Gość: Wanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 00:49 W Programie Marcinkiewicz obiecał, że bilet ZTM kupowany od Kierowcy kosztować będzie tylko 2,40zł. Ciekawe, czy dotrzyma obietnicy :-| Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Wargin Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.aster.pl 13.09.06, 03:30 ...oby nie, bo inaczej zamiast przewozic ludzi autobusy zamienia sie w kioski ruchu. Takich wlasnie mamy kandydatow - z rekawa sypia chwytliwymi haselkami, a o funkcjonowaniu miasta nie wiedza nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:11 Tak po prawdzie, to obje kandydatury są do dupy. anie Warszawy nie znaja, ani samorządu i są upolitycznione. wole jednak HGW od pisowskiego kacycka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.crowley.pl 13.09.06, 09:02 Bez względu na to, kto z nich wygra, będzie taka sama tragedia. Warszawa potrzebuje prezydenta, który jest menadżerem, nie politykiem. Wybór między nauczycielem a bankowcem (co prawda wybitnym)? Chyba sobie w ogóle to podaruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Lepszy bankier niż fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:46 Takie to młoty siedzą w sejmie. Nauczyciele, historycy (kto nie zna historii skazany jest na jej powtórne przeżycie - oni widać nie znają historii), rolnicy, niedorobieni maturzyści... A powinni np ekonomiści, prawnicy i menedżerowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek za Waltż kolego milion bezrobotnych więcej,nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:05 za Waltz milion bezrobotnych więcej,spadek gospodarczy,sprzedaż za bezcen majątku narodowego.Świetna Waltzzz ! gratuluje ! ja już wolę fizyka gdzie jest 5,5 pkb ,spadek bezrobocia ,napływ inwestycji . Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_dzbonie Co ty pieprzysz.... 14.09.06, 10:12 Waltz to silna i stabilna zlotowka. Waltz to porzadek w polityce monetarnej panstwa. Zarzuty w stosunku do niej to populizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabas 1 Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:52 Kazi obieca wszystko nawet 4 linie metra;3 nowe muzea;bezpłatne baseny;i oczywiście 400 000 nowych mieszkań z regulowanym czynszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:10 PIS rozebrał już Warszawę - jak weźmie ją dalej to będzie gorzej niż po powstaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberti Re: Jak ja tej foki nadętej nie cierpie .Banki o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:13 A Kacz. zniweczyli 4 budżety inwestycyjne - bagatela ok. 10 mld PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do roberti Re: Jak ja tej foki nadętej nie cierpie .Banki o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:18 chłopie lecz się psychiatrycznie .Jeszcze może się dostaniesz do jakiegoś dobrego psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Kaczor przesral 4 lata zatrzymujac inwestycje IP: 217.168.193.* 13.09.06, 14:30 i o malo nie rozlozyl miasta na lopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolff Nie pozwólcie Warszawiacy aby ta kwoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:16 Apel do warszawiaków !nie pozwólcie aby ta nadęta kwoka położyła swe gróbe paluchy na kasę w Warszawie.Ta pani wyprzedawała polską bankowość za grosze,doprawodziła z Balcerowiczem,Borowskim do nędzy zapaści,bezrobocia,afer.Ja wygra wybory to macie na bank markiet zachodni na każdym rogu,wyprzedaż Warszawy itp.Nie pozwólcie na to Warszawiacy aby hiena hospicjalna została prezydentem W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret wollf i daniello to ta sama osoba IP: 167.3.114.* 13.09.06, 11:47 Zobaczcie skąd nadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rahela Hanna and Marco Bermann is good kandidate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:51 my name is Rahela.my opinion.Hanna Waltz and Marek Borowski vel. Bermann is the best kandidate for president Warsaw .Hanna and Marco is beauty ,rich .Marco and Hanna sold cheap Raheli (10 years ago) bank śląski and PEKAO SA .I,m today also very rich ! Hanna and Marco Bermano thank you ! very very very.....PS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepra Re: Hanna and Marco Bermann is good kandidate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:54 I znowu bełkot Wszechpolki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabas 1 Re: Hanna and Marco Bermann is good kandidate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:56 Raczej dyżurnej z Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniello zdemaskowałeś nas krecie ,nadajemy z Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:19 tu toruń................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Hanna pobila Marionetkiewicza na leb. IP: 217.168.193.* 13.09.06, 14:28 To swietna kandydatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz ja wolę borowskiego ! niż te babsko z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:01 Waltz ,Balcerowicz i Buzek sprzedali PZU,Banki,doprowadzili do zapaści kraj ,milionów bezrobotnych,nędzy.Tylko lewica ,tylko Borowski. Odpowiedz Link Zgłoś
mdemo1 Re: ja wolę borowskiego ! niż te babsko z PO 13.09.06, 17:25 Gość portalu: grzegorz napisał(a): > Waltz ,Balcerowicz i Buzek sprzedali PZU,Banki,doprowadzili do zapaści > kraj ,milionów bezrobotnych,nędzy.Tylko lewica ,tylko Borowski. Takie pytanie skąd wy to wiecie??? Od Leppera, Kaczyńskiego problem w tym że to gó.. prawda że to przez Waltz Balcerowicza w Polsce jest bezrobocie, to po prostu tania propaganda Leppera który chciał się dostać do sejmu gadając ludzią takie głupoty. Gdyby nie prywatyzacja te wszystkie zakłady by zbankrutowały a miliony ludzi straciły by mnóstwo kasy i pracę. Może nie wszystkie prywatyzacje były świetne i sterylne ,ale nie przesadzajmy Banki nadal działają ,a państwo tyle kasy co przepieprza na głupoty, na pewno nie straciła na prywatyzacjach. Po prostu tania propaganda dla tanich ludzi. Niedługo Wałęsę oskarżą za bezrobocie. Paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo Co za debilny postulat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:43 Lepiej niech się postara o nowe formy komunikacji, bo np Bangkok traci przez korki 2mln USD dziennie to ciekawe ile traci Warszawa? A on zajmuje się biletami. Wracaj do Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Wybory klauna - Kaziu masz mój głos! IP: *.aster.pl 13.09.06, 17:21 Ale taki pajac jako prezydent Naszej Warszawiaków Stolicy ? Kijem przez plecy i won do Gorzowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabas 1 Re: Wybory klauna - Kaziu masz mój głos! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:58 Masz rację -pogonić kaczystę z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś