dziubek54 05.09.06, 10:26 Pojawiły się listy PO w Warszawie, w dzielnicach prawie sami piskorczycy. mazowsze.platforma.org/listy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: józek Re: Piskorczycy wracają IP: *.aster.pl 05.09.06, 11:37 na Ursynowie UKLAD PISKORSKIEGO w komplecie. Z tego co przeczytałem przed chwiolą, to wszystkie 1 miejsca maja do Rady dzielnicy :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=752&w=48057257&a=48071312 "to jakas kpina!!! Na Ursynowie w komplecie na listach sa ludzie PISKORSKIEGO. Wszystkie pierwsze miejsca maja! Holdenmajer, Kardaszewicz, Turadek-Gorna, Zieciak, Zimachowski! Dokladnie Ci sami co cztery lata temu. Pozamieniali sie tylko niektorzy cwansi okregami i tyle. Z takimi radnymi z PO to przyszla rada dzielnicy na bank wybierze na ktoregos z wiceburmistrzow Artymowskiego, Potapowicza, albo Dziubeckiego. I bedzie smiech na sali. Zagrali na nosie Gronkiewiczowej :-)" żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Piskorczycy wracają IP: *.chello.pl 06.09.06, 13:04 Nieżle rozdmuchaliście temat "piskorczyków", trzeba kogoś utopić, żeby samemu wypłynąć - prawda? W tej żądzy krwi stajecie się śmieszni. To niestety prawda, że po nich zostało coś wymiernego. To powszechna opinia wielu środowisk. A co zostawiacie po sobie ? Pseudouczciwość i jad płnący po wargach .....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisłą! Re: Piskorczycy wracają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:49 Ja tam się aż tak bardzo piskorczykami nie martwię. Może nakradli, może nie nakradli, ale 2 mosty i tunel powstały. A co Kaczor zrobił? ZERO. Nawet mniej niż zero bo przez zaniechanie remontów sypią się wiadukty. Piskorczycy - najwyraźniej ludzie obrotni. Sami zarobią i dla nas korzyść jakaś będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak 1 most budowali 3 kadencje - Pis ma czas ;-) IP: *.flashnet.pl 07.09.06, 07:29 Złodzieje - nieudacznicy, czy moze być coś gorszego? Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna-pani Re: Piskorczycy wracają 05.09.06, 12:24 Że też ich wreszczie nie powsadzają do więzienia i to nie tylko za machloje i złodziejstwo, ale za wyburzanie warszawskich zabytków . Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w AWS i ZCHN wraca 05.09.06, 18:29 w wersji hardcore, piskorczycy to wersja soft :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Kilku zbyt umoczonych piskorczyków nie wpuścili, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 13:47 ale ci mniej znani są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piskorczycy wracają IP: *.atman.pl 05.09.06, 13:11 A niech sobie wracają, ciekawe kto na nich zagłosuje, oprócz rodzin i "koleżków" z układu. Tym sposobem PeOlstwo samo zamyka sobie drogę do korytka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogumił Kolmasiak Tak, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:27 Być może na razie na listach są piskorczycy, ale PO dlatego pierwsza publikuje listy, żeby wyborcy mogli się wcześniej odnieść do tych kandydatów. A gwarantuję państwu, że listy PO niebawem zasili bardzo cenne środowisko, bo jeszcze nie są zamknięte. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Tak, ale 07.09.06, 07:34 Gość portalu: Bogumił Kolmasiak napisał(a): > Być może na razie na listach są piskorczycy, ale PO dlatego pierwsza publikuje > listy, żeby wyborcy mogli się wcześniej odnieść do tych kandydatów. A gwarantuj > ę > państwu, że listy PO niebawem zasili bardzo cenne środowisko, bo jeszcze nie są > zamknięte. Bardzo ciekawe co piszesz, mam jednak mieszane uczucia, jakoś nie bardzo chcę mi sie wierzyć,ze znikną "jedynki", o których wiem, że to karierowicze. Na pewno zasilą, bo jakoś kompletu na listach nie widze :)))) Głos kazdej rodziny kandydata, na wage złota :)))) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamel-leon Re: Tak, ale IP: *.chello.pl 07.09.06, 10:36 > A gwarantuję państwu, że listy PO niebawem zasili bardzo cenne środowisko, bo > jeszcze nie są zamknięte. Czyżby tym "cennym środowiskiem" mieli być odszczepieńcy z PD, którzy nawet członków swojej ówczesnej partii nie potrafili przekonać do swojego programu (hmmmm.... a czy go w ogóle mieli?) a teraz mi się pchają do PO i będą ją uszczęśliwiać swoimi osobami i pomysłami!? Nie, dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i super.... Re: Piskorczycy wracają IP: *.aster.pl 06.09.06, 17:52 Piskorczycy chociaż coś robili w warszawie.. a co robi PIS..? gdzie te inwestycje bo jakoś ich nie widze.. dla mnie to rybka kto bedzie rządził aby coś robili i coś budowali np. most północny.. nie interesuje mnie kto rządzi - grunt aby rządził z głową.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM wrócą i znowu bedzie zastój w inwestycjach IP: *.flashnet.pl 07.09.06, 07:31 wbrew temu co się mówi, inwestycje to sukces PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U-54 Najgorsze jest to, że PO ciąży coraz bardziej w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:00 stronę SLD i może być "powtórka z rozrywki", nowy układ warszawski PO-SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najgorsze jest to, że PO ciąży coraz bardziej IP: *.atman.pl 07.09.06, 10:46 Ciągnie swój do swego, "organizują się". Przestępcza Organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Najgorsze jest to, że PO ciąży coraz bardziej IP: *.chello.pl 07.09.06, 11:03 małysz ma im dawać szkolenie będą trenować postawę jak przy zjeżdzie na skoczni - pochylona sylweka z rękami do tyłu szybko przebierając nóżkami żeby dobrze wypaść przed kamerami na specjalną dla nich okazje przygowywaną przez CBŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Recepta Re: Najgorsze jest to, że PO ciąży coraz bardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:09 W ostatecznym rozrachunku i tak decydują wyborcy. A na wielu listach będzie też wielu przedstawicieli chociażby Forum Liberalnego - alternatywy dla populizmu w polityce i ja na nich zamierzam głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: wrócą i znowu bedzie zastój w inwestycjach IP: *.aster.pl 07.09.06, 22:33 własnie widze te ich "inwestycje".. do swoich kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
h991 Re: Piskorczycy wracają 11.09.06, 20:08 To nie tak.Holdemajer startuje z innego okręgu by nie wchodzić w droge swojemu koledze Dziubeckiemu, który jak plotki głoszą bedzie startował z jakiej listy lokalnej co popiera budowy szpitali:), a swoja drogą słyszałem że z tej listy startuja sami wyrzuceni i byli partyjni. Fakt, że prawie wszystkie 1 miwejsca, ale też ostatnie zajmują koledzy jednego i drugiego. Nie którzy muszą mieć takie miejsca, bo to spłata długów za poprzednie wybory. A wszysko pod czujnym okiem Pani Poseł, która też spłaca dłóg wobec Piskorskiego. No finansował jej kampanię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-52 To prawda Dziubecki startuje z listy "lokalesów". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:02 Raczej nie wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś