dominikrz 23.12.02, 11:55 DLA WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW STOŁECZNEJ WARSZAWY pragnę złożyć żarliwe życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, Oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA STOLICE *** 23.12.02, 12:35 mam gdzies ciebie i twoje swieta = chciwy na prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
dominikrz Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA STOLICE *** 24.12.02, 22:25 willi2 napisał: > > mam gdzies ciebie i twoje swieta = chciwy na prezenty DLA MNIE ŚWIĘTA MAJĄ WYMIAR NIE MATERIALNY ALE DUCHOWY A PRZEDE WSZYSTKIM SĄ WSPANIAŁĄ PRZYCZYNĄ DO OKAZYWANIA WIĘKSZEJ ŻYCZLIWOŚCI LUDZIOM I NIETYLKO !! GORACE POZDROWIONKA Z PODKARPACIA :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: *** FORUM RZESZÓW POZDRAWIA STOLICE *** IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.12.02, 13:13 ************************Dziękujemy,nawzajem************************************* ***********************wszystkiego**najlepszego********************************* ******************************************************************************** =============================================================================== Ps.nie przejmuj się willym,to takie forumowe g**** Odpowiedz Link Zgłoś