Dodaj do ulubionych

Wygrana Polonii w Łęcznej

IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 13.04.06, 09:27
Nie jestem fanem Arifovicia, ale muszę przyznać, że karnego strzelił
perfekcyjnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: skywalker To początek marszu w górę tabeli IP: *.chello.pl 13.04.06, 09:56
      Szczerze mówiąc odetchnąłem z ulgą. To był chyba najtrudniejszy mecz, co nie
      znaczy , że następne będą łatwe.
      • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 10:06
        no wlasnie.a jedynym sposobem w jaki my mozemy pomoc to wsparcie dopingiem
        w sobote mecz z Belchtowem-obecnosc obowiazkowa
        • Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 11:38
          I kto to mówi? Typ który mecze "ogląda" wciskając F5 na gazeta.pl. A może
          przypomniałeś już sobie jak to było pod Pomnikiem? Zawsze możesz zapytać
          kolegów, internetowy kibicu.
          • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 11:51
            BUHABUHABUHABUHABUHA
            zalosny cweIu,gdyby nie watki o Polonii to nie mialbys nawet o czym pisac
            chocby dlatego ze twoj jezyk ograniczony jest do inwektywow,wyzwisk,a jedyne
            emocje jakie potrafisz przekazac to nienawisc
            tobie cweIu nie wspolczuje,bo bydlu sie nie wspolczuje,wspolczuje twojej
            rodzinie,jesli taka jeszcze masz-ja na ich miejscu dawno bym zwial od takiego
            ***** na drugi koniec Polski
            • Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 12:31
              Powstrzymaj nerwy internetowy napinaczu, bo ja cie nie wyzywalem, napisalem
              tylko zebys sie nie wozil z ta mobilizacja, skoro widać z twoich postów, że
              mecze oglądasz przed monitorem. W sumie żaden wstyd. To co prawda troche gorszy
              rodzaj kibica, ale zawsze kibic. No wiec jak, dowiesz sie jak bylo z Pomnikiem?
              Przeciez nie tak dawno miałeś tak dużo na ten temat do powiedzenia! Wstyd
              przyznac, ze gowno wiesz, bo o tym nie przeczytales w "relacji na żywo"?
              • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 12:48
                BUHABUHABUHAHA
                wnioski rownie inteligentne co wnioskujacy
                wez ty sobie wstydu wiecej nie rob i nie przedstawiaj efektow twojego
                rozumowania
                wroc do tego co umiesz najlepiej-pusc pare slow na k,pare na ch
                i zakoncz to zdaniem ze nie ma Polonii w Warszawie

• mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 12:54
                  Gość portalu: kixx napisał(a):

> BUHABUHABUHABUHABUHA
                  > zalosny cweIu,gdyby nie watki o Polonii to nie mialbys nawet o czym pisac
                  > chocby dlatego ze twoj jezyk ograniczony jest do inwektywow,wyzwisk,a jedyne
                  > emocje jakie potrafisz przekazac to nienawisc
                  > tobie cweIu nie wspolczuje,bo bydlu sie nie wspolczuje,wspolczuje twojej
                  > rodzinie,jesli taka jeszcze masz-ja na ich miejscu dawno bym zwial od takiego
                  > ***** na drugi koniec Polski

nawet jesli mnie zaskoczyles tym postem to niewiele
                  kibic Polonii to kibic Polonii

> BUHABUHABUHAHA
                  > wnioski rownie inteligentne co wnioskujacy
                  > wez ty sobie wstydu wiecej nie rob i nie przedstawiaj efektow twojego
                  > rozumowania
                  > wroc do tego co umiesz najlepiej-pusc pare slow na k,pare na ch
                  > i zakoncz to zdaniem ze nie ma Polonii w Warszawie

no tu mnie zaskoczyłeś...nic o bydle, wieśniakach...aż niepodobne...piłeś coś z
                  rana?
                  • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 12:59
                    po prostu czynie starania ,zeby dostosowac swoj jezyk do poziomu zrozumialego
                    dla kibicow Legii i przez nich uzywanego na tym forum
                    jesli nawet ty zrozumiales to znaczy ze idzie mi calkiem niezle
                    • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:21

