Dodaj do ulubionych

NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTROMIS

22.01.03, 09:58
Elektromis - to mafia najbardziej perfidnych oszustów posługujących się
bezwzględnymi prawnikami którzy tak formułują wszelkie umowy , że kontrahent
jest praktycznie bez szans. Równocześnie Elektromis ma swoich ludzi w sądach
i urzędach. Setki spraw sądowych przeciw tej mafii się rozmywa bo są przez
tych ludzi specjalnie odwlekane aż się przedawnią. Elektromis w obecnych
trudnych i skorumpowanych czasach żeruje na naiwności bezrobotnych i na tym
że ci biedni ludzie są bez szans na pracę a oni oszukują ich dając im jakąś
nadzieję ale w krótkim czasie dowiadują się tej gorzkiej prawdy, że mieli
mało a teraz nie mają już nic i stracili cały dorobek życia. Nie ma
specjalnie innego sposobu na tych gangsterów jak solidarnie omijać ich sklepy
i firmy, a także nie rozmawiać z ludzmi Elektromisu - oni powinni być
izolowani. To są poprostu hieny. W Poznaniu jest nawet hotel Elektromisu -
Trawiński - nikt uczciwy nie powinien przekraczac jego progów.
Obserwuj wątek
    • roipologne Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO 22.01.03, 18:42
      Pracuję w handlu od 7 lat. Mam umowy z 11 sieciami, oprócz oczywiście sieci
      związanych z Elektromisem ( Biedronka, Żabki, Euro-cash ). Kiedyś poprzez
      mojego odbiorcę moje produkty były na półkach hipermarketów Jumbo (m.in.
      Poznań, Bydgoszcz, Łódź). Jako, że ten mój odbiorca większość obrotu miał
      właśnie z Jumbo, od dwóch lat go nie ma na rynku. Utopił kilkaset tysięcy
      złotych, które mimo toczących się spraw, zapewne nigdy do niego nie
      wrócą.Takich przykładów znam wiele w całej Polsce. Jumbo kupił Ahold i zamienił
      na Hypernovą. Oczywiście bez zobowiązań wobec poprzednich dostawców. Ahold tu
      nic nie winien , tyle, że zapłacił Świtalskiemu kupę kasy za dobre lokalizacje,
      a powinien je przejąć komornik, czy syndyk, by spłacić wierzycieli. Oczywiście
      Elektromis nie widnieje oficjalnie jako włściciel tych sieci, ale w środowisku
      handlowym nie jest to żadną tajemnicą, kto za tym stoi. I tylko desperaci
      podejmują jakąś "współpracę" z nim lub wielkie międzynarodowe koncerny,
      silniejsze od Świtalskiego, których produkty muszą być na półce każdego sklepu
      ( np. Lever, Nestle, Danone itp), bo cała reszta jest do wydymania, co jest
      tylko kwestią czasu. Ja ich bojkotuję od 7 lat i mimo, że czasem zaglądnę na
      ich "półkę" by zobaczyć listę ofiar, nigdy nic tam nie kupiłem.
    • cantiniere Re: poczytajcie o mafii ELEKTROMIS = ZABKA 22.01.03, 23:47
      Przeczytajcie wszyscy o mafiozie Switalskim i jego bandzie Elektromis i Zabkach-
      www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030120/ekonomia/ekonomia_a_17.html
      KTO TYLKO MOZE NIECH ZAMIESZCZA TE TEKSTY NA WSZYSTKICH MOZLIWYCH FORACH ABY
      USWIADOMIC LUDZI CO TO JEST MAFIA SWITALSKIEGO I JEGO GANGSTEROW Z ELEKTROMISU
      I KOLEJNY PRZEKRĘT PT: ZABKA.
      Niech kazdy zrozumie ze poskie sądownictwo jest bezradne i tylko sami ludzie
      moga sie wzajemnie przeciwstawic gangsterom - informujac sie i bojkotujac
      wszystko co ma jakikolwiek zwiazek z Elektromisem i Switalskim. Nikt nam w tym
      nie pomoze jesli sami sie za tych gnoi nie wezmiemy.
    • Gość: km2bp Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 04:16
      Zamieściłeś spamy daj teraz wszędzie link do tego artykułu o nabranych ajentach
      niech ludzie przekonają się że nie wyssałeś sobie tych informacji z palca. A
      zresztą zrobię to za ciebie skoro już tu jestem. Z wyzyskiem izłodziejstwem
      trzeba walczyć

www.rp.pl/gazeta/wydanie_030120/ekonomia/ekonomia_a_17.html
      • krzyyy Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO 23.01.03, 15:10
        dziekuje za ten link i bardzo prosze kazdego kto cos moze wie o bandytach z
        elektromisu niech da wszedzie wpisy na wszystkich forach - tylko to nam
        pozostało bo sądy są bezsilne i skorumpowane
    • krzyyy Re: Tomaszek z Krakowa - napisał o mafii Elektromi 23.01.03, 15:13
      racuję w handlu od 7 lat. Mam umowy z 11 sieciami, oprócz oczywiście sieci
      związanych z Elektromisem ( Biedronka, Żabki, Euro-cash ). Kiedyś poprzez
      mojego odbiorcę moje produkty były na półkach hipermarketów Jumbo (m.in.
      Poznań, Bydgoszcz, Łódź). Jako, że ten mój odbiorca większość obrotu miał
      właśnie z Jumbo, od dwóch lat go nie ma na rynku. Utopił kilkaset tysięcy
      złotych, które mimo toczących się spraw, zapewne nigdy do niego nie
      wrócą.Takich przykładów znam wiele w całej Polsce. Jumbo kupił Ahold i zamienił
      na Hypernovą. Oczywiście bez zobowiązań wobec poprzednich dostawców. Ahold tu
      nic nie winien , tyle, że zapłacił Świtalskiemu kupę kasy za dobre lokalizacje,
      a powinien je przejąć komornik, czy syndyk, by spłacić wierzycieli. Oczywiście
      Elektromis nie widnieje oficjalnie jako włściciel tych sieci, ale w środowisku
      handlowym nie jest to żadną tajemnicą, kto za tym stoi. I tylko desperaci
      podejmują jakąś "współpracę" z nim lub wielkie międzynarodowe koncerny,
      silniejsze od Świtalskiego, których produkty muszą być na półce każdego sklepu
      ( np. Lever, Nestle, Danone itp), bo cała reszta jest do wydymania, co jest
      tylko kwestią czasu. Ja ich bojkotuję od 7 lat i mimo, że czasem zaglądnę na
      ich "półkę" by zobaczyć listę ofiar, nigdy nic tam nie kupiłem.

NIECH KAŻDY TO PRZEKAŻE DALEJ
    • mileczka2 Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO 23.01.03, 20:43
      A ja tak lubiłam kupować w sklepach Żabka...
      • izraelita Re: należałoby bojkotować Elektromis i Switalskieg 23.01.03, 20:53
        mileczka2 napisała:

> A ja tak lubiłam kupować w sklepach Żabka...

Ale chyba Switalski ze swoim Elektromisem wie lepiej , że wspólnego frontu
        Polaków przeciw niemu nie musi się obawiać i może dalej oszukiwać i przekupywać
        urzędników a także zastraszać dziennikarzy , już przecież kiedyś przed laty
        pewien dziennikarz Gazety Poznańskiej w tajemniczych okolicznościach zaginął i
        nigdy go nie znaleziono - więc wszyscy się boją - razem z urzędnikami Urzędu
        Skarbowego , których potrafi nastraszyc przychodząc do naczelnika w obstawie
        swoich goryli wrzeszcząc od drzwi ; " ja was zniszczę - jeszcze mnie
        popamiętacie " !!!!!!! A więc urzędnicy omijają Elektromis - poco się narażać
        za 1.200,- miesięcznie .

• Gość: :) Re: należałoby bojkotować Elektromis i Switalskie IP: *.icpnet.pl 24.01.03, 17:24
          izraelita napisał:

> mileczka2 napisała:
          >
          > > A ja tak lubiłam kupować w sklepach Żabka...
          >
          > Ale chyba Switalski ze swoim Elektromisem wie lepiej , że wspólnego frontu
          > Polaków przeciw niemu nie musi się obawiać i może dalej oszukiwać i
          przekupywać
          >
          > urzędników a także zastraszać dziennikarzy , już przecież kiedyś przed laty
          > pewien dziennikarz Gazety Poznańskiej w tajemniczych okolicznościach zaginął
          i
          > nigdy go nie znaleziono - więc wszyscy się boją - razem z urzędnikami Urzędu
          > Skarbowego , których potrafi nastraszyc przychodząc do naczelnika w obstawie
          > swoich goryli wrzeszcząc od drzwi ; " ja was zniszczę - jeszcze mnie
          > popamiętacie " !!!!!!! A więc urzędnicy omijają Elektromis - poco się narażać
          > za 1.200,- miesięcznie .
          >
          Trza z nimi walczyc!!!!
    • pan_pndzelek Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO 24.01.03, 17:36
      krzyyy napisał:
      NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTROMIS

WY nie kupujecie? A cóż to NAS obchodzi?
      • Gość: :) Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO IP: *.icpnet.pl 24.01.03, 19:02
        pan_pndzelek napisał:

> krzyyy napisał:
        > NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTROMIS
        >
        > WY nie kupujecie? A cóż to NAS obchodzi?

Ano powinno bo Żabka to sieć ogólnopolska więc zapewne i w Warszawie
        Żabkadoprowadzo do bakructwa kilku ajentów.
        • pan_pndzelek Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO 24.01.03, 19:13
          Gość portalu: :) napisał(a):
          > Ano powinno bo Żabka to sieć ogólnopolska więc zapewne i w Warszawie
          > Żabkadoprowadzo do bakructwa kilku ajentów.

A co mnie obchodzi "kilku ajentów"? Nie bardzo rozumiem...
          • albertynka Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO 24.01.03, 23:51
            pan_pndzelek napisał:

> Gość portalu: :) napisał(a):
            > > Ano powinno bo Żabka to sieć ogólnopolska więc zapewne i w Warszawie
            > > Żabkadoprowadzo do bakructwa kilku ajentów.
            >
            > A co mnie obchodzi "kilku ajentów"? Nie bardzo rozumiem...

panie !~~ pan_pndzelek - należy przypuszczać , że ty wogóle bardzo mało
            rozumiesz.
            • pan_pndzelek Re: NIE KUPUJEMY w sklepach Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO 25.01.03, 11:16
              albertynka napisała:
              > panie !~~ pan_pndzelek - należy przypuszczać , że ty wogóle bardzo mało
              > rozumiesz.

znalazła się super rozumiejąca [...], a może mnie po prostu mało co obchodzi?
              Na to nie wpadłaś? No tak, to było do przewidzenia...
              • albertynka Re: bezmyślność i egoizm - z tego cieszy się mafia 25.01.03, 14:33
                jesteś zapewne bardzo zajęty ( sądząc z ilości i jakości twoich wypowiedzi na
                forum ) i niech już tak zostanie, poprostu ten temat nie jest dla ciebie
                • kasiora Re:do pyndzla 25.01.03, 18:13
                  'a może mnie po prostu mało co obchodzi?'To Twoje slowa.A moze w tej Twojej
                  przerosnietej gloweczce to sie nie miesci!Zainwestuj w Siebie niz w .....!!!
                  • Gość: Wojtek Re:do pyndzla IP: *.acn.pl / 10.71.9.* 25.01.03, 18:30
                    Daję temu pędzelkowi nie wiecej jak siódemke
                    (podstawówka)
                    • krzyyy Re:psy szczekają a karawana idzie dalej :))) 27.01.03, 02:50
                      nie przejmujmy się takimi tam rozmaitymi nie zabardzo grzecznymi typkami - jest
                      ich na forach pełno - wrzeszczą ze zwojej głupoty i złości na samych siebie.
                      Poprostu róbmy swoje.
                      Wszystkich tych , którzy rozumią intencję tego topiku - serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: JA Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO IP: *.acn.pl 10.02.03, 20:57
      Na BEMOWIE, na ulicy Kazubów jest osiedlowy sklepik należący do sieci noszącej
      pieszczotliwą nazwę „Żabka”. Czynny jest do 2300, w związku z czym ostatnie 4 -
      5 godzin sprzedaje głównie alkohol. I tu rozpoczyna się koszmar mieszkańców
      pobliskiego bloku przy ulicy Kazubów 4. Od ok 18 - 19tej godziny nasze klatki
      schodowe zamieniają się w miejsce spotkań amatorów piwa i gorzały. Rozwydrzona
      horda łamie prawo pijąc alkohol w miejscu publicznym, używając publicznie
      plugawego języka i dewastując (tzw. potrzeby fizjologiczne) klatki schodowe.
      Kilkanaście razy interweniowała wzywana przez mieszkańców policja i straż
      miejska (tzw. spisanie z dowodów osobistych), ale to nic nie pomaga.
      Czy rzeczywiście nic więcej nie można zrobić? Przecież poczucie bezkarności
      rozzuchwala tych młodych, dwudziestokilkuletnich ludzi. Oni coraz bardziej się
      degenerują, a mieszkańcy coraz bardziej ulegają frustracji
      • jotembi Re: Żabka=OSZUŚCI=ELEKTRO 10.02.03, 21:02
        i ten cały horror przez żabkę...? rany boskie!
        na szczęście u mnie na kabatach nie ma żabki, więc nikt się nie rozwydrza, pod
        hiteskiem tylko narkomani się smętnie snują (pewno z racji mnogości aptek...)
        aha, BTW, co ma to rozwydrzenie do jakichś tłamszonych ajentów, jeśli wolno
        spytać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka