Gość: Tomek IP: *.chello.pl 30.05.06, 08:09 Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Polonia IP: *.jelonki.robbo.pl 30.05.06, 09:58 Dziennikarz Wyborczej nie przesadza. Swoją drogą wycofanie JW Constracyion z Polonii teraz, po spadku do 2 ligi to byłoby medialne samobójstwo tej firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia IP: 85.232.238.* 30.05.06, 10:15 Andrzej/Michał/Robert - ile masz imion człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia 30.05.06, 10:33 > Swoją drogą wycofanie JW Constracyion z Polonii teraz, po spadku do 2 ligi to > byłoby medialne samobójstwo tej firmy... Eee tam, biorąc pod uwagę marne zainteresowanie Polonią w Warszawie, to warszawiacy nawet nie zauważą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignac Re: Polonia IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 30.05.06, 10:44 Szczególnie warszawiacy z Sochaczewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybstein Re: Polonia IP: *.pool873.interbusiness.it 30.05.06, 13:16 Taaa... Bo Legią interesują się wręcz cały rzesze warszawiaków... Jaką mieliście średnią w tym sezonie? 8-9 tys? W tym ilu was z Warszawy? Połowa? 60%? To liczba śmieszna jak na dwumilionowe miasto (choć niestety wciąż wyższa, niż u nas na Konwiktorskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
anteante Re: Polonia 30.05.06, 13:58 A w Ciechanowie nie zauwazyli jakiego mONdrego obywatela mają? Geniusza? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 12:03 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? ciekawe co ty bedziesz robil jak stracisz swoj sens zycia czyli rzyganie jadem pod artykulami na temat Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 12:10 Nie martw sie mława o mnie. Martw sie o siebie, co będziesz robił w sobotnie popołudnia, kiedy na terenie dawnego stadionu przy Konwiktorskiej rozbije się namiot cyrkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Polonia stoi na krawędzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:16 no a po co w Warszawie klub bez trawy na boisku i kibicow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 12:21 > no a po co w Warszawie klub bez trawy na boisku i kibicow? Ja bym tam zrobił Muzeum Nieudacznictwa. Kustoszem zrobiłbym Jurka, a przewodnikiem rzecznika. Chyba się trochę pokłócił z pracodawcą, bo go na konferencje nie zaprosili. Eksponatów tez by nie zabrakło: trawa, która trzeba wymieniac po pół roku, daszek licencyjny, zdjecia z tegorocznych wyjazdów kibiców Polonii, długopis którym Bierut podpisywał dekret o zesłaniu Polonii na 40 lat do II ligi... :-) Oj, pomysłow nie brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Polonia stoi na krawędzi IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 13:42 wspaniala idea na Lazienkowskiej mozna by z kolei zrobic filie IPN-u,robota zapewniona na dluuuuugie lata Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 13:45 gadasz sama ze sobą mendo?? :))) dobre :)) jak ktoś nie wie o co chodzi wyjasnienie poniżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 13:56 :-)))) Mława, jesteś moim ulubionym forumowiczem! Czy pisanie per "mendo" łagodzi twój ból po stracie klubu? Mnie nie boli, tobie nie doda. Trzymaj fason, przynajmniej na pogrzebie! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 15:18 okreslenie "menda" pozwala zwracac mi sie za jednym razem do obydwu twoich osobowosci - tomka i menago, ktorymi sie poslugujesz na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 15:20 Raczej określenie stanu twojej prostackiej kultury, ale to twoja sprawa. To pisałem ja, Tomek. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 15:26 zbiorczo proponuje zebys podpisywal sie toMENDago... tomku vel menago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 15:35 Wchodze to, tylko jeden warunek! Zaczniejsz podpisywać się zgodnie ze swoim miejscem zamieszkania stoprocentmława! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 15:44 Gość portalu: menago napisał(a): > Wchodze to, tylko jeden warunek! Zaczniejsz podpisywać się zgodnie ze swoim > miejscem zamieszkania stoprocentmława! ja nie wiem gdzie mieszkasz tomku/menago podobnie jak ty nie wiesz gdzie ja, wiec sie na ten temat nie wypowiadam. natomiast wiem, ze podpisujesz sie dwoma nikami poniewaz zaczales jako tomek a skonczyles jako menago. szczegoly ponizej: fakty nie klamia, chcialbys je rozmyc w tym swoim belkocie ale niestety, wystarczy porownac autora 1 i 3 postu: Post nr. 1 Gość portalu: Tomek napisał(a): 30.05.06, 08:09 > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? Post nr. 2 stoprocentwuwa napisał: > Gość portalu: Tomek napisał(a): > 30.05.06, 12:03 > > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? > ciekawe co ty bedziesz robil jak stracisz swoj sens zycia czyli rzyganie jadem > pod artykulami na temat Polonii Post nr 3 30.05.06, 12:10 Gość portalu: menago napisał(a): > Nie martw sie mława o mnie. Martw sie o siebie, co będziesz robił w sobotnie > popołudnia, kiedy na terenie dawnego stadionu przy Konwiktorskiej rozbije się > namiot cyrkowy. ps. ewentualnie moglbym wnioskowac na temat twojego miejsca zamieszkania po tym ze gadasz sam do siebie mendo. jak chcesz to cie zacytuje w tej kwestii rowniez toMENDago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 15:49 :-))) Jesteś najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 15:52 nie chce mi sie pisac do trola netowego podpisujacego sie na zmiane roznymi nikami wiec pozwolisz ze bedzie ctrl+c i ctrl+v fakty nie klamia, chcialbys je rozmyc w tym swoim belkocie ale niestety, wystarczy porownac autora 1 i 3 postu: Post nr. 1 Gość portalu: Tomek napisał(a): 30.05.06, 08:09 > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? Post nr. 2 stoprocentwuwa napisał: > Gość portalu: Tomek napisał(a): > 30.05.06, 12:03 > > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? > ciekawe co ty bedziesz robil jak stracisz swoj sens zycia czyli rzyganie jadem > pod artykulami na temat Polonii Post nr 3 30.05.06, 12:10 Gość portalu: menago napisał(a): > Nie martw sie mława o mnie. Martw sie o siebie, co będziesz robił w sobotnie > popołudnia, kiedy na terenie dawnego stadionu przy Konwiktorskiej rozbije się > namiot cyrkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 15:56 Mława, mam pomysł! Przeklej do na innych forach! Zdobędziesz sławe wielkiego rozkminiacza, koledzy będą cie nosili na rękach, a kto wie, moze sie na fuche załapiesz w nowej Polonii. Będziesz tropił podwójnych agentów i czerwonych. Jedziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 16:00 a pod jakim innymi nikami wystepujesz na innych forach? ciekawe ze jakos nie mozesz ustosunkowac sie do meritum: Post nr. 1 Gość portalu: Tomek napisał(a): 30.05.06, 08:09 > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? Post nr. 2 stoprocentwuwa napisał: > Gość portalu: Tomek napisał(a): > 30.05.06, 12:03 > > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? > ciekawe co ty bedziesz robil jak stracisz swoj sens zycia czyli rzyganie jadem > pod artykulami na temat Polonii Post nr 3 30.05.06, 12:10 Gość portalu: menago napisał(a): > Nie martw sie mława o mnie. Martw sie o siebie, co będziesz robił w sobotnie > popołudnia, kiedy na terenie dawnego stadionu przy Konwiktorskiej rozbije się > namiot cyrkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 16:08 Pod stoprocentwuwa. :-)) A co do meritum to i tak przeciez widzisz co chcesz, wiec po co? Jestes przeciez nieomylny! Jak wszyscy kibice Polonii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 16:15 widze ze zaczynasz jako tomek a konczysz jako menago. kazdy to zobaczy kto przeczyta ponizsze: fakty nie klamia, chcialbys je rozmyc w tym swoim belkocie ale niestety, wystarczy porownac autora 1 i 3 postu: Post nr. 1 Gość portalu: Tomek napisał(a): 30.05.06, 08:09 > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? Post nr. 2 stoprocentwuwa napisał: > Gość portalu: Tomek napisał(a): > 30.05.06, 12:03 > > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? > ciekawe co ty bedziesz robil jak stracisz swoj sens zycia czyli rzyganie jadem > pod artykulami na temat Polonii Post nr 3 30.05.06, 12:10 Gość portalu: menago napisał(a): > Nie martw sie mława o mnie. Martw sie o siebie, co będziesz robił w sobotnie > popołudnia, kiedy na terenie dawnego stadionu przy Konwiktorskiej rozbije się > namiot cyrkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 16:27 > widze ze zaczynasz jako tomek a konczysz jako menago. I niech tak zostanie. Jezeli dzieki temu czujesz sie lepiej po dzisiejszym dniu, jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 21:35 jak tam? obmyslasz nowy nick? tomku vel menago? Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 12:19 o człowieku wydało się - zarzucasz komuś, że podpisuje się kilkoma nikami: Gość portalu: Tomek napisał(a): "Andrzej/Michał/Robert - ile masz imion człowieku? " a sam odpowiadasz na teksty skierowane do Tomka. Gość portalu: menago napisał(a): > Nie martw sie mława o mnie. Martw sie o siebie, co będziesz robił w sobotnie > popołudnia, kiedy na terenie dawnego stadionu przy Konwiktorskiej rozbije się > namiot cyrkowy. ale z ciebie wredna menda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 12:24 > a sam odpowiadasz na teksty skierowane do Tomka. Tez cierpisz na te paranoje? Pod łóżkiem też sprawdzałes, czy nie czai sie wrog? > ale z ciebie wredna menda Od razu menda. Lepiej jak ode mnie dowiesz sie pierwszy, niz masz pozniej pasc na zawal. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 13:32 Gość portalu: menago napisał(a): > > ale z ciebie wredna menda > > Od razu menda. Lepiej jak ode mnie dowiesz sie pierwszy, niz masz pozniej pasc > na zawal. a teraz odpowiadasz w zasadzie jako menago czy Tomek? nie mam żadnej paranoi, już wcześniej wydawało mi się ze raz odpowiadasz jako menago a raz jak Tomek, a teraz mam pewność. WIDAĆ TO CZARNO NA BIAŁYM POWYŻEJ. Z resztą to było do przewidzenia, bo normalni kibice Legii mają swój klub i to ich przede wszystkim obchodzi, natomiast ciebie, mendo cierpiąca na rozdwojenie osobowiści, obchodzi tylko i wyłącznie żyganie gównem pod artykułami na temat Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 13:37 > nie mam żadnej paranoi, już wcześniej wydawało mi się ze raz odpowiadasz jako > menago a raz jak Tomek, a teraz mam pewność. WIDAĆ TO CZARNO NA BIAŁYM POWYŻEJ. Zmartwie cie. Jestem też kazuyoshim i ziggim. Widac to czarno na białym :-( > Z resztą to było do przewidzenia, bo normalni kibice Legii mają swój klub i to > ich przede wszystkim obchodzi, natomiast ciebie, mendo cierpiąca na rozdwojenie > > osobowiści, obchodzi tylko i wyłącznie żyganie gównem pod artykułami na temat > Polonii. Jak sie zdenerwujesz, robisz smieszne błędy. Skup się, to nie przystoi elicie! Nawet tej z Mławy! Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 13:44 to może w ten sposób mendo o dwóch osobowiściach (czy aby tylko osobowściach). żeby ci jeszcze ułatwić zadanie porównaj autora postu nr 1 i nr 3: Post nr. 1 Gość portalu: Tomek napisał(a): 30.05.06, 08:09 > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? Post nr. 2 stoprocentwuwa napisał: > Gość portalu: Tomek napisał(a): > 30.05.06, 12:03 > > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? > ciekawe co ty bedziesz robil jak stracisz swoj sens zycia czyli rzyganie jadem > pod artykulami na temat Polonii Post nr 3 30.05.06, 12:10 Gość portalu: menago napisał(a): > Nie martw sie mława o mnie. Martw sie o siebie, co będziesz robił w sobotnie > popołudnia, kiedy na terenie dawnego stadionu przy Konwiktorskiej rozbije się > namiot cyrkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menago Re: Polonia stoi na krawędzi IP: 85.232.238.* 30.05.06, 13:55 Rzeczywiście, niezbity dowód! :-)) Stoprocentmława = zawodowy rozkminiacz! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 15:15 A teraz wpiszę się jako Kazuyoshi78. Choć każdy wie, że Menago i Tomek to ja. Mike i Ziggy to także kolejne moje wcielenia. Stoprocnetmława, ale mnie rozkminiłeś, chylę czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Polonia stoi na krawędzi 30.05.06, 15:21 fakty nie klamia, chcialbys je rozmyc w tym swoim belkocie ale niestety, wystarczy porownac autora 1 i 3 postu: Post nr. 1 Gość portalu: Tomek napisał(a): 30.05.06, 08:09 > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? Post nr. 2 stoprocentwuwa napisał: > Gość portalu: Tomek napisał(a): > 30.05.06, 12:03 > > Olo, Olo... Los cie pokarał za nadmierne fantazjowanie na > > łamach "Stołecznej'. O czym teraz będziesz pisał biedaku? > ciekawe co ty bedziesz robil jak stracisz swoj sens zycia czyli rzyganie jadem > pod artykulami na temat Polonii Post nr 3 30.05.06, 12:10 Gość portalu: menago napisał(a): > Nie martw sie mława o mnie. Martw sie o siebie, co będziesz robił w sobotnie > popołudnia, kiedy na terenie dawnego stadionu przy Konwiktorskiej rozbije się > namiot cyrkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
qznia Paranoik 30.05.06, 21:36 Gość portalu: menago napisał(a): > > a sam odpowiadasz na teksty skierowane do Tomka. > > Tez cierpisz na te paranoje? Pod łóżkiem też sprawdzałes, czy nie czai sie wrog > ? > > > ale z ciebie wredna menda > > Od razu menda. Lepiej jak ode mnie dowiesz sie pierwszy, niz masz pozniej pasc > na zawal. menago z Małkini i Tomek z Warszawy to ten sam PARANOIK Odpowiedz Link Zgłoś
stoprocentwuwa Re: Paranoik 31.05.06, 10:29 wydaje mi sie ze za menago odpowiada prawa polkula mozgu a za Tomka lewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wars i Sawa Legia to stara K........a. Każdy w W-wie to wie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:28 . Odpowiedz Link Zgłoś