> po prostu czynie starania ,zeby dostosowac swoj jezyk do poziomu zrozumialego
                      > dla kibicow Legii i przez nich uzywanego na tym forum
                      > jesli nawet ty zrozumiales to znaczy ze idzie mi calkiem niezle

dodaj jeszcze więcej ku... i innych a dostosujesz się....do poziomu tomcata i
                      innych kolegów Twoich..
                      • Gość: tomcat miejski plebs zabrał głos IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.06, 17:05
                        Ja chamski ryju znad kanałku nigdy nie używam słów niecenzuralnych w formie
                        pisanej.
                        PS.Nie katuj nas więcej cytatami idola miejskiego motłochu z USA.
                        Pisz tam - to zapewne będzie przebłysk geniuszu na forum kanalarzy.
                        • mike_ Re: miejski plebs zabrał głos 13.04.06, 17:09
                          Gość portalu: tomcat napisał(a):

> Ja chamski ryju znad kanałku nigdy nie używam słów niecenzuralnych w formie
                          > pisanej.
                          > PS.Nie katuj nas więcej cytatami idola miejskiego motłochu z USA.
                          > Pisz tam - to zapewne będzie przebłysk geniuszu na forum kanalarzy.

LOL ;)))))))))))))))))
                          w doskonały sposób potwierdziłeś moje słowa. A że inteligencja nigdy nie była
                          twoją mocną stroną to zapewne i tak nie zrozumiesz.
                          • Gość: tomcat nie rozumiem miejskiego plebsu - nie staram się IP: *.aster.pl 13.04.06, 17:27
                            nawet. Plebs oceniający mnie - to dowcip roku. Pisać sobie kanalarze możecie co
                            chcecie a mnie to interesuje tyle co myśli Sinatry. Nie ten poziom - ja nie
                            słucham muzyki dla plebsu i mysli dresiarzy.
                            • kazuyoshi78 Re: nie rozumiem miejskiego plebsu - nie staram s 13.04.06, 18:13
                              > Nie ten poziom - ja nie
                              > słucham muzyki dla plebsu i mysli dresiarzy.

No tak, bo nawet to stanowi dla ciebie poziom zbyt wysoki, zapluta łajzo.
                      • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 20:09
                        mike_ napisał:

>
                        > dodaj jeszcze więcej ku... i innych a dostosujesz się....do poziomu tomcata i
                        > innych kolegów Twoich..

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                        dobre
                        nie zapomnij obrobic jakiegos sklepu ,albo stacji benzynowej w drodze na
                        nastepny mecz,wylam brame na stadion,ukradnij kilka szalikow pieciolatkom i
                        zaspiewaj na stadionie ze Polonia to k*****-wtedy bedziesz mogl napisac ze
                        stuprocentowa gwarancja ,ze jestes wzorcowym kibicem Legii
                        • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 22:27

> dobre
                          > nie zapomnij obrobic jakiegos sklepu ,albo stacji benzynowej w drodze na
                          > nastepny mecz,wylam brame na stadion,ukradnij kilka szalikow pieciolatkom i
                          > zaspiewaj na stadionie ze Polonia to k*****-wtedy bedziesz mogl napisac ze
                          > stuprocentowa gwarancja ,ze jestes wzorcowym kibicem Legii

No znowu mało brakowało żebyś mnie zaskoczył. A jednak...udowadniasz że jednak
                          większość (mam nadzieję że nie wszyscy) polonistów trzyma cały czas ten sam swój
                          "wysoki" poziom. A ponoć to miejska kultura...kto by pomyślał, toż to w
                          pyrlandii mniej ziemniaki z butów wychodzą niż niektórym na k6.
                          • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 13.04.06, 23:02
                            > No znowu mało brakowało żebyś mnie zaskoczył. A jednak...udowadniasz że jednak
                            > większość (mam nadzieję że nie wszyscy) polonistów trzyma cały czas ten sam
                            swó
                            > j
                            > "wysoki" poziom. A ponoć to miejska kultura...kto by pomyślał, toż to w
                            > pyrlandii mniej ziemniaki z butów wychodzą niż niektórym na k6.

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                            co moze w skali globalnej jest jakims tam nieszczesciem,ale jednak jest to
                            mniejsze nieszczescie niz to,ze przecietnemu kibicowi znad kanalku znacznie
                            czesciej z butow wystaje kij bejsbolowy i cos do podpalania cudzego stadionu
                            • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 09:34

> co moze w skali globalnej jest jakims tam nieszczesciem,ale jednak jest to
                              > mniejsze nieszczescie niz to,ze przecietnemu kibicowi znad kanalku znacznie
                              > czesciej z butow wystaje kij bejsbolowy i cos do podpalania cudzego stadionu

sam nie wiem co lepsze, kij baseballowy czy nóż w kieszeni kibica KSP. Choć i
                              tak dobrze że w poloniści mają większe doświadczenie w boju z kwietnikami niż
                              ludźmi. Choć szkoda kwietników, ale cóż widać bydło z k6 lubi pokazac swoją
                              siłę, chociażby na rzeczach martwych...takie ot...dowartościowanie.
                              • kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 09:43
                                Oj tam, po prostu umówili sie na ustawkę z donicami :)

A Kixx zapewne szanuje kibiców Cracovii.

Są dwa nożowe kluby
                                Polonia i Cracovia
                                Ślubowały sobie wierność
                                Wierność aż do końca

Nie zapominajmy także o kibicach z Kielc (kolejna zgoda Polonii), którzy
                                wyzywali zawodnika własnej drużyny za inny kolor skóry. Kixx i inni poloniści
                                zapewne darzą szacunkiem przyjaciół z Kielc.
                                • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 09:47
                                  no co ty.... przecież poloniści bez wyjątku są najgrzeczniejsci,
                                  najkulturalniejsi..to cała reszta to bydło... a Ty jakieś farmazony piszesz...
                                  wstydź się - tak oczerniać tak inteligentnych i grzecznych kibiców z k6
                                • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:07
                                  co do tolerancji do zawodnikow o innym kolorze to pragne przypomniec z jakim
                                  przyjeciem spotkal sie na waszym stadionie Olisadabe w swoim pierwszym meczu z
                                  Legia-tak ze moje drogie kociolki uwazajcie na argumenty bo one czasem potrafia
                                  wrocic jak bumerang
                                  • kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:11
                                    > co do tolerancji do zawodnikow o innym kolorze to pragne przypomniec z jakim
                                    > przyjeciem spotkal sie na waszym stadionie Olisadabe w swoim pierwszym meczu
                                    > z Legia

To za to, ze biegał w czarnej koszuli. Ci z eLką na piersi zawsze byli
                                    traktowani dobrze, wręcz lubiani. Swoich nie wyzywaliśmy nigdy za kolor skóry,
                                    co najwyżej za kiepską grę (za to głównie obrywali piłkarze biali).
                                    • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:16
                                      kazuyoshi78 napisał:
                                      > To za to, ze biegał w czarnej koszuli..(...) Swoich nie wyzywaliśmy nigdy za
                                      kolor skóry,

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
                                      nic dodac nic ujac
                                      co tu komentowac
                                      • kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:18
                                        No to napisz, kiedy wyzywaliśmy swoich za kolor skóry, oswieć mnie.

Oli biegał w czarnej koszuli, no to dostał zjeby, proste. Tak, jak od was zjeby
                                        dostaje regularnie Czarek Kucharski.
                              • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:03
                                > sam nie wiem co lepsze, kij baseballowy czy nóż w kieszeni kibica KSP. Choć i
                                > tak dobrze że w poloniści mają większe doświadczenie w boju z kwietnikami niż
                                > ludźmi. Choć szkoda kwietników, ale cóż widać bydło z k6 lubi pokazac swoją
                                > siłę, chociażby na rzeczach martwych...takie ot...dowartościowanie.

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

widok noza moze razic,podobnie jak i widelca
                                ,zwlaszcza kogos takiego ,kto w domu mial tylko jedna przechodnia lyzke.

Co do walk z ludzmi to na pewno jestescie duzo lepsi ,cotygodniowe manewry z
                                uzyciem ostrej amunicji na poligonach wyjazdowych uczynily z was mistrza.Twoja
                                duma jest wiec raczej uzasadniona,przynajmniej z twojego punktu widzenia,bo ja
                                majac taki powod do dumy spalilbym sie ze wstydu.
                                Generalnie we wszystkich dziedzinach jestescie od nas lepsi,wystarczy ze
                                wymienie takie jak:
                                niszczenie srodkow komunikacji,budynkow,przystankow
                                zamilowanie do bicia ludzi za kibicowanie innemu klubowi
                                oszukiwanie opinii publiczej co do historii waszego klubu,jak w tym tempie
                                bedzie przesuwac sobie date powstania klubu to za pare lat przeczytamy,ze
                                historia Legii wywodzi sie w prostej linii od wojsk litewskich bioracych udzial
                                w bitwie pod Grunwaldem
                                wspolpraca z rezimem komunistycznym i czerpanie z tego korzysci,az dziw ze na
                                liscie Wildsteina nie ma takiej pozycji jak Legia ,ale to mozna wytlumaczyc
                                tym,ze byliscie jawnym oddzialem ubecji

ps.nawet Polonie kochacie bardziej niz my,o czym moze swiadczyc to ze ilosc
                                waszych wpisow w watkach o Polonii,co prawde ich ilosc niestety nie przechodzi
                                w jakosc,a czy mozna wymagac od pariasow Warszawy sensu w tym co pisza...

• kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:15
                                  Zaraz zaraz, u nas zawsze stało jak byk 1916. Zdaje się, że to u was niedawno
                                  zmienił się numerek.

Zmieńcie sobie na 1909, to będziecie tak starzy, jak sam Radomiak.

Kibice Legii otwarcie sprzeciwiali się systemowi komunistycznemu - wyście się
                                  tylko patrzyli.

Kibice Legii tworzyli historię ultras w naszym kraju - wyście się tylko
                                  patrzyli.

Kibice Legii jeździli w dobrych liczbach na wyjazdy, także zagraniczne - wyście
                                  się tylko patrzyli.

Zamilcz zatem.
                                • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:29

> Co do walk z ludzmi to na pewno jestescie duzo lepsi ,cotygodniowe manewry z
                                  > uzyciem ostrej amunicji na poligonach wyjazdowych uczynily z was mistrza.Twoja
                                  > duma jest wiec raczej uzasadniona,przynajmniej z twojego punktu widzenia,bo ja
                                  > majac taki powod do dumy spalilbym sie ze wstydu.

Duma z czego? Coś Ci się przyśnilo misiu pysiu.
                                  Co do strzelania cotygodniwego to poproszę o przykłady, bo klepać bzdury
                                  klawiaturą byle gó..arz potrafi.

> Generalnie we wszystkich dziedzinach jestescie od nas lepsi,wystarczy ze
                                  > wymienie takie jak:
                                  > niszczenie srodkow komunikacji,budynkow,przystankow
                                  > zamilowanie do bicia ludzi za kibicowanie innemu klubowi

no to akurat domena wszystkich kibiców, ale jesteś zbyt zaślepiony żeby zauważyć
                                  pewne sprawy.

> oszukiwanie opinii publiczej co do historii waszego klubu,jak w tym tempie
                                  > bedzie przesuwac sobie date powstania klubu to za pare lat przeczytamy,ze
                                  > historia Legii wywodzi sie w prostej linii od wojsk litewskich bioracych
                                  > udzial w bitwie pod Grunwaldem
                                  > wspolpraca z rezimem komunistycznym i czerpanie z tego korzysci,az dziw ze na
                                  > liscie Wildsteina nie ma takiej pozycji jak Legia ,ale to mozna wytlumaczyc
                                  > tym,ze byliscie jawnym oddzialem ubecji

LOL, żes mnie rozbawił;)))))))). Szczególnie z tymi datami. Co potwierdza moją
                                  opinię żeś ślepy. Jaką w tym roku datę ma Polonia? hłe hłe, kiedy dojdziecie do
                                  Mieszka I??
                                  A to że wojsko w czasach prl'u nas miało? taki los, kazdy klub dostal swój
                                  resort (czego ksp akurat zupelnie nie umaiła wykorzystać, więcv pozostało
                                  jedynie utworzyć mit o biednych i pokrzywdzonych, żeby ukryć swoją nieudolność).
                                  Współpraca z reżimem? skoro władza była z wojska to trudno żeby nie słuchała
                                  władz. A skoro o współpracy mowa, szkoda że nie wspominasz nic o ksp i
                                  współpracy władz klubu z okupantem niemieckim.
                                  A trzeba było być na trybunach gdy (L) grała z sowieckimi drużynami -
                                  zobaczyłbyś wtedy jakie bzdury wypisujesz i jakie zapatrywania mieli kibice (L).
                                  Ale wtedy to raczej w pieluchach siedziałeś wiec klepiesz tylko to co mitoman
                                  piekarzewski gada. Takie ot klasyczne dla kibiców z k6 - erotomani gawędziarze.

> ps.nawet Polonie kochacie bardziej niz my,o czym moze swiadczyc to ze ilosc
                                  > waszych wpisow w watkach o Polonii,co prawde ich ilosc niestety nie przechodzi
                                  > w jakosc,a czy mozna wymagac od pariasow Warszawy sensu w tym co pisza...

ps.nawet Legię kochacie bardziej niz my,o czym moze swiadczyc to ze ilosc
                                  waszych wpisow w watkach o Legii,co prawde ich ilosc niestety nie przechodzi w
                                  jakosc,a czy mozna wymagac od pariasow Warszawy sensu w tym co pisza...
                                  • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:33
                                    postaraj sie lepiej
                                    dawno takich bzdur nie czytalem
                                    • kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:35
                                      > postaraj sie lepiej
                                      > dawno takich bzdur nie czytalem

Im bardziej nazywasz coś bzdurami, tym większe masz przekonanie, że jest to
                                      niewygodna prawda.
                                      • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 10:37
                                        zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew
                                        • kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:39
                                          > zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew

www.gellwe.pl/x.php/1,465/Tiger-Napoj-energetyczny.html
                                          Działa lepiej, niż Red Bull. Powinno pomóc.
                                          • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 10:43
                                            daj spokój kazuyoshi78. Nie karm trola. daj mu odpocząć, niech nabierze sił w
                                            walce z (L), bo ta zapewne po nocach mu się śni.
                                            • parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 12:31
                                              Ponieważ mike_ opisałeś historię Legii z okresu PRL zachęcam Cię , byś zapoznał
                                              się z napisaną w komunistycznym więzieniu książką autorstwa Jerzego
                                              Pawłowskiego,szermierza, zawodnika Legii, Mistrza Olimpijskiego. Ci sami
                                              ludzie, których ubeckie metody Pawłowski opisał w swojej książce do dziś
                                              pracują w Waszym klubie.
                                              • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 14.04.06, 22:25
                                                nie czytałem i na razie sie nie zanosi, wiec tak z ciekawości - kto tam z tych
                                                co stosowali ubeckie metody pracuje?
                                                swoją drogą to ciekawe zarzuty padają z ust kibiców klubu gdzie dużą rolę
                                                odgrywa mr P. ... ale jak już opisywałem - jest taki syndrom...
                                                • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:38
                                                  napisz jeszcze ze u nas bija murzynow
                                                  chyba terminujesz ,bo chcesz sie w koncu dosluzyc zielonego dresa
                                                  jesli moje swiadectwo ci w tym pomoze to wiedz,ze uwazam,ze zaslugujesz na to
                                                  wyroznienie

>>>>>>>>DRES dla MIKE`A<<<<<<<<<<<

bedzie godnym reprezentam legijnej elity
                                                  • Gość: Barbados Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:45
                                                    kixx - dresy wręczasz osobiście czy poprzez wezwanie na komendę?
                                                  • Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 14.04.06, 22:47
                                                    te zielone???
                                                    z trzema paskami??
                                                    nie jestem godzien
                                                    ten przywilej jest zarezerwowany dla Teddy Boys
                                                  • Gość: Barbados Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:25
                                                    ale za to jesteś godzien noszenia dresu w paski o kolorach tęczy, jak każdy trendy kibic KSP

• Gość: kixx Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.acn.waw.pl 15.04.06, 13:39
                                                    no prosze,wiem juz ze nie lubicie Murzynow(ale tylko tych z innych druzyn)ludzi
                                                    noszacych teczowe barwy,czekam na dalsze grupy ,przy ktorych wasza slynna
                                                    tolerancja sie konczy
                                                  • Gość: Barbados Re: To początek marszu w górę tabeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 15:27
                                                    uderz w stół a nożyce się odezwą
                                                • parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 15.04.06, 12:48
                                                  mike_ napisał: swoją drogą to ciekawe zarzuty padają z ust kibiców klubu gdzie
                                                  dużą rolę
                                                  > odgrywa mr P. ... ale jak już opisywałem - jest taki syndrom...

Nie zrozumiałeś mike_. Zachecełem Cię do poszerzenia swojej wiedzy na temat na
                                                  który się często wypowiadasz. Specjalnie wskazałem Ci lekturę, której autorem
                                                  jest bardzo znany zawodnik Legii, występujący w tym klubie kilkanaście lat i
                                                  znający temat jak mało kto. Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że Mistrz
                                                  Olimpijski, Jerzy Pawłowski jest kibicem Polonii.

mike_ napisał: nie czytałem i na razie sie nie zanosi, wiec tak z ciekawości -
                                                  kto tam z tych
                                                  > co stosowali ubeckie metody pracuje?

Szczerze zachęcam do poznania tej książki, bo nie powstawała ona na zamówienie
                                                  propagandzistów tylko z potrzeby autora uporządkowania zagmatwanej przeszłości.
                                                  Nie jest moją intencją wskazywanie, kto to jest "sierżant" czy "mały prezio"
                                                  skoro sam autor nie wymienił ich nazwisk. Jeśli zaczniesz myśleć samodzielnie a
                                                  nie bezsensownie powtarzać plotki Twoje wypowiedzi zyskają na wartości. Ale
                                                  pewien wysiłek ponieść trzeba, szczególnie, gdy organ, którego trzeba użyć był
                                                  od dawna nie używany.
                                                  • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 15.04.06, 17:42
                                                    parazauroloff napisał:

> Nie zrozumiałeś mike_. Zachecełem Cię do poszerzenia swojej wiedzy na temat na
                                                    > który się często wypowiadasz. Specjalnie wskazałem Ci lekturę, której autorem
                                                    > jest bardzo znany zawodnik Legii, występujący w tym klubie kilkanaście lat i
                                                    > znający temat jak mało kto.

Kim jest Pawłowski nie musisz mi mówić, jako że nawet miałem okazję być na
                                                    spotkaniu z nim, poza tym za młodu biegałem na szermierkę (ale wtedy o innych
                                                    rzeczach niż szermierka nie wspominano)

> Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że Mistrz
                                                    > Olimpijski, Jerzy Pawłowski jest kibicem Polonii.

yyyyyyy.... a gdzie ja tak stwierdziłem???????

> Szczerze zachęcam do poznania tej książki, bo nie powstawała ona na zamówienie
                                                    > propagandzistów tylko z potrzeby autora uporządkowania zagmatwanej
                                                    > przeszłości.
                                                    > Nie jest moją intencją wskazywanie, kto to jest "sierżant" czy "mały prezio"
                                                    > skoro sam autor nie wymienił ich nazwisk.

Nie chcesz to nie, ja tylko spytałem ponieważ nie zanosi się zebym tą książkę
                                                    przeczytał w najbliższym czasie. Tak więc skoro twierdzisz że ubecja wciąż
                                                    pracuje dla CWKS'u to możesz wskazać imiennie - nie bój się w tych czasach nic
                                                    Ci nie grozi za to

> Jeśli zaczniesz myśleć samodzielnie a nie bezsensownie powtarzać plotki Twoje
                                                    > wypowiedzi zyskają na wartości.
                                                    >Ale
                                                    >pewien wysiłek ponieść trzeba, szczególnie, gdy organ, którego trzeba użyć był
                                                    > od dawna nie używany.

zniżasz się do poziomu kumpli z k6 występujących tutaj....uważaj bo niedługo
                                                    osiągniesz poziom kixxa vel tomcata
                                                  • parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 15.04.06, 21:33
                                                    mike_ napisał: zniżasz się do poziomu kumpli z k6 występujących tutaj....uważaj
                                                    bo niedługo
                                                    > osiągniesz poziom kixxa vel tomcata

Gdybym kiedyś zapragnął by oceniano poziom moich tutaj wypowiedzi, wówczas z
                                                    pewnością nie Twój nick byłby na liście ewentualnych jurorów.
                                                  • mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 16.04.06, 08:18
                                                    pewnie kixxa vel Tomcata ... czyżby odpowiedni poziom?
                                                    I widzisz...zaczynasz obrażać innych to przyszykuj się że jednak bedziesz
                                                    oceniany, i raczej nie będziesz wybierać sobie jurorów.
                  • pawelek.s Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:11
                    Zamiast się głupotami zajmować może by który typerka podliczył??

pzdr

• mike_ Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:17
                      pawelek.s napisał:

> Zamiast się głupotami zajmować może by który typerka podliczył??
                      >
                      > pzdr

A nie jest podliczony??
                    • pawelek.s Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:18
                      Sorki typerek juz podliczony, nie zwróciłem na ten fakt uwagi
                      Zapraszam do typowania 25 kolejki
                • Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 13:35
                  > wroc do tego co umiesz najlepiej-pusc pare slow na k,pare na ch
                  > i zakoncz to zdaniem ze nie ma Polonii w Warszawie

Nawet kłamać nie umiesz, albo nie znalazłeś tego w wyszukiwarce. :-) No i nie
                  doczekałem się odpowiedzi na pytanie. Oszczędzaj chłopaczku klawiaturę - w
                  końcu w sobotę kolejny MECZ! :-D
                  • parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 13:49
                    Gość portalu: menago napisał(a):
                    Nawet kłamać nie umiesz, albo nie znalazłeś tego w wyszukiwarce. :-) No i nie
                    > doczekałem się odpowiedzi na pytanie. Oszczędzaj chłopaczku klawiaturę ...

Gdy ktokolwiek przeględnie sobie ten, lub inne wątki poświęcone Polonii, to
                    wszędzie zauważy Twoje wpisy menago. Pierwszym swoim postem w typowy dla
                    siebie, chamski sposób rozpoczynasz kolejną prowokację. O meczu oczywiście nie
                    masz nic do powiedzenia.
                    Mam w związku z Twoim zachowaniem pytanie: Czy Ty odczuwasz przyjemność w
                    zaczepianiu innych, w próbach obrażania ich, w tych bezmyślnych prowokacjach?...
                    Jaśli tak, to jakiego rodzaju to jest satysfakcja...Jeśli sobie szczerze na to
                    pytanie odpowiesz będziesz łatwiej umiał sam sobie pomóc. Powodzenia!
                    • Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 14:09
                      > Mam w związku z Twoim zachowaniem pytanie: Czy Ty odczuwasz przyjemność w
                      > zaczepianiu innych, w próbach obrażania ich, w tych bezmyślnych
                      prowokacjach?..

Nie, po prostu nie lubię chamstwa. Chciałbym, aby wyniosło się jak najszybciej
                      z Warszawy. Najlepiej do Izabelina.
                      • parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 14:26
                        Gość portalu: menago napisał(a): Nie, po prostu nie lubię chamstwa. Chciałbym,
                        aby wyniosło się jak najszybciej
                        > z Warszawy. Najlepiej do Izabelina.

Hmmm...o ile dobrze zrozumiałem Twoją wypowiedź, jesteś tym prowokatorem,
                        ponieważ chciałbyś żyć w otoczeniu osób, których konstrukcja umysłowa jest
                        zbliżona do Twojej, prawda?
                        Jeśli jest właśnie tak wówczas logika nakazywałaby większą aktywność na forum i
                        w tematach, gdzie wypowiadają się osobnicy o zbliżonej do Twojej konstrukcji
                        psychicznej.
                        • Gość: menago Re: To początek marszu w górę tabeli IP: 195.116.31.* 13.04.06, 14:48
                          Nie sil się na pseudonaukową retorykę. Jeżeli tak bardzo chcesz być
                          nauczycielem, zacznij uczyć zasad języka polskiego Masoha, Badenowa i innych
                          wirtuozów ortografii z waszego forum. Zabierz kixxa na mecz, niech zobaczy że
                          sport na żywo smakuje dużo lepiej. Myślę, że to da ci satysfakcje i spelnienie.
                          Ja niestety jestem zbyt oporny. :-(
                          • parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 15:52
                            Ustalaliśmy, co powoduje, że TY przyjmujesz rolę prowokatora.
                            Ja nie mam ambicji nauczycielskich zaś problemy z ortografią uważam za
                            marginalne w zastawieniu z problemami zaburzeń osobowościowych.
                            Aby je przezwyciężyć konieczny jest wysiłek nie tyle terapeuty co pacjenta,
                            rozumiemy tak naprawdę to co sami chcemy zrozumieć. Życzę Ci by Twój świat stał
                            się piękniejszy i byś czuł się w nim lepiej. Nie sądzę jednak, że diagnoza
                            którą sam postawiłeś takim ten świat uczyniła.
                            • kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 18:15
                              Czy piszesz to wszystko na podstawie własnych doświadczeń?
                              • parazauroloff Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 20:06
                                Tak, również na podstawie własnych doświadczeń. Ale jest wielu dużo
                                mądrzejszych ode mnie ludzi, którzy sporo na ten temat napisali (z polskich
                                autorów godny polecenia jest moim zdaniem szczególnie Eichelberger czy
                                Dąbrowski). Nienawiścią do innych robimy szkodę głównie sobie samemu
                                (Eichelberger), rozwijamy się jako ludzie gdy pokonujemy sytuacje kryzysowe
                                (Dąbrowski) to niektóre z głównych ich myśli...
                                Legia nie będzie bardziej szanowana w mieście dlatego, że Ty kazuyoshi78 komuś
                                naubliżasz albo Twoi koledzy po szalu w kilku pobiją jakiegoś nastolatka.
                                • Gość: Policjant Policja i ochrona dziekują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 23:22
                                  kibicom Polonii Warszawa za wzorową współpracę podczas meczu derbowego w Warszawie.

• Gość: Admin Re: Policja i ochrona dziekują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 07:19
                                    To teraz policjanci mają IP tygodnika Nasza Legia? Jakaś przeprowadzka była czy
                                    się redaktorowi tylko podpisy przestawiły?
                                    • Gość: Policjant Re: Policja i ochrona dziekują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 19:47
                                      Adminie bredzisz, ale pozdrów Jurka

Jeszcze raz dziękujemy za informacje

• Gość: Admin Re: Policja i ochrona dziekują... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 08:37
                                        Gdy to piszesz to jestes w mundurze policyjnym zalozonym na zielony dres czy
                                        odwrotnie, dres masz zalozony na mundur?
                • Gość: skywalker spójrz kixx, jak piszą o nas to od razu hieny IP: *.chello.pl 13.04.06, 14:24
                  się zjawiają. Wytłumaczeniem jest widok ich buziuchn na meczu z Polonia .
                  Najlepsze były ogolone łby i tępe ryje w sektorze dla gości. Oni piszą u nas bo
                  u siebie nie mają z kim.
                  • Gość: skywalker PS: spójrz kixx, jak piszą o nas to od razu hieny IP: *.chello.pl 13.04.06, 14:29
                    ...,,Ogolone łby i tepe ryje z Łazienkowskiej''... to wymyślł pewien naukowiec.
                    Uczciwość nakazuje przyznać, że tak piękny zwrot jest nie mojego autorstwa.
            • kazuyoshi78 Re: To początek marszu w górę tabeli 13.04.06, 14:18
              > BUHABUHABUHABUHABUHA
              > zalosny cweIu,gdyby nie watki o Polonii to nie mialbys nawet o czym pisac
              > chocby dlatego ze twoj jezyk ograniczony jest do inwektywow,wyzwisk,a jedyne
              > emocje jakie potrafisz przekazac to nienawisc
              > tobie cweIu nie wspolczuje,bo bydlu sie nie wspolczuje,wspolczuje twojej
              > rodzinie,jesli taka jeszcze masz-ja na ich miejscu dawno bym zwial od takiego
              > ***** na drugi koniec Polski

Elita kontratakuje :D
          • Gość: Limes Inferior Brawo Polonia - teraz czas na Bełchatów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.06, 20:10
            Dobrze, że udało się te 3 punkty wywieść z Łęcznej, teraz trzeba wygrać
            wszystkie trzy mecze u siebie i mamy utrzymanie.

• Gość: Anna Re: Wygrana Polonii w Łęcznej IP: *.jelonki.robbo.pl 13.04.06, 11:59
      wynik OK
      czekamy na więcej
      • parazauroloff Re: Wygrana Polonii w Łęcznej 13.04.06, 12:21
        No wreszcie trener Kubicki jakieś punkty dla nas ugrał..;)
        Nie wolno zwalniać kroku czy rozpoczynać fiestę bo tylko zwycięstwo z
        Bełchatowem przedłuża nadzieje.
        • Gość: dareksp Re: Wygrana Polonii w Łęcznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:48
          z checia bym poznal pana menago,ciekawe jak chlop wyglada,bo zdaje sie ,ze ma
          niezle kompleksy!!!
          • Gość: menago Re: Wygrana Polonii w Łęcznej IP: *.chello.pl 13.04.06, 18:18
            Dawaj Darus dawaj! Pokaz ze nie rzucasz słów na wiatr, jak wielu twoich
            kolegow.
        • Gość: KSPfan Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 16:48
          cieszy ta wygrana,ale to jest dopiero poczatek batalii o pozostanie w 1 lidze,teraz mamy 3 mecze z rzedu na Konwiktorskiej i trzeba uzbierac punkty,Bełchatow ostatnio niezle sobie radzi i praktycznie zapewnił sobie utrzymanie,Polonia bedzie grała w tym meczu bez Dzwigały i Hucika(za kartki),bedzie wiec ciezko,ale ja wierze w utrzymanie Ps. pozdrawiam miluśińskich spod znaku L podgrzewacie atmosfere na forum,bez was byłoby zapewne smutniej :)
          • Gość: tomcat Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.04.06, 17:07
            Jak kanalarze tutaj sprawiają Ci taką przyjemność to z nimi dyskutuj. Pisujesz
            zaś rzadko. Mi śmierdzą.
            • kazuyoshi78 Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) 13.04.06, 18:18
              Jesteś pewien, że to nie twoje ciało cuchnie? Na wszelki wypadek umyj się. Od
              polonisty wiele wymagać nie należy, ale raz na miesiąc to się umyć wypada,
              panie Tomcat.
          • mike_ Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) 13.04.06, 17:17
            Gość portalu: KSPfan napisał(a):

> Ps. pozdrawiam miluśińskich spod znaku L podgrzewacie
            > atmosfere na forum,bez was byłoby zapewne smutniej :)

tiaaa
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=39651888&a=39733174
            to już niedługo będzie się nazywać syndrom KSP. My jestesmy święci,
            najfajniejsi, naj... naj... naj... to inni przeklinają, piszą w wątkach o naszym
            klubie...my natomiast... lol
            • Gość: Czarek K. Re: Wygrana Polonii w Łęcznej,oby tak dalej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 23:00
              Skąd Legia bierze kibiców ? Z Dworca Centralnego :)) Przyjezdżają
              pociągami. Ciekawe dlaczego ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka