Dodaj do ulubionych

decyzja...zegnajcie!!

03.01.03, 14:30
Ok...dzieki wypowiedziom kilku osob, doszlam do wniosku, ze nie pojawiam sie
wiecej na forum...a przynajmniej, nie na Warszawie!!!
nie szukajcie mnie jak chcecie mi po bluzgac...mam inny nick!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: decyzja...zegnajcie!! IP: 217.197.165.* 03.01.03, 14:33
      Tylko nie zapomnij wziac ze soba slownika.
    • gienkowy_syn NIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE !!!! 03.01.03, 14:34
      Nie łodchodź !!!!!!!!!!!!!!
    • sloggi Re: decyzja...zegnajcie!! 03.01.03, 14:39
      Żle robisz uciekając stąd jak Eela, grunt to pisać swoje - piszesz wtedy to co
      myślisz, a nie pod publiczkę.
      • buggi Re: Okruszku, Sloggi ma racje. 03.01.03, 15:33
        sloggi napisał:

> Żle robisz uciekając stąd jak Eela, grunt to pisać swoje - piszesz wtedy to
        co
        > myślisz, a nie pod publiczkę.

Zawsze mozna nie czytac postów tych i innych. A miec wlasne zdanie i nie bac
        sie go glosno powiedziec/napisac to jest istotne i swiadczy o poczuciu wlasnej
        wartosci. Nie mozna chowac uszu po sobie i powiedziec adieu. "Zjedli" cie tu,
        zjedza cie tam.
        • Gość: Niech Re: Okruszku, Sloggi ma racje. IP: 217.197.165.* 03.01.03, 15:39
          Taka Bugi, na przyklad, to straszny zarlok jest. Zje cie cala razem z portalem.
          • buggi Re: Okruszku, Sloggi ma racje. 03.01.03, 15:45
            Gość portalu: Niech napisał(a):

> Taka Bugi, na przyklad, to straszny zarlok jest. Zje cie cala razem z
            portalem.

tak i mlasne ozorem. Tylko glosno nie bekne, bom kobieta
            • Gość: Niech Re: Okruszku, Sloggi ma racje. IP: 217.197.165.* 03.01.03, 15:46
              Kobieta tez czlowiek.
              • sloggi Re: Okruszku, Sloggi ma racje. 03.01.03, 15:53

> Kobieta tez czlowiek.

Niechu - i kto to mówi?
        • Gość: k`k Re: Okruszku, Sloggi ma racje. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 15:40
          buggi napisała:

> sloggi napisał:
          >
          > > Żle robisz uciekając stąd jak Eela, grunt to pisać swoje - piszesz wtedy t
          > o
          > co
          > > myślisz, a nie pod publiczkę.
          >
          >
          > Zawsze mozna nie czytac postów tych i innych. A miec wlasne zdanie i nie bac
          > sie go glosno powiedziec/napisac to jest istotne i swiadczy o poczuciu
          wlasnej
          > wartosci. Nie mozna chowac uszu po sobie i powiedziec adieu. "Zjedli" cie tu,
          > zjedza cie tam.
          =================================================
          Tym bardziej,że nie wymyślił tego sam,tylko przepisał z książki
          • sloggi Re: Okruszku, Sloggi ma racje. 03.01.03, 15:43
            Gość portalu: k`k napisał(a):

> =================================================
            > Tym bardziej,że nie wymyślił tego sam,tylko przepisał z książki

Tak oczywiscie k'k - i co w związku z tym?
            Może jakiś krótki wniosek Ty pożeraczko?
          • buggi Re: k'k 03.01.03, 15:46
            ja nic nie przepisalam, ja genialna jestem i IQ mam powyzej sredniej
            • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 15:49
              Jestem pełen podziwu dla Twojej inteligencji i nawet przez myśl by mi nie
              przeszło podawać w wątpliwość Twoje IQ.
              Wszystko ,co napisałem odnosiło sie do slogiego
              • sloggi Re: k'k 03.01.03, 15:52
                Ponieważ jednak sloggi cznia na Twoje słowa spróbuj wymyślić inny sposób
                piątkowych frustracji?
                Znów to zrobiłeś, a na biurku nie było chusteczek?
                • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 15:56
                  Tego tez sam nie wymyśliłeś.Skąd to przepisałeś?
                  • sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:00
                    Jesteś taki tępy czy udajesz?
                    Nie wiesz skąd to zostało przepisane?
                    Wstyd.
                    • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:02
                      Wybacz,nie czytuję Nowego Mena
                      • sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:08
                        To jest cytat z jedynego praworządnego forum prywatnego.
                        Biedny tłuku, przycinkami o gejowstwie mnie nie obrazisz.
                        • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:21
                          jednak cytat inteligencie
                          Kończ kretynie,oszczędź sobie wstydu

A propos gejostwa,twoje preferencje mi wiszą,powiedziałem tylko,że nie czytuję
                          Nowego Mena
                          • sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:36
                            Gość portalu: k`k napisał(a):

> jednak cytat inteligencie
                            > Kończ kretynie,oszczędź sobie wstydu
                            >
                            > A propos gejostwa,twoje preferencje mi wiszą,powiedziałem tylko,że nie
                            czytuję Nowego Mena

A co Nowy Men ma tu do rzeczy?
                            A'propos kretyna - ponoć tylko swój swego pozna w tłumie.
                            Ciekawe czy istnieje cytatofobia?
                            • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:42
                              sloggi napisał:

>
                              > A'propos kretyna - ponoć tylko swój swego pozna w tłumie.
                              > Ciekawe czy istnieje cytatofobia?
                              >
                              >
                              Nie wiem,czy istnieje cytatofobia.
                              Wiem natomiast,że istnieje cytatofilia.
                              Nosicielami tej choroby są ludzie,którzy nie mają nic do powiedzenia od siebie.
                              • sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:51
                                Poczytaj czasami swoje posty, tak po trzech tygodniach - zastanawiające, prawda?
                                • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:56
                                  Ty nie czytaj swoich postów nawet po trzech dniach.
                                  Zarzygasz klawiaturę
                                  • sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:59
                                    Twoja lakoniczność nie jest szczera.
                                    • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:01
                                      Niech zgadnę:cytat.
                                      • sloggi Re: k'k 03.01.03, 17:03
                                        Masz pecha.
                                        Jak kiedyś Cię spotkam, to nauczę Cię logować (to nie jest takie trudne, po
                                        roku bedziesz to robić bez ściągawki) - abyś mógł epitety wysyłać mi również
                                        mailem.
                                        • Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:07
                                          sloggi napisał:

> Masz pecha.
                                          > Jak kiedyś Cię spotkam, to nauczę Cię logować (to nie jest takie trudne, po
                                          > roku bedziesz to robić bez ściągawki) - abyś mógł epitety wysyłać mi również
                                          > mailem.
                                          ===========================
                                          Tyle czasu ci to zabrało?
                                          Rok?
                                          Żałosne.Tak sądzę.
                                          • sloggi Re: k'k 03.01.03, 17:10
                                            Póki co, powiedz mi chłopczyku czym tak zasłużyłem na Twoją uwagę?
                                            Tylko mi nie pisz, że jestem w Twoim typie, bo na takie wynurzenia są inne fora.
                                            Umiesz więc napisz jasno i zwięźle. Postaram się odpowiedzieć w sposób ogólnie
                                            uznany za zrozumiały, tak abyś nie wziął tego za wycinki z kolorowych pism,
                                            których tytułami szafujesz jak z rękawa.
                                            • Gość: chłopczyk Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:12
                                              Słuchaj panienko,głupota zawsze się wyróżnia
                                              • sloggi Re: k'k 03.01.03, 17:17
                                                No, teraz przynajmniej wiem z kim piszę.
                                                • Gość: k`k Re: panienko IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:22
                                                  Postaram się odpowiedzieć w sposób ogólnie
                                                  uznany za zrozumiały, tak abyś nie wziął tego za wycinki z kolorowych pism,
                                                  których tytułami szafujesz jak z rękawa.
                                                  ================================
                                                  Jakbyś nie pamiętał to napisałeś ty.
                                                  Zabrakło cytatów?
                                                  Żałosne.
                                                  Tak sądzę.
                                                  • sloggi Re: panienko 03.01.03, 17:24
                                                    Żałosne?
                                                    Widzisz, dla wielu osób problemem jest moje olewcze podejście do opinii na mój
                                                    temat, czy Ty też masz taki problem?
                                                  • Gość: k`k Re: panienko IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:27
                                                    BUHAHAHAHA

To było dobre i olewcze.

Bardzo.
        • Gość: Guardian girl Re: Okruszku, Sloggi ma racje. IP: *.acn.waw.pl 03.01.03, 15:46
          A ty fałszywy...

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=4140410&a=4140845
          Dobrze, ze Okruszek odeszla...ona jest inna niz wy wszyscy ktorzy gonicie za
          pieniedzmi!!! Ona jeszcze wierzy w ludzi ale tylko niektorych!! Wy wszyscy
          macie tutaj potworny wplyw na czlowieka!!! Biedna Okruszek, jest zalamna przez
          was...z nia nie sciagacie sie o "stolki" w firmie...wiec czemu to robicie??!!
          • gienkowy_syn żegnaj okruszku... 03.01.03, 15:56
            Nie martw się moja droga. Nic się nie stało! Okruszek nie umarła, ona tylko...
            poszła do nieba i cały czas się na nas patrzy razem z twoim dziadziem i babcią
            z chmurek na niebie. I bedzie cię obserwować do końca życia.
            Dlatego zrób to dla niej - ciesz się życiem, nie marnuj żadnej chwili na dobrą
            zabawę... Na zabawę z chłopakami... Na grę w butelkę... Okruszek tak by się
            cieszyła... To taka fajna zabawa...
          • Gość: Yaneq jestescie zenujacy IP: *.se.com.pl / 10.0.119.* 03.01.03, 16:14
            Bedzie bez nazwisk i nickow - ale wiecie do kogo pisze.
            Umiecie tylko na siebie naskakiwac. Zadnych pozytywnych zachowan. Tylko pranie
            sie po pyskach. I w sumie czemu znecacie sie nad Okruszkiem? Tyle osob popelnia
            bledy na tym forum, a w wyciagacie akurat jej. Dlatego ze nie umie sie bronic?
            Latwo jest skopac psychicznie osobe slabsza (co nie oznacza, ze gorsza -
            Okrusze jest o wiele ciekawsza niz wy wszyscy razem wzieci). Sprobuje zmierzyc
            sie z rownymi sobie.
            Przypomiancie mi dzieci z podstawowki. Male glupie i zwistne. Polecam wam
            "Wadce much", ale pewnie niczego z tego filmu nie zrozumiecie.

• sloggi Yaneq 03.01.03, 16:17
              Oczym jest "Wadca much" - wadziły komuś muchy?
              • Gość: Yaneq Re: Sloggi IP: *.se.com.pl / 10.0.119.* 03.01.03, 16:21
                ok czepiasz sie - ale niech Ci bedzie (klawiatura mi sie powoli konczy i nie
                zawsze literki sie wciskaja ;)

a wiec poprawiam:

"Wladca much"
                • Gość: Niech Muchi? IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:47
                  To jest o rzeznikach?
                  • sloggi Re: Moochi? 03.01.03, 16:50

> To jest o rzeznikach?

Nadal jesteś pewny, że o rzeźbiarzach?
    • pan_pndzelek Żegnaj okruszku... 03.01.03, 15:49
      Żegnaj okruszku...

Ale gdybyś jednak zamierzała zostać to podpowiem ci pewne rozwiązanie. Ja się
      ZAWSZE loguję, jeśli i ty się zalogujesz to włącz taką opcję która mnie będzie
      ścierać z twojego ekranu. Wtedy twoje burzliwe jeszcze i nieco rozchwiane
      emocje nie ucierpią...
    • Gość: Normals Re: decyzja...zegnajcie!! - pamiętam jak dziś IP: 195.94.207.* 03.01.03, 15:56
      Pamiętam, też kiedyś odchodziłem.

I to nieodwołalnie.
      • pan_pndzelek Re: decyzja...zegnajcie!! - pamiętam jak dziś 03.01.03, 16:07
        ...jesteś WIELKI!
        • okruszek_1 Re: decyzja...zegnajcie!! - pamiętam jak dziś 03.01.03, 16:19
          Wiecie jak sie tak dluzej zastanowilam, to doszlam do wniosku, ze ta aytuacja
          jest dla mnie dobra...bo ja sie juz uzaleznilam od przychodzenia tutaj...a w
          tym roku matura i egzaminy na studia...czas sie uczyc biologi...bo tak jakos
          sama z siebie sie psylofitow, cyklu Krebsa i okrytozalazkowych nie naucze...a
          ostatnio przez ta strone nie mialam czasu na nauke...
          Papapapap...
          • Gość: Niech Re: decyzja...zegnajcie!! - pamiętam jak dziś IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:22
            Ja bylem dotad grzeczny, ale ja tak dlugo nie potrafie. Albo sobie sama stad
            pojdziesz albo cie na kopach przeniose na forum ortografia.
          • buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:32
            S....liscie sprawe, toz to nastolatka, a wy ja z tego forum przegnaliscie!!!
            • pan_pndzelek Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:38
              Pytałem ją wcześniej czy da się pomacać, to mi odpisała, że macać ją może tylko
              oddech jakiegoś szatana czy kogoś takiego... no sama widzisz...
              • Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:42
                Moze i nastolatka, ale sprawia wrazenie niezbyt rozgarnietej, za takie numery
                to sie za kratki idzie. Ja wyraznie okreslam warunki: 16-19 lat, bez widocznych
                i ukrytych defektow, i zeby bala taka mniam-mniam.
                • pan_pndzelek Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:43
                  mniam mniam
                  • Gość: husky_ Re: Niech i Pndzel IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 16:46
                    pndzel śmierdziel musi odejść !!!!!!!!!!!!!!!!
                • buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:45

> Moze i nastolatka, ale sprawia wrazenie niezbyt rozgarnietej, za takie
                  numery
                  > to sie za kratki idzie. Ja wyraznie okreslam warunki: 16-19 lat, bez
                  widocznych
                  >
                  > i ukrytych defektow, i zeby bala taka mniam-mniam.

mam nadzieje, ze i o tobie mozna powiedziec to samo
                  • dzieci_niecha Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:47
                    Tata jest jak Delonas,czy jakos tak
                    • Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:48
                      Belmondas.
                      • pan_pndzelek Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:50
                        Może Holoubkas...
                        • dzieci_niecha Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:51
                          ale na pewno nie Zamachowskas
                          • buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:54
                            i nie Lindas, moze Terentiewskas?
                          • Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:54
                            Co wy mi tu o jakichs karlach piszecie? Ja jestem macho!
                            • pan_pndzelek Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:57
                              Ta Terentiewskas to by się Robertowirobertowi nie spodobała, bo ona na rowerze
                              nie jeździ...
                              • Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:57
                                Nie dziwie sie rowerowi.
                            • buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:58
                              hahahahahahahahah, Niech jestes przekomiczny. Jakies spotkanie forumowiczów
                              trzeba zorganizowac ( strach przyjsc), to sie zobaczy, czy masz wszystko na
                              swoim miejscu.
                              • Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 17:01
                                Ja mam wszystko na swoim miejscu, a nawet podwojnie.
                                PS. Widzialas kiedys rower? Nie, wszystkie uciekly.
                                • buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 17:02
                                  rower? dwa pedaly
                                  • Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 17:04
                                    Podrywaly cie dwa pedaly? Eee, to jeszcze jakis potencjal w tobie jest.
                                    • buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 17:09

> Podrywaly cie dwa pedaly? Eee, to jeszcze jakis potencjal w tobie jest.

ty to potrafisz przyp...lic
                                      • Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 17:12
                                        No prosze, wyszlo szydlo z worka. I kto tu bluzga? Ja? Pan Pndzelek? Nie, tu
                                        bluzga Buggi! Odwolajcie natychmiast te wszystkie kalumnie, kore o nas
                                        wypisywaliscie i huzia na Bugi!
                                        • buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 17:17
                                          po pijaku nie gon. Jeszcze wpadniesz pod wagonik metra i o toie bedziemy tu
                                          pisac
                                          • Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 17:21
                                            Ja jestem trzezwy dopiero jak sie napije. A wtedy to ja sam moge tym metrem
                                            pokierowac. Uciekniesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka