Dodaj do ulubionych

Wielka Gra o Warszawę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 00:49
W Programie Marcinkiewicz obiecał, że bilet ZTM kupowany od Kierowcy kosztować
będzie tylko 2,40zł. Ciekawe, czy dotrzyma obietnicy :-|
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Wargin Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.aster.pl 13.09.06, 03:30
      ...oby nie, bo inaczej zamiast przewozic ludzi autobusy zamienia sie w kioski
      ruchu.
      Takich wlasnie mamy kandydatow - z rekawa sypia chwytliwymi haselkami, a o
      funkcjonowaniu miasta nie wiedza nic.
      • Gość: Maria Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:11
        Tak po prawdzie, to obje kandydatury są do dupy.
        anie Warszawy nie znaja, ani samorządu i są upolitycznione.

wole jednak HGW od pisowskiego kacycka.
        • Gość: sd Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.crowley.pl 13.09.06, 09:02
          Bez względu na to, kto z nich wygra, będzie taka sama tragedia. Warszawa
          potrzebuje prezydenta, który jest menadżerem, nie politykiem. Wybór między
          nauczycielem a bankowcem (co prawda wybitnym)? Chyba sobie w ogóle to podaruję.
          • Gość: echo Lepszy bankier niż fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:46
            Takie to młoty siedzą w sejmie. Nauczyciele, historycy (kto nie zna historii
            skazany jest na jej powtórne przeżycie - oni widać nie znają historii),
            rolnicy, niedorobieni maturzyści... A powinni np ekonomiści, prawnicy i
            menedżerowie.
            • Gość: sławek za Waltż kolego milion bezrobotnych więcej,nędza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:05
              za Waltz milion bezrobotnych więcej,spadek gospodarczy,sprzedaż za bezcen
              majątku narodowego.Świetna Waltzzz ! gratuluje ! ja już wolę fizyka gdzie jest
              5,5 pkb ,spadek bezrobocia ,napływ inwestycji .
              • jurek_dzbonie Co ty pieprzysz.... 14.09.06, 10:12
                Waltz to silna i stabilna zlotowka. Waltz to porzadek w polityce monetarnej
                panstwa.
                Zarzuty w stosunku do niej to populizm.
    • Gość: jabas 1 Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:52
      Kazi obieca wszystko nawet 4 linie metra;3 nowe muzea;bezpłatne baseny;i
      oczywiście 400 000 nowych mieszkań z regulowanym czynszem.
      • Gość: Ja Re: Wielka Gra o Warszawę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:10
        PIS rozebrał już Warszawę - jak weźmie ją dalej to będzie gorzej niż po
        powstaniu
    • Gość: Roberti Re: Jak ja tej foki nadętej nie cierpie .Banki o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:13
      A Kacz. zniweczyli 4 budżety inwestycyjne - bagatela ok. 10 mld PLN
      • Gość: do roberti Re: Jak ja tej foki nadętej nie cierpie .Banki o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:18
        chłopie lecz się psychiatrycznie .Jeszcze może się dostaniesz do jakiegoś
        dobrego psychiatry.
      • Gość: MZ Kaczor przesral 4 lata zatrzymujac inwestycje IP: 217.168.193.* 13.09.06, 14:30
        i o malo nie rozlozyl miasta na lopatki.
    • Gość: Wolff Nie pozwólcie Warszawiacy aby ta kwoka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:16
      Apel do warszawiaków !nie pozwólcie aby ta nadęta kwoka położyła swe gróbe
      paluchy na kasę w Warszawie.Ta pani wyprzedawała polską bankowość za
      grosze,doprawodziła z Balcerowiczem,Borowskim do nędzy
      zapaści,bezrobocia,afer.Ja wygra wybory to macie na bank markiet zachodni na
      każdym rogu,wyprzedaż Warszawy itp.Nie pozwólcie na to Warszawiacy aby hiena
      hospicjalna została prezydentem W-wy.
      • Gość: kret wollf i daniello to ta sama osoba IP: 167.3.114.* 13.09.06, 11:47
        Zobaczcie skąd nadają.
    • Gość: rahela Hanna and Marco Bermann is good kandidate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 11:51
      my name is Rahela.my opinion.Hanna Waltz and Marek Borowski vel. Bermann is the
      best kandidate for president Warsaw .Hanna and Marco is beauty ,rich .Marco and
      Hanna sold cheap Raheli (10 years ago) bank śląski and PEKAO SA .I,m today also
      very rich ! Hanna and Marco Bermano thank you ! very very very.....PS
      • Gość: Lepra Re: Hanna and Marco Bermann is good kandidate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:54
        I znowu bełkot Wszechpolki
        • Gość: jabas 1 Re: Hanna and Marco Bermann is good kandidate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:56
          Raczej dyżurnej z Torunia
    • Gość: daniello zdemaskowałeś nas krecie ,nadajemy z Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 12:19
      tu toruń.................
    • Gość: MZ Hanna pobila Marionetkiewicza na leb. IP: 217.168.193.* 13.09.06, 14:28
      To swietna kandydatka.
      • Gość: grzegorz ja wolę borowskiego ! niż te babsko z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:01
        Waltz ,Balcerowicz i Buzek sprzedali PZU,Banki,doprowadzili do zapaści
        kraj ,milionów bezrobotnych,nędzy.Tylko lewica ,tylko Borowski.
        • mdemo1 Re: ja wolę borowskiego ! niż te babsko z PO 13.09.06, 17:25
          Gość portalu: grzegorz napisał(a):

> Waltz ,Balcerowicz i Buzek sprzedali PZU,Banki,doprowadzili do zapaści
          > kraj ,milionów bezrobotnych,nędzy.Tylko lewica ,tylko Borowski.

Takie pytanie skąd wy to wiecie??? Od Leppera, Kaczyńskiego problem w tym że to
          gó.. prawda że to przez Waltz Balcerowicza w Polsce jest bezrobocie, to po
          prostu tania propaganda Leppera który chciał się dostać do sejmu gadając ludzią
          takie głupoty. Gdyby nie prywatyzacja te wszystkie zakłady by zbankrutowały a
          miliony ludzi straciły by mnóstwo kasy i pracę. Może nie wszystkie prywatyzacje
          były świetne i sterylne ,ale nie przesadzajmy Banki nadal działają ,a państwo
          tyle kasy co przepieprza na głupoty, na pewno nie straciła na prywatyzacjach. Po
          prostu tania propaganda dla tanich ludzi. Niedługo Wałęsę oskarżą za bezrobocie.
          Paranoja
    • Gość: echo Co za debilny postulat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:43
      Lepiej niech się postara o nowe formy komunikacji, bo np Bangkok traci przez
      korki 2mln USD dziennie to ciekawe ile traci Warszawa? A on zajmuje się
      biletami. Wracaj do Gorzowa.
    • Gość: - Wybory klauna - Kaziu masz mój głos! IP: *.aster.pl 13.09.06, 17:21
      Ale taki pajac jako prezydent Naszej Warszawiaków Stolicy ? Kijem przez plecy
      i won do Gorzowa!
      • Gość: jabas 1 Re: Wybory klauna - Kaziu masz mój głos! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:58
        Masz rację -pogonić kaczystę z Warszawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka