Dodaj do ulubionych

Cześć i czołem

05.01.03, 01:24
Jestem Golonko a Ty ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Cześć i czołem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:28
      Zpiwem. Ile czasu zabralo ci wymyslenie tego postu? Inni w tym czasie pewnie
      zjedli tysiac golonek, i to bez pospiechu.
      • Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 01:32
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Zpiwem. Ile czasu zabralo ci wymyslenie tego postu? Inni w tym czasie pewnie
        > zjedli tysiac golonek, i to bez pospiechu.

-ja, ja!, a tys zjodl tysiac(no w papierku) i piwo wypioul!, hehehe
      • Gość: Rafis Re: Cześć i czołem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.03, 01:33
        Oj widzę,że tu zupełne odmóżdżenie. Warszawka.
        • Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 01:34
          Gość portalu: Rafis napisał(a):

> Oj widzę,że tu zupełne odmóżdżenie. Warszawka.

-czesc` Rafis! - kope lat!
          • Gość: Niech Re: Cześć i czołem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:39
            Zjedzcie se te golonki, te papierki i zawartosc, popijcie piwem, i badzcie tacy
            laskawi odpowiedziec mi: jaka u diabla macie satysfakcje z wypisywania bzdur na
            forum. Oczywiscie wycofuje pytanie, jesli po prostu jestescie idiotami.
            • Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 01:42
              -o boze, to nie ja, to nie moj wpis!, ale gosc ma poczucie humoru - a tys sie
              zle zachowal!
              • Gość: Niech Re: Cześć i czołem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 01:44
                No to wobec ciebie wycofuje pytanie.
                • Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 01:51

> No to wobec ciebie wycofuje pytanie.

-uprzejmy jestes! ;))),(opieruna przyca ni znom goscia?, co jo pisza?)
                  -ale powiedz szczerze?, zjodlbys tako dobrzy wypieczono, soczysto golonka z
                  swieza bula i masylkiem a do tygo dobry piwko, co? - ni godej, zy ni - jo juz
                  je glodny!
                  • Gość: sCHABOWYZKAPUSTA Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 01:59
                    a WY KTO?
                    • Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:04
                      Gość portalu: sCHABOWYZKAPUSTA napisał(a):

> a WY KTO?

-inglisz sosydz`, binsy, dwa jaja sadzone, trzy bekony, frytki a do tego kawa
                      lub herbata i smietamka!
                      -chcesz toulsta?
                      • Gość: Niech Re: Cześć i czołem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 02:09
                        Wycofuje pytanie. Z przyjemnoscia.
                        • Gość: mrW Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:23

> Wycofuje pytanie. Z przyjemnoscia.

-hopie kaj Twoje poczucie humoru?, tszymosz w kabzy? - rozwesel sie trocha!
                      • Gość: sCHABOWYZKAPUSTA Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 02:10
                        Tluczone ziemniaki,chabowy w panirce z kapusta i podlane zasmazka,oraz zimny
                        Zywiec!
                        • Gość: bigoszziemniakami Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:20
                          Gość portalu: sCHABOWYZKAPUSTA napisał(a):

> Tluczone ziemniaki,chabowy w panirce z kapusta i podlane zasmazka,oraz zimny
                          > Zywiec!

-ooo...?!, to je tyz dobre, ale wola bigos goracy z grzybami, wedzonka, i
                          kapusta rzecz jasna a do tygo tluczone ziemniaki i sporo sosu!
                          -och!.., no i dobry piwko
                          • Gość: bigoszziemniakami Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:34
                            Gość portalu: bigoszziemniakami napisał(a):

> Gość portalu: sCHABOWYZKAPUSTA napisał(a):
                            >
                            > > Tluczone ziemniaki,chabowy w panirce z kapusta i podlane zasmazka,oraz zim
                            > ny
                            > > Zywiec!
                            >
                            > -ooo...?!, to je tyz dobre, ale wola bigos goracy z grzybami, wedzonka, i
                            > kapusta rzecz jasna a do tygo tluczone ziemniaki i sporo sosu!
                            > -och!.., no i dobry piwko

-dobra sorry!, jak Wam nie pasuja ziemniaki tluczone to moze moga byc
                            ugniatane kartofle, kazdy bar inaczej to okresla, co nie?
                          • Gość: Buchtyzjagodami Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 02:36
                            Dmuchane kluski na parze,a do tego kompot z jagod,mniam,mniam.
                            • Gość: bulonaparze Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 02:41
                              Gość portalu: Buchtyzjagodami napisał(a):

> Dmuchane kluski na parze,a do tego kompot z jagod,mniam,mniam.

-tyroz tos przygiol!, juz prosza lo nie lod miesiaca i nic!, byda se musiol
                              som je zrobic - jutro! - a tyn kompot to se som wypij, jo wola dzem z jagud, a
                              piwko najlypiej tyskie - godom Ci mucha ni siada!
                              • Gość: Kloskiroladazolza Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 02:52
                                no i modro kapusta,no i zimny Zywiec,tyskigo niy znom boch go niy piol
                                • Gość: gelinderwkrauzie Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 03:13
                                  Gość portalu: Kloskiroladazolza napisał(a):

> no i modro kapusta,no i zimny Zywiec,tyskigo niy znom boch go niy piol

-to mosz szczescie, jo zech piul dwa razy po butli, a tyroz juz lod wiekow ni
                                  moga dostoc`, i wisz strosnie mi zol, zy go probowol!
    • Gość: Bratkartofle Re: Cześć i czołem IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 02:59
      zkwaskom z kiszony kapusty,mniam
    • Gość: AntyGwara Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzeczu!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 03:14
      Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzeczu!!! To nawet nie jest język, to
      narzecze dzikusów! Głupie folksdojcze.
      • Gość: mrW Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 03:29
        Gość portalu: AntyGwara napisał(a):

> Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzeczu!!! To nawet nie jest język,
        to
        > narzecze dzikusów! Głupie folksdojcze.

-ty misiek?!..., obrazil cie tu ktos???????!, z mojej strony?!!!!!!, zaro jok
        mnie wq... to ci nawtykom!!!!! - widac, ze nie mosz za grosz poczucia humoru!
        -jo mom swoj honor i takim jak ty nawet bym nie podal reki!
        -otwoz se ksiazka i poczytej; kto to sa Twoje"Głupie folksdojcze"
      • zgielkbitew Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz 05.01.03, 03:44
        Gość portalu: AntyGwara napisał(a):

> Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzeczu!!! To nawet nie jest język, to
        > narzecze dzikusów! Głupie folksdojcze.
        Co za kultura to skandal !!!!!!!
        Jak mogom być tak prymitywni i niegrzeczni ludzie (to niesom ludzie) we stolicy
        Kraju Polska?????????
        • Gość: Wodzionka Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 03:53
          To je niymozliwe,take cos,we Warsiawie dzikusy!?,losprawiajom co majom na
          lobiod,ty Misiaczku a moze chcesz zjesc z nami,w wybor masz wielki,co post to
          inne danie,he,he,he
          • zgielkbitew Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz 05.01.03, 04:18
            Jestem oburzony !!!
            • Gość: Brateringi Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 04:27
              Lopiekany zielony slydz,zalony loctym z cebulom,do tego warzone kartofle ze
              szpyrkom,pycha.
              • Gość: Niech Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 16:20
                Jakos nie wspominacie o najwazniejszej potrawie, podawanej i na zimno i
                odgrzewanej, spozywanej i rano, i w poludnie, i wieczorkiem, w duzych
                ilosciach, ale tez jako zakaska. Jedzenie dobre i tanie - i nawet przypraw nie
                trzeba uzywac. Tylko sie nie przejedzcie!
                • Gość: Zwibak Re: Przestańcie pieprzyć w tym szmatławym narzecz IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 18:11
                  Po polsku suchary,mozna jesc ze sznitkyjzom,abo ino tonkac w mlyku.
    • Gość: krupniokzzymlom Re: Cześć i czołem IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 21:09
      -jo ci proponuja meni na dzisioj; krupniok smazony z cybulom i ze dwie swieze
      zymly, jami, jami
    • pan_pndzelek Czy nie uważacie, że... 05.01.03, 21:34
      Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem dla
      porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? Nie wiem jak
      reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi moje poczucie
      estetyki...
      • Gość: niemozliwymondrala Re: Czy nie uważacie, że... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 21:40
        pan_pndzelek napisał:

> Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem dla
        > porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? Nie wiem jak
        > reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi moje poczucie
        > estetyki...

co cie razi???..., przeciez Wy tez macie swoja gware - Naszo nie obraza!,
        Waszo ja!
        • bidetofotel Re: Czy nie uważacie, że... 05.01.03, 21:46
          Gość portalu: niemozliwymondrala napisał(a):

> pan_pndzelek napisał:
          >
          > > Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem dla
          > > porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? Nie wiem ja
          > k
          > > reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi moje poczuc
          > ie
          > > estetyki...
          >
          > co cie razi???..., przeciez Wy tez macie swoja gware - Naszo nie obraza!,
          > Waszo ja!

A co głupi qtasie z przodka kopalnii myślałeś, brytole kopalnie zlikwidowali i
          co tam teraz kradniesz ?
          węgiel ?
          • Gość: hasiokwgymbie Re: Czy nie uważacie, że... IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 05.01.03, 22:01
            bidetofotel napisał(a):

> Gość portalu: niemozliwymondrala napisał(a):
            >
            > > pan_pndzelek napisał:
            > >
            > > > Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem dla
            > > > porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? Nie wi
            > em ja
            > > k
            > > > reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi moje p
            > oczuc
            > > ie
            > > > estetyki...
            > >
            > > co cie razi???..., przeciez Wy tez macie swoja gware - Naszo nie obraza!,
            > > Waszo ja!
            >
            > A co głupi qtasie z przodka kopalnii myślałeś, brytole kopalnie zlikwidowali
            i
            > co tam teraz kradniesz ?
            > węgiel ?

-intelektualista z warszycy sie odezwol - debile go`ra! - kipisz inteligecja!
            • bidetofotel Re: Czy nie uważacie, że... 05.01.03, 22:10
              Gość portalu: hasiokwgymbie napisał(a):

> bidetofotel napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: niemozliwymondrala napisał(a):
              > >
              > > > pan_pndzelek napisał:
              > > >
              > > > > Czy nie uważacie, że Forum śląskie byłoby właściwszym miejscem d
              > la
              > > > > porozumiewania się w tym okaleczonym języku, jakiego używacie? N
              > ie wi
              > > em ja
              > > > k
              > > > > reagują inni forumowicze, ale to wasze narzecze po prostu razi m
              > oje p
              > > oczuc
              > > > ie
              > > > > estetyki...
              > > >
              > > > co cie razi???..., przeciez Wy tez macie swoja gware - Naszo nie obra
              > za!,
              > > > Waszo ja!
              > >
              > > A co głupi qtasie z przodka kopalnii myślałeś, brytole kopalnie zlikwidowa
              > li
              > i
              > > co tam teraz kradniesz ?
              > > węgiel ?
              >
              > -intelektualista z warszycy sie odezwol - debile go`ra! - kipisz inteligecja!
              Jak qtasie miarkujesz, tak zyjesz

pa
              żegnam
              • builder Re: Czy nie uważacie, że... 05.01.03, 22:19
                -tys to ni jedno cipa miol..., na loku, co?
            • Gość: Bergawkiblu Re: Czy nie uważacie, że... IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 22:12
              Warszowioki,to niy gynsi i tyz swoje narzecze majom,to plemie godac tyz
              umi,howk!
              • Gość: Hertzklekoty Re: Czy nie uważacie, że... IP: *.cpe.quickclic.net 05.01.03, 22:17
                Hertzklekoty,zdozajom sie ludziom kere przechodzom "weksle",jak baba tak i
                chop,z tym ze baba moze miec take "hitzwele",trza jesc duzo knoblauchu mit
                zwibak,pyrsk.

• pan_pndzelek Trudno jest te kalekie wypowiedzi zrozumieć... 05.01.03, 22:30
                  Trudno jest te kalekie wypowiedzi zrozumieć, kalectwo w wyrażaniu myśli idzie w
                  parze z kalectwem umysłowym. Tak sądzę. Macie Forum śląsk, macie Forum Zdrowie,
                  zacznijcie tam pisać, może ktoś wam pomoże. Tutaj te wasze pogwarki są
                  BEZUŻYTECZNYM ŚMIECIEM.
                  • builder Re: Trudno jest te kalekie wypowiedzi zrozumieć.. 05.01.03, 22:34
                    pan_pndzelek napisał:

> Trudno jest te kalekie wypowiedzi zrozumieć, kalectwo w wyrażaniu myśli
                    idzie w
                    >
                    > parze z kalectwem umysłowym. Tak sądzę. Macie Forum śląsk, macie Forum
                    Zdrowie,
                    >
                    > zacznijcie tam pisać, może ktoś wam pomoże. Tutaj te wasze pogwarki są
                    > BEZUŻYTECZNYM ŚMIECIEM.

-ja tam lubie jak ludzie gwara pisza, nigdy nie wiadomo, moze sie w zyciu
                    przydac - potraktoj to jako nauke innego jezyka(gwary polskiej)
                    • Gość: Szalot uczcie sie jezykow,jakie sa w kraju!! IP: *.cpe.quickclic.net 06.01.03, 06:13
                      Ja,szalot to je to,warzone kartofle,potym posiekane,,i wymiyszane w gorku z
                      grochym,marchwiom,logorkym kiszonym,cebulom,i szpyrkom,nikere dowajom jeszcze
                      majonez(w cyntrolny polsce),no i pieprz niy,i trocha saltu,pyrsk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka