okruszek_1 03.01.03, 14:30 Ok...dzieki wypowiedziom kilku osob, doszlam do wniosku, ze nie pojawiam sie wiecej na forum...a przynajmniej, nie na Warszawie!!! nie szukajcie mnie jak chcecie mi po bluzgac...mam inny nick!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: decyzja...zegnajcie!! IP: 217.197.165.* 03.01.03, 14:33 Tylko nie zapomnij wziac ze soba slownika. Odpowiedz Link Zgłoś
gienkowy_syn NIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE !!!! 03.01.03, 14:34 Nie łodchodź !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: decyzja...zegnajcie!! 03.01.03, 14:39 Żle robisz uciekając stąd jak Eela, grunt to pisać swoje - piszesz wtedy to co myślisz, a nie pod publiczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Okruszku, Sloggi ma racje. 03.01.03, 15:33 sloggi napisał: > Żle robisz uciekając stąd jak Eela, grunt to pisać swoje - piszesz wtedy to co > myślisz, a nie pod publiczkę. Zawsze mozna nie czytac postów tych i innych. A miec wlasne zdanie i nie bac sie go glosno powiedziec/napisac to jest istotne i swiadczy o poczuciu wlasnej wartosci. Nie mozna chowac uszu po sobie i powiedziec adieu. "Zjedli" cie tu, zjedza cie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Okruszku, Sloggi ma racje. IP: 217.197.165.* 03.01.03, 15:39 Taka Bugi, na przyklad, to straszny zarlok jest. Zje cie cala razem z portalem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Okruszku, Sloggi ma racje. 03.01.03, 15:45 Gość portalu: Niech napisał(a): > Taka Bugi, na przyklad, to straszny zarlok jest. Zje cie cala razem z portalem. tak i mlasne ozorem. Tylko glosno nie bekne, bom kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Okruszku, Sloggi ma racje. IP: 217.197.165.* 03.01.03, 15:46 Kobieta tez czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Okruszku, Sloggi ma racje. 03.01.03, 15:53 Gość portalu: Niech napisał(a): > Kobieta tez czlowiek. Niechu - i kto to mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Okruszku, Sloggi ma racje. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 15:40 buggi napisała: > sloggi napisał: > > > Żle robisz uciekając stąd jak Eela, grunt to pisać swoje - piszesz wtedy t > o > co > > myślisz, a nie pod publiczkę. > > > Zawsze mozna nie czytac postów tych i innych. A miec wlasne zdanie i nie bac > sie go glosno powiedziec/napisac to jest istotne i swiadczy o poczuciu wlasnej > wartosci. Nie mozna chowac uszu po sobie i powiedziec adieu. "Zjedli" cie tu, > zjedza cie tam. ================================================= Tym bardziej,że nie wymyślił tego sam,tylko przepisał z książki Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Okruszku, Sloggi ma racje. 03.01.03, 15:43 Gość portalu: k`k napisał(a): > ================================================= > Tym bardziej,że nie wymyślił tego sam,tylko przepisał z książki Tak oczywiscie k'k - i co w związku z tym? Może jakiś krótki wniosek Ty pożeraczko? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: k'k 03.01.03, 15:46 ja nic nie przepisalam, ja genialna jestem i IQ mam powyzej sredniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 15:49 Jestem pełen podziwu dla Twojej inteligencji i nawet przez myśl by mi nie przeszło podawać w wątpliwość Twoje IQ. Wszystko ,co napisałem odnosiło sie do slogiego Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: k'k 03.01.03, 15:52 Ponieważ jednak sloggi cznia na Twoje słowa spróbuj wymyślić inny sposób piątkowych frustracji? Znów to zrobiłeś, a na biurku nie było chusteczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 15:56 Tego tez sam nie wymyśliłeś.Skąd to przepisałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:00 Jesteś taki tępy czy udajesz? Nie wiesz skąd to zostało przepisane? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:02 Wybacz,nie czytuję Nowego Mena Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:08 To jest cytat z jedynego praworządnego forum prywatnego. Biedny tłuku, przycinkami o gejowstwie mnie nie obrazisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:21 jednak cytat inteligencie Kończ kretynie,oszczędź sobie wstydu A propos gejostwa,twoje preferencje mi wiszą,powiedziałem tylko,że nie czytuję Nowego Mena Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:36 Gość portalu: k`k napisał(a): > jednak cytat inteligencie > Kończ kretynie,oszczędź sobie wstydu > > A propos gejostwa,twoje preferencje mi wiszą,powiedziałem tylko,że nie czytuję Nowego Mena A co Nowy Men ma tu do rzeczy? A'propos kretyna - ponoć tylko swój swego pozna w tłumie. Ciekawe czy istnieje cytatofobia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:42 sloggi napisał: > > A'propos kretyna - ponoć tylko swój swego pozna w tłumie. > Ciekawe czy istnieje cytatofobia? > > Nie wiem,czy istnieje cytatofobia. Wiem natomiast,że istnieje cytatofilia. Nosicielami tej choroby są ludzie,którzy nie mają nic do powiedzenia od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: k'k 03.01.03, 16:51 Poczytaj czasami swoje posty, tak po trzech tygodniach - zastanawiające, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 16:56 Ty nie czytaj swoich postów nawet po trzech dniach. Zarzygasz klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:01 Niech zgadnę:cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: k'k 03.01.03, 17:03 Masz pecha. Jak kiedyś Cię spotkam, to nauczę Cię logować (to nie jest takie trudne, po roku bedziesz to robić bez ściągawki) - abyś mógł epitety wysyłać mi również mailem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:07 sloggi napisał: > Masz pecha. > Jak kiedyś Cię spotkam, to nauczę Cię logować (to nie jest takie trudne, po > roku bedziesz to robić bez ściągawki) - abyś mógł epitety wysyłać mi również > mailem. =========================== Tyle czasu ci to zabrało? Rok? Żałosne.Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: k'k 03.01.03, 17:10 Póki co, powiedz mi chłopczyku czym tak zasłużyłem na Twoją uwagę? Tylko mi nie pisz, że jestem w Twoim typie, bo na takie wynurzenia są inne fora. Umiesz więc napisz jasno i zwięźle. Postaram się odpowiedzieć w sposób ogólnie uznany za zrozumiały, tak abyś nie wziął tego za wycinki z kolorowych pism, których tytułami szafujesz jak z rękawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopczyk Re: k'k IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:12 Słuchaj panienko,głupota zawsze się wyróżnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: panienko IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:22 Postaram się odpowiedzieć w sposób ogólnie uznany za zrozumiały, tak abyś nie wziął tego za wycinki z kolorowych pism, których tytułami szafujesz jak z rękawa. ================================ Jakbyś nie pamiętał to napisałeś ty. Zabrakło cytatów? Żałosne. Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: panienko 03.01.03, 17:24 Żałosne? Widzisz, dla wielu osób problemem jest moje olewcze podejście do opinii na mój temat, czy Ty też masz taki problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: panienko IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.01.03, 17:27 BUHAHAHAHA To było dobre i olewcze. Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guardian girl Re: Okruszku, Sloggi ma racje. IP: *.acn.waw.pl 03.01.03, 15:46 A ty fałszywy... www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=51&w=4140410&a=4140845 Dobrze, ze Okruszek odeszla...ona jest inna niz wy wszyscy ktorzy gonicie za pieniedzmi!!! Ona jeszcze wierzy w ludzi ale tylko niektorych!! Wy wszyscy macie tutaj potworny wplyw na czlowieka!!! Biedna Okruszek, jest zalamna przez was...z nia nie sciagacie sie o "stolki" w firmie...wiec czemu to robicie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
gienkowy_syn żegnaj okruszku... 03.01.03, 15:56 Nie martw się moja droga. Nic się nie stało! Okruszek nie umarła, ona tylko... poszła do nieba i cały czas się na nas patrzy razem z twoim dziadziem i babcią z chmurek na niebie. I bedzie cię obserwować do końca życia. Dlatego zrób to dla niej - ciesz się życiem, nie marnuj żadnej chwili na dobrą zabawę... Na zabawę z chłopakami... Na grę w butelkę... Okruszek tak by się cieszyła... To taka fajna zabawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaneq jestescie zenujacy IP: *.se.com.pl / 10.0.119.* 03.01.03, 16:14 Bedzie bez nazwisk i nickow - ale wiecie do kogo pisze. Umiecie tylko na siebie naskakiwac. Zadnych pozytywnych zachowan. Tylko pranie sie po pyskach. I w sumie czemu znecacie sie nad Okruszkiem? Tyle osob popelnia bledy na tym forum, a w wyciagacie akurat jej. Dlatego ze nie umie sie bronic? Latwo jest skopac psychicznie osobe slabsza (co nie oznacza, ze gorsza - Okrusze jest o wiele ciekawsza niz wy wszyscy razem wzieci). Sprobuje zmierzyc sie z rownymi sobie. Przypomiancie mi dzieci z podstawowki. Male glupie i zwistne. Polecam wam "Wadce much", ale pewnie niczego z tego filmu nie zrozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaneq Re: Sloggi IP: *.se.com.pl / 10.0.119.* 03.01.03, 16:21 ok czepiasz sie - ale niech Ci bedzie (klawiatura mi sie powoli konczy i nie zawsze literki sie wciskaja ;) a wiec poprawiam: "Wladca much" Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Moochi? 03.01.03, 16:50 Gość portalu: Niech napisał(a): > To jest o rzeznikach? Nadal jesteś pewny, że o rzeźbiarzach? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Żegnaj okruszku... 03.01.03, 15:49 Żegnaj okruszku... Ale gdybyś jednak zamierzała zostać to podpowiem ci pewne rozwiązanie. Ja się ZAWSZE loguję, jeśli i ty się zalogujesz to włącz taką opcję która mnie będzie ścierać z twojego ekranu. Wtedy twoje burzliwe jeszcze i nieco rozchwiane emocje nie ucierpią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: decyzja...zegnajcie!! - pamiętam jak dziś IP: 195.94.207.* 03.01.03, 15:56 Pamiętam, też kiedyś odchodziłem. I to nieodwołalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: decyzja...zegnajcie!! - pamiętam jak dziś 03.01.03, 16:07 ...jesteś WIELKI! Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek_1 Re: decyzja...zegnajcie!! - pamiętam jak dziś 03.01.03, 16:19 Wiecie jak sie tak dluzej zastanowilam, to doszlam do wniosku, ze ta aytuacja jest dla mnie dobra...bo ja sie juz uzaleznilam od przychodzenia tutaj...a w tym roku matura i egzaminy na studia...czas sie uczyc biologi...bo tak jakos sama z siebie sie psylofitow, cyklu Krebsa i okrytozalazkowych nie naucze...a ostatnio przez ta strone nie mialam czasu na nauke... Papapapap... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: decyzja...zegnajcie!! - pamiętam jak dziś IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:22 Ja bylem dotad grzeczny, ale ja tak dlugo nie potrafie. Albo sobie sama stad pojdziesz albo cie na kopach przeniose na forum ortografia. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:32 S....liscie sprawe, toz to nastolatka, a wy ja z tego forum przegnaliscie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:38 Pytałem ją wcześniej czy da się pomacać, to mi odpisała, że macać ją może tylko oddech jakiegoś szatana czy kogoś takiego... no sama widzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:42 Moze i nastolatka, ale sprawia wrazenie niezbyt rozgarnietej, za takie numery to sie za kratki idzie. Ja wyraznie okreslam warunki: 16-19 lat, bez widocznych i ukrytych defektow, i zeby bala taka mniam-mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: husky_ Re: Niech i Pndzel IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 16:46 pndzel śmierdziel musi odejść !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:45 Gość portalu: Niech napisał(a): > Moze i nastolatka, ale sprawia wrazenie niezbyt rozgarnietej, za takie numery > to sie za kratki idzie. Ja wyraznie okreslam warunki: 16-19 lat, bez widocznych > > i ukrytych defektow, i zeby bala taka mniam-mniam. mam nadzieje, ze i o tobie mozna powiedziec to samo Odpowiedz Link Zgłoś
dzieci_niecha Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:47 Tata jest jak Delonas,czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:54 Co wy mi tu o jakichs karlach piszecie? Ja jestem macho! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:57 Ta Terentiewskas to by się Robertowirobertowi nie spodobała, bo ona na rowerze nie jeździ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 16:57 Nie dziwie sie rowerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 16:58 hahahahahahahahah, Niech jestes przekomiczny. Jakies spotkanie forumowiczów trzeba zorganizowac ( strach przyjsc), to sie zobaczy, czy masz wszystko na swoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 17:01 Ja mam wszystko na swoim miejscu, a nawet podwojnie. PS. Widzialas kiedys rower? Nie, wszystkie uciekly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 17:04 Podrywaly cie dwa pedaly? Eee, to jeszcze jakis potencjal w tobie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 17:09 Gość portalu: Niech napisał(a): > Podrywaly cie dwa pedaly? Eee, to jeszcze jakis potencjal w tobie jest. ty to potrafisz przyp...lic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 17:12 No prosze, wyszlo szydlo z worka. I kto tu bluzga? Ja? Pan Pndzelek? Nie, tu bluzga Buggi! Odwolajcie natychmiast te wszystkie kalumnie, kore o nas wypisywaliscie i huzia na Bugi! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niech i Pndzel 03.01.03, 17:17 po pijaku nie gon. Jeszcze wpadniesz pod wagonik metra i o toie bedziemy tu pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech i Pndzel IP: 217.197.165.* 03.01.03, 17:21 Ja jestem trzezwy dopiero jak sie napije. A wtedy to ja sam moge tym metrem pokierowac. Uciekniesz? Odpowiedz Link Zgłoś