33 mike_ napisał: zniżasz się do poziomu kumpli z k6 występujących tutaj....uważaj bo niedługo > osiągniesz poziom kixxa vel tomcata Gdybym kiedyś zapragnął by oceniano poziom moich tutaj wypowiedzi, wówczas z pewnością nie Twój nick byłby na liście ewentualnych jurorów. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 16.04.06, 08:18 pewnie kixxa vel Tomcata ... czyżby odpowiedni poziom? I widzisz...zaczynasz obrażać innych to przyszykuj się że jednak bedziesz oceniany, i raczej nie będziesz wybierać sobie jurorów. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.s Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:11 Zamiast się głupotami zajmować może by który typerka podliczył?? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:17 pawelek.s napisał: > Zamiast się głupotami zajmować może by który typerka podliczył?? > > pzdr A nie jest podliczony?? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.s Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:18 Sorki typerek juz podliczony, nie zwróciłem na ten fakt uwagi Zapraszam do typowania 25 kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 13:35 > wroc do tego co umiesz najlepiej-pusc pare slow na k,pare na ch > i zakoncz to zdaniem ze nie ma Polonii w Warszawie Nawet kłamać nie umiesz, albo nie znalazłeś tego w wyszukiwarce. :-) No i nie doczekałem się odpowiedzi na pytanie. Oszczędzaj chłopaczku klawiaturę - w końcu w sobotę kolejny MECZ! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:49 Gość portalu: menago napisał(a): Nawet kłamać nie umiesz, albo nie znalazłeś tego w wyszukiwarce. :-) No i nie > doczekałem się odpowiedzi na pytanie. Oszczędzaj chłopaczku klawiaturę ... Gdy ktokolwiek przeględnie sobie ten, lub inne wątki poświęcone Polonii, to wszędzie zauważy Twoje wpisy menago. Pierwszym swoim postem w typowy dla siebie, chamski sposób rozpoczynasz kolejną prowokację. O meczu oczywiście nie masz nic do powiedzenia. Mam w związku z Twoim zachowaniem pytanie: Czy Ty odczuwasz przyjemność w zaczepianiu innych, w próbach obrażania ich, w tych bezmyślnych prowokacjach?... Jaśli tak, to jakiego rodzaju to jest satysfakcja...Jeśli sobie szczerze na to pytanie odpowiesz będziesz łatwiej umiał sam sobie pomóc. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 14:09 > Mam w związku z Twoim zachowaniem pytanie: Czy Ty odczuwasz przyjemność w > zaczepianiu innych, w próbach obrażania ich, w tych bezmyślnych prowokacjach?.. Nie, po prostu nie lubię chamstwa. Chciałbym, aby wyniosło się jak najszybciej z Warszawy. Najlepiej do Izabelina. Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 14:26 Gość portalu: menago napisał(a): Nie, po prostu nie lubię chamstwa. Chciałbym, aby wyniosło się jak najszybciej > z Warszawy. Najlepiej do Izabelina. Hmmm...o ile dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź, jesteś tym prowokatorem, ponieważ chciałbyś żyć w otoczeniu osób, których konstrukcja umysłowa jest zbliżona do Twojej, prawda? Jeśli jest właśnie tak wówczas logika nakazywałaby większą aktywność na forum i w tematach, gdzie wypowiadają się osobnicy o zbliżonej do Twojej konstrukcji psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 14:48 Nie sil się na pseudonaukową retorykę. Jeżeli tak bardzo chcesz być nauczycielem, zacznij uczyć zasad języka polskiego Masoha, Badenowa i innych wirtuozów ortografii z waszego forum. Zabierz kixxa na mecz, niech zobaczy że sport na żywo smakuje dużo lepiej. Myślę, że to da ci satysfakcje i spelnienie. Ja niestety jestem zbyt oporny. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 15:52 Ustalaliśmy, co powoduje, że TY przyjmujesz rolę prowokatora. Ja nie mam ambicji nauczycielskich zaś problemy z ortografią uważam za marginalne w zastawieniu z problemami zaburzeń osobowościowych. Aby je przezwyciężyć konieczny jest wysiłek nie tyle terapeuty co pacjenta, rozumiemy tak naprawdę to co sami chcemy zrozumieć. Życzę Ci by Twój świat stał się piękniejszy i byś czuł się w nim lepiej. Nie sądzę jednak, że diagnoza którą sam postawiłeś takim ten świat uczyniła. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 18:15 Czy piszesz to wszystko na podstawie własnych doświadczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 20:06 Tak, również na podstawie własnych doświadczeń. Ale jest wielu dużo mądrzejszych ode mnie ludzi, którzy sporo na ten temat napisali (z polskich autorów godny polecenia jest moim zdaniem szczególnie Eichelberger czy Dąbrowski). Nienawiścią do innych robimy szkodę głównie sobie samemu (Eichelberger), rozwijamy się jako ludzie gdy pokonujemy sytuacje kryzysowe (Dąbrowski) to niektóre z głównych ich myśli... Legia nie będzie bardziej szanowana w mieście dlatego, że Ty kazuyoshi78 komuś naubliżasz albo Twoi koledzy po szalu w kilku pobiją jakiegoś nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Policja i ochrona dziekują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:22 kibicom Polonii Warszawa za wzorową współpracę podczas meczu derbowego w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: Policja i ochrona dziekują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 07:19 To teraz policjanci mają IP tygodnika Nasza Legia? Jakaś przeprowadzka była czy się redaktorowi tylko podpisy przestawiły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Re: Policja i ochrona dziekują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:47 Adminie bredzisz, ale pozdrów Jurka Jeszcze raz dziękujemy za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admin Re: Policja i ochrona dziekują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:37 Gdy to piszesz to jestes w mundurze policyjnym zalozonym na zielony dres czy odwrotnie, dres masz zalozony na mundur? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skywalker spójrz kixx, jak piszą o nas to od razu hieny IP: *.chello.pl 13.04.06, 14:24 się zjawiają. Wytłumaczeniem jest widok ich buziuchn na meczu z Polonia . Najlepsze były ogolone łby i tępe ryje w sektorze dla gości. Oni piszą u nas bo u siebie nie mają z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skywalker PS: spójrz kixx, jak piszą o nas to od razu hieny IP: *.chello.pl 13.04.06, 14:29 ...,,Ogolone łby i tepe ryje z Łazienkowskiej''... to wymyślł pewien naukowiec. Uczciwość nakazuje przyznać, że tak piękny zwrot jest nie mojego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 14:18 > BUHABUHABUHABUHABUHA > zalosny cweIu,gdyby nie watki o Polonii to nie mialbys nawet o czym pisac > chocby dlatego ze twoj jezyk ograniczony jest do inwektywow,wyzwisk,a jedyne > emocje jakie potrafisz przekazac to nienawisc > tobie cweIu nie wspolczuje,bo bydlu sie nie wspolczuje,wspolczuje twojej > rodzinie,jesli taka jeszcze masz-ja na ich miejscu dawno bym zwial od takiego > ***** na drugi koniec Polski Elita kontratakuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Limes Inferior Brawo Polonia - teraz czas na Bełchatów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.06, 20:10 Dobrze, że udało się te 3 punkty wywieść z Łęcznej, teraz trzeba wygrać wszystkie trzy mecze u siebie i mamy utrzymanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Wygrana Polonii w Łęcznej IP: *.jelonki.robbo.pl 13.04.06, 11:59 wynik OK czekamy na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: Wygrana Polonii w Łęcznej 13.04.06, 12:21 No wreszcie trener Kubicki jakieś punkty dla nas ugrał..;) Nie wolno zwalniać kroku czy rozpoczynać fiestę bo tylko zwycięstwo z Bełchatowem przedłuża nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareksp Re: Wygrana Polonii w Łęcznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:48 z checia bym poznal pana menago,ciekawe jak chlop wyglada,bo zdaje sie ,ze ma niezle kompleksy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Wygrana Polonii w Łęcznej IP: *.chello.pl 13.04.06, 18:18 Dawaj Darus dawaj! Pokaz ze nie rzucasz słów na wiatr, jak wielu twoich kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSPfan Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:48 cieszy ta wygrana,ale to jest dopiero poczatek batalii o pozostanie w 1 lidze,teraz mamy 3 mecze z rzedu na Konwiktorskiej i trzeba uzbierac punkty,Bełchatow ostatnio niezle sobie radzi i praktycznie zapewnił sobie utrzymanie,Polonia bedzie grała w tym meczu bez Dzwigały i Hucika(za kartki),bedzie wiec ciezko,ale ja wierze w utrzymanie Ps. pozdrawiam miluśińskich spod znaku L podgrzewacie atmosfere na forum,bez was byłoby zapewne smutniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.06, 17:07 Jak kanalarze tutaj sprawiają Ci taką przyjemność to z nimi dyskutuj. Pisujesz zaś rzadko. Mi śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) 13.04.06, 18:18 Jesteś pewien, że to nie twoje ciało cuchnie? Na wszelki wypadek umyj się. Od polonisty wiele wymagać nie należy, ale raz na miesiąc to się umyć wypada, panie Tomcat. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) 13.04.06, 17:17 Gość portalu: KSPfan napisał(a): > Ps. pozdrawiam miluśińskich spod znaku L podgrzewacie > atmosfere na forum,bez was byłoby zapewne smutniej :) tiaaa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=39651888&a=39733174 to już niedługo będzie się nazywać syndrom KSP. My jestesmy święci, najfajniejsi, naj... naj... naj... to inni przeklinają, piszą w wątkach o naszym klubie...my natomiast... lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek K. Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:00 Skąd Legia bierze kibiców ? Z Dworca Centralnego :)) Przyjezdżają pociągami. Ciekawe dlaczego ??? Odpowiedz Link Zgłoś