magdalena2lbn 31.08.06, 20:33 był odczulany metoda terapii biorezonansowej (BRT) aparatem BICOM ? Bede wdzieczna za informacje czy to jest czarna magia czy mozna spodziewac sie efektow na ktore czekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teymart Re: Czy ktos z Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:36 Nie wiem Madzik jakich efektów się spodziewasz, tym nie mniej ręczę głową, że nie ma to nic wspólnego z czarna magią, co więcej na skutek dokładnie dopasowanego sygnału terapeutycznego działania terapeutyczne przebiegają nie w urzadzeniu ale w ciele pacjenta, co w konsekwencji prowadzi do redukcji drgań patologicznych w Twoim organiźmie. I jak niemal każda bajka i ta również kończy się szczęśliwie - normalizacją i wyleczenieniem. "Chroń swe kwiaty ropuszko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Czy ktos z Was IP: *.aster.pl 03.09.06, 15:55 moje dziecko było bardzo chore i nawet to nie pomogło,wyciągają poprostu kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teymart Re: Czy ktos z Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 17:41 Droga Alicjo! To dobrze, że nie wahasz się przed spróbowaniem wszystkiego, co mogłoby pomóc twemu dziecku, tym niemniej musisz jednocześnie wiedzieć, że terapia biorezonansowa to nie medyczne perpetuum mobile. Ona pomaga w drobnych i nieco bardziej zaawansowanych przypadkach, ale w tych prawdziwie poważnych jedynie pokonuję jedną z wielu zapór, stąd też rezultaty jej działania mogą pozostać w tym przypadku niezauważalne gołym okiem. Serdecznie was pozdrawiam i życzę wielu powodów do uśmiechu dla kochającej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uleczony To prawda! To dziala! IP: *.aster.pl 03.09.06, 17:55 Mialem wysoki rezonans drgan patoligicznych oczu. Skutkiem tego straszliwie migotal mi obraz monitora. Skorzystalem z reduktora patologicznych drgan doskonale dopasowanym sygnałem terapeutycznym. Po powrocie do pracy, zauwazylem, ze szkodliwe migotanie monitora nie ustalo. Nagle doznalem olsnienia i wezwalem fachowego informatyka, ktory dopasowal faze V i faze H w monitorze. Kiedy obraz przestal migotac doswiadczylem kolejnego olsnienia! Moje patologiczne drgania byly wywolane nieprecyzyjnym dopasowaniem drgan technicznego urzadzenia do mojego prawidlowego sygnalu drgan, a doskonale dopasowany sygnal terapeutyczny, odblokowal rezonans patologicznych drgan fal mozgowych, ktore uniemozliwialy mi w pierwszej fazie problemu zawolac informatyka. Nie wiem, czy zrozumiecie, ale to dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Czy ktos z Was IP: *.aster.pl 04.09.06, 14:56 mi ten aparat rzucił palenie po 15 latach NAPRAWDĘ NAŁOGOWEGO PALENIA. Przy czym korzystałam z kompletną niewiara w skuteczność takiego czegoś, więc nie ma mowy o autosugestii;)) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: Czy ktos z Was IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 15:35 Tak po prostu rzucił prosto w twarz? A to numer z tego aparatu! Odpowiedz Link Zgłoś
dennis_lance Re: Czy ktos z Was 04.09.06, 15:48 Ja byłem wiele lat temu. Z początku poprawiło mi się znacznie. Potem znów nastąpiło pogorszenie, ale i tak mam wrażenie, że jest lepiej, niż kiedyś. Tego cholerstwa się wszak nie da nijak wyleczyć. Można tylko zaleczyć, względnie łagodzić objawy i tyle. Paskudztwo! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Czy ktos z Was 04.09.06, 15:54 mojemu dziecku nie pomoglo kupa kasy i zero efektu Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Czy ktos z Was 05.09.06, 16:05 Dziekuje bardzo wszystkim za informacje. Przelecialam wiele forow z wypowiedziami na interesujacy mnie temat i nadal niewiele wiem Moje problemy z alergia zaczely sie 2 miesiace temu w pelni doroslego zycia. Nagle i ostro,nie tylko swedzace bable,ale takze obrzeki twarzy i bezglos. Wtedy wydawalo mi sie,ze jestem juz bardzo blisko Ewy Sałackiej. Sterydy w duzych dawkach i regularnie przyjmowane leki antyhistaminowe niewiele zmniejszaly dolegliwosci. Stad poszukiwania skutecznej terapii. Jestem zapisana w "normalnej" poradni na testy i w Alermedzie na to samo. jeszcze raz dziekuje bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
szaser Re: Czy ktos z Was 06.09.06, 14:19 • Ostrzegam! szaser 15.07.02, 07:47 zarchiwizowany Kolejny raz w życiu dałem się naciągnąć na rzucenie palenia. W CENTRUM MEDYCYNY HOLISTYCZNEJ, Warszawa, ul. Hoża 29/31 m. 31. Dałem 100zł;. W „Metropolu” ogłosili, że m.in. „likwidacja nałogu tytoniowego (wystarczy jeden zabieg-100% skuteczności), jak również nałogu alkoholowego. Wierutne bzdury. Po tym podłączaniu do dwóch różnych urządzeń, wyszedłem na ulicę Hożą i od razu pojawiła się chęć zapalenia. Zanim zaszedłem na pl. Konstytucji, wypaliłem już kilka (3-4) papierosów. Za parę dni oddzwoniłem do nich z reklamacja na to 100%-owa skuteczność ich „zabiegów”, powiedzieli, że następny zabieg będzie już bezpłatnie i na pewno będzie skuteczny. No cóż, poszedłem i przez dwie godziny podłączali mnie chaotycznie do rozmaitych aparatur za darmo. Tym razem już w trakcie długotrwałych „zabiegów” wystąpiła u mnie gwałtowna chęć zapalenia. Na pytanie, a co będzie z tą gwarancją za 100 złotych na niepalenie, jeśli metody nie są skuteczne, pani odpowiedziała, że stówy nie odda, a następne zabiegi będą normalnie płatne. Powiedziałem im na koniec, że ostrzegę wszystkich potencjalnych klientów tego oszukańczego interesu przed ich praktykami, bo nie chce mi się skarżyć do Federacji Konsumentów. • Re: Ostrzegam! IP: 4.1R6D* / *.dial.proxad.net Gość: galatea1 15.07.02, 13:01 zarchiwizowany A co ty myslales, ze zdarzy sie "cud"? Medycyna jest jedna: naukowa. Wszystkie inne: rownolegle, naturalne, holistyczne wloz sobie miedzy bajki, nie ufaj "uczniom czarniksieznika", zglos sie do lekarza leczenia uzaleznien i powiedz sobie ze i od niego tez nie w 100% zalezy powodzenie, ze bedziesz musial zacisnac piesci i pozgrzytac zebami jak kazdy uzalezniony na odwyku, ale TYLKO Twoja wspolpraca z lekarzem i TYLKO z lekarzem moze dac pozadany skutek. • Re: Ostrzegam! IP: 213.77.38.* Gość: szaser 15.07.02, 14:24 zarchiwizowany Masz rację, ale szukam takiego lekarza od dawna w Warszawie i niestety z miernym skutkiem, więc łapię się (już ostatni raz) byle czego. Byłem już w fundacji w Instytucie Onkologii na wizytach i dali mi gumę, która od razu zjadłem i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Czy ktos z Was 23.09.06, 23:45 W trakcie pierwszej wizyty w Poradni Alergologicznej,tuz po przeprowadzonym wywiadzie i ustaleniu terminu testow lekarka piszac recepte wtracila takie zdanie........." tylko niech sie pani nie da naciagnac na BICOM " O czymś to swiadczy,prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teymart Re: Czy ktos z Was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 16:06 Oczywiście! O braku rzetelnej wiedzy ze strony pani doktor lub też o jej niezrozumiałej stronniczości. Uważaj na siebie Madzik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC ania Re: Czy ktos z Was IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 24.09.06, 16:14 Syn moj byl odczulany- efekt zerowy wyrzucenie kasy Odpowiedz Link Zgłoś