golonkozpiwem 05.01.03, 01:24 Jestem Golonko a Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Cześć i czołem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:28 Zpiwem. Ile czasu zabralo ci wymyslenie tego postu? Inni w tym czasie pewnie zjedli tysiac golonek, i to bez pospiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 01:32 Gość portalu: Niech napisał(a): > Zpiwem. Ile czasu zabralo ci wymyslenie tego postu? Inni w tym czasie pewnie > zjedli tysiac golonek, i to bez pospiechu. -ja, ja!, a tys zjodl tysiac(no w papierku) i piwo wypioul!, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Cześć i czołem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 01:33 Oj widzę,że tu zupełne odmóżdżenie. Warszawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 01:34 Gość portalu: Rafis napisał(a): > Oj widzę,że tu zupełne odmóżdżenie. Warszawka. -czesc` Rafis! - kope lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cześć i czołem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:39 Zjedzcie se te golonki, te papierki i zawartosc, popijcie piwem, i badzcie tacy laskawi odpowiedziec mi: jaka u diabla macie satysfakcje z wypisywania bzdur na forum. Oczywiscie wycofuje pytanie, jesli po prostu jestescie idiotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 01:42 -o boze, to nie ja, to nie moj wpis!, ale gosc ma poczucie humoru - a tys sie zle zachowal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cześć i czołem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:44 No to wobec ciebie wycofuje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 01:51 Gość portalu: Niech napisał(a): > No to wobec ciebie wycofuje pytanie. -uprzejmy jestes! ;))),(opieruna przyca ni znom goscia?, co jo pisza?) -ale powiedz szczerze?, zjodlbys tako dobrzy wypieczono, soczysto golonka z swieza bula i masylkiem a do tygo dobry piwko, co? - ni godej, zy ni - jo juz je glodny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sCHABOWYZKAPUSTA Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 01:59 a WY KTO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:04 Gość portalu: sCHABOWYZKAPUSTA napisał(a): > a WY KTO? -inglisz sosydz`, binsy, dwa jaja sadzone, trzy bekony, frytki a do tego kawa lub herbata i smietamka! -chcesz toulsta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cześć i czołem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 02:09 Wycofuje pytanie. Z przyjemnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:23 Gość portalu: Niech napisał(a): > Wycofuje pytanie. Z przyjemnoscia. -hopie kaj Twoje poczucie humoru?, tszymosz w kabzy? - rozwesel sie trocha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sCHABOWYZKAPUSTA Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 02:10 Tluczone ziemniaki,chabowy w panirce z kapusta i podlane zasmazka,oraz zimny Zywiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigoszziemniakami Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:20 Gość portalu: sCHABOWYZKAPUSTA napisał(a): > Tluczone ziemniaki,chabowy w panirce z kapusta i podlane zasmazka,oraz zimny > Zywiec! -ooo...?!, to je tyz dobre, ale wola bigos goracy z grzybami, wedzonka, i kapusta rzecz jasna a do tygo tluczone ziemniaki i sporo sosu! -och!.., no i dobry piwko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigoszziemniakami Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:34 Gość portalu: bigoszziemniakami napisał(a): > Gość portalu: sCHABOWYZKAPUSTA napisał(a): > > > Tluczone ziemniaki,chabowy w panirce z kapusta i podlane zasmazka,oraz zim > ny > > Zywiec! > > -ooo...?!, to je tyz dobre, ale wola bigos goracy z grzybami, wedzonka, i > kapusta rzecz jasna a do tygo tluczone ziemniaki i sporo sosu! > -och!.., no i dobry piwko -dobra sorry!, jak Wam nie pasuja ziemniaki tluczone to moze moga byc ugniatane kartofle, kazdy bar inaczej to okresla, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buchtyzjagodami Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 02:36 Dmuchane kluski na parze,a do tego kompot z jagod,mniam,mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulonaparze Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:41 Gość portalu: Buchtyzjagodami napisał(a): > Dmuchane kluski na parze,a do tego kompot z jagod,mniam,mniam. -tyroz tos przygiol!, juz prosza lo nie lod miesiaca i nic!, byda se musiol som je zrobic - jutro! - a tyn kompot to se som wypij, jo wola dzem z jagud, a piwko najlypiej tyskie - godom Ci mucha ni siada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kloskiroladazolza Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 02:52 no i modro kapusta,no i zimny Zywiec,tyskigo niy znom boch go niy piol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelinderwkrauzie Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 03:13 Gość portalu: Kloskiroladazolza napisał(a): > no i modro kapusta,no i zimny Zywiec,tyskigo niy znom boch go niy piol -to mosz szczescie, jo zech piul dwa razy po butli, a tyroz juz lod wiekow ni moga dostoc`, i wisz strosnie mi zol, zy go probowol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bratkartofle Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 02:59 zkwaskom z kiszony kapusty,mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyGwara Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzeczu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 03:14 Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzeczu!!! To nawet nie jest język, to narzecze dzikusów! Głupie folksdojcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 03:29 Gość portalu: AntyGwara napisał(a): > Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzeczu!!! To nawet nie jest język, to > narzecze dzikusów! Głupie folksdojcze. -ty misiek?!..., obrazil cie tu ktos???????!, z mojej strony?!!!!!!, zaro jok mnie wq... to ci nawtykom!!!!! - widac, ze nie mosz za grosz poczucia humoru! -jo mom swoj honor i takim jak ty nawet bym nie podal reki! -otwoz se ksiazka i poczytej; kto to sa Twoje"Głupie folksdojcze" Odpowiedz Link Zgłoś
zgielkbitew Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz 05.01.03, 03:44 Gość portalu: AntyGwara napisał(a): > Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzeczu!!! To nawet nie jest język, to > narzecze dzikusów! Głupie folksdojcze. Co za kultura to skandal !!!!!!! Jak mogom być tak prymitywni i niegrzeczni ludzie (to niesom ludzie) we stolicy Kraju Polska????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodzionka Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 03:53 To je niymozliwe,take cos,we Warsiawie dzikusy!?,losprawiajom co majom na lobiod,ty Misiaczku a moze chcesz zjesc z nami,w wybor masz wielki,co post to inne danie,he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
zgielkbitew Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz 05.01.03, 04:18 Jestem oburzony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brateringi Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 04:27 Lopiekany zielony slydz,zalony loctym z cebulom,do tego warzone kartofle ze szpyrkom,pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 16:20 Jakos nie wspominacie o najwazniejszej potrawie, podawanej i na zimno i odgrzewanej, spozywanej i rano, i w poludnie, i wieczorkiem, w duzych ilosciach, ale tez jako zakaska. Jedzenie dobre i tanie - i nawet przypraw nie trzeba uzywac. Tylko sie nie przejedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwibak Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 18:11 Po polsku suchary,mozna jesc ze sznitkyjzom,abo ino tonkac w mlyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krupniokzzymlom Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 21:09 -jo ci proponuja meni na dzisioj; krupniok smazony z cybulom i ze dwie swieze zymly, jami, jami Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Czy nie uważacie, że... 05.01.03, 21:34 Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem dla porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? Nie wiem jak reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi moje poczucie estetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemozliwymondrala Re: Czy nie uważacie, że... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 21:40 pan_pndzelek napisał: > Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem dla > porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? Nie wiem jak > reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi moje poczucie > estetyki... co cie razi???..., przeciez Wy tez macie swoja gware - Naszo nie obraza!, Waszo ja! Odpowiedz Link Zgłoś
bidetofotel Re: Czy nie uważacie, że... 05.01.03, 21:46 Gość portalu: niemozliwymondrala napisał(a): > pan_pndzelek napisał: > > > Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem dla > > porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? Nie wiem ja > k > > reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi moje poczuc > ie > > estetyki... > > co cie razi???..., przeciez Wy tez macie swoja gware - Naszo nie obraza!, > Waszo ja! A co głupi qtasie z przodka kopalnii myślałeś, brytole kopalnie zlikwidowali i co tam teraz kradniesz ? węgiel ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasiokwgymbie Re: Czy nie uważacie, że... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 22:01 bidetofotel napisał(a): > Gość portalu: niemozliwymondrala napisał(a): > > > pan_pndzelek napisał: > > > > > Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem dla > > > porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? Nie wi > em ja > > k > > > reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi moje p > oczuc > > ie > > > estetyki... > > > > co cie razi???..., przeciez Wy tez macie swoja gware - Naszo nie obraza!, > > Waszo ja! > > A co głupi qtasie z przodka kopalnii myślałeś, brytole kopalnie zlikwidowali i > co tam teraz kradniesz ? > węgiel ? -intelektualista z warszycy sie odezwol - debile go`ra! - kipisz inteligecja! Odpowiedz Link Zgłoś
bidetofotel Re: Czy nie uważacie, że... 05.01.03, 22:10 Gość portalu: hasiokwgymbie napisał(a): > bidetofotel napisał(a): > > > Gość portalu: niemozliwymondrala napisał(a): > > > > > pan_pndzelek napisał: > > > > > > > Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem d > la > > > > porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? N > ie wi > > em ja > > > k > > > > reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi m > oje p > > oczuc > > > ie > > > > estetyki... > > > > > > co cie razi???..., przeciez Wy tez macie swoja gware - Naszo nie obra > za!, > > > Waszo ja! > > > > A co głupi qtasie z przodka kopalnii myślałeś, brytole kopalnie zlikwidowa > li > i > > co tam teraz kradniesz ? > > węgiel ? > > -intelektualista z warszycy sie odezwol - debile go`ra! - kipisz inteligecja! Jak qtasie miarkujesz, tak zyjesz pa żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Czy nie uważacie, że... 05.01.03, 22:19 -tys to ni jedno cipa miol..., na loku, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bergawkiblu Re: Czy nie uważacie, że... IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 22:12 Warszowioki,to niy gynsi i tyz swoje narzecze majom,to plemie godac tyz umi,howk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hertzklekoty Re: Czy nie uważacie, że... IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 22:17 Hertzklekoty,zdozajom sie ludziom kere przechodzom "weksle",jak baba tak i chop,z tym ze baba moze miec take "hitzwele",trza jesc duzo knoblauchu mit zwibak,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Trudno jest te kalekie wypowiedzi zrozumieć... 05.01.03, 22:30 Trudno jest te kalekie wypowiedzi zrozumieć, kalectwo w wyrażaniu myśli idzie w parze z kalectwem umysłowym. Tak sądzę. Macie Forum śląsk, macie Forum Zdrowie, zacznijcie tam pisać, może ktoś wam pomoże. Tutaj te wasze pogwarki są BEZUŻYTECZNYM ŚMIECIEM. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Trudno jest te kalekie wypowiedzi zrozumieć.. 05.01.03, 22:34 pan_pndzelek napisał: > Trudno jest te kalekie wypowiedzi zrozumieć, kalectwo w wyrażaniu myśli idzie w > > parze z kalectwem umysłowym. Tak sądzę. Macie Forum śląsk, macie Forum Zdrowie, > > zacznijcie tam pisać, może ktoś wam pomoże. Tutaj te wasze pogwarki są > BEZUŻYTECZNYM ŚMIECIEM. -ja tam lubie jak ludzie gwara pisza, nigdy nie wiadomo, moze sie w zyciu przydac - potraktoj to jako nauke innego jezyka(gwary polskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szalot uczcie sie jezykow,jakie sa w kraju!! IP: *.cpe.quickclic.net 06.01.03, 06:13 Ja,szalot to je to,warzone kartofle,potym posiekane,,i wymiyszane w gorku z grochym,marchwiom,logorkym kiszonym,cebulom,i szpyrkom,nikere dowajom jeszcze majonez(w cyntrolny polsce),no i pieprz niy,i trocha saltu,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś