Dodaj do ulubionych

Czy ktos z Was

31.08.06, 20:33
był odczulany metoda terapii biorezonansowej (BRT) aparatem BICOM ?
Bede wdzieczna za informacje czy to jest czarna magia czy mozna spodziewac
sie efektow na ktore czekam.
Obserwuj wątek
    • Gość: teymart Re: Czy ktos z Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:36
      Nie wiem Madzik jakich efektów się spodziewasz, tym nie mniej ręczę głową, że
      nie ma to nic wspólnego z czarna magią, co więcej na skutek dokładnie
      dopasowanego sygnału terapeutycznego działania terapeutyczne przebiegają nie w
      urzadzeniu ale w ciele pacjenta, co w konsekwencji prowadzi do redukcji drgań
      patologicznych w Twoim organiźmie. I jak niemal każda bajka i ta również kończy
      się szczęśliwie - normalizacją i wyleczenieniem.
      "Chroń swe kwiaty ropuszko"
    • Gość: alicja Re: Czy ktos z Was IP: *.aster.pl 03.09.06, 15:55
      moje dziecko było bardzo chore i nawet to nie pomogło,wyciągają poprostu kasę
    • Gość: teymart Re: Czy ktos z Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:41
      Droga Alicjo! To dobrze, że nie wahasz się przed spróbowaniem wszystkiego, co
      mogłoby pomóc twemu dziecku, tym niemniej musisz jednocześnie wiedzieć, że
      terapia biorezonansowa to nie medyczne perpetuum mobile. Ona pomaga w drobnych i
      nieco bardziej zaawansowanych przypadkach, ale w tych prawdziwie poważnych
      jedynie pokonuję jedną z wielu zapór, stąd też rezultaty jej działania mogą
      pozostać w tym przypadku niezauważalne gołym okiem. Serdecznie was pozdrawiam i
      życzę wielu powodów do uśmiechu dla kochającej mamy.
      • Gość: Uleczony To prawda! To dziala! IP: *.aster.pl 03.09.06, 17:55
        Mialem wysoki rezonans drgan patoligicznych oczu. Skutkiem tego straszliwie
        migotal mi obraz monitora. Skorzystalem z reduktora patologicznych drgan
        doskonale dopasowanym sygnałem terapeutycznym. Po powrocie do pracy, zauwazylem,
        ze szkodliwe migotanie monitora nie ustalo. Nagle doznalem olsnienia i wezwalem
        fachowego informatyka, ktory dopasowal faze V i faze H w monitorze. Kiedy obraz
        przestal migotac doswiadczylem kolejnego olsnienia! Moje patologiczne drgania
        byly wywolane nieprecyzyjnym dopasowaniem drgan technicznego urzadzenia do
        mojego prawidlowego sygnalu drgan, a doskonale dopasowany sygnal terapeutyczny,
        odblokowal rezonans patologicznych drgan fal mozgowych, ktore uniemozliwialy mi
        w pierwszej fazie problemu zawolac informatyka. Nie wiem, czy zrozumiecie, ale
        to dziala.
    • Gość: Ja Re: Czy ktos z Was IP: *.aster.pl 04.09.06, 14:56
      mi ten aparat rzucił palenie po 15 latach NAPRAWDĘ NAŁOGOWEGO PALENIA. Przy
      czym korzystałam z kompletną niewiara w skuteczność takiego czegoś, więc nie ma
      mowy o autosugestii;)) Polecam.
      • aurita Re: Czy ktos z Was 04.09.06, 14:58
        wyciaganie pieniedzy!!!!!!
      • Gość: xxx222 Re: Czy ktos z Was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:35
        Tak po prostu rzucił prosto w twarz? A to numer z tego aparatu!
    • dennis_lance Re: Czy ktos z Was 04.09.06, 15:48
      Ja byłem wiele lat temu. Z początku poprawiło mi się znacznie. Potem znów
      nastąpiło pogorszenie, ale i tak mam wrażenie, że jest lepiej, niż kiedyś. Tego
      cholerstwa się wszak nie da nijak wyleczyć. Można tylko zaleczyć, względnie
      łagodzić objawy i tyle. Paskudztwo!
      • nioma Re: Czy ktos z Was 04.09.06, 15:54
        mojemu dziecku nie pomoglo
        kupa kasy i zero efektu
        • magdalena2lbn Re: Czy ktos z Was 05.09.06, 16:05
          Dziekuje bardzo wszystkim za informacje.
          Przelecialam wiele forow z wypowiedziami na interesujacy mnie temat i nadal
          niewiele wiem
          Moje problemy z alergia zaczely sie 2 miesiace temu w pelni doroslego zycia.
          Nagle i ostro,nie tylko swedzace bable,ale takze obrzeki twarzy i bezglos.
          Wtedy wydawalo mi sie,ze jestem juz bardzo blisko Ewy Sałackiej.
          Sterydy w duzych dawkach i regularnie przyjmowane leki antyhistaminowe niewiele
          zmniejszaly dolegliwosci.
          Stad poszukiwania skutecznej terapii.
          Jestem zapisana w "normalnej" poradni na testy i w Alermedzie na to samo.
          jeszcze raz dziekuje bardzo.
          • szaser Re: Czy ktos z Was 06.09.06, 14:19
            • Ostrzegam!
            szaser 15.07.02, 07:47 zarchiwizowany

Kolejny raz w życiu dałem się naciągnąć na rzucenie palenia. W CENTRUM
            MEDYCYNY HOLISTYCZNEJ, Warszawa, ul. Hoża 29/31 m. 31. Dałem 100zł;.
            W „Metropolu” ogłosili, że m.in. „likwidacja nałogu tytoniowego (wystarczy
            jeden zabieg-100% skuteczności), jak również nałogu alkoholowego. Wierutne
            bzdury. Po tym podłączaniu do dwóch różnych urządzeń, wyszedłem na ulicę Hożą
            i od razu pojawiła się chęć zapalenia. Zanim zaszedłem na pl. Konstytucji,
            wypaliłem już kilka (3-4) papierosów. Za parę dni oddzwoniłem do nich z
            reklamacja na to 100%-owa skuteczność ich „zabiegów”, powiedzieli, że
            następny zabieg będzie już bezpłatnie i na pewno będzie skuteczny. No cóż,
            poszedłem i przez dwie godziny podłączali mnie chaotycznie do rozmaitych
            aparatur za darmo. Tym razem już w trakcie długotrwałych „zabiegów” wystąpiła
            u mnie gwałtowna chęć zapalenia. Na pytanie, a co będzie z tą gwarancją za
            100 złotych na niepalenie, jeśli metody nie są skuteczne, pani odpowiedziała,
            że stówy nie odda, a następne zabiegi będą normalnie płatne. Powiedziałem im
            na koniec, że ostrzegę wszystkich potencjalnych klientów tego oszukańczego
            interesu przed ich praktykami, bo nie chce mi się skarżyć do Federacji
            Konsumentów.

• Re: Ostrzegam! IP: 4.1R6D* / *.dial.proxad.net
            Gość: galatea1 15.07.02, 13:01 zarchiwizowany

A co ty myslales, ze zdarzy sie "cud"? Medycyna jest jedna: naukowa. Wszystkie
            inne: rownolegle, naturalne, holistyczne wloz sobie miedzy bajki, nie
            ufaj "uczniom czarniksieznika", zglos sie do lekarza leczenia uzaleznien i
            powiedz sobie ze i od niego tez nie w 100% zalezy powodzenie, ze bedziesz
            musial zacisnac piesci i pozgrzytac zebami jak kazdy uzalezniony na odwyku, ale
            TYLKO Twoja wspolpraca z lekarzem i TYLKO z lekarzem moze dac pozadany skutek.

• Re: Ostrzegam! IP: 213.77.38.*
            Gość: szaser 15.07.02, 14:24 zarchiwizowany

Masz rację, ale szukam takiego lekarza od dawna w Warszawie i niestety z
            miernym skutkiem, więc łapię się (już ostatni raz) byle czego. Byłem już w
            fundacji w Instytucie Onkologii na wizytach i dali mi gumę, która od razu
            zjadłem i to wszystko.
          • magdalena2lbn Re: Czy ktos z Was 23.09.06, 23:45
            W trakcie pierwszej wizyty w Poradni Alergologicznej,tuz po przeprowadzonym
            wywiadzie i ustaleniu terminu testow lekarka piszac recepte wtracila takie
            zdanie........." tylko niech sie pani nie da naciagnac na BICOM "
            O czymś to swiadczy,prawda ?
            • Gość: teymart Re: Czy ktos z Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 16:06
              Oczywiście! O braku rzetelnej wiedzy ze strony pani doktor lub też o jej
              niezrozumiałej stronniczości. Uważaj na siebie Madzik!
              • Gość: GOSC ania Re: Czy ktos z Was IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 24.09.06, 16:14
                Syn moj byl odczulany- efekt zerowy wyrzucenie kasy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